Partyflock
 
Forumonderwerp · 13200
­ Nederland
Stylevolle kleding!
supergozer!
beetje gek!!
maar voor de rest ok!!

wie vind dat ook ??
ennuh de gene die kopstoot heeft gegeven aan bazzie is beetje triest hoor!! hoe kan je een VDK iemand een kopstoot geven
ja nog steeds van AWA feest...

BAS Is temminste feeestbeest!!
moeten meer van zijn!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
laatste aanpassing
had ik het maar:)

maar kan er hier in soest niet aan komen
k zeg nix meer :)
 
toen wij hem hielpen was ie heel aardig!!!
haha iedereen heeft hem al een keer geholpen, zo vaak gaat ie out ;)

:D whehehe
En zo hoort het ook; helpen.. Beetje misselijkmakend hoe ik de laatste tijd iedereen heilig boontje zie spelen..
Hoor hier bizar veel over allemaal drugsgebruik, alles moet en mag kunnen.. Maar zodra iemand 'fout' gaat op wat voor een manier dan ook, is iedereen ineens zó vreselijk verstandig altijd en is diegene enorm slecht bezig.. Erg hypocriet komt dat op mij over..

Ken Bas verder niet goed, maar de keren dat ik hem gesproken heb was hij erg vriendelijk, lijkt mij wel een relaxete gast..
En mocht ik iemand fout zou zien gaan zou ik diegene helpen.. Zou mij niet eens interesseren of ik diegene kende of niet en ook of ik diegene mag of niet.. Respect voor de medemens..

En nog even over die eerdere discussies over dit onderwerp, het zeggen dat het 'jou' nooit zal overkomen omdat je zo verstandig met drugs bezig bent; laat me niet lachen.
2 obi--> ik weet niet of je dit naar mij toe bedoeld maar ik zeg helemaal niet dat het mij niet zal overkomen ofzo...

mensen moeten zelf weten wat ze gebruiken en hoevaak ze dat doen, maar sommige mensen hier van PF kunnen absoluut geen grensen trekken qua drugsgebruik en praten erover alsof het het tofste is wat er bestaat, redelijk gevaar zit daarin.

Ik speel geen heilig boontje verder hoor maar wil af en toe ff duidelijk maken dat het niet vet stoer is om elk weekend volledig naar de klote te zijn van al die teringbende, want tsja dat is het toch eigenlijk gewoon.... dat weet iedereen denk ik.... ook al kan het soms wel heel erg kewl zijn, MET MATE DAN :D
 
ok.. alles is gezegd.. kunnen we dit topic nu met rust laten? :P
Hoe triest kan je wezen om zon topic te openen.. oke als je het voor leuke meid doet ofzo kan ik het nog enigzins begrijpen.. maar dit:-S
Mizz Prinzezz: Ik bedoel dit naar niemand direct, gewoon in z'n algemeenheid.
 
ikke vind mizzzprincezz hee lief!!! (K) je voor haar :P
laatste aanpassing
Xypzo says: Outgaan of alcoholvergiftiging, ik weet niet wat ik liever zou hebben...

Al;lesjesusjes, waar gaat dit over? Dat die vergelijking uberhaupt gemaakt moet worden! Denk dat de meeste mensne gewoon helemaal NIETS van die onzin willen meemaken! Verdomme respecteer gewoon je grenzen en houd het leuk, dan hoef je helemaal nooit naar de EHBO, of je moet net als ik met je poot in een stuk glas gaan staan ofzo.

Ik vind Bas een lieve gozer, wat ie verder doet qua dope moet ie helemala zelf weten, zodra het mij bij wie dan ook teveel word of ik ga me irriteren taai ik m af, ik vier mijn feestje op mijn manier. Voor mij is een ieder die dat op dezelfde manier doet een partykoning, iemand die gewoon helemaal uit zn plaat gaat en daar niet perse van alles voor hoeft te gebruiken, iemand die zichtbaar staat te geniten, iemand die een coole party-outif aanheeft, kortom:

iedereen met de ware partyspirit en zn feesthart op de goeie plaats is voor mij partyfreak van het jaar!!!!
Mjummie, (k) terug voor Rode Rudie (hehhe, hoe is het met je koppie inmiddels? Moet ik je nog in komen smeren??? (6))
TonyM>>
IK zelf hou helemaal niet van dat popie jopie gedoe, doe normaal dan doe je al gek genoeg


En die kopstoot die hij heeft gehad zal heus wel niet voor niks zijn geweest, hij was gewoon TE druk en ja dat stelt niet iedereen opprijs.

En al zou het nog zo een topgozer zijn als je je zelf regelmatig op de Ghbo(zoals iedereen dat stoer noemt) laat belanden ben je gewoon in en in triest!!!! Want dat je zelf dood gaat is tot daar aan toe, maar de mensen met wie je bent verpest je ook de rest van het leven!!!!

_____________________________________________

helemaal mee eens!!!!!!
ben er zelf niet bij geweest maar genoeg gehoord..

en die jongens die dat gedaan hebben zijn pas toppies!! en doen dat zeker niet voor nix!!
laatste aanpassing
 
Kan hij nuchter ook zo tof doen? 6 uur lang?
yojo met jou kan ik praten maar dat wist ik al !!!!!!!!!!!!

en ik sluit me helemaal aan bij je vehaal.
(k)sie voor jou Maarten

p.s en trouwens idd een beetje triest om dat op zo'n manier in een forum te gaan vermelden..
doe die dingen in berichten of weet ik ut.. ..maar op deze manier... pff beetje aandacht vragen hoor...:S
laatste aanpassing
Als je GHBas ziet als "partyfreak van het jaar" dan ken je duidelijk geen echte "partyfreaks"!!!
laatste aanpassing
dikke kus (K) voor jou jorieke !!!!!!!!!!

jorieke heeft wel veel gelijk vandaag, zal ik voor jou ook maar ff een topic open en je ook maar ff tot iets uitroepen ????????

tot het lieftste meissie van pf ofzo !!!!!!
whahahahahah:P:P:P:P:P
 
pfff wat kunnen sommige mensen toch door drammen over dingen zeg:S

mensjes laat iedereen lekker zijne eigen gang gaan maak je eerder druk over je eigen leven dan over dat van iemand anders!!!

(dit is niet persoonlijk bedoelt naar iemand maar in het algemeen. Ik zet het er maar ff bij voor dat ik weet negatieve reacties krijg)
gaat mij niet eens om de topic......als hij hier een topic voor wil openen mij best!!!

maar het gaat mij om deze zin:

ennuh de gene die kopstoot heeft gegeven aan bazzie is beetje triest hoor!! hoe kan je een VDK iemand een kopstoot geven
ja nog steeds van AWA feest...


Je hebt er dus echt geen verstand van en als je dit zegt......zeg het dan in degenes bek die dit heeft gedaan !!!!!!
sjonge jonge bas kennende leest ie dit en reageert ie er niet eens op....want ook hij vind laat me met rust, ik ben wie ik ben......vind het leuk om te feesten en ik voel me er goed bij...al die aandacht die die in zo'n topic krijgt vind ie heus nie relaxt ofsow....al is het wel schattig van teqnojunk..........

ach het feit alleen al dat als enige bas tussen al die 1000 gozers die je op feesten ontmoet is blijven hangen en ook een echte goeie vriend is geworden,[waar we nu al 2 jaar mee omgaan] zegt genoeg denk ik.....
 
Bazzzzzzzie rules!!!!!!! ;) :knuffel:

Hij is gewoon echt een hele toffe en spontane gast en hij doet gewoon lekker waar hij zin in heeft! :P
Respect voor Obi's reply.

Verder vind ik het kansloos dat velen dingen hebben te zeggen over bas, terwijl ze hem niet eens kennen en tegen die mensen zou ik willen zeggeb: "jullie zijn de kanslozen!".. dag dag.. en zoek het maar lekker uit.

Oh jah Indian, omdat je het klaarblijkelijk zo ontzettend 'stoer' vindt om duidelijk te maken: -> "Stuur diegene maar naar mij toe.. zullen we eens zien wie het hardste voorhoofd heeft!!:".. laat mij het maar in diegene zijn bek zeggen.. totaal geen problemen mee! (dat is toch wat je hier wilt bewerkstelligen????!!!)
Oh dus jij komt mij ff vertellen ......wat ik wel en niet mag doen. Jij komt mij ff een kopstoot geven omdat ik vind dat deze enorm grote kneus gewoon echt een popie hopie gedrag en irritatie van vele mensen opwekt en vooral bij mij. ! Meest die dit niet vinden zijn te bang denk ik om hun mening laten horen of kicken op zulk gedrag ( omdat ze zelf nooit in de picture staan ). Ze krijgen dan waarschijnlijk problemen met een ander of voelen zich buiten gesloten.

En moet je het weten: ik ben degene die , hem de kopstoot heb geven...en of ik het stoer vind? 'NEE' of ik er spijt van heb ? 'NEE' . Ik doe dit niet zomaar en voor mij mening had hij het verdient.....

Maar ik dacht dat we dit onderwerp hadden afgesloten.......als mensen hier er over door willen gaan mij best....maar sta straks niet raar te kijken .....

Totslot zeg ik dat ik zaterdag helemaal geen last heb gehad van bas............dus moet geholpen hebben dus ook en deze jongen zal vast over al deze dingen nagedacht hebben . Hij had gewooon anders de verkeerde getroffen binnenkort .
Meest die dit niet vinden zijn te bang denk ik om hun mening laten horen of kicken op zulk gedrag ( omdat ze zelf nooit in de picture staan ). Ze krijgen dan waarschijnlijk problemen met een ander of voelen zich buiten gesloten.


Daar onderschat je mij compleet, maar dat doet er verder niet toe. In ieder geval had ik dergelijk gedrag niet toegelaten in een dergelijke situatie en had ik er zeker wat tegen gedaan!

Blijkbaar is ook voor mensen hier praten te moeilijk; ach, zal er mee moeten leren leven. Het zijn toch geen voetbalrellen waar je met je eigen bewustzijn naar toeleeft? Daarin kan ik het begrijpen, maar met eventuele persoonlijke irritaties/vetes... tering man, leer praten ofzo!
En oh jah.. dat kom ik je inderdaad vertellen ja!
VET een Ajaxied-Ajaxied rel!!! :D

Kan ik kaartjes op de voorste rij krijgen??? :P
Schrijf het eerst eens normaal oud (Ajacied!!!) :D En ach.. ik ken veel gasten uit Beverwijk die wel eens met ons meegaan, maar hem ken ik niet.....
Ik onderschat niemand............
Ik ben alleen van mening , dat jij hier eigenlijk buiten staat dit is iets dan nog tussen de drie personen in kwestie.

Xypzo.......Vrijdag pas weer ......
Dan zou ik ook graag het gehele varhaal van jouw kant willen horen. Die van Bas krijg ik uiteraard wel te horen.
Of jij nou vindt dat ik hier compleet buiten sta... tsja.. ach... er zijn soms ook wel eens ruzies van 5 tegen 1 in de stad waar ik mezelf ook mee inlaat vanwege gerechtigheidsgedachten. In die zin denk ik dat bas niet op ruzie uitwas en toch kreeg... (denk).. dus laat maar horen dan....
Zoals ik Indian ken...zit hij helemaal niet zo inelkaar, totaal niet uit op ruzie of gezeik. Gewoon een super relaxte jongen. Die gozer was gewoon vet irritant bezig en heeft het naar mijn mening wel verdient!
Enne...hij is wel degelijk bekend bij de harde kern.
laatste aanpassing
en ik denk ook al dat ik weet met wie jij om gaat uit beverwijk !!!! die kennen wij ook want er is maar 1 groep in de wijk en die kennen elkaar allemaal !!!!!!!!!!
en NEE xypzo er komt echt geen ajacied rel hier !!!!
 
Ok boys, laten we maar ophouden, geweest is geweest...;)
ja dat zei ik in het begin ook al ray maar sommige gaan er toch op door !!!!!!!
 
lol :-d
godfather heeft weer s gelijk :-)
wat is dit voor loooooze discussie?
mensen, ik ga lekker van de zon genieten.
en dat.. zouden meer mensen moeten doen!

baaaaai!
2 Anastasia waar is de zon dan ?????????
we hebben hier weinig zon !!!!!!!!!
Hehe idd. Heel die fuckin zon is weg. Op zich wel fris whehehe

Ik denk niet dat je iemand voor de lol een kopstoot geeft, dus er zal wel wat gebeurd zijn.

En wat ingodsnaam voetbal hier mee te maken heeft, stelletje kinderen he. Ik ben wel bekend, jij, ik ken jou niet.

Vooral het zinnetje Het zijn toch geen voetbalrellen waar je met je eigen bewustzijn naar toeleeft?

Rellen zijn triest, heeeeel triest en je zet jezelf alleen maar voor lul. Althans dat is mijn mening.
 
een waardige mening is het ook, snuit

;)
hey is allemaal uitgepraat en het is verleden tijd en laat het nu ook rusten. we zijn feestbeesten en geen relschoppers !!!!!!!!!!
 
Gaat dit over Krazebass?
laatste aanpassing
Laat die jongen gewoon met rust

jezus hee stelletje zeikerds .. topic was goed bedoelt als ik het zo eens lees .. maar het viel te verwachten dat iedereen dan weer gaat lopen zeiken ..
 
het was goed bedoeld, maar het lijkt me een beetje naief als je dan niet verwacht dat er zo'n discussie plaats gaat vinden.. magoe