Partyflock
 
Forumonderwerp · 13791
­ Nederland

Onderwerp is gesloten!

Dit gebeurt meestal omdat een of meerdere personen het beleid hebben overtreden.
Het kan natuurlijk ook zijn dat er al een actieve discussie over hetzelfde onderwerp was.
Dit soort situaties zijn te voorkomen door op de hoogte te blijven van het beleid.

Sinds 31 maart sta ik aangemeld als PFster en heb in die korte tijd aardig wat mensjes ontmoet. Aangezien ik ook op S2D actief was, had ik al over deze site gehoord en dat waren niet echt positieve verhalen. Dat was voor mij ook de reden dat ik daar een tijdje niet zo actief ben geweest, ik laat mensen liever in hun waarde en wilde eerst zelf ontdekken wat er nu precies bedoeld werd met PF-publiek. Na een aantal feestjes, meetings, afterparties en een hele hoop PriveBerichtjes begint het allemaal een beetje op zn plaats te vallen. Het is onmogelijk heel PF over 1 kam te scheren, want deze communitie bestaat uit bijna 4000 leden. Het is alleen wel een feit dat er altijd een aantal mensen is dat veel prominenter aanwezig is dan de rest.

Ik heb gemerkt dat er een behoorlijk hecht groepje mensen is die PF niet alleen ziet als een leuke vrijetijdsbesteding maar meer als een levensstijl. Hier is al menig topic aan gewijd en ik keur dit verder ook niet af. Maar wat me steeds meer gaat opvallen is dat het altijd dezelfde mensen zijn met steeds een overschot aan verhalen over dope, drugs en nog meer gedonder. En dat er dus altijd wel iemand van die groep is die fout gaat. Dat er een hoop geroddeld word, daar word je akelig van. Het lijkt wel een fuckin' soap!

Er gebeuren ook een hoop dingen die ik moeilijk kan verkroppen. Het is niet zo dat ik daardoor mensen niet meer mag, maar zie gewoon een hoop mensen zichzelf behoorlijk naar de klote helpen. Het lijkt allemaal zo partyminded, maar heeft het nog iets met feesten te maken als je mensen weg moet brengen naar een ziekenhuis?

Ik doel natuurlijk op het afgelopen weekend N1. De wildste roddels doen alweer de ronde, maarhet zal iedereen duidelijk zijn dat een aantal PF'ers weer eens moest proberen zn eigen grenzen te verleggen. Leuk voor de aanwezigen om ermee geconfronteerd te worden hoe iemand na 3 dagen niet eten en slapen en zich vol met dope stoppen totaal paranoia wordt. Waarom klit iedereen zo aan elkaar? En waarom staat PF steeds meer in het teken van dope en onderlinge relaties? Tussen sommigen is het haat en nijd, iedereen bemoeit zich met elkaar en er worden verhalen verteld die kant nog wal slaan.

Voor mij is de lol er zo toch een beetje vanaf. Ik wil niet continu geconfronteerd worden met mensen die alleen maar lijken te leven voor het weekend. ik bedoel dit niet persoonlijk, het is geen aanval naar mensen want ik ben een heel loyaal iemand die een ander niet veroordeelt. Maar ik merk wel op dat het steeds meer uit de hand gaat lopen. Ik ga geen voorbeelden aanhalen, denk dat men wel begrijpt waar dit over gaat. Ik ben benieuwd wat de andere mensen, die ook veel met Pf'ers omgaan, hier van vinden!!!!
laatste aanpassing
 
wackie ik was hiervoor dansbaar en nu ouweschool en zit met hetzelfde. ff tijdje weggeweest en nu weer terug om te checken hoe t gaat.....................

groetjes aan alle normalen
ben blij dat deze topic er is...
wat me echt opvalt hier op pf, is dat sommige mensen hier hun leven van maken...
ik houd ook van feestjes, en gebruik ook wel eens wat...
maar de forums die hier geopend worden...
sorry!
drugsgebruik moet leuk en 'met mate' gebeuren..
ben ook wel eens flink fout gegaan, en schaamde me kapot..
niet alleen omdat ik niet maar voor mezelf kon zorgen, maar ook omdat ik daarmee het feest van mij beste maatje verziek...
eigenlijk is het dus best egoistisch om je helemaal vol te proppen met troep, omdat je weet dat je beste vrienden je toch niet alleen laten..
heb er flink over nagedacht en gebruik nu minimaal..

ook vind ik dat de houding van sommige pf'ers niet deugt...
laat iedereen lekker in zijn waarde, en maak lol zonder een ander het leven zuur te maken...

behandel mensen zoals je zelf ook behandeld wilt worden...
wordt de sfeer vast een stuk beter op..
en nee, ik ben geen engeltje, en zeg ook wel eens dingen die niet zo heel erg lief zijn.
maar merk best wel dat de sfeer achteruit gaat de laatste 2 maanden...

-x-ies
ik ga niet AL die lange verhalen lezen
die sla ik zowiezo meestal over

maar ik heb mijn eigen leven....en PF is voor mij tijdverdrijf
en zo`n meeting ga ik heen als ik zin heb om een PAAR mensen te ontmoeten en dan ben ik weer weg....

maar heb soms idd wel het id dat sommige mensen alleen maar met PF leven

maar dat moeten ze lekker allemaal zelf weten.....hun leven....ik heb de mijne
Nou Myrthe, dat is zo klaar als een klontje hoor, geen enkel probleem te begrijpen wat je vertelt! Blij om te zien dat dit topic wat dat betreft wel enig nut heeft en iedereen effe kan spuien. Bovendien heb ik met Bas alweer een paar zeer relaxte gesprekken gehad, en wat dat betreft kan ik dus ook wel zeggen dat het goed is geweest dit effe van me af te schrijven, het is op deze manier in ieder geval bij een hoop luitjes doorgedraongen wat er aan de hand is, hoe anderen daar tegenover staan en dat er voor sommigen echt iets dient te veranderen!
jupz soms moet je op je bek gaan om wat te leren, en soms moeten mensen wel meerdere keren op hun bakkes gaan om er wat van te leren, maar er lopen dr bij waarbij ik me afvraag hoevaak ze nog op hun smoel moeten gaan voordat ze het geleerd hebben.

ach volgende feesie zullen we wel weer zien wie dr weer op ze smoel gaat.
Nou Nakje, als jij op je smoel dreigt te vallen werp ik me eronder hoor, mag je bovenop moi vallen! ;-)
hehe had ook nie anders verw8 van je :-p
 
Nou Wackiejacky, deze conclusie maakte ik ook, zonder een hoop mensen te hebben ontmoet van PF. Ik las vele verhalen en forums om tot de conclusie te komen dat niet iedereen op deze site een bewust leven leidt, maar zich meer of minder laat leven door de feesten en meetings.

Moedig van je om het te beschrijven.

Toch vind ik deze site toch leuk om te bezoeken. Hij is er informatief. Het laatste nieuws staat vaak als eerste hier.

Ook zijn sommige topics erg lachen.

Ik blijf dus lezen, maar zal niet veel kennis maken met andere leden op meetings.

Een aantal leden ken ik via andere sites en feesten en daar wil ik het bij houden. Ik heb ook een levensstijl, maar die bepaal ik toch echt zelf!

Party-On!

Daniel
Wat ik eigelijk wil zeggen dat gewoon iedeereen nog veel meer drugs moet gaan gebruiken dan blijft hetgezellig ;)


en tja je hoeft hier dus ech nie op te reageren

want Party Smile zegt het maar :P:P:P

(K)
 
nah nah, tis weer lekker makkelijk oplossen zo, jezelf eerst vol in een standpunt gooien, jezelf dan keer op keer tegenpraten, en dan vragen waarom iemand zo over tegenstrijdigheden in 1 iemands verhaal kan vallen. tja als je t zo noemt kan ik ook beginnen met een mop die gaat over henkie, en eindigen met een thriller over japie. kom op zeg, als je tegen mij zegt dat mijn moeder mij heeft uitgepoept om te mierenneuken, dan moettik ten eerste verschrikkelijk lachen om je zwaar originele opmerking die nog nie te lezen was, en ten tweede omdat jij jouw posts zoo verschrikkelijk tegenstrijdig maakt, dat een ander erover kan gaan mierenneuken. maja t kan me eigelijk geen zak sgele dat jij me een uitgepoepte mierenneuker ben, want IK kan me heel moeluk druk maken om de andere mensen op pf(op een paar mensen na dan die ik heel goed ken,en waar ik van weet wat ik eraan heb). En jij hebt daar nog al veel last van zo te lezen, duzz hoop nie dat je nou in een hoekje gaat zitten als ik zeg dattik jou ook nixx bijzonders vind? mooi ben ik dat ook weer kwijt. :)
Sjonge Wilson, zullen we er alsjeblieft over ophouden? Reageer gewoon niet als dit topic je niet aanstaat, en als je mij nix bijzonders vind, fine with me, ik ken je niet eens dus ik lig er niet wakker van. Je mag nog een keer gaan lopen mutsen tegen me, je krijgt nu het laatste woord van me want heb helemala geen zin meer in dit kinderachtige gedoe. Misschien spreek ik je nog wel eens als jij 5 jaartjes verder bent, op dit moment denk ik niet dat het mogelijk is een rnomaal gesprek aan te knopen met iemand die koste wat kost een ander voor lul wilt zetten en zn gelijk moet halen!
Ehh. Wilson.. volgens mij loop je je nu inderdaad druk te maken, iets dat je zegt juist niet te willen doen.

Guyz. het zijn maar meningen, everybody's entitled to one. Bovendien.. boos worden op een verzameling woordjes op een beeldscherm? Come on...
ja wilson nu word je echt vervelend ;)
Hehehee wat een verhalen zeg...

Minder voor de mensen die zulke dinge mee moeste maken...

Maarja ik zou zelf al nooit met een groep van internet ergens gaan staan die ik nie eens ken...

Wij stonden met een mannetje of 20 die ik elke week op hardcore feesten zie in nederland..en das helemaal perfect gelopen gewoon....
2 *Digle* > 'k heb het toch elke keer gevraagt voor dat ik een slokje nam ;)


ps . ik heb men middelvinger gekneusd bij het in elkaar zetten van jullie tent
laatste aanpassing
om te beginnen: ik lees erg weinig forum berichten maar deze viel me wel heel erg op. na een lang stuk 'leesplezier' wilde ik toch een opmerking plaatsen.
Wij stonden met een redelijke groep naast de 'bekende groep' maar moet eerlijk bekennen dat wat er allemaal gebeurd zou zijn er zelf erg weinig van gemerkt heb. Alleen het 'dondernacht verhaal' is het enige wat mij bekend is. Niet dat ik er zelf bij was maar heb er toch heel wat over gehoord.
ten tweede laat je hierdoor niet afschrikken. Het was verder een erg leuk weekend, geloof mij maar. Wat mij wel opviel is dat de groep waar ik mee op N1 was geen drugs gebruikt (op mijn 2 joints van dat weekend na) en dat wij vaak kijhard stonden te springen en de meesten voor pampus lagen de gehele dag. Dus voor mij geen zooi, ik hou het wel op de alcohol, niet dat ik het niet leuk vindt zonder drank maar het maakt alles wel een stuk vrolijker.
Verder: laat je niet gek maken. je hebt een eigen leven en als mensen hun leven zo snel mogelijk willen verkloten door overmatig gebruik moeten ze het maar zelf weten.

party on!
 
2 Wacky Jacky: ik moet zeggen ik heb nu al meerdere topics van je gelezen, en ben het weer vollegig met je eens..

Wat ik het grote nadeel van deze groep mensen waar jij het zojuist over had, is dat deze personen alleen na het weekend toe leven helemaal uit hun dak gaan, en vervolgens een zooi drugs naar binnen proppen.

Mijn vraag is alleen hoe gaan deze mensen maandag weer naar hun werk toe of nemen ze altijd de maandag vrij?

Ik zou het in ieder geval niet kunnen, want naast het feesten heb ik ook nog een ander leven en mijn werken zou het echt niet kunnen verkondigen aan mijn baas..

Groetjes William
laatste aanpassing
.................................
Ik heb niet alles gelezen want ik ben op mijn werk.....
Ik was er niet bij op N1... Op Awakenings ook niet... Ik heb ook absoluut geen idee over welke mensen we het hier hebben en ik moet zeggen dat ik als ik t zo lees dat ook helemaal niet erg vind...

Ik leef voor t weekend daar kom ik eerlijk voor uit... Door de weeks werk ik hard om mijn centjes te verdienen voor de huur, boodschappen, kleren en uitgaan.... Ik doe mijn taken en voor de rest w8 ik tot het weekend is... ben ik dan ook kansloos en een kneus? In het weekend is mijn vriendje er weer, zie ik mijn vrienden omdat we ver uitelkaar wonen en we gaan stappen.... Ik gebruikte ook veeeeeeeeeeeeeeeeeeel drugs... 6 pillen op een avond waren geen uitzondering... maar toen was ik 15-17... Nu ben ik 21 en ga niet eens meer elk weekend stappen... Deze zaterdag hadden we housewarmingparty met vrienden en we hebben vreselijke lol gehad...

Maar met Mysteryland ga ik zeker wel los... En er zal ook vast wel drugs bij te pas komen... Alleen ik pas wel op dat ik niet outga... Als we daarna nog naar Qbase gaan komt er vast nog iets meer drugs aan te pas... Maar we doen er met onze grope niet stoer over... 'hoeveel pillen heb jij gehad?, ikke wel VIJF'.... We letten op elkaar, zorgen voor mekaar en samen uit samen thuis...

Ik heb zeker een leven... Maar een belangerijk deel van dat leven is wel stappen.... Dat is het al vanaf mijn 15e en zal het zeker nog wel een jaartje blijven... Dan zijn er andere plannen die eraan komen, trouwen, kinderen krijgen en dergelijke, dat kan niet met een lijf waar drugs, al is het nog zo weinig, ingestopt word...
Mijn baas merkt niks van mijn weekenden... maandagmorgen sta ik er... dinsdag iets minder maar ik ben er en doe mijn werk goed....

Ik heb op Mysteryland ook weer met veel PFers afgesproken en ik hoop dat ik dit niet mee zal maken... Want dan is de lol er snel af... vooralsnog heb ik het erg naar mijn zin hier en op de feestjes... omdat ik niet zulke dingen zelf doe en de mensen om mij heen ook niet... Ik hoop dat dat zo blijft....!
Heb niet gelijk een vooroordeel over mensen die helemaal los gaan in het weekend!!!!!

Ga ook helemaal los op mijn manier, dat heb ik gewoon nodig!!!!!

Neem NOOIT vrij op maandag... werk gewoon lekker 5 dagen in de week en ga dan weer lekker los in het weekend!!!

Stappen is gewoon opckers HEEL belangrijk voor mij

Gebruik ook meer als gemiddeld ZOWAT!!! Weet mijn limiet enzo.... Let eerst op je zelf voor dat je iets op een ander heb te k*nkeren!!! Doe ik ook!!

GreetZ
2 Kamaya: Ik denk niet dat ze aan het kankeren was... ze heeft gewoon een mening en ik denk dat ze het heeeeeeeeeel goed verwoord en dat jij het te kort door de bocht neemt.... Zo bedoelt Jacq het helemaal niet... Ik denk dat ze volledig in haar recht staat om het zo te brengen als ze gedaan heeft omdat ze zelf heeft gezien wat drugs doet met mensen en mensen met drugs... dit gaat over mensen die hun limiet NIET weten en daar andere mensen mee lastig vallen... Als jij dat niet doet dan hoef je je niet aangesproken te voelen!
2 Fairytale: heb het ook niet tegen WJ, maar over het algemeen!!

Het woord k*nkeren moet je ook niet te serieus nemen:)

Voel me echt niet aangesproken door dit gebeuren hier!! Ben het er grootten deels mee eens zelfs!

Word gewoon moe van mensen die denken dat mensen die in het weekend helemaal los gaan. ook zo zijn doordeweeks... Ze moesten eens weten,werk me het leplazerus doordeweeks:D

Mijn reply doelt eigenlijk op de mening van Partytime....

2 Partytime Wat de een NIET kan, kan de ander misschien WEL!!!

i'm outta here GreetZ...
De vis is een dier dat enorm groeit tussen het ogenblik waarop het gevangen wordt en het ogenblik waarop de visser het aan zijn vrienden beschrijft.....
 
2 Kamaya: iedereen heeft zijn eigen mening. en dit is die van mij, je kunt niet iedereen over 1 kam scheren maar ik ken mensen die vrij nemen op maandag omdat ze in het weekend helemaal los gaan.

Maar daarentegen doe ik dat ook maar ben op maandag wel weer op 6 uur uit mijn bed. en dat is wat ik ermee wilde zeggen!!

Mzzl
 
http://party.snt.utwente.nl/index.php?SECTION=forum;ACTION=showtopic;TOPICID=13906
hier ook........ jalousy is a MF!!!

respect daar draait het om

dat iedereen lekker naar zichzelf kijkt en zich daarmee bemoeit....ivp de hele tijd op anderen letten.......

IK heb het tenminste al druk zat aan me eigen.....sommigen hier hebben schijnbaar teveel tijd zodat die opgemaakt gaat worden aan het bemoeien van de ander...........

:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

EN IK BEN EEN HELIKOPTER !!!!!!!!!!!
laatste aanpassing
Ik zou het nooit kunnen opbrengen om weg te gaan met mensen die ik ken van Partyflock ipv m'n eigen vrienden...

Ik zie PF als een soort extraatje. Dit extraatje is leuk om nieuwe mensen te ontmoeten, maar iemand die ik alleen op feesten ontmoet kan ik niet zo snel tot mijn vriendenkring beschouwen.
Als ik naar N1 was gegaan dan zat ik op m'n eigen plekkie met m'n eigen vrienden. Op een andere manier wil ik feesten niet meemaken. zeker een heel weekend niet...

Als er teveel gelul is kan ik me daar zeker niet druk om maken. PF is niet een deel van mij. Als er hier slecht geluld wordt over Mano dan ben ik dat niet. Dan is het dat fotootje die zo nu en dan iets zet op een forum...Daarom haal ik mijn achterwerk daar altijd voor omhoog.
Ik kan het met een groot aantal hier op Partyflock goed vinden, das wel gezellig. Alleen nogmaals; niet m'n leven.

Je moet er eens overna denken dat sommigen hier op deze site bijna helemaal geen social life meer hebben als ze de mensen van deze site niet meer konden spreken of zien. beetje zielig en heel erg jammer. Ik kan niet zonder m'n eigen vrienden en ik ben daar steeds gelukkiger mee des te langer ik op Partyflock online ben...

Over het drugs-gebruik heb ik niets toe te voegen. Er zijn mensen hier met problemen maar dat is niet mijn pakkie an. Ik zeg niet dat het me koud laat als iemand out gaat. Dit hebben mensen kunnen zien op het Almere festival. Een jongen van PF ging helemaal verkeerd en ik was samen met Maxer de enige van PF die die gast ff een vlaagje helderheid toehielp.. Je zag velen van PF van ver allemaal raar toekijken. Ikzelf en de mensen die mijn leven mooi maken komen nooit in zulke situaties, waarschijnlijk is dat de reden waarom ik zo gelukkig ben met m'n vrienden en vriendinnen.

Ik vind het hier top op Partyflock, maar als je met mensen weggaat die je kent via internet en er komen een hoop onbekenden bij? Dan kan je bestwel verwachten dat er stress om bepaalde dingen naar voren schiet... Een kleine cursus psychologie kon je dat al vertellen.

greetz 2

maxer
Awakenings
Mike
Miss Tropics
missfemmie
BeLLiE
MissI
chiel
cLiTzMan the FLo
Mizz Prinzezz
Crazy-C
MizzHardBazz
Mizzy Mylène
Dance @ G
MoKuJin500
dancekiki
Darkzone
mystery-girl
Duracel
NaQQ!e
El Niño
Nikita
EL-G
NuTeRo
expornstar
Fairytale
PartyEve
Pedro
pi
Fluffie
Foxy
Franka
Red Devilone
fungirl
rooy
Hagenees
Roxy
Harderwijk AZo
HardFloor
Sam
Sammy
SHIBBER
HOUSEPAUS da bin
Shrek
ikke
Intrix
SuperSjinees
JANE
Tash-D
JosSa Mr. Techno
Kamikaze>>>>>>>>
ThaVipe
VER@
Wodan
lisette
Zuivelaar -=MELK
M@rS-L aka Ouwe
Maus
To Mano: hopelijk doel je hiermee niet op mij, ik stond niet voor niets niet op de camping want voelde al aan mn water dat het een keertje mis zou gaan. Ik denk er hetzelfde over als jij! Alleen doe ik niet alleen de groetjes aan mn PF-vriendjes, maar aan iedereen die respect opbrengt voor een ander en aan iedereen met een ware partyspirit! Dus ook aan jou lijkt me!!! (k)
Nee, ik doelde niet op jou. die cursus was puur toeval;)

Maar ik doe niet de groeten aan al die mensen die jij de groeten zou doen. Het blijft voor mij: respect krijgen is respect geven. Dus niet aan mensen die ik niet ken. Ook al verdienen mensen het wel.

Als je goed kijkt zijn het niet m'n pf-vriendjes maar de mensen van PF die ik respecteer.

kussie terug
laatste aanpassing
 
tsk.. waarom sta ik niet in dat lijstje :P
tja, een beetje mijn opmerkingen wissen?!?!!;P;D
 
Greetz back Mano (y)
Hahah Jossa ik sta niet in zn Greetz-lijssie, ik krijg lekker een kusje van Mano!!! Maarre, ook een (k) voor jou mop, dacht dat je effe niet zou PF'en maar is alweer duidelijk dat je echt een grote interslet bent!!!!
Dus als ik het nu goed begrijp dan mag jij wel op anderen reageren maar.....anderen niet op jou??
AaHHHAa!
Uh Marloes, tegen wie heb je het? Neem aan niet tegen mij, wnat tegen mij mag je gewoon zeggen wat je wilt. Maar snap dus effe niet helemaal hoe je dit bedoelt...
Joeppppieeeee mano respecteert me :p

maar het gaat er natuurlijk vooral om dat je jezelf respecteerd :D

:p
laatste aanpassing
*Maar het gaat er natuurlijk vooral om dat je jezelf respecteert*


bladiebladiebla ;D
laatste aanpassing
*duh*

;)

hahaha

ik moet toch ook af en toe even de wijsneus uithangen hier ;)
tis wel zo :P
 
groetjes terug mano :D

dikke (K)
 
ik heb nog niet de kans gehad om alles door te lezen, maar kan alleen maar zeggen dat ik 't met WJ eens ben..

waarom ging ik niet naar de meetings op N1?
waarom vond ik 't zo k*t dat er zooooveel mensen vanuit PF/NL naar N1 gingen? Juist.. omdat ik vorig jaar anoniem kon feesten daar.. en echt niet om helemaal van 't "padje" af te gaan..

't geroddel werd me echt helemaal genoeg..
en sorry dat ik 't zeg, maar ik heb 't al vaak genoeg gezegd, alleen nog niet op PF (en ja, ik heb er zelf ook ff aan meegedaan, maar ben behoorlijk tot inkeer gekomen..)

Hier gaat 't alleen om DRUGS, kijken wie er out kan gaan en wie er NOG fouter kan gaan.. want dat lijkt wel "cool"

Sorry mensen, maar waar zijn we mee bezig????

Dit is waarom ik me terug heb getrokken, zal iedereen gewoon gedag zeggen, zal gewoon een praatje met iedereen maken, maar vrienden.. vrienden zijn op 1 hand te tellen.. die ken ik ook niet van PF, maar al van te voren..

Bekenden zijn er heel erg veel.. en goede bekenden, daar ga ik nu vooral mee om (en m'n vrienden natuurlijk). Eerst was 't leuk om mensen te leren kennen, je hebt dezelfde levensstijl, interesseert je voor hetzelfde.. maar drugs/party's enz is niet 't enige waar 't leven om draait..
't is niet alleen oppervlakkig, diepgang in je leven is veel leuker!
Bij gaat het echt niet om de drugs ofzo als ik naar een feessie ga!!!

Muziek komt op de eerste plaats....

en de dope toch opckers wel op de laatste plaats

GreetZ
 
de mensen die zich hier aangesproken voelen, die weten van zichzelf trouwens al dat ze fout zitten, anders voel je je namelijk niet aangesproken..
Niet alle mensen over 1 kam scheren zeg ik dan maar;)
Het mooie is als niemand iets probeert te scheren, Let the good times roll! And the bad people will pay their toll.....

teveel gezeik om iets onbelangrijks brengt nog meer gezeik:)
DarkHelmet 5 augustus 2002 22:42
Jammer dat er zo toch nog een schaduw over N1 hangt


hahaha een schaduw over nature one....nah denk dat er dan iets niet klopt omdat er een paar pférs out gaan of weet ik wat er gaande is, hangt er een schaduw over nature one???tsss grappig ik heb die schaduw gelukkig niet gezien.....


snap zo en zo niet wat er aan de hand is, bedoel ga je te hard of je gaat niet goed heb je toch altijd wel een vriend ofsow die je kan verzorgen, maar neej hoor een groep van 30 partyflock sensatie zoekers moet er meteen boven op springen....
en dat het dan zo vaak gebeurd is ook slecht ja, maar ja die zelfde vriend die je moet verzorgen op zo'n moment moet je ook weerhouden van elke keer TE veel drugs....en ja als je die vriend niet heb, tsjaaa das kut dan voor je !!!
en als je die vriend niet bent!!bemoei je er dan niet meeej!!!want dat is pas echt heel erg triest!!!!
Psies
 
van een mug een olifant maken daar houden de meeste mensen van Pf nogal erg van.

Ik ben ook de laaste 3 weken niet meer naar meeting's gegaan vanwegen het geroddel. Maar ik sta alteid nog wel bij de Pf'ers maar niet zo als in het begin. Maar goed, dat sommige mensen hier hun leven van maken moeten ze zelf weten.En ik ben blij dat ik ooit hier op deze site ben gekomen, want je kan het geloven of niet maar ik heb er echt een aantal super mensen aan over gehouden, en ja ik heb ook naast pf veel vrienden.
 
the soap continues maar ik snap er nog weinig van wellicht meot ik maar s meeten maar ik hou mijn hart vast na al die verhalen