Partyflock
 
Forumonderwerp · 13491
­ Nederland
Mja, ik heb hem een keer eerder gehoord op TeQnology en ik moet zeggen dat ik niet echt onder de indruk van hem was. Maar hij was geloof ik wel een van de publiekstrekkers he? Jammer dan.
 
bless ya:S
Cari is een technotopper!

Maar niet mijn stijl... ik heb het liever iets rustiger met meer stijl, maar aangezien er geen DV of NO voor mij inzit vond ik dit een okeej optie. Heb toch nog vrijkaarten liggen.

Dan maar een clubavondje ofzo..
Ik vond Cari juist iets te rustig op TeQnology :)
Hij kon me toen niet echt bekoren..
Maarja, ik heb em ook pas 1x gehoord. Misschien volgende keer beter :)
ik vin Cari altijd wel een stabiele factor op feesten, hij draait niet magistraal goed, maar gewoon zoals techno moet klinken eigenlijk, echt zo'n dj die je na de opwarmer kan laten draaien.
Maar K-cee draait ook op Qbase zag ik, dat wordt lekker, heb m nu 3x gehoord ofzo echt ziekelijk lekker
das minder

is er ook een vervanger bekend??
 
hij zegt wel vaker af he

vorig jaar met 4 elements ook al, en voor zover ik weet daarvoor nog een keer op een groot feest

ik weet niet of hij dat vaker doet maar hij schijnt er wel een naam in te hebben
 
2 P-KaY...

Wat dacht je van de MASTER HIMSELF... Carl Cox...;P
Of Joey Beltram dan...
Met jou kan ik praten TaQno-Freak.:-) Jammer dat ik zelf op Nature One ben anders kwam ik zeker kijken. Op Mystery Land dus een herkansing. K.Cee wordt ook de officiële Shockers resident. Op dit moment is op het label Bodyartform zijn nieuwe plaat uit onder Kreislauf - Shapeshifter. En er liggen een paar hele vette tracks bij ons op kantoor te wachten om gereleased te worden.
 
Ey Tjeerdo...EIKELBIJTER!!!;P

Jij zit op Nature One... DAT IS HET feest men!!! Das toch niet jammer... Jij hebt daar meer goede namen dan ieder ander feest in de WERELD!!!

:D:D:D
Hey, als ik het echt jammer vond had ik de combo DV/Q-BASE wel gedaan, maar Kees nu al een jaar of vier en het is een vriend van me geworden en dus ben ik er gewoon benieuwd naar hoe hij het gaat doen zaterdag. :-)
 
Ga je ook naar de More, Robbert?

Roger Sanchez en Afterlife, heeeeeeeeeeel koel, wordt alleen erg druk denk ik, vorig jaar met Sanchez ook al...

Er is ook een D&B avond in Nighttown trouwens...
Artiest {SHOWLIST artist 13300, 34156}
Jammer voor de mensen die hem nu moeten missen. Cari is de laatste tijd echt een van mijn favoriete DJ's geworden. Dit komt vooral door zijn no-nonsens draaistijl. Geen irritant getruuk, weinig breaks, en een lekkere harde maar toch ook wel weer funky draaistijl, kortom just the way i like it!!!
 
Op Awakenings Festival vond ik meneer Lekebusch geweeeeldig! Lekkere harde zweedse beuktechno die de pan uit zwingt :D

Maar goed, wie kan deze berichten over het uitvallen van Cari bevestigen en eventueel vertellen wie hem komt vervangen? (Ik hoop natuurlijk DJ Rush, hihihi :D )
Ik heb K-cee op de 2e editie van Reactor nog gesproken - echt aardige kerel - en echt 12 april - toen hij draaide ipv Gayle San ( een te gekke set ) ben ik toch echt flink onder de indruk geraakt.

EN Derrick May heeft de afzegreputatie - op I love Techno 1999 bijvoorbeeld omdat ik om 2200 ingepland stond ( vond ie schijnbaar te vroeg ofzo ).
K.Cee heb ik voor het eerst op Shockers gehoord en toen vond ik hem goeeed! :)
Ik had ook laatste half uur/kwartier van hem op Awakenings gehoord. Dat was wel weinig en vond ik ook wel jammer :(