Partyflock
 
Forumonderwerp · 938017
­ Nederland
 
als jij dat zou willen waar zou je het dan laten doen?

en als je het al hebt waar heb je het en hoe bevalt het je?

groetjes (f)
hmmm tJaaa ik had ook zoveel eruit getrokken groeide ook niet meer terug nu wel maar geen rechte haren maar dat markt opzich niet uit omdat ik nu PMU heb maar bij de aanzet enzo groeit het wel maar de bocht zeg maar daar vrijwel niet dus zie je kleur verschil ... ach ja over een aantal weken moet ik togh terug bij laten werken daarna zal ik dus foto maken als het echt perfect is ;)
maar nu hoef ik vrijwel niets te betalen voor bijwerken en sorry maar wat is nu 140 €??? beter als 275 en dat het er nog voor geen meter uitziet!!! ja togh :) maar waar woon je ergens dan ??? bij mij in mijn woonplaats word het ook vrijwel niet gedaan maar wel derbuiten waar dat ik werk in breda en tilburg enz. :) dus dat is beter! :)
 
Moet ik niet doen..
Als ik m`n wenkbrauwen al iets bruiner teken dan kijk ik al accuut boos..
Dan lijk ik wel een secretaresse haha:lol:
 
Nou ja ik woon zelf in Zwolle dus dat is een heel eind weg van breda en tilburg ik ga niet zoveel kilometers maken voor mijn wenkbrauwen ik zeg dat er in ermelo ook 1 zat die hearstroke doet dus informeer ik daar wel , als ik naar de schoonheidspecialist ga waar ik geweest ben kost me de kleuring opnieuw € 125 dus ik zie wel ff..
 
Uitspraak van verwijderd op woensdag 19 september 2007 om 17:18:
Moet ik niet doen..
Als ik m`n wenkbrauwen al iets bruiner teken dan kijk ik al accuut boos..
Dan lijk ik wel een secretaresse haha

Ja dan moet je het ook niet doen , je moet het zelf wel mooi vinden en tjah als je mooie wenkbauwen hebt zou ik het helemaal niet doen maar ik heb van mijzelf geen wenkbrauwen..
owhhh maar 125€ valt mee dan! netjes hoor... naja en kun je daar niet terug gaan dat je gewoon zegt van ik wil ze dikker en bruin ??
misschien dat dat wel kan dan toch??? ik moet vonde week vrijdag dan als het goed is mooi bij laten werken en dan zijn ze gewoon goed zoals ik ze altijd teken dus ben benieuwd :cheer: maar jaa jij woont wel een eindje weg om dan naar ons te komen is ook de moeite niet nee dan moet je wel heel veel aan benzine betalen, dat is de moeite niet nee :)ach ik zou het zo laten jouw wenkbrauwen zien er super mooi uit en het staat hartstikke mooi aan je gezicht!

* en verder is het maar goed dat ik een secretaresse ben soor van dan mag ik gelukkig mijn donkere wenkbrauwen houden :P haha
 
Ja €125 valt ook wel mee maar omdat mijn wenkbrauwen ook bruin hoorde te zijn ben ik bang als ik weer naar haar toe ga en het laat doen dat het weer grijs wordt en daar zit ik natuurlijk niet op te wachten maargoed ik denk der nog even overna:)
Ja de vorm is wel goed ze moeten alleen wat dikker en idd de kleur erin:)
ik zou alleen eyelinerdoen onder me ogen en boven, me wenkbrauwe niet, als ik oma ben heb ik van die nep getekende dunne boogjes
Geef mij maar Waterproef.
Uitspraak van :cheer:lautje op donderdag 20 september 2007 om 15:58:
als ik oma ben heb ik van die nep getekende dunne boogjes

Vervaagd na een tijdje dus dan kun je altijd stoppen met het bijwerken van je wenkbrauwen;)
 
Uitspraak van :cheer:lautje op donderdag 20 september 2007 om 15:58:
ik zou alleen eyelinerdoen onder me ogen en boven, me wenkbrauwe niet, als ik oma ben heb ik van die nep getekende dunne boogjes

Het blijft ongeveer een jaar tot 4 jaar zitten dus als je oma bent hoef je niet bang te zijn dat ze er nog op zitten;)
 
Uitspraak van P.riscilla op donderdag 20 september 2007 om 16:50:
Geef mij maar Waterproef.

Wat bedoel je met waterproef ?:)We hebben het over permanentemake-up dat is ook waterproef:)
maandag me wenkbrauwen laten doen (Y) super gelukt echt heel mooi geworden. Ik zat dan ook bij een hele goede vrouw. ik kan aanraden het wel pas te doen als je zeker weet dat die zaak betrouwbaar is. ik wil het al heel lang maar kon geen goede vinden omdat ik niet wist hoe ze bekend stonden. en je ziet genoeg vrouwen met afschuwelijke wenkbrauwen (denkt aan groen/grijze wenkbrauwen of hele grote bogen). maar zag vriendin van me die het had laten doen en dat was zo mooi gelukt dat ik ook maar gelijk afspraak gemaakt heb. en het is zooveel beter. het is wel ff kut want loop nu met korsten op me wenkbrauwen maar het is het echt waard!

voor meiden die het willen en in de buurt van den haag wonen :yes: aanrader :yes:

Angelique
Willem de zwijgerlaan 23
2583 EE Den haag
06-24612286
oh lees nu dingen ook over het vervagen en dat het dan grijs word. deeze vrouw gebruikt pigmenten wat gewoon in de kleur zelf vervaagd. dus het word nooit grijs of groenig tenzij je natuurlijk grijze wenkbrauwen of zwarte heb genomen denk ik. maar ik heb lichtbruine nu en die zullen gewoon vervagen in de kleur die ze ook zijn.
Uitspraak van Roxxy foxxy :banana: op donderdag 20 september 2007 om 23:11:
voor meiden die het willen en in de buurt van den haag wonen aanrader

Hee Rox!

Ik had ook een afspraak, toch maar weer afgezegd 8)
Ben een schijterd, bang dat het niet mooi is, snel vervaagt etc..
En qua kosten kwam het ff niet uit, zij was erg duur...

Hoeveel was jij kwijt? En heb je hairstrokes of een "steep" zeg maar?
270 euro, is wel wat maar er is geen betere als zij voor zover ik gehoord heb :D zij werkt ook uit de hand. ik weet niet ik heb gehoord dat veel schoonheidsspecialisten met een mal werken zeg maar, en dat is gewoon kut want dan is het nooit de vorm van je eigen wenkbrauw en krijg je dus die rare bogen. maar zij is ook idd wel duur maar je krijg er wel wat voor terug. en mede omdat zij dus die speciale pigmenten gebruikt ishet wat duurder. en ik heb gewoon potloodstreepje, heel natuurlijk. zelfs met die korsten ziet niemand dat het nep is. toen ik net terug kwam en het liet zien op me moeders werk zag niemand het zelfs (toen zaten er nog geen korsten op natuurlijk :P) maar echt een aanrader hoor (Y) pfoe ik teken ze al vanaf me 12e en nu word ik gewoon wakker en zitten ze erop. en ze zitetn mooi gelijk. nooit meer prutsen :D ja ik ben blij hoor, zou het iedereen aanraden, mits je een goeie heb dan

en qua pijn valt reuze mee. het is wel ff kut, maar het is te doen. en je heb er 5 jaar lang plezier van!
ooooooooo het gaat na 4jaar weg? ik dacht blijf je levenlang net als een tattoo
 
Uitspraak van :cheer:lautje op vrijdag 21 september 2007 om 02:06:
ooooooooo het gaat na 4jaar weg? ik dacht blijf je levenlang net als een tattoo

Permanente make-up zit in de 3de huidlaag en een tattoo in de 5de vandaar dat het slijt met de tijd:)
 
Uitspraak van Roxxy foxxy :banana: op vrijdag 21 september 2007 om 00:41:
en qua pijn valt reuze mee. het is wel ff kut, maar het is te doen. en je heb er 5 jaar lang plezier van!

Hmm 5 jaar zou ik niet helemaal durven zeggen na mate je in de zon zit en onder de zonnebank gaat wordt de pigment wat er in zit al veel lichter ik heb het er nu 3 jaar opzitten en het vervaagd nu al heel erg dus zou het zeker op 3 tot 4 jaar houden dat het er op zit en dat je vaak naar 2 jaar al wel ongeveer bij moet laten werken :)
Maja het is gewoon makkelijk voor mensen die geen wenkbrauwen hebben zo als ik haha;)
haha ja hier nog een. nou ja ik dacht ook altijd 3 jaar ongeveer idd, maar zij zij rond de 5 jaar dat het echt weg is, maar ik denk ook wel dat het na 3/4 jaar idd wel zodoende vervaagd dat je het bij moet laten werken. maar idd als je geen wenkbrauwen heb is het echt een uitkomst :D mja zit nog te wachten to die korsten er nou es eindelijk vanaf vallen haha, want loop nog steeds voor lul 8)
 
Uitspraak van Roxxy foxxy :banana: op vrijdag 21 september 2007 om 12:32:
die korsten er nou es eindelijk vanaf vallen haha, want loop nog steeds voor lul

hahaha das nog mah ff meis.. die zijn dr zo vannaf..
Jep je hebt gelijk het is maar 1 weekje ong. dan ben je er voor heeeeeeeeeeele lange tijd blij mee mooi zijn zonder er iets aan te doen;)
 
Uitspraak van Roxxy foxxy :banana: op vrijdag 21 september 2007 om 12:32:
haha ja hier nog een. nou ja ik dacht ook altijd 3 jaar ongeveer idd, maar zij zij rond de 5 jaar dat het echt weg is, maar ik denk ook wel dat het na 3/4 jaar idd wel zodoende vervaagd dat je het bij moet laten werken. maar idd als je geen wenkbrauwen heb is het echt een uitkomst mja zit nog te wachten to die korsten er nou es eindelijk vanaf vallen haha, want loop nog steeds voor lul

Ja ik zou zeker wel na ongeveer 2 a 3 jaar opnieuw in laten kleuren ik heb het zelf nog niet gedaan maar ik moet ook nodig heen:)
Ah ja die korstjes zijn echt niet leuk weet er alles van haha wat je wel kan doen is goed vet maken en heel zachtjes op wrijven masseren zeg maar gaat het iets sneller er af;)
Ik breng in mijn salon ook PMU aan. Doe dit al ca 5 jaar. En vanaf volgende week krijg ik ook een nieuwe PMUmachine zodat ik ook de hairstroketecniek kan toepassen. Heb zelf eyeliner boven en onder en de wenkbrauwen (zelf gedaan) Mocht je meer info willen kun je me altijd een berichtje sturen :-)
 
Ik heb het nu 2 jaar...een lijntje onder mn ogen en bevalt prima!!
 
Uitspraak van *pearl* op vrijdag 21 september 2007 om 22:42:
Ik breng in mijn salon ook PMU aan. Doe dit al ca 5 jaar. En vanaf volgende week krijg ik ook een nieuwe PMUmachine zodat ik ook de hairstroketecniek kan toepassen. Heb zelf eyeliner boven en onder en de wenkbrauwen (zelf gedaan) Mocht je meer info willen kun je me altijd een berichtje sturen

Waar zit jij dan met je zaak??
 
Ik heb mijn wenkbrauwen & liplijn maar die is flink vervaagd. Moet wenkbrauwen weer een keer bijwerken voor de kleur en de vorm en wsil graag eyeline boven (y)

IDEAAL !!!!
hmmm die korsten beginnen beetje los te komen. kon al 2 korstjes er voorzichtig af trekken, maar het is net of er onder die korst geen inkt meer zit op me huid :S kan zijn dat de kleur van de inkt onder de wenkbrauwen lichter is maar vraag het me echt af :S iemand dat ook gehad?
 
nee bedankt
 
Uitspraak van Roxxy foxxy :banana: op zondag 23 september 2007 om 09:10:
hmmm die korsten beginnen beetje los te komen. kon al 2 korstjes er voorzichtig af trekken, maar het is net of er onder die korst geen inkt meer zit op me huid kan zijn dat de kleur van de inkt onder de wenkbrauwen lichter is maar vraag het me echt af iemand dat ook gehad?

Hej ja ik heb het idd ook gehad en zoals je kunt zien op mijn foto's ik heb het er nu al 3 jaar op zitten maar ik moet ook heen net zoals jij nu hebt zo ben ik gewoon gaan lopen ik ben niet terug gegaan en dat was heel dom iemand anders vroeg mij dit ook al heeft hetzelfde probleem als jou, iemand zei mij de mensen daar hadden tegen haar gezegt dat de pigment nog naar boven moet trekken toen ze opbelde en haar verhaal deed dat er zo goed als geen inkt onder zat nou ik heb daar eerlijk gezegt nog nooit van gehoort dat de pigment eerst naar boven moet trekken maargoed , ik heb het advies gegeven wacht even en anders gewoon terug gaan wandt zo hoort het natuurlijk niet he
maar je weet niet hoe het afgelopen is? maak me best wel beetje zorgen nu :S lijkt net of alle inkt in de korsten is gaan zitten zeg maar. maar ja ze vallen er bijna vanaf dus nog paar dagen en dan kan ik het zien :S
 
ja ik heb het zelfe gehad bij mij zat er ook weinig inkt onder en de kleur was grijs in plaats van bruin terwijl de korstjes wel bruin waren als ik jou was zou ik ff een weekje wachten en kijken wat er gebeurt en anders gewoon terug gaan:)
 
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 22 september 2007 om 11:45:
liplijn

dat vind ik dus personelijk helemaal niks :S
 
Nee ik ook niet maar dat komt misschien ook omdat ik geen lippenstift draag, maja voor de mensen die het wel doen is het idd een leuke uitvinding;)
 
Kan iemand mij uitleggen hoeveel "pijn" het doet.. Ik ben echt een jankert als t om pijn gaat :P maar ben er echt al heel erg lang over na aan t denken.. en verdoven? wordt dat altijd gedaan? (prik/zalf)??

Alvast thanx.
 
ik zit te denken om een lijntje onder mijn oog te laten zetten!

Uitspraak van verwijderd op maandag 24 september 2007 om 12:46:
Kan iemand mij uitleggen hoeveel "pijn" het doet.. Ik ben echt een jankert als t om pijn gaat maar ben er echt al heel erg lang over na aan t denken.. en verdoven? wordt dat altijd gedaan? (prik/zalf)??

Alvast thanx.

Wie mooi wil zijn moet pijn lijden, dus niet miepen anders kan je het beter niet eens doen!
 
Uitspraak van verwijderd op maandag 24 september 2007 om 13:00:
Wie mooi wil zijn moet pijn lijden

:P niet zo gemeen he :P

begin dat tekenen elke ochtend zo zat te worden..
 
Uitspraak van verwijderd op maandag 24 september 2007 om 13:01:
niet zo gemeen he

Ik was nog niet eens begonnen ;)

ja hier hetzelfde en de ene keer is de ene dikker dan de andere.
 
Uitspraak van verwijderd op maandag 24 september 2007 om 12:46:
Kan iemand mij uitleggen hoeveel "pijn" het doet.. Ik ben echt een jankert als t om pijn gaat maar ben er echt al heel erg lang over na aan t denken.. en verdoven? wordt dat altijd gedaan? (prik/zalf)??

Alvast thanx.

Als je zo bang voor pijn bent dan kun je net zo goed blijven tekenen of het gewoon doen en niet over de pijn na denken :)
Maar als je het blijft tekenen je kan sjablonen halen voor je wenkbrauwen dan heb je de 1 niet meer dikker als de ander;)
Succes
nou het doet echt niet veel pijn. het is beetje vervelend meer niet. ik ben ook een zeikerd wat betreft pijn en het viel reuze mee. het was even onprettig maar dat is het wel waard. gewoon doen. ze verdoven het met zalf dus dan valt het wel mee.

en ik had het trouwens nagevraagd janina bij die vriendin waardoor ik bij die vrouw terecht kwam. maar het is idd normaal dat het veel lichter wordt. maar bij waar ik zit, zit nog een nabehandling inbegrepen bij de prijs dus daarom moet ik dan waarschijnlijik toch nog even terug dat ze het weer opnieuw erop zet. mja dan loop ik weer 2 weken met korsten :S dus eigenlijk heb ik er geen zin in, maaar ja als ze zo licht blijven als dat ik ze nu heb schiet het ook niet op.

wat een gedoe allemaal 8)

maar ja 3 tot 5 jaar niet tekenen is toch ook wel lekker
 
Oke roxxy foxxy als ik dan jou was zou ik daarna dan idd terug gaan ja wat die kortsen betreft als je het mooi en goed wil hebben zou ik het wel doen hoor;)Maja dat is mijn mening:)

Ja het is idd allemaal een gedoe met die wenkbrauwen wandt tjah ze zitten wel in je gezicht he dus iedereen kan het zien:)

Liefs
Iris: Naja wat ze zeggen als je niet tegen pijn kan...
je moet maar zo dneken het is maar even en je bent er zo vanaf en hebt er harsxtikke lang plezier van ... 1 nadeel voor jou sins kort zijn de regeld strenger geworden om een vergunnning voor pmu te krijgen dus verdoving mag niet zomaar meer of je moet het op aanvraag bij je huisarts hebben gekregen! echt tegenstrijdig allemaal maar wel waar :) succes!
 
Uitspraak van verwijderd op maandag 24 september 2007 om 14:28:
Maar als je het blijft tekenen je kan sjablonen halen voor je wenkbrauwen dan heb je de 1 niet meer dikker als de ander

Ben er bijna een specialist geworden in tekenen :P het is alleen vervelend op feesten, heb je om 7 uur bijna geen wenkbrouwen meer door het zweten hehe! maar thanx voor jullie reacties zal er nog eens goed over nadenken!
Voor de pijn hoef je het niet te laten hoor;)
het is even een vervelend gevoel maar zeker de moeite waard!
ik heb het een week geleden laten doen, korstjes zijn er nu bijna allemaal af.. over een paar weken ff bij laten werken en dan ben je er voor een paar jaar vanaf!:)
laatste aanpassing
 
Uitspraak van verwijderd op maandag 24 september 2007 om 16:50:
Ben er bijna een specialist geworden in tekenen het is alleen vervelend op feesten, heb je om 7 uur bijna geen wenkbrouwen meer door het zweten hehe! maar thanx voor jullie reacties zal er nog eens goed over nadenken!

Ja dat geloof ik wel ik heb het zelf ook een aantal jaren getekend totdat ik er zat van was, de eerste dag dat ik de wenkbrauwen op had en ik keek in de spiegel was heel raar haha ik had gewoon wenkbrauwen en ik hoefde er niet aan te doen, het is daarom dan ook zeker de moeite waard:)
Uitspraak van × (L) × op maandag 24 september 2007 om 17:17:
ik heb het een week geleden laten doen, korstjes zijn er nu bijna allemaal af

is het bij jou ook veel lichter als dat ze het erop zette?

een stukje korst is eraf nu aan buitenkant, maar er zit bijna geen pigment meer in me wenkbrauw :S echt heel vaag. pfff moet nog 3 dagen wachten ofzo eer dat die korsten eraf zijn. zit echt in zenuwen haha
Uitspraak van Roxxy foxxy :banana: op maandag 24 september 2007 om 19:32:
is het bij jou ook veel lichter als dat ze het erop zette?

Ja bij mij leek het ook alsof er niks of bijna niks onder zat.. nu zijn de korstjes er bijna helemaal vanaf en er zit echt wel kleur onder, niet zo donker als de korstjes natuurlijk, maar dat zou ook niet mooi zijn zo donker!! er is mij gezegd dat het ff duurt voordat je het uiteindelijke resultaat ziet en dan kan ik het altijd nog bij laten werken voor evt. de kleur of vorm...:)
oh pfew das wel een opluchting dan haha, was echt even bang. ja zie het ook wel heel licht maar als jij het ook had dat het echt stuk lichter was dan komt het vast met mij ook wel goed :D
Ja ik schrok ook wel hoor.. ging een klein korstje af en ik zag er niks onder zitten:/.. maar toen er steeds meer korstjes af gingen leek het steeds iets donkerder te worden zeg maar.. die vrouw waar ik het heb laten doen zei ook dat het pigment even moet wennen aan je huid dus dat je pas na een paar weken pas echt het resultaat zag
ben er nu wel blij mee hoor,maar ik wacht ff een paar weken en dan laat ik het waarschijnlijk nog wel bijwerken:)
gaan jou korstjes er al goed af of niet??
Uitspraak van × (L) × op maandag 24 september 2007 om 22:32:
Ja ik schrok ook wel hoor.. ging een klein korstje af en ik zag er niks onder zitten

hahahaha ik had echt precies hetzelfde :D

maar ja redelijk, ze zitten wel los en het jeukt gigantisch en zou ze er wel af willen trekken :P maar ja doe maar niet haha. maar ik kan het dus ook idd bij laten werken. maar ja ik wacht eerst wel af hoe het word. ik heb pas 12 oktober een nabehandeling. maar waarschijnlijk kan ik die da niet eens. dus moet het naar nog later verzet worden. dus tegen die tijd zal ik wel goed beeld hebben of het mooi s of niet. en de vorm zie je sowieso wel die getatoeerd is. dus met potlood is het sowieso al makkelijker tekenen :D