Partyflock
 
Forumonderwerp · 13221
­ Nederland
Er zijn van die mensen die zeggen dat ze op iemand zijn gevallen voor hun innerlijk,maar volgens mij is dat een party b*llsh#t.
Je stap toch op iemand af omdat hij/zij er goed uitziet?
 
mwa, 't kan wel, heb ook wel 's gehad dat iemand op me afstapte, waarvan 't niet echt mijn type was....en dan zeg ik echt niet meteen van OPZOUTUH GA IEMAND ANDERS LASTIG VALLEN!
nee...heb 'm beter leren kennen en ben echt voor z'n innerlijk gevallen...
Het oog wil ook wat zeg ik altijd maar :d

Uiteraard zie je als eerste ...maar ik ben iemand die degene eerst even 'bestudeerd'' voordat ik laat blijken dat ik degene wel zie zitten. Ik informeer hier en daar nog wat ;)

Maar goed zo snel ben ik niet verliefd....het uiterlijk is leuk meegenomen maar zonder karakter is het uiterlijk ook helemaal niets waard !
laatste aanpassing
Dus jij leert alleen maar aantrekkelijke mensen kennen?
Nee tuurlijk niet....maar goed smaken verschillen. Wat voor de eén mooi is, vind de ander niets. Maar daar kun je nog een lange discussie over houden......dus laten we dat maar niet doen !
2 l@dybud--->HaHa!:)
Maar dat hoeft niet perse,ik ben ook op m'n vriendin afgestapt vanwegen haar uiterlijk,maar toen bleek dat ze nog een super karakter heeft ook!:D
laatste aanpassing
 
automatisch kijk je altijd eerst naar het uiterlijk! en het innerlijk komt pas later als je diegene een beetje begint te kennen!

( zo is dat bij mij in ieder geval gegaan )

(k)
laatste aanpassing
Sorry Crazy-C, was voor de topicstarter bedoeld.

Ik zou nooit iets kunnen hebben met iemand die ik lelijk vind of die me helemaal niks doet, maar ik ben echt niet iemand die iemand zoekt waar echt alles perfect aan is.

Dat ik dat geluk nu toevallig wel heb is alleen maar mooi meegenomen.

Maar je komt bij het uitgaan dan misschien minder snel, maar in het dagelijks leven wel mensen tegen die misschien niet supermooi zijn, maar die wel heel leuk kunnen zijn.
Ik til niet zo zwaar aan uiterlijk. Vind ook niet dat ik dat mag doen, zie er zelf immers ook niet uit :D



FF zonder dollen. Ik til er echt niet zo heel zwaar aan. Schoonheidsfoutjes zijn lief. Vind overigens ook weinig mensen echt aantrekkelijk, maar wel vele mensen mooi. Vroeger was ik heftig mannengek, nu helemaal niet meer. Wat is er gebeurd? :$ Weet ik het. Ik zet me bek overigens ook zo goed als nooit meer op iemand die ik niet ken, hoe lekker hij of zij ook mag zijn. Het doet me allemaal niets meer. Karakter staat wel degelijk op 1 en mooie ogen is ook een pre.
2 Bla....Maakt niet uit ! Dan weet ik dat ook weer :d

2 Esther: mooie ogen is eigenlijk stiekem wel een pre ja :d Dit is iets waar ik voor kan vallen ;)
laatste aanpassing
Ik heb een keer gehad dat ik iemand totaal niet aantrekkelijk vond, maar zijn karakter sprak me erg aan. Na een tijdje kregen we wat met elkaar en toen vond ik hem helemaal geweldig, ook hoe hij eruit zag. Als iemand een goed karakter heeft wordt hij vanzelf mooi, ook als het eerst totaal niet je typ was. Zo denk ik er over.
2 bla,tuurlijk niet.
Kijk,je kan natuurlijk ook iemand leuk vinden vanwege het innerlijk,maar meestal ken je die persoon dan al een tijdje,en ga je al een tijdje met die persoon om als gewoon vrienden.
Of die persoon is op jou afgekomen,en heb je in eerste instanie het idee van dat je niet op z'n/haar uiterlijk valt.Maar na een tijdje praten blijkt hij/zij een pracht persoon te zijn.Zo kan het natuurlijk ook.
laatste aanpassing
ik ben gevallen op het innerlijk
maar ook op het uiterlijk
en tja ik heb er nog steeds iets mee dus da zit wel goed
Hmmz ik kijk dus wel degelijk eerst naar uiterlijk.Hoe het innerlijk is merk ik dan wel weer. :)

GREETZ!!
nou ik had dat eerst ook, een jongen die er niet uitzag,maar wel een smooth talker was en qua innerlijk echt lief was enzo... maar na een tijdje bleek zn innerlijk net zo rot als zijn uiterlijk! Bummer!!!

maar ik weet meteen als ik iemand zie; met jou wel ja of nee met jou niet!
 
hier hebben we het al heel vaak over gehad maar dan kreeg ik altijd ongelijk als ik zij dat uiterlijk nr 1 is, want dan kreeg ik te horen dat iemand die suppah lekker is geen perfect innerlijk kan hebben... nou dus echt wel he!
Ik betrap me er de laatste tijd veel te veel op het uiterlijk let

Maar ja, waarom ook niet. Als een mooi meisje ook nog is een super karakter heb, dan heb je toch het beste wat der is
iedereen is mooi op zijn manier

maar ik ga voor uiterlijk
ik zal eerlijk zeggen dat uiterlijk wel het eerste is waar ik naar kijk. maar ja je ziet soms niet gelijk het innerlijk van iemand.

Maar hoe mooi en knap ze wel niet mag zijn als ze zo irritant is dat ik er niet kan uit staan dan spijt het me voor haar.


ps ik heb geen vriendin op dit moment, een mooi meisje van uiterlijk en innerlijk die een X met mij uit wil :P
Innerlijk gaat VOOR alles.
Tuurlijk kijk ik naar uiterlijk, maar wordt niet snel verliefd. Pas als ik iemand echt speciaal vind en dat komt toch door het innerlijk.
2 guppy,idd daar heb je ook weer gelijk in,
je kan er nog zo mooi uitzien,maar als je gewoon echt een fuckin' irritant persoontje bent ken je het ook schudden.
Gelukkig is m'n vriendin een schat van een meid!:D
ehm... innerlijk gaat voor :)
laatste aanpassing
2 para-noide,Innerlijk is het belangerijkst,MAAR je stap op iemand af vanwegen zijn/haar uiterlijk.
 
uiteindelijk toch echt innerlijk.. maar uiterlijk speelt natuurlijk altijd een rol
ooh ja onder invloed zie je het uiterlijk niet

zonderivloed zie je het innerlijk niet

hoe meer dr. hoe mooier de vrouwen
Innerlijk is zeker weten het belangrijkste, maar je stapt naar mijn mening toch als eerste op het uiterlijk af.
Artiest {SHOWLIST artist 159051, 141693}
allebei speelt wel een beetje mee vind ik
je komt vanzelf met diegene aan de klets
en dan van dat oordeel trek je een conclusie
 
Als je in een discotheek staat ga je eerst kijken zie ik iets moois?? Ja??? dan ga ik er heen.
Dus eerst dus uiterlijk.
Je stapt niet op een lelijke gast af en gaat een vet gesprek beginnen
Ik zeg altijd maar "beauty is in the eye of the beholder"...wat ik een mooi vind, kan een ander niet om aan te zien vinden...

Ik ga voor "uitstraling"...en dat is niet echt uit te leggen, dat is nl. voor en bij iedereen verschillend. Een vrouw moet gewoon dat "vonkje" hebben als ik met haar praat, aan dan hoeft een vrouw echt niet superknap te zijn...

Een meisje kan de mooiste vrouw van de wereld zijn, maar als ze die bpaalde uitstraling mist, dan vind ik niet aantrekkelijk...
 
Uiterlijk is stap 1, later leer je het innerlijk kennen...
 
Tuurlijk is innerlijk belangrijker dan uiterlijk...maar je eigen daarvoor lam schrikken als je wakker wordt lijkt me ook niet echt geweldig :p
laatste aanpassing
 
Innerlijk kan iemands uiterlijk heel erg mooi maken. Ik kijk altijd naar de combo. Maar met wat ik nu al al bijna 2 jaar heb ben ik zeer tevreden.
 
Vette bullshit. eerst zie je iemands uiterlijk, dan denk je ik stap erop af. Dan merk je of ze wel of niet een leuk innerlijk heeft. Heeft ze dat niet, dan hou je het bij een avondje en anders dan euh... zie je maar.
 
innerlijk is t belangrijkst..uiterlijk is natuurlijk ook wel belangrijk maare meiden hoeven echt niet perfect te zijn ofzo
Excuse me...maar kan het ook zo zijn dat je mensen gewoon leert kennen...niet als potentiele kandidaat zijnde en dat je dan toch later iets hebt van...DAMN! :P

Zo gek is dat toch niet? Het bekende is ook leuk en niet anders dan het onbekende. En toch lekker ver van huis zoeken :)
 
Okee esther gotta point there...
 
ik weet wel zeker dat Esthertje een puntje heb. De relatie die ik met mijn vriendin heb is ook pas na eerst 3 maanden vriendschap ontstaan.
 
Esthertje heeft zeker wel gelijk... ik heb hetzelfde meegemaakt... eerste gewoon geen verdere bedoelingen... later toch verliefd geworden... zo zie je maar.. het kan wel...
Is zeker waar...ik heb het zelf ook meegemaakt dat ik een "gewone vriendin" die ik al een jaar ofzo kenden dacht van "ze is eigenlijk wel errug leuk"...
 
MDMAarten 2 augustus 2002 17:29
Vette bullshit. eerst zie je iemands uiterlijk, dan denk je ik stap erop af. Dan merk je of ze wel of niet een leuk innerlijk heeft. Heeft ze dat niet, dan hou je het bij een avondje en anders dan euh... zie je maar.
------------------------------------------------
k sluit me hier bij aan:D
 
Ik vind innerlijk eg wel belangrijker dan uiterlijk..Dan kan iemand er nog wel zo leuk uitzien..maar vaak hebben die gozers een kutkarakter of ze zijn arrogant of ze zijn homo :D
Tuurlijk moettie ook nie superlelijk zijn..uitstraling vind ik toch wel het belangrijkste..as een gozer dat nie heeft,..dan houd ut voor mij al helemaal op..
En ik kan pas op iemand vallen assik diegene een poosje ken..anders niet...
Zelfde voor mij. Op een oerlelijk wijf zal ik niet verliefd worden. Ze moet er toch op z'n minst een beetje goed uitzien. Maar echt mooi hoeft ook weer niet, dan vind ik innerlijk veel belangrijker.
Ik heb mijn vriendje leren kennen via de lycos chat, dus van uiterlijk kan je dan niet echt afgaan he, maar het speelt wel mee als ie dan ineens voor je staat en hij is echt oerlelijk denk je nog wel ff een keertje na, liefs mir
Ik heb geen specifieke uiterlijke kenmerken waar ik op let eigenlijk. Als ik op een feest rondloop vind ik bijna iedere meid leuk als ze er maar een beetje verzorgt uitziet en spontaan is. Ik vind mensen niet gauw lelijk zolang ze geen kutkarakter hebben of denken dat ze geweldig zijn.
laatste aanpassing
ik val ook zeker wel op uiterlijk maar niet op uiterlijk van knap zijn maar van uitstraling.

vind iemand die mooi is en geen uitstraling heeft niet boeiend genoeg om me in te verdiepen en iemand die niet super model is om te zien en een geweldige uitrstraling heeft daarintegen veel boeiender:D
 
Een mooi omhulsel met een lekkere binnenkant!!!!
® TeKnObItCh © 5 augustus 2002 05:10
Ik vind innerlijk eg wel belangrijker dan uiterlijk..Dan kan iemand er nog wel zo leuk uitzien..maar vaak hebben die gozers een kutkarakter of ze zijn arrogant of ze zijn homo
Tuurlijk moettie ook nie superlelijk zijn..uitstraling vind ik toch wel het belangrijkste..as een gozer dat nie heeft,..dan houd ut voor mij al helemaal op..



Daar sluit ik me bij aan 8)
Artiest {SHOWLIST artist 79055, 8541}
maar als je iemand ziet staan dan zie je niet alleen diegene zijn uiterlijk, maar ook wat deze doet, aan de houding van degene..

Het is volgens mij nooit echt alleen het uiterlijk
Hihi ik snap qua uiterlijk ook niet wat Bronco van me wil ;-) , maar qua innerlijk wel want ik ben zooooooooo lief :-D
Het uiterlijk is niet altijd belangrijk!!!(wel een beetje dan)
Het gaat er bij mij om of JIJ goed bent,en of JIJ degene bent waar ik verder mee wil gaan...
En wat ik vind is dat als mensen (jongens/meiden) knap zijn,zijn ze dom van binnen en daar wil ik mee zeggen ze weten dat ze mooi zijn en gaan er gebruik van maken dus ze gaan vreemd en lekker stoer dan met ´ik heb er lekker 4 gepakt´...
Ik ken die praatjes en ik vind ze DOM hoe laag moet je wel niet wezen dan!!!
Een vrouw is meteen een hoer en wat is een man dat?
De BINK???
Nee hoor geef mij maar een jongen die goed van binnen is...en tuurlijk mag hij er goed uit zien,ik was op mijn vriend zijn innerlijk gevallen en ze ogen...
En trouwens niemand ken knap zijn,want wat is nou knap?!Knap ben je van binnen...


En voel je asjeblieft niet aangesproken...

thnxs...


(K)
laatste aanpassing
Uiterlijk is een meevallertje, en innerlijk MOET goed zijn.
En niet alleen lief oid, maar ook een beetje hersenen want op domme mensen kick ik echt af.
laatste aanpassing