Partyflock
 
­ Nederland
Het gevoel van lekker met zijn allen, gezellig bijna nooit ruzie en lief zijn tegen elkaar, hoort allemaal bij :xtc:

Ik ben van mening als er geen drugs zou worden gebruikt op een feest de agressiviteit zou toenemen door het gebruik van alcohol en de feestjes niet zo zouden zijn dan dat ze nu zijn.

En jullie mening?

(K)
Ben ik het volkomen mee eens!!!!!!

Uitleg: niet noodzaakelijk
Nou ik ga vaak genoeg feestn zonder drugs
ennuh
ik word niet bepaald agressief.
als je geen drugs gebruikt word je sneller moe en als je moe bent word je niet erg snel agressief.

maarja
pillen horen derbij
ik zou niet graag willen dat ze verdwenen
daar zijn ze te lekker voor :)
 
Me eens maar het is eigenlijk wel ernstig dat we iets nodig hebben om "lekker met zijn allen, gezellig bijna nooit ruzie en lief zijn tegen elkaar" te zijn/doen....
ja ben ik het mee eens... maar zonder zou volgens mij niet gaan, kleine feestjes misschien wel maar die massafeesten?? Dan krijg je geheid knokken!
 
nah nee hoor...denk ut niet...

althans, ik niet...zonder dope ben ik net zo vrolijk hoor :D
Valt best te doen.

Alleen de laatste uurtjes zijn echt een stuk zwaarder ;-)
Ik ben t wel met je eens ja, als je geen drugs gebruikt gaan veel mensen drinken en dan word je volgens mij sneller vervelend en opgefokt als dat je aan de :XTC: bent..... je ziet t ook he, als er een keer knokken is, is het meestal met dronken mensen..... :-( daarom heb ik er ook z'n hekel aan.....
ben zelf al heeeeeeel lang nie meer nuchter geweest op een feessie, laatste x waz geloof ik TE 2000 in thialf, en hou t nog wel ff zo denk ik... Alhoewel....
kan me ook een paar avondjes herrineren dat wij samen aardig agressief door Index banjerden(madelon :-)) maarja, wij zijn weer de uitzondering want we geven er nie aan toe he?
(K)ie
Ik denk idd dat het een stuk agressiever zou worden.
Niet dat ik agressief wordt maar je hebt vaak mensen erbij zitten die de boel verzieken voor een ander.
Dus ik denk dat drugs een hoop goed maakt qua sfeer iig
 
geen druks geen feest ....................................................................................................................
nou tonym, dat is ook nie helemaal waar hoor! het kan ook best zonder hoor! maar dan liever ook zonder drank... want dan krijg je trubbels...
maar voor mij idd nog ff geen feessie zonder :XTC:
Music is my drug

Ik gebruik dus niet, vind t altijd wel grappig als de mensen die wel gebruikt hebben iedereen lopen te omhelsen, echt zo'n vaag sfeertje, maar wel gezellig. Ik zie ook niet eens meer wanneer de mensen lopen te slikken ofzo, ben eraan gewend.

Ikzelf heb liever geen drugs in mijn lijf, ooit wel gedaan, maar toen had ik wat je noemt n fout dingetjes ofzo gehad, n week voor pampus gelegen, en agressief, ben ik nooit eigenlijk, behalve in discotheken die vol glas liggen en waar de gemiddelde bezoeker de zoon van Boer Jan met Korte achternaam is en dus ook met bier lopen te gooien, als ik ergens niet goed tegen kan, een bierdouche.
Ik ben heb feesten meegemaakt dat ik en heel veel ander zonder drugs gebruik de nacht door kwamen (heel gezellig) en de volgende dag niet zo rot maar die feesten waren schaars.
Maar een feest zonder drugs bestaat niet en zoals fairytale zij als er geen drugs is op een feest gaan de mensen over op drank en dan worden ze vervelend en daar heeft ze gelijk in
Kortom XTC, GHB, Speed enzo is gewoon ingeburgerd (bij partpeople) :) :xtc: :bounce:
Drugs hoort er nu eenmaal bij en als het er niet meer is door bijv scan controle bij de ingang, jeweet wel die scanners die ze ook op schiphol gebruiken om in je tas te kijken, dan stort die hele dancescene in.
 
Ik ben het echt helemaal met taqno-freak eens.
Ik heb het echt niet nodig.
Ik ben gek van mezelf en als ik op een feest veel water en redbull drink hou ik het ook wel vol.
Als je echt niet zonder drugs kan dan ben je volgens mij al best ver heen.

En dat van dat als je drank drinkt dat je snel agressief word heb volgens mij niet alleen met drank te maken maar met combinatie van pillen.
Ligt ook aan de persoon zelf.

Verder laat ik iedereen in zijn of haar waarde,als je pillen wil slikken moet je dat vooral doen.
Zolang de feesten maar goed zijn en gezellig.

mzl vaag
Ik ga ook gewoon eens proberen nuchter op de feessies te staan en is zien hoe t is.......
good point van Alice Babe -


Gewoon gek doen - niet te gek, ik word gewoon gek als ik alleen al de muziek hoor.
water is de partydrink, en soms n colaatje
Nou ik krijg altijd te horen wanneer ik alleen alcohol op heb op feesten dat ik gezellig ben, terwijl als ik pilletjes slik ik helemaal dichtklap en mn eigen gang ga en dus helemaal niet gezellig ben...
 
Zo heeft alles op iedereen een ander effect....

Van Alcohol wordt ik sloom en niet agressief...
Van pilluh wordt ik actief en aanhankelijk...
Van een jointje wordt ik helemaal nix....

Nou ja zo kan ik wel ff doorgaan... denk dat het voor iedereen verschillend is.
Ik heb voor het laatst op Innercity gebruikt.
Sindsdien geniet nog evenveel van een feest hoor.
De grootste reden dat ik niet meer gebruik is dat ik sinds 2 maanden een auto heb en steeds rij naar een feest. Ook heb ben ik vaak de controle over mezelf kwijt en zeg ik rare dingen als ik onder invloed ben. Ik vind het prima zo.
Ben absoluut niet tegen drugs verder hoor.
Het is heerlijk spul :-D, maar dit is nou eenmaal mijn keuze geweest.
 
een feest zonder drugs is absoluut mogelijk! domme vraag, als je niet meer zonder kan is het toch wel tijd om jezelf een paar dingen af te vragen..

voor mijn gevoel ben ik zelfs voor de mensen om me heen gezelliger als ik nix op heb. Dan heb ik meer zin om lekker te kletsen enzo, terwijl ik als ik wat op heb de hele avond sta te stampen, en als ik ff ga zitten, zit ik te spacen. dan vind ik het wel heel gezellig maar ik zeg niet veel..
zonder drugs houd ik het wel minder lang vol. om 5 uur vind ik het wel mooi geweest.
drinken doe ik sowieso niet, ik wordt er niet gezellig van. Maar vaak zijn echt zatte mensen gewoon mega irritant zonder dat ze het zelf doorhebben, dus als er geen drugs meer zou zijn, gaat iedereen drinken.. en dat heb je de sfeer van 'we zijn samen 1' veel minder.

dus doe mij maar drugs ipv drank :-)
hoe is een feest als niemand drugs gebruikt?
kweenie! maar saai en agressief zijn de eerste woorden die bij me op komen. ik ga naar feesten om drugs te gebruiken. in style, but hardstyle!
en feestbaar nederland leeft!
Ik grbuik alleen WIET, als ik er zin in heb om een joint te draaien dan, dat is soms ook Moeilijk :S

Greetz
ok ik zal eens kijken.......
niks een kijke alice, jij gaat niks meer doen voor je je rikketik weer op orde heb!! en as niemand je steunt doe ik met je mee!! en ik schrijf t hele forum vol met deze posts tot je t ook zegt hahahahahaha :-):-):D
 
Hmmm, je bent pas een echte houser als je de house nuchter ook goed vind en je erop kan vermaken.

Ik pak pas pillen sinds enkele jaren, van de 10 housejaren die ik rond stuiter, en of je nou iets op hebt of niks, een party is en blijf altijd een te gekke belevenis. Is het niet van je eigen rare fratsen zijn het wel van die van andere. Oohja en niet om te vergeten die lekkere BaZZ en rare geluiden.