Partyflock
 
Forumonderwerp · 13832
­ Nederland
Okeej.. het feest was echt super, beter dan ik had verwacht eigenlijk..
Maar toen we zondags terug kwamen bij onze tent, en er nog steeds (zoals al vanaf donderdag 12:00 uur) muziek op de camping was, besloten we lekker naar huis te gaan..
Douchen en eten deden we ook thuis wel. Dus wij tent erin en lekker op pad. We kwamen de camping mooi snel af en reden richting Kastellaun..
Toen begon de ellende.. Er stond iemand om te vertellen dat wij eventjes mochten stoppen. Vervolgens kwam die klotuh duitse polizei naar ons toe om een drugs test te doen..
Nou de uitslag was dus dat we niet weg mochten en we werden op een mooie afgelegen parkingplatz gezet tussen allemaal duitsers..
Daar zaten we dan, vies & hongerig..
Gelukkig kwamen er een paar uur laten nog een stel belgen, maar daar bleef het dan ook wel bij..
Volgende ochtend konden we pas weer de sleutel krijgen en wel in een dorpje 15 km verderop..!!
Wat een hell.. ik ben pas gisteren 15:00 uur thuisgekomen.. Dat was dus de eerste en laatste keer Nature One voor mij.. we mogen duitsland trouwens zowieso niet meer in..
Voorlopig ben ik wel ff-tjes feestmoe.. :D
 
aaahhhh vet balen zeg!
zit je daar zo een hele tijd...
Stomme duitsers! Maar kregen jullie een test ofzo om te kijken of jullie drugs hadden gebruikt?
 
zoals ik het begrijp had de bestuurder dus gebruikt, en heb je alleen maar mazzel gehad dat je op een plek moest stilstaan.

ik vind ut een beetje triest rijden met drugs op, maar dat zal wel weer aan mij liggen.

als de bestuurder echt niets had gebruikt, dan ben je goed genaaid.
maakt geen fuck uit! Die test is van de afgelopen drie dagen. Ik werd ook getest maar ik zat net op de grens eigenlijk moest ik nog een bloed test doen maar ze mochten ons denk ik wel dus mochten we weer doorrijden. En de poppers vonden ze wel interessant, daar ging ie ff aan ruiken..hi,hi.. Maar die kregen we gewoon weer terug. En hij zei dat we genoeg stops moesten maken en goed moesten eten, gute faht!!
Tja, ergens is het gewoon zo dat je niet met dope op achter het stuur moet kruipen. Same as alcohol. Bovendien was het toch al ruim van tevoren bekend gemaakt dat er controles zouden zijn, denk dat je van geluk mag spreken, een vriend van mij heeft een boete gehad van 450 euro, en dat was gewoon een Duitser!Shit happens, waarom zou je nou nxt year niet meer naar een geweldig feest gaan? Gewoon zorgen dat degene die rijdt ook nuchter is, sowieso beter voor je eigen veiligheid!

(k)
Dat is dus echt dom van de bestuurder, feest was perfect en dat jullie zijn gepakt dat kan gebeuren, had eigenlijk meer controles verw8 maar stelde dus niks voor en tja kan nog 1 ding zeggen zo zie je maar weer geen drug gebruiken als je moet rijden
idd onze chauffeur, heeft ook vanaf zaterdagn8 nix meer gebruikt, wel zo verstandig toch? en we zijn dan ook in 1x doorgereden naar huissie toe.
Tja god straft onmiddelijk en volgens mij nu nog op milde wijze.

Moet je maar nuchter achter je stuur kruipen.
 
ik heb ook alleen op vrijdag maar iets gebruikt en vanaf klokslag twaalf op vrijdag niet eens meer een druppel alcohol maar was ik dan wel genaaid geweest als die drugstest tot 3 dagen terug zou kunnen kijken???
hehehe pietor, dan mochten wij ook een nachtje blijven staan denk ik ;-)
 
terrecht dat je niet mocht rijden
er wordt nu wel veel gezegd dat je nuchter achter het stuur moet kruipen... maar hoe vaak gebeurt dat nu in de praktijk ,zelfde als met alchohol, iedereen keurt het af, maar het gebuert nog veel te vaak...
wat is dat voor test dan?

bloedprikken?
Frindo het gebeurd ook veel te vaak. Dat is een feit. Je ziet het al als je 's ochtends de krant openslaat. Maar dat praat niets goed.

De verantwoordelijkheid ligt altijd bij jezelf.
Werkzaam bij Puinzooi
Artiest Cup-a-core
van mij krijgen die politzei-Augurken Und Tante Frieda groot gelijk. drugsgebruik kent zijn verantwoordlijkheden.
laatste aanpassing
 
Wij werden ook aangehouden, maar we hoefden geen test te doen, ze keken in de achterbak en we moesten rijbewijs+ kenteken bewijs laten zien en toen konden we weer verder
 
Ik wist ook dat ik die zondag terug moest rijden, dus heb maar gewoon de hele zaterdag nuchter gefeest! En alsnog heb ik een topavond gehad :D

En een goede terugreis naar huis.
De politie teste vooral op de THC gehalte !!

als je zaterdag een joint had gerookt, zou je der zondag nog op gepakt kunnen worden, want dan zit het nog in je bloed.

maar ruim een dag na een jointje te hebben gerookt
kun je nog echt wel prima rijden hoor !

ik werd trouwens totaal niet aangehouden,
had de auto bij kastellaun geparkeert, en verder gelopen/taxi. ze keken vooral veel bij nederlanders.
laatste aanpassing
ik heb met je te doen zeg.. ik moest dus ook zon plas test doen . niet normaal meer.. ook bloedgeprikt enzo.. ben me rijbewijs wel kwijt. maar ik mocht wel mee naar huis...

dat wel ..

maar wat een modderfokkers die kut polizei..
Je mag Duitsland niet meer in? Hoe zit dat dan?
Ze houden iig niet van halve maatregelen...

Toch heeft het wel iets, zo'n hardere aanpak, want in NL is het juist tegenovergesteld.
En ik vind het eigenlijk nog een best coulante oplossing. Dat ze je voor je eigen bestwil en veiligheid nog een kans geven.

Nietemin is het kut dat je ook gepakt wordt op dope in je bloed terwijl het verder dus absoluut is uitgewerkt....
THC e.d. blijft nog wel langer dan een dag in je bloed volgens mij...
laatste aanpassing
 
Beetje triest om te zeggen dat je niet meer naar N1 gaat vanwege deze reden. Zal beter zijn als je wel gaat maar niet met drugs rijd. En dat je een dag stil hebt gestaan is goed hoor want de meeste kregen een boete van €700,- die je cash moest betalen.
 
Een vriend van mij had met de loveparade in Duitsland een auto gehuurd in Duitsland.
Dan is de kans dat je aangehouden wordt een stuk kleiner.
En ze reden dus ook nog met een dikke mercedes :D
laatste aanpassing
Van mensen die naar de Loveparade 'getest' zijn heb ik idd ook bedragen van 700-800 euro gehoort... Maar was dat gewoon echt zo?

2 KASHU verder geen boete gehad ofzo?
Wat maakt t nou uit of het me laatste nature one is of niet.. T was gewoon een naar einde en de camping vond ik zowieso al nix.. Het feest was wel super vet..

Neej nog geen boete gehad, maar die krijgen we wel opgestuurd denk..
 
Ik vind dat je gewoon niet zo moet zeuren

je mag van geluk spreken dat je geen boete hebt gehad, dat van die camping wist je van te voren, dan had je een hotel moeten nmen ofzo ..

En een beetje nadenken van te voren kan ook geen kwaad ..
Je wordt anngehouden, standaard al je papieren laten zien, als ze het niet vertrouwen dan moet je een urine test laten doen. En die is niet voornamelijk op THC maar op alles! En als die positief is, of als ze het nog niet vertrouwen dan moet je nog is bloed prikken. Verdere verloop weet ik niet, ik mocht na de urine test al weer weg, hij was wel positief maar net op de grens. Eigenlijk moest ik nog wel bloed prikken maar ze lieten me gaan! Top..
Agh agh had je nu maar een agh agh re gaat maar door bij je!!! Minder voor jullie!!!

Dus volgend jaar niet meer??
Tsjah das toch goed fucked up! Maar ja je had het kunnen weten er was voor gewaarschuwd.
 
Ik heb maar een ding te zeggen SHIT HAPPENDS!!!
 
Ik meende dat ze controleerden mbv pleisters. Wil wel weten tot hoever die dingen drugsgebrui aan kunnen tonen. 12 uur, 1 dag, 2 dagen, een week?
2 DaJaN:Amphetemine, XTC (dus), speed, cocaïne--->>> 3 tot 4 dagen uit bloed en urine. Wiet en Herbals 6 tot 8 weken in bloed en urine.
Iedereen zegt wel van "Ja je was gewaarschuwd" maar amphetemine blijven dus 3 dagen in je bloed zitten. Als je dat niet weet en alleen op vr gebruikt (wat ik eerder gelezen heb) maak je ook een goede kans op een fixe boete.

Ik kreeg echter wel het idee dat ze de Duitsers zwaarder aan pakten dan de Nederlanders. Want Lepidus was dus positief op THC en amphetemine en we mochten toch door rijden.

Ze zullen wel denken dat we toch KANSLOOS ZIJN.(hihi)
laatste aanpassing
Wij vertrokken donderdagnacht uit nederland en zijn om 7.00 uur op de camping aangekomen.
We zijn zondagmiddag naar huis gegaan maar we hebben geen enkele controle gehad, zelfs niet op het festivalterrein!!:D
Ben bang dat we volgend jaar aan de beurt zijn :s
 
2 lepidus

Herbals 6 tot 8 weken? Jezus...

Aan de andere kant, wanneer is je gehalte zo laag dat je wel positief bent maar je toch onder de grens zit?
Dat weet ik niet maar ik zou anders even infoën bij de jellienek kliniek, die mensen weten er echt een hoop vanaf.
Herbals en wiet nemen zich op in vet. Vandaar dat het zolang duurt voordat dat gezuiverd is. En de rest slaat zich in prencipe niet op, dus word dat in 3 a 4 dagen gezuiverd door je lever, want het gaat natuurlijk wel in je bloed en urine zitten... wow!! :devil: ;D ;-D (6) Dockter spock in da house!!
laatste aanpassing
ja ik ga maar in duitsland wonen voor 4 weken volgend jaar .. wat een feesten en kun je ze gewoon met de trein af gaan.....


beter idee???????????????????
 
Hoe nemen ze die focking test dan af mensen..? (geen zin om alle replies te lezen, opzoek naar ut antwoord) ;-)
pissen zweet bloed maw bloed zweet en tranen.... cu