Partyflock
 
Forumonderwerp · 13143
­ Nederland
Okay ik heb me laten vertellen dat dit een mega probleem is.

Aangeraden is met auto naar Sloterdijk en daar Taxi of pendelbus pakken.

Terug is standaard ramp omdat als je de auto op het parkeerterrein zet je daar uren in de file staat als je weg wil. Verder hoorde ik dat die eikels van een taxichauffeur prijzen up to 200 gulden vragen voor een rite naar sloterdijk.

Vroeg komen lijkt me dat je naar het EIND van het parkeerterrein moet rijden (plaats wordt denk ik gewezen).

Iemand ervaringen of ideeen?
ik ga lekker met de fiets :D

half uurtje ofzo hehehehe
als de wind btje gunstig staat hoor ik het in me achtertuin
 
Ok... Deze shit vertelde ze ons ook al vorig jaar...:S

Mijn ervaring is gewoon met de auto naar DV... No other FUCKIN' way!!! Confuzer, stel je eens voor dat het einde van DV hetzelfde zal verlopen zoals vorig jaar... Regen, agressie, te weinig bussen.... SUCCES!!!

Mijn advies: Ga lekker met eigen vervoer daarheen!! Dan maar in de file half uurtje wachten...

B)
ik heb iig gezien dat ze op de snelweg al borden hebben staan: vluchtstrook voor DV'ers met max. snelheid van 50, andere weggedeelte max. snelheid van 70, dus dat ziet er redelijk uit. Hoe het met het parkeren gaat weet ik niet.
En ja de taxi's zijn errug duur, vorig jaar 175.- betaald om om naar a'dam cs te gaan...
Vorig jaar toen op sloterdijk bleek dat de bussen maar niet wilden komen, zijn we naar station Driehuis gegaan, onderweg op Haarlem een kaart van de omgeving gekocht, en vanaf Driehuis een hele zooi op sleeptouw genomen, was errug gezellig, en iets van drie kwartier lopen dus dat valt wel mee.
Ik rij er elke dag langs en ze hebben nu gele Dancevalley-verkeersborden opgehangen langs de A9 (als je uit richting Amsterdam komt)

De vluchtstrook van de A9 wordt een aparte rijbaan voor auto's naar Dancevalley en ik heb ook al grote P borden gezien direkt langs de A9..dus het lijkt er op dat ze het dit jaar een stuk beter hebben geregeld.

Ik zou dus gewoon met de auto gaan..maar pin me er niet op vast :)
 
Ik ben de afgelopen 2 jaar naar Dancevalley geweest vanuit Hilversum en heb nog nooit in de file gestaan.. Ken gelukkig de weg in de buurt aardig goed..
Via Heemstede Haarlem binnengereden en de randweg gepakt (is een autoweg die later snelweg wordt, loopt vanaf +/- Heemstede station tot aan de Velsertunnel).. Vanaf de randweg afslag Velserbroek en dan bovenaan de afslag een stukje rechtdoor en daar je auto parkeren in een woonwijk.. Gratis parkeren, 10 minuutjes lopen van de ingang en zowel op de heen als de terugweg geen file.. Ideaal !
Advies: ga vroeg en ga ook iets vroeger weg. Om 11 uur gaat iedereen weg en sta je inderdaad vast. Ga je met de pendelbussen ga dan zeker op tijd weg. Er kunnen max 100 mensen in een bus en als ja daar met zo'n 30.000 man staat kan het dus even duren. Ga je iets eerder stap je zo de bus in. Scheelt een hoop!
Geen flauw idee hoe het allemaal in zijn werk gaat, maar ik maak me er ook weinig zorgen om. Iets zegt mij dat komende Dance Valley de snelste aan- en afvoer van alle festivals ooit zal hebben.
2 Proud_2B_ | |\| |) ()

Precies !!
lekker in de auto chill zitten muziek luisteren
jtje roken :D
 
Of de auto parkeren aan de ander kant van het Noordzee kanaal. en dan op het fietsie verder.
Ik denk dat ik alle adviezen maar ga opvolgen, dus eerst ff parkeren, dan een pendelbus vroeg pakken en dan ergens in een woonwijk me auto weer zetten waarvandaan ik weer ga lopen...

THNX allemaal ;)
lol@confuzer :P

ik ga wel lekker met het bakkie, want dan kan ik gelijk door naar Qbase
pendelbus pakken is dit jaar wel te doen denk ik.
Vorig jaar was het wel een ramp, maar wat ik begrepen wordt er op sloterdijk al gecheckt of je wel kaarten hebt en ik neem dat die gasten het ook een beetje in goede banen leiden.
Op impulz was het ook allemaal tiptop hoorde, dus ik verwacht dat het wel goed komt.
Zo'n debacle als vorig jaar wordt het zowiezo niet.

Auto parkeren kan ook wel. Vrienden van me stonden vorig jaar zo'n half uurtje lopen van het terrein en hebben misschien drie kwartier moeten wachten voor ze weg konden rijden. Dat valt ook mee dus.

P.S. Ik heb er zin in!!
lijkt me duidelijk Bronco :)

:bounce: :bounce: :bounce: :bounce:

hahaha lekker op het fietsie flessie drank erbij om al btje in de stemming te komen :P
ach... gewoon helemaal niet gaan... stomme raad misschien... Maar ik ga geen 160 piek er aan uitgeven.,.. maar dat is mijn mening...

Misschien kan je op station Sloterdijk voor een paar euro een fiets huren, of je neemt je eigen mee in de trein en dan fiets je t laatste stuk.,.. dat is miscchien ook wel een plan!
vanaf Sloterdijk het laatste stuk fietsen %) das nog aardig wat kilometertjes kan je beter doorreizen naar Driehuis en vanaf daar gaan fietsen is het denk 15min. ofzo
Hey confuzer, we bellen nog wel ff zekers voor die tijd, ga jij ook nog sandra halen?
Idd fiets mee in de trein en dan vanaf station spaarnwoude fietsen....
Of volg Lange z'n advies op, dat was vorig jaar echt super! ;-)
zoals lange het deed heb ik het vorig jaar ook gedaan, werk superieur was in 10 mins weer thuis :-D dus mensen ga via haarelm/heemstede over de randweg, en neem dan die afslag velserbroek!
 
Of met de auto of trein naar Santpoort. Van daaruit is het maar even lopen
laatste aanpassing
Als je idd wil gaan lopen kan je het beste stoptrein naar Driehuis of Santpoort-Noord nemen vanaf daar is het cker de helft korter dan vanaf Sloterdijk of Haarlem-Spaarnwoude
Dan kan je nog beter op station Driehuis
uitstappen, maar dat is nog een behoorlijk
stuk lopen hoor!!!

De beste opties zijn die van j0ssE en Lange,
maar als je met het o.v. komt, kan je het
beste vanuit Haarlem de bus pakken naar de Velserbroek(lijn 70/71 richting ijmuiden)en
dan vragen of de buschauffeur je ff wil waarschuwen bij de laatste halte in de velserbroek. dan is het niet zover meer lopen!!

Vorig jaar heb ik ook de auto in de velserbroek neergezet(vlakbij die bushalte dus) en het was een klein stukje lopen EN ik was zo weer thuis :D :D :D!
Yep! That's the way! En anders via Velserbroek spaarnwoude inrijden/uitrijden. Of je auto bij Rugby-veld van Velserbroek neerzetten, kost niks en is ongeveer 10 min. lopen. Of gewoon op de camping gaan staan camping Weltevreden. Maar dan is het nog wel een stukie lopen, ik denk een half uurtje, maar dan lig je wel gelijk in je bedje...mmm.. ik ga voor het eerst in 7 jaar niet naar DV... mij te commercieël en ze vragen te veel money van de piepols!!! Hufters zijn het daar bij Plens Valley/ Cash Valley. Ik ga liever naar N1 voor dat zelfde geld plezier van donderdag t/m zondag...beterrrrr.... mazzzellll.....
Hehe gewoon in de Velserbroek parkeren. Zoals Lange al zei. Zorgen dat je via de randweg van Haarlem de velserbroek in kan duiken. Nergens last van!
van nu.nl:
____
Organisatie Dance Valley verwacht geen problemen

Uitgegeven: 31-7-2002 14:19
Laatst gewijzigd: 31-7-2002 14:28

AMSTERDAM - De organisatie van het housefestijn Dance Valley verwacht aanstaand weekeinde geen grote problemen met de toe- en afvoer van bezoekers. Het festivalterrein in het recreatiegebied Spaarnwoude is voor de 40.000 feestgangers dit jaar makkelijk te bereiken.
<snip>Ook heeft de organisatie in samenwerking met de politie, de brandweer en de gemeente Velsen een nieuw aangepast vervoersplan opgezet. De organisatie zet 250 pendelbussen in en heeft 250 mensen ingehuurd om het verkeer te regelen. De gemeente sluit een van de toegangswegen, de N202, af om chaos te voorkomen. De enige manier om het festival te bereiken is via de A9.

De organisatie heeft voor de vijfhonderd toiletten 25.000 ( ;) )rollen toiletpapier ingekocht

______
Dus..ga maar gewoon met de auto.
laatste aanpassing
Info van dance valley site:

Er is dit jaar 1 ingang voor alle bezoekers (zie kaart), de ingang bij de Snowplanet is komen te vervallen.


Parkeren is gratis, het parkeerterrein is in tegenstelling tot vorig jaar direct aan het festivalterrein gelegen!