Partyflock
 
Forumonderwerp · 13947
­ Nederland
Ik vraag jullie begrip. Schijnt dat ik de laatste tijd alleenmaar slecht nieuws hier plaats. :vaag: Probeer me daarvoor niet scheel aan te kijken ofzo.

Ik heb net van enige vrienden van Livesets opgevangen dat het misschien de laatste N1 was dit jaar. Dat hebben ze van een paar Duitsers gehoord. Het schijnt n.l. dat het gebied daar gebruikt gaat worden om een pretpark te bouwen. We weten niet of de plannen al definitief afgerond zijn. Misschien dat iemand weet of dit nou een verzonnen verhaal is, of dat het menens is?

Dat zou betekenen dat er dan nog maar 1 feest is van dezelfde organisatie, en dat is Liberty One. Het is wel een stukje verder weg dan N1. Maar als het moet dan ben ik er wel.
Nee he, na al die verhalen hier over N1 was ik er zeker van, ik ga volgend jaar ook en nu dit .... snik :(
laatste aanpassing
 
dit zeggen ze ook elk jaar over de loveparade
En daar wil ik volgens jaar ook heen, AAAAAAAAAARGH :/
jah maar als ze nou echt een pretpark gaan bouwen, dan kan je hoog en laag springen.... je weet hoe zulke dingen aantoe gaan. Neem maar de Tresor club als voorbeeld. Ook slachtoffer van de Gemeente Berlijn.
dan is het gewoon ergens ander, maakt niet uit, maar doorgaan zal het :d
Inderdaad zelfde voor love parade. Dit zijn de verhalen die altijd hoort. En ik geloof er niks van dat ze geen andere lokatie kunnen vinden waar dit wel zou kunnen. Duitsland is groot, plek zat.
Schijnt dat ik de laatste tijd alleenmaar slecht nieuws hier plaats.
Beetje pessimistisch persoontje ;P
laatste aanpassing
Ja zou zeker minder zijn..Ben blij dah ik iig al 2keer geweest ben :)
We kunnen alleen maar HOPEN dat t gewoon doorgaat!!
Ik denk dat het gewoon weg doorgaat

agg agg aggregaat ook door.
de reden: Tijdens de persvoorlichting die de eerste avond (vrijdag) was gegeven werd er verteld dat de eigenaar van de basis (wie the f*ck ook dat mag wezen) hun vertelde dat ze volgend jaar nog een stuk grond ter beschikking stellen om het festival nog groter te maken. Dus het lijkt me een beetje raar dat het ineens niet meer door zou gaan. Misschien willen die duitsers zo gaan regelen dat er volgend jaar minder nederlands op N1 zouden zijn. maar ja vette pech voor hun want ik denk dat er volgend jaar nog heel veel meer PFfers op N1 zijn!!!!!
Tja, dan gaan we volgend jaar lekker naar liberty one :)

Als ik maar op techno vakantie kan in de opzet van N1 ben ik blij :p
Ze zouden echt stom zijn, aangezien N1 een kaskraker is...:)
En ik wil volgend jaar echt gaan!!
 
En anders heb je Sonne Mond en Sterne nog, festivals zat bij onze Oosterburen
Zulke verhalen worden altijd na een festival de wereld in geholpen...over Lowlands hoor ik dit al jaren, maar toch wordt het dit jaar het 10 jarig jubileum...dus ik hoop dat het niet waar is, want ik wil volgend jaar naar N1...
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4082, 4532}
Werkzaam bij Marcanti
Ik zal jullie even gerust stellen: Nature One volgend jaar gaat gewoon door!!
Zaterdag (niet vrijdag Marty Mc Fly) was er een persconferentie in het hoofdgebouw op de basis. De grote baas van N1 vertelde toen heel veel dingen. Er komt inderdaad misschien een pretpark, maar NIET op het TERREIN van N1. De basis en de bunkers blijven zowieso behouden, dat staat al 100% vast. Gezien de geluidswal heeft een pretpark ook geen last van het festival, en ze hebben ook niet dezelfde openingstijden.
De eigenaar van het 'gelande' is de Bundeswehr, en die is inderdaad bereid een extra stuk terrein met bunkers vrij te maken voor N1 als dat nodig mocht zijn qua groei. Dit jaar waren er 45.000 mensen, 5000 meer dan vorig jaar. 2000 kaarten daarvan zijn in Nederland verkocht.
Nature One gaat voorlopig nog vrolijk door, met instemming van alle betrokken partijen. Ze kunnen nog zonder problemen groeien tot 70/80.000 man!!! Duzzzzz.... Volgend jaar weer!!!! Het begint al te kriebelen: nog maar 360 dagen!
 
JIPPIEEEEEEE thanx voor 't verlossende woord Mc UB!! ik ben weer happy (en de mensen die dit jaar niet zijn geweest en volgend jaar wel wilden gaan, al helemaal denk ik)
 
Dat is goed nieuws! Ik ben er ook volgend jaar !
GREAT!
KIJK daar word je na blij van :D!!!!!!!!!!!! Volgend jaar gewoon weer knallen!!!!!
vrijdag, zaterdag, whatever, van mij part vertelde ze het zondag. Maar het gaat gewoon door en dat is het belangrijkste. ja toch niet dan

agg agg aagregaatje mee
 
Ik wou al zeggen zo'n feest moet gewoon doorgaan kan niet anders.
 
lijkt me sterk dat ze wekelijks die drukte kunnen hebben in dat gehucht daar, dat lijkt me heeeeeeeel erg sterk...kan niet met die infrastructuur daar, godsonmogelijk, gewoon een broodje aap...
De persconferentie klonk anders weer heel anders...

Daar hadden ze het zelfs over eventuele uitbreiding, omdat de capaciteit het toeliet.

Ritzi> wel leuk geprobeerd zo de populariteit van N1 een beetje de kop in te drukken, want dadelijk zit het daar alsnog vol met zomaar elke boerenlul uit NL die het ook wel eens wil zien....
 
je bent er zelf ook 1 Dark \Helmet
 
Zou wel heel erg kut wezen. Want deze jongen moet gewoon nog een x een N1 meemaken!!!
Pff , dankzij die persconferentie gelukkig een hele hoop duidelijk geworden omtrent dat pretpark en N1.

Nu weet ik het zeker , ik ga volgend jaar daar ook KNALLUH! En misschien ga ik het gelijk helemaal goed doen om ook nog is Sonne Mond & Sterne meet te pakken.

Waar zouden wij zijn zonder die gekke duitsers;).....
Ik ga volgend jaar zeker weer!!
C.C.R. Ray> je hebt gelijk, ik ben een boerenlul, maar niet zomaar eentje...
 
ojee, ik hoop niet dat daar een pretpark wordt gebouwd, ik wilde juist volgend jaa gaan!!
 
ff beter lezen Anja! :)
 
die duitsers hebben die gedachte over parken wel vaker gehad.

N1 next year again