Partyflock
 
Forumonderwerp · 13319
­ Nederland
Was vrijdag voor het eerst in de Fun4Two (parenclub)... (6)

Wat een gekkenhuis daarzo.. Iedereen lag werkelijk overal te 'douwen'.. :P Niets is verplicht dus je kan ook gewoon lekker zuipen, :) vreten en een beetje rondkijken (zwemmen,bubbelbad,enz)..

Ik was € 85,-- kwijt, maarrrr daar was alles bij inbegrepen (je kon dus 30 baco's drinken als je wilde)
 
Nou, dan kan je zeker ook wel vertellen of dat je alleen was of met je vriendin (als je die hebt) en of je zelf ook hebt liggen 'douwen' en of ze/hij lekker was en wat je allemaal gedaan hebt tijdens het 'douwen', of is dit alle info die je kwijt wil???
Mag je best weten gozer...

Was met een leuk meisje (géén vaste vriendin), we hebben ons ook in het feest gestort, maar er kwamen overal handen vandaan, zij voelde zich daar (terecht)niet zo fijn bij, toen hebben we ons afgezonderd.. Wel hele leuke avond gehad..
was erg los..

Iemand anders weleens in dit soort clubs geweest?..
 
Heb je daar ook mensen die kunnen daten? :D
gogonuts=leuker;-)
 
Nooit geweest eerlijk gezegd. Ben ook niet echt een voorstander van vrije sex enzo. Doe het toch liever met mijn vriendin en ik deel haar liever niet met anderen. En idd Kims, zullen er daar mensen zijn die kunnen daten??? heheheheh :D :P
Kan me goed voorstellen Jordees.. Ik zou er ook niet met m'n eigen meisje heengaan, of je moet daar tegen kunnen, heb zat mensen gezien die er géén probleem meehebben...

Ben in het verleden weleens in Rotterdam naar zo'n club geweest met m'n ex, super avond gehad, maarrrrr een bonje toen we thuiskwamen..

Als je weleens wilt gaan, moet je gewoon goede afspraken maken.. M'n ex, was bi dus daar had ik géén probleem mee, vind vrouwen wat anders als mannen..

Maar geloof me nou, je hebt ook een SUPERAVOND met niets doen, gewoon lachuh, dansen zuipen & vreten.. Wat je daar opmaakt, is altijd nog goedkoper als in de discotheken (zeker sinds de €uro)..

R...
2 Crazy girl:

Op het stadhuisplein in Rotterdam?..

2 Kims :

Tuurlijk, je hebt allemaal van die sites waar je kunt afspreken... Het is wel moeilijk om binnen te komen, ik had geluk dat de eigenaar m'n meisje wel leuk vond geloof ik, daardoor ben ik nou lid..

R
2 r-25

nee gogonuts zit in lelystad=echt un leuke club;-)
laatste aanpassing
 
Jordees en R-25>>> Ik bedoel eigenlijk mensen die net als ik ook vrijgezel zijn ofzow ;)
Hello! Nieuw hier of niet, heb je koppie nog niet eerder gezien nl.

Leuk dat je dit topicje openst, want ik ben wel iemand die in is voor zulke dingen. Het enige wat ik me afvraag is of het er niet stikt van de ouwe uitegzakte grijze vieze wijven en dikke kerels enzo. Kijk, allemaal leuk en aardig maar mensen van mn moeders leeftijd hoef ik echt niet in hun blote pruim te zien rondlopen hoor, laat staan dat ze aan me komen, gatver!

Ach ja, het zal vr. op de N1 camping ook wel weer een soort van parenclub worden want bij PF doet ook iedereen het met elkaar lijkt wel heehhe! (6)(6)(6)
nog nooit naar een parenclub geweest, maar ga daarintegen wel weer naar kinky feestjes toe...

Je moet toch wat als je weer eens aan iets nieuws toe bent...
Ehhh k'vind 'Wasteland' al vrij smerig :p
Maarre xrtje naar een leuk 'Silly Symphonies' met mooie MTC bimo's enne 'k heb bijna psies et zellefde feestje thuis, maarre dan toch iets ingetogener:) en een beetje discreter of xoiets... :bounce:
 
mooi dat ik next time met r-25 meega

hij regelt maar mooi nog een vriendin offe jackie wil jij met mij mee ;) :P
Ben ook al een paar keer geweest, ook met een female partner-in-crime. maar ik zou 't (mits 't goed zit met het vertrouwen tussen ons) ook wel met een vaste vriendin doen hoor. Openmindedness dat ophoudt zogauw je een relatie hebt is hypocriet vind ik.
WACKYJACKY: Valt reuze mee hoor, met het uitzak-gehalte. Moet je op een zaterdagavond komen, gemiddelde leeftijd (van de vrouwen iig) rond de 25!
KIMS: Op vrijdagavond worden ook single'tjes toegelaten, maar die zijn meer lastig dan leuk, echte jagers. Moet je een keer met een stel meegaan, da's wel leuk. ;-)
MoNoNoM: Wasteland smerig? Tis juist een topfeest voor elk wat wils, de terughoudende dansers, en de brutale spelers
FOXY: Wasteland en CLinic kenner dan/dus?
Wil wel eens weten wat jij van die laatste 2 keer vond...
 
'nou, volgens mij zijn er van mij geen bekenden die daar heen gaan haha... En lastig? hmmm das ook nie echt de bedoeling :s
To Bashil: Ben alleen een keertje hier de Club77 ingelopen, die zit er al jaren niet meer, maar stond na 10 minuten buiten, wat een onwijs gore vieze ranzige ouwe pedo's liepen daar rond zeg, echt :kots:!!!

Maarre, waar was dat dan, met die mooie dames? Ben wel benieuwd!!!
2 basil.> 'K heb zellef vooor 'Wasteland' in de 'Fun' gewerkt. :bounce: maarre je xiet idd altijd een hele hoop gestyleerde mensen (ja wat is gestyleerd?! :p) maar tevens toch ook een heeele hoop oude uitgerangeerde mensen :devil:
Maarre et begrip 'wasteland' staat al wel ruim zes jaar ergens voor
...;)
laatste aanpassing
gogo zit nie vol met vieze oude mannetjuhs...maar gemiddeld zijn er even veel jongeren als iets ouderen.
Ik vind gogonuts er zelf een beetje ranzig uitzien. Qua mensen is het inderdaad elke keer afwachten wat je daar aantreft. Het zwembad is wel leuk. Maar de Fun4Two, in Moordrecht, is wat dat betreft een supermooie club, in een landhuis, met uitgebreid restaurant, sauna's, enorm bubbelbad, overal kleine barretjes.. ziet er chique uit hoor! En zoals ik al zei: op zaterdagavond haast geen ouweriken. op vrijdag ook niet zoveel, en dan kun je als stel nog een dame meenemen ook. Binnenkort gaan we weer een keertje kijken. Liefhebbers? ;-)
Leuk om te zien dat er nog meer 'ondeugende' PF-ers zijn...

2 Bashil

We gaan gewoon een keer met een gezellig groepje PF-ers, bv. met Jacky & Crazy, je HOEFT daar namelijk niets te doen, alles mag...

Hoe vaak ben jij geweest?..
Keertje of 4. doe 't niet zo vaak hoor (naar zo'n club dan), we hebben wel een lidmaatschap (kunnen dus ook mensen meenemen als introducee op een vrijdag of zaterdag). Sowieso al die lijsten van parties waar sommigen naartoe gaan. Damn. Ik hou 't een stukkie rustiger. maar ja, ben ook al 28 he? Ga richting de DERTIG!! AAARRGGHHH, NEEEEE, IK WIL NIE OUD WORDEN! Hehe...
Weet je, af en toe zo'n feestje vind ik prima, af en toe dan een pilletje of wat ook, maar ik doe 't dus niet zo vaak, en dat houdt 't voor mij lekker, ook dat parenclubben dus. En WJ mee? HMMMM. Heheh ;-)
laatste aanpassing
ga een keer naar organza en je weet gelijk dat er ook clubs zijn zonder oude mensen ;-)

www.organza.net
Organza.. Over de mensen die daar komen heb ik iets geschreven in 't forum "Kinky feestjes"...
Wij gaan (waarschijnlijk) a.s. zaterdag, na de FFWD weer naar de Fun4Two... )voor het geval iemand dat dus wil weten, en nieuwsgierig is. *hahah (niemand zeker) )