Partyflock
 
Forumonderwerp · 13421
­ Nederland
Goed.. ik had beter moeten weten ... Excuse me! Niks opruien .. niks opstoken ... vooral zo doorgaan allemaal (PF en S2D). Dit topic was anders bedoeld dan het begrepen werd.

Ben benieuwd wanneer S2D weer online gaat en hoe de nieuwe frontpage wordt. Succes!
laatste aanpassing
Oud nieuws toch wel, dit weten ze daar ook wel, en zelfs de pfers die daar ronddwalen.

Er zijn veel sites met dezelfde fora.
Wat maakt het uit, als het maar gezellig en boeiend is.

Verder heb ik ook waardering voor de mensen achter PF. De interactiviteit is zeker goed verzorgd.
En buiten dit is het voor hen ook een mooie referentie, wanneer ze het echte werkleven instappen
laatste aanpassing
Dat s2d gebaseerd was op het invision forum was allang bekend. Dat staat er zelfs onder slimmerik.

Dit topic geeft dus helemaal geen nieuwe informatie meneer de detective. En dat je hiervoor gebaned zou worden, is dikke onzin natuurlijk :Z
 
Artiest Jakuza
Nieuwe PF account aangemaakt ? Puh, we zijn er zo achter wie je eigenlijk bent :Z
ip vergelijking in het logboek en ze kunnen je nog bannen ;)
 
ha ha
 
merk trouwens wel weer hoe soepel pf eigenlijk loopt, das wel een complimentje waard
Hahaha... wist niet dat dit bekend was. Tuurlijk gaat het om de inhoud. Maar die inhoud wordt toch door jullie gemaakt. Ik bedoel meer dat het niet echt getuigd van veel kwaliteiten als je steeds roept dat het gemaakt is door jezelf en het gewoon te downloaden is met alle functies die S2D heeft. Het enige wat S2D eigenlijk doet is een server neerzetten. Niks geen werk.. en dan krijg je hem niet eens online. En het is niet gebaseerd op het Invision forum. Het is het Invision forum. Je kan toch op zijn minst de site wat aanpassen zodat het in ieder geval lijkt dat er nog werk aan is besteed.

Nee.. dan PF.. dat getuigd pas van een stukje programmeerkunst. Erg origineel... en is inderdaad een goede referentie voor de bouwers. Top!!

Maar goed.. sorry dat ik het onderwerp aangesneden heb.
zeur niet :|

het ziet er netjes uit.
dat PF helemaal zelf gescript is, is idd helemaal top en zeker een compliment waard.






Maar de mensen achter s2d hebben volgens mij nooit gezegd dat het nieuwe forum zelf gescript zou zijn. En de naam van invision staat zelfs onderaan de pagina van het forum.
Size ga naar bed man :P
 
ghehe, merk trouwens wel dat ik elke keer in spanning naar beneden scroll om te kijken of de topic wel helemaal geladen is.
Oke het is toegegeven dat ze het hebben geleend. Maar want je goed bedenken dat dit allemaal vrijwilligerswerk is ze verdienen er geen ruk aan.
Althans dat was hun oorspronkelijke bedoeling maar nu zijn de reclame-banners verdwenen op het forum wat er weer een stuk prettige uitziet. Dat PF beter is ga ik niet over strijden dat is iedereen zijn eigen persoonlijke voorkeur. Als je al heel lang op S2D zit ga je niet zomaar even naar een ander forum toe omdat die grafisch er mooier uitziet.Of beter werkt dan S2D waar je al een hele tijd op zit en al veel mensen kent.

Want dan moet je weer allemaal nieuwe mensen gaan kennen weten wat je kan zeggen en wat niet en zo langzamerhand een plekje binnen dat forum zien te vinden.Maar oke dat weet je nartuurlijk zelf ook wel maar nu heb je dus het zelfde forum als S2D.

Alleen je hebt nog geen leden en je hoeft niet de moeitte te doen om je topics van je vorige forum om te zetten naar het nieuwe. En het forum aantepassen naar de wensen van je bezoekers zoals de beroemde tractorbandjes om maar wat te noemen.

Nu zeg je dat het niet origineel is in jou ogen te noemen.In mijn ogen vindt ik het toch knap dat ze zoveel moeitte erin steken naast hun studie werk en sociaal leven.


P.s Zo klaar genoeg gezogen voor vandaag :-d

Oja ik bekijk trouwens Pf met Opera en heb de functie aangezet zoal je het ziet als het geprint word dus alles ziet er lekker wit uit.
laatste aanpassing
vind je?...:@
 
ik heb nooit persoonlijk met je gesproken en daarbij is nooit gezegt dat het geweldig is..

dat zul je uberhaupt nooit uit mijn mond horen.. De enige die dat gezegd zouden kunnen hebben zijn wat bezoekers.


als je goed leest heb ik wel ns gezegd dat s2d er op dit moment niet uitziet en het een onsamenhangend geheel is van vage scriptjes en dat daar in de loop der tijd verandering in gaat komen...

nogmaals: Je kent duidelijk de gehele gescheidenis van s2d niet
laatste aanpassing door een beheerder
nee hij kent alleen de ondergang ervan...;)


1-1
Ik vind zelf functioneel beter dan grafisch.

En het laad lekker snel :)
Dat vindt ik nou flauw van Sven dat hij hier zijn aandacht op richt je hebt wel wat beters te doen :-d


Confuzer verklaar je nader ik snap niet over welk forum je het hebt.
laatste aanpassing
ja nie zo flauw doen Sven...aan t werk!...:D
 
hehe, we willen je hier niet meer zien posten, sven :D
ja...SHUT UP FOOL...;)
Sven ... ik ben al vanaf het begin op S2D aanwezig. Niet zo opzichtelijk als sommige mensen daar maar ben toch redelijk bekend met de geschiedenis van S2D. De kracht van S2D is duidelijk de bezoeker en niet de site of de content van de site. En om nou te zeggen dat het erg leuk is de laatste tijd op S2D, nou nee. De beste tijd is geweest. Wat is de gemiddelde leeftijd? 15 jaar?

Een combinatie van Partyflock en S2D? zou S2D toch aardig omhoog moeten halen... wat originaliteit en interactiviteit betrefd.. (het invision forum zou dan weer gebruikt kunnen worden want dat is het enige op Partyflock wat niet echt fantastisch is).
gemiddelde leeftijd 15 jaar?? Ja Rando misschien, de rest ligt er een stuk onder.
 
Blablabla...
 
de gemiddelde leeftijd op s2d van de actieve posters is 22,3697 jaar :)

originaliteit: s2d is 1,5 jaar erg origineel geweest met het bedenken van concepten en het uitbouwen van items totdat partyflock kwam die de de items van s2d heeft overgenomen, deze beter heeft geprogt en uitgebouwd..
Hey pierlala wat lig je nou te zieken tegen het s2d publiek>?...

ik denk dat op ieder danceforum een steekproef uit het gemiddelde partypubliek aanwezig is...dus ook op PF...

het verschil is dat ieder forum anders met de rotte appels omgaat...op PF wordt het meer gedoogd...dat leidt soms tot frustraties, soms tot (on)gein...nou en...

laat ze daar...ze moeten alleen niet hier komen zieken want voor hen geldt hetzelfde als voor jou...
Ik loop niet te zieken ... en al helemaal niet tegen het S2D publiek. Ik constateer iets en deel dit mee. Dat ik PF een stuk origineler vindt dan S2D mag inmiddels duidelijk zijn. Dat heeft niks met inzet te maken door Sven en kornuiten (daar zeg ik toch niks over). Ik vindt het juist hardstikke goed dat er mensen zijn die met zoveel inzet iets proberen op te zetten. Maar S2D heeft zijn tijd gehad. Origineel.. tja.. sorry Sven.. maar wat is er nou zo origineel? Elke site heeft toch tegenwoordig een forum. En voor de rest kan ik op de S2D site weinig andere dingen vinden die een andere site niet heeft. Goed.. je mag trots zijn op de grote die S2D bereikt heeft. Maar werkelijk.. als je nou alle mensen verwijdert die nooit posten en alle dubbele members ook verwijdert. Hoeveel blijven er dan nog over? Het zijn altijd dezelfde personen die ik daar rond zie schreeuwen.
 
pierlala, je bent een zeiklul :)
gem, wie ben je dan op s2d? mag ook antwoorden in een PM
Dank u Gem ! =)
 
gem = Gem op s2d .. %-)


tommie (de oprichter) zat eerst op s2d.. hij is toen daarna aan partyflock begonnen... Hij heeft zich meer verdiept op andere aspecten van een site... zoals de foto's en feesten .. Ik snap ook niet dat de simpele zieltjes alleen naar het forum kijken als het om een site draait.. Je zegt dat je vanaf het begin mee loopt .. maak dat iemand anders wijs

Veel hulde voor tommie voor het opzetten van een site uit het niets en toch zo groot geworden..

Maar de basis ligt bij s2d..

EN KAN HET EINDELIJK EENS OPGEHOUDEN ZIJN MET DAT DOELLOZE S2D PF GEZEIK ??!!!
Welke basis? PF is totaal verschillend van S2D. S2D draait op het forum. PF op het totaal plaatje. (k)
2 Ef: zit ie zeker vooral 's avonds op s2d, want heb zijn naam eerlijk gezegd nog nooit voorbij zien komen :S

2 Pierlala: je vergeet de frontpage van s2d, die heeft meer hits dan je denkt
laatste aanpassing
volgens mij wordt er weinig meer gedaan met de Frontpage. De columns worden maar af en toe nog vernieuwd en voor de rest staan er wat prijsvraagjes. Zoveel hits hebben ze de laatste dagen niet hoor! :vaag:
En wederom is er weer 1 die gaat vergelijken.

Waarom nou steeds dat opstoken tegen elkaar door vergelijkingen te trekken. Zijn sommige mensen dan echt zo kansloos.

S2D = S2D en PF = PF.

Feest en praat gewoon gezellig met elkaar zonder dat er steeds gezeikt wordt!!!
2 Pierlala: hap :D

2 Sam: vergelijken mag, afzeiken mag niet. En tuurlijk S2D = S2D en PF = PF.
Waarom zou je vergelijken...
dank u sam ... :D

pierlala ... doe aub niet zo zielig ... als je toch bezig bent ga dan ff kijken naar de hits van www.demon.nl/games (forum kiezen) www.elitelife.nl , en mijn forum ... maar dan moet je dokken om er aan mee te mogen doen .. www.somethingawful.com en dan de forums ..

scheelt mij weer een hoop werk namelijk ... en je bent echt een nerd als je het aantal mensen gaat vergelijken, laat iedereen lekker .. niemand zal het verder jeuken
2 Sam: waarom, omdat je uit vergelijken een heleboel informatie kunt halen als ontwikkelaar en bouwer van een site. In de Formule 1 jatten ze toch ook van elkaar om beter te worden.

Ok, je moet geen ledenaantallen gaan vergelijken, maar vergelijken wat betreft inhoud en functionaliteit is niks mis mee.
Wie roept er nou dat de basis bij S2D ligt. Ik ben niet begonnen met vergelijken. Dat doen anderen wel. Maar euh.. ik hou op!
Sven heeft er toch nooit een geheim van gemaakt dat hij het huidige s2d forum van Invision afgehaald heeft ?? %-)

De allereerste s2d versie was trouwens wel helemaal zelf gescript...

Dus waar het gezeur nou om draaid ??
Volgens mij weer puur om een rel tussen s2d en PF uit te lokken...en dan ook nog eens onder een andere account-naam, beetje zwak weer dit...


PF vind ik trouwens kwa scripting en lay-out ook een hele mooie en leuke site, laat daar geen misverstanden over bestaan...
laatste aanpassing
 
tekoop aangeboden

1 fietsbel

t.e.a.b

mvgr
TenRUB
 
ff offtopic: het valt me erg op dat er steeds meer mensen rondlopen die het grafische gedeelte van een website bijna belangrijker vinden dan het functionele gedeelte. Die mensen verdienen een schop. PF is gewoon perfect nu: snel en simpel.

Ow... deze meneer is trouwens geen alias van iemand anders (zoals aan het begin werd gedacht).
P. is een alias van iemand van s2d, niet van PF...en ik denk dat ik ook al weet wie het is...
 
oohh luni vertel!!

:devil:
Ik zal het nog een keer duidelijk maken:

Ik heb niks tegen S2D en al helemaal niet tegen Sven (ik ken die gozer notabene niet eens). Ik kwam alleen dat verhaal van het forum tegen en wist niet dat dat bij iedereen bekend was. Ik lees met veel genot de topics op S2D. Feit blijft dat het steeds minder wordt en S2D rijp is voor vernieuwing. Als je origineel wilt zijn doe het dan ook. Bouw een compleet nieuwe site met alles er op en der aan.

Ik wil ook helemaal niet zieken tussen S2D en PF. Notabene is het al bijna hetzelfde (wat members betreft). Je ziet als S2D er een paar dagen uitligt dat PF zwaar overbevolkt raakt door S2D members.