Partyflock
 
Forumonderwerp · 13035
­ Nederland
gvd...ik liep net ff door Rotteredam, het is nu k*nkerdruk door dat kl*te zomercarnaval. ik zie nu enkel RnB (wannabe)niggaz lopen op straat :@ :@ ik trek die lui echt niet :p ze dienen bestreden te worden met een keiharde beat :D :D
precies!! zo denk ik er nou ook over! :-)
Shit he, wat loop je nou te zeuern? Het stikt daar van de lekkere wijven in bikini's enzo, ik wou dat ik er stond! carnaval in Rio de Janeiro is een van de feesten die ik absoluut nog eens wil meemaken in mn leven, dit is toch een soort van ieniemienie-opwarmertje? Neem een ijsje, Solero ofzo ;-), en enjoy the summer!!!!
 
Kennis van mij aanschouwt honderden superbabes vanaf zn balkon. Goddamn, wou dat ik er nu zat ;)
ze zijn niet lelijk nee, maar die attitude van die lui trek ik totaal niet...
Denk niet dat de meeste weten wat die woorden allemaal betekenen Ernst, maar ik vindt dat je gelijk hebt, pomp maar ff een flinke beat door R'dam :bounce: :bounce: :bounce:
Ik ga gelijk ff kijken ghihgi
 
poeh! ik zou dr gaan werken vandaag voor Camel.. Promotiegedoe maare ik zei NEE ben ik boel boel blij mee! Kzit nu relaxed op mn balkonnetje en nie tussen al die stinkende warme mensen.. hehe
"Lekkere wijven in bikini"...

Nou, vergis je daar niet in. Die "lekkere wijven" bestaan voornamelijk uit 40 kilo te zware, met goud behangen inclusief gouden tanden surinaamse wijven met hangtieten die zich met alle geweld in een te kleine legging willen persen waar je het cellulites zo doorheen ziet komen...en maar schudden met die veels te vette reet...:-S

No thank you, ik blijf lekker thuis :-D
het enige goede aan dat festival is het ijsje:D
die solero smoover is zoo verdomde lekker, zins SS White ben ik der verslaafd aan(l)
 
Nou dankzij die kenker carnaval werd ik vroeg wakker, tè vroeg. De optocht begon precies hierzo waar ik woon. Dus ineens al die herrie. (nu nog steeds).
echt vervelend. en ik ben al zo gaar van 't feestje gisteren bij Mr.Da.

Greetz!
laatste aanpassing
oooooooooooe die solero zooi is egt vies man!!!! gatver...!!!!!

maar die dames klopt wel.. op tv gezien... Blegh....
misschien heb ik de mooie dan net gemist...
Ik heb gehoord dat de sfeer altijd wel relaxed is daar....ben er zelf ook nooit geweest...

Vanavond lekker naar de Hemkade ;-)
:bounce: :bounce:
 
Solero Is Zeker Wel Te Gek !! ShaKe Ya Body To The Sweet Sounds of latin !!
 
Whahaaaa, ik ben net terug en ik heb een topdag gehad. Nog nooit zulke kleurrijke foto's geschoten en als T0mm1e ff mee wil werken zal ik ze hier publiceren. Het was tenslotte een party, er was een enorme kudde mensen en er was muziek. Het lijkt me dus behoorlijk "on-topic" op Partyflock. :)
Ow Peter, heb jij ook in zo'n uitdagend zomerpakje rondgelopen? Dan baal ik nog meer dat ik in Eindhoven was vandaag!!!

zucht...

ben benieuwd naar je foto's!!!
 
Haha, ik kan je geruststellen wackiejacky, ik had gewoon m'n Extrema outfit aan, je hebt niets gemist dus. :p
Hihi ik schrok al, dus het was geen Peter-met-een-grote-veer-en-verder-helemaal-nix-outfit???

Weet je wat, zodra ik je weer zie gaan we samen een Solerootje eten, dan heb ik toch ook nog een beetje het gevoel dat ik niet alle fun heb gemist!!!

(k)
 
Solerootje, lekkurrrrrr! :p
laatste aanpassing
 
nou, ik heb toch echt wel mooie vrouwen gezien en de vrouwen hier op pf mogen wel 's een voorbeeld nemen aan het kleedgedrag van deze dames :devil: lekker puh!

Alleen jammer dat er weer geschoten moet worden. 't Was weer is zover hoor, twee keer minstens en op teletekst lezen dat het rustig is verlopen jajaja :Z
Ik stond dichtbij de schietpartij...nou ik kan je verzekeren dat iedereen het op een lopen zette. Was ff kleine massapaniek. Ik heb het zelf ook ff op een lopen gezet want erg blij wordt je niet als er een paar honderd man op je af komt lopen. Na 10 min. zijn we terug gegaan en was de "rust" weer terug gekeerd. Het gebeurde "gelukkig" aan het eind van de parade en hebben ze dus niet veel verziekt (ja alleen een leuk einde).
Iets later kwamen er ambulances, Me en een helikopter bij dus dat maakte voor mij de sfeer er niet veel beter op. We zijn toen ook maar weggegaan.
De dag zelf was wel relaxed...lekker muziekje erbij,heerlijk zonnetje en genieten.
laatste aanpassing
 
Toen ik naar Den Haag reed voor S/V zaten er hele families dikke vrouwen enzo, echt koele mensen hoor...
Artiest {SHOWLIST artist 159051, 141693}
maar wat doet zoiets als solero op pf
is toch geen echt partymuziek
:S Dit is toch een forum? Ik zie nergens staan dat je hier niks mag posten als het niet met een houseparty te maken heeft!

Niet iedereen hier gaat alleen maar naar houseparty's, dus waarom zou je daar hier niet wat over mogen zeggen???
een feest is een feest, en opzwepender dan de latin sound kan bijna niet. open staan voor andere invloeden heet zoiets :)