Partyflock
 
Forumonderwerp · 13677
­ Nederland
Heb gisteren langer in de file gestaan dan in de valley zelf. Das ech nie normaal meer!
Van 12.30 tot 15.30 en van 22.45 tot 02.45.....
Ja, 7 uur in totaal!!!
De organisatie moet de volgende keer echt kijken of dat parkeren nie anders kan, want anders is het volgend jaar weer raak. Maar ach, sommige mensen vinden dit juist het charme van Dancevalley

Het is dat ik een echt een topdag heb gehad,maar anders had ik UDC aangeklaagd

Oh ja, jullie krijgen allemaal de groeten van mijn grote broer YOJI, wat was hij weer vet goed he!
Het is al elk jaar zo geweest, ik heb er ook 6 uur over gedaan om te komen. Het openbaar vervoer was nu wel super goed gereglt hoorde ik.

Spaarnwoude is gewoon een kut lokatie om te komen.
krijgen we nu ook 35 dancevalley topics :S
ik denk het Bronco, was trouwens top om je een keer in real life te ontmoeten
 
Ja gelukkig op de heenweg net op tijd voor de grote file binnen, maar op het einde Bagger geregeld er stond helemaal niemand van de organisatie de boel te regelen politie moest het allemaal zelf doen.
HQpartypoeple>

Zeker :)
Ik zag je later ook nog een aantal keer lopen (kan ook niet missen he ;-)) maar had geen puf om naar je toe te lopen hehe
Hehe, Dasize die zat elke keer te zeuren dat ik weer naar rechtsvoren moest komen, maar ben eigenlijk niet meer zo veel daar naar toe gegaan.
Harmen 4 augustus 2002 12:24
Ja gelukkig op de heenweg net op tijd voor de grote file binnen, maar op het einde Bagger geregeld er stond helemaal niemand van de organisatie de boel te regelen politie moest het allemaal zelf doen.
-------------------------------------------------------

ik weet niet hoor...is dat niet gewoon de taak van de politie?

je kunt de organisatie overal wel de schuld van geven %-)
nee ik ook niet, stond wel rechts maar ietsje verder naar achter en hoger.
Misschien tot volgende week op FFWD.
Ik ben van begin tot eind te vinden bij de b2s wagen :-)
Ik vind niet dat je UDC overal de schuld kan geven, maar wat in ieder geval wel verbeterd moet worden is de verlichting op die parkeerplaatsen.
Als ze daar ook een aantal van die palen met felle lampen neerzetten scheelt dat al een heleboel.
laatste aanpassing
 
Ik vind dat de organisatie de boel hoort te regelen op de parkeerplaatsen, de politie regelde het verkeer op de weg maar op het parkeerterrein werd op het einde niks aangegeven iedereen reed door elkaar..een zooitje was het..
laatste aanpassing
Die lampen waren wel handig geweest ja, ik zag ook iemand die in dat zilver papier was ingepakt naar de EHBO gebracht worden, omdat ie in de sloot was gedonderd.

2 Bronco : Waarschijnlijk loop ik ook bij de b2s wagen, want daar zal wel het bruutst gedraaid worden
gewoon met openbaar vervoer komen! :-)
 
inderdaad, het is toch bijna altijd zo dat je met de auto kut daar komt, dat weet je nu onderhand toch zeker wel?? zet hem dan net buiten amsterdam en doe de rest met openbaar vervoer of zo

be smart
Ik vond trouwens dat er veel volk rond liep, er waren er volgens mij echt wel meer dan 40.000 man
Tja Shaw,

Das mooi balen!! Helaas maar waar is het elk jaar zo. Het eerst jaar dat ik ging hebben we ook ruim 2 uur moeten wachten voordat we het terrein afkonden.

Volgende keer maar met ons meegaan he ;)

Toedelzz
Op de heenweg konden wij zo doorrijden (was rond 12 uur dacht ik). Geen file gezien..


Terugreis gingen we om 11 uur weg, toen nog een half uur door de modder gebanjerd, toen er 2 uur over gedaan om het terrein af te komen..

Maar wel een topdaggie gehad :)
voor 80 e had ik tog wel een beetje het
*ik wordt genaaid waar ik bij sta * gevoel toen we midden in the shit stonden..

beetje jammer maarja voor de rest was ut wel chill daarzo
laatste aanpassing
Wij ( Bronco en ik ) waren de heen reis met de trein gekomen. Het was echt heeeeel goed geregeld. De terug reis zijn we met vrienden van mij uit Deventer mee terug gereden en dat zat ons ook al mee. 10 minuten lopen naar de auto en dan binnen een half uur op de snelweg zitten :-)

Het enige waar ik me een beetje zorgen om maakte was mijn witte broek (die dus echt zwart was geworden van de blubber), maar dankzij Ariel is mijn broek weer super wit. Straks nog even mijn gympen in de wasmachine gooien, beetje Ariel erbij en klaar is klara :-D
Op ten duur vond ik die file wel lache. Toen het mooi weer werd lekker buiten gelopen op de snelweg, met iedereen een praatje gemaakt. Bier gekocht bij zo`n gozer die op dat bospad stond. Ik heb zelfs een pre-meeting gehad met carlo, roosjuh :lief: en pas(Quinnel.

Maar ja die 3 uur daarvoor in de regen was helemaal niks
ik ben er vorig jaar heen geweest en ik heb 4,5 uur gelopen en 3 uur met de trein en ik had weinig zin om nog zo'n walkvalley mee te maken
naja ik zal dan wel mzzl hebben gehad :S

ik was er om 23:15 en kon gewoon gelijk het terrein oprijden en parkeren, geen file niks

om 01:00 verliet ik het dv-terrein en 01:15 reed ik spaarnwoude uit :D

volgend jaar beter file-gangers (6)
laatste aanpassing
 
DV was super relaxed en ik had niets te klagen, alleen dat t eten veel te duur was voor wat je kreeg. een bekertje met een paar vruchtjes hier en daar voor 4 hele euro's

t scheelt dat ik weinig eet op feestjes, ik heb nooit honger op een feest en ook altijd een droge smoel heb door omstandigheden!

toppertje!!!!!!!
7 uur....da's evenveel als ik vorige week bij bloemendaal had. prettig he :(:(
en dan hadden wij nog is 30 graden zonder drinken :S:S
Nutero> je bedoelt 11.15
23.15 was het al afgelopen :D
Artiest {SHOWLIST artist 1438, 1374}
Tja er is maar 1 oplossing voor dat file probleem.

GA GEWOON NIET OF KLAAG NIET !!!!!!

Zoek eens een locatie die 40.000 man aankan (15.000 auto's mischien ???). Vindt je niet. Volgend jaar gaan dezelfde klagende mensen weer en plaatsen ze weer een topic dat het kut geregeld is. Blijkbaar nemen ze het voorlief want ze gaan elk jaar weer. Sorry hoor maar ik vond het ook kut om te wachten. Ennuh kijk eens goed op de wegenkaart. Met 30 minuten omrijden ben ik geen file, zowat geen auto tegen gekomen !!!!!

En dan dat gezeur over die kaartjes, als je het teveel vindt ga je niet. Blijkbaar vinden een hoop dat het geld het waard is anders hadden geen kaart gekocht. Als je een auto geen 20 ruggen waard vindt koop je hem toch ook niet. Ga maar na: er komen de helft zo veel mensen als verleden jaar, logisch dat het kaartje duurder wordt. Het feest komt niet uit de lucht vallen. Wat denk je dat een Yoji kost. Tom Harding vraagt voor een klein kutfeesie al 3800 euro, ga maar na wat het allemaal bij elkaar kost.

Ik vond het gewoon een top feest, en ik dat dat wel meer dat vinden want volgend jaar is het gewoon uitverkocht, of er nou 40.000 of 90.000 kaarten beschikbaar zijn !!!!!!!

Mzzllll en tot volgend jaar !!!!!
Ben vanaf Amsterdam omhoog gereden naar Haarlem en vanaf daar, binnen door terug naar velserbroek, heb geen moment stil gestaan in een file,wel vast gestaan in de modder in het weiland ,da was wat minder ,maar DV was in 1 woord geweldig..
 
hahahaha Nature One was veeeeeeel leuker!! mooi weer bijna geen file ennnnnnnnn heel veel soorten muziek en naturlijk HARDCORE!!!!!
Maar wij hadden broodjes warme beenham en verse meloen hahahahaha!!!!!
Bronco 4 augustus 2002 17:54
Nutero> je bedoelt 11.15
23.15 was het al afgelopen
-------------------------------

stiekem wel he :D
 
moet je niet met de auto gaan!! eikeltje!!

hahahahahahah sukkels echt!
 
houspauzinnetje: hardcore? yessssss!! gelukkig hebben wij die NIET gemist op DV

hahaha sjit zeg
 
Heel simpel. Gewoon nie meer met eigen vervoer komen maar alleen nog maar met openbaar vervoer. Er reden 140 pendelbussen af en aan van Sloterdijk (gratis). Dan ga je tog nie op eigen gelegenheid..?
Tjaaa....wat moet ik hier nou op zeggen...lijkt me erg logisch dat er op de weg naar een feest..waar 40.000 mensen (of meer?) naartoe gaan...dat er file ontstaat, helemaal als je weet dat er maar 1 weg is hoe je er kan komen...dat hadden wij wel bedacht en zijn dus om 9 uur weggereden...we waren er om half 10...en helemaal geen file gehad:D

Volgende keer iets vroeger je bed uitkomen dus:P
 
2 Chemistry... Grote mond voor een vrouw...damned!:S

2 gRuLeZ... Na vorig jaar gezocht te hebben naar een pendelbus hebben we besloten dit jaar met de auto te gaan... Ik denk dat er meerdere personen zijn geweest die er net zo over dachten...;P;)

Peace!
houspauzinnetje 5 augustus 2002 12:11
hahahaha Nature One was veeeeeeel leuker!!
--------------------------------------------


je bent op beiden geweest ofzo %-)
Allebei was gewoon leuk. Het is geen wedstrijd...
of je gaat fietsen :P

je kan wel blijven zeiken over files maar die wegen rond DV terrein zijn gewoon niet gemaakt voor zoveel auto's te gelijk... dus tjah je had het kunnen verwachten
 
Bronco>>> vorig jaar DV geweest!!! en toen vond ik het helemaal niet zo geweldig!!!maar ja smaken verschillen:)
 
tsja als alleen de a9 als aanrijroute wordt gebruikt, weet je al dat er file komt, zeker als je een auto hebt en wel eens hebt geluisterd naar het nieuws, met verkeersinformatie. A9 staat altijd vast
 
ik heb 4uur in de file gestaan maar ja dat had ik er wel voor over heb zwaar
ge:bounce: dus
 
Ga op een ander tijdstip of neem een andere weg en je hebt nergens last van! Simpel!
 
2 daniel: volgens mij is er maar een weg.... openbaar vervoer zou een optie zijn
Ik heb ook nog een vraagje was het nou het geld echt waard?? Want lijkt me dus echt niks om zo lang in de file te staan :S zeker niet voor dat geld en 72 euro voor 12 uurtjes beetje veel vind je ook niet iig als je kijkt met n1 2 dagen lang voor 55 euro :D
Voor mijn gevoel was dit weer 1 van mijn beste feesten van de afgelopen maanden, ook al ben ik er maar 5 uur geweest. Maar voor die 5 uur is het natuurlijk niet het geld waard
 
Artiest {SHOWLIST artist 1969, 3255}
Hallo daar , er zijn meer wegen die naar Rome(DV) leiden.....
via via via .......find it out your self........hahahahaaaaa
Binnen 3 kwartier op t DVterrein vanuit P'end met de auto en nu jij......!!!!!!!hahahaaa
 
Roland F 3 kwartier?? hahaha ik 6 minuten!!! maar spaaren woude is een top locatie. maar je moet gewoon de juiste wegen weten. maar als je normaal rijd en niet over voor probeert te drinegn ben je vlug weer terug. maar DV was echt gruwelijk!!!B-)
 
Wij hebben ook maar heel even in de file gestaan. Op een gegeven moment hadden we een afslag genomen en toen reden we ineens op een b-weggetje zo langs de file heen!
En verder was DanceValley echt geweldig! Behalve de modder dan af en toe...