Partyflock
 
Forumonderwerp · 12606
­ Nederland
Hallo partypeepz
ik wil ff iedereen de groeten doen vanuit het geweldige Marmaris!!!!
stappen is hier supergaaf en de dames aiaiaiai!!!
tot snel weer op ML
MzzL CoÑo en Rocky en Rýck!!!!
ey toevallig wat gasten uit Heemskerk/Beverwijk tegen gekomen?? 6 vrienden van mij zitten nl. nu ook in Marmaris..
 
blij om te horen dat het daar geweldig is, ik vertrek namelijk de 13e naar marmaris. wel jammer dat ik mysteryland moet missen, maar ja..

xx
sowhee
ben nu net terug en t was echt vet daaro. voor degene doe daar nog heen gaan de GREENHOUSE is de enige tent met fatsoenlijke muziek. ook continue een laser aan. een maat van ons: RICK die heeft daar nog 2 avondjes mogen draaien en ik heb daar ff lopen MC'en. wel leuk om te doen. alleen jammer dat de resident alle leuke muziek op cd had en alleen van die groovy muziek op 12". maar goed. oh ja en bezoek ook een keer de afterclub die gaat tot 7 uur door en daar wordt megarelaxed gedraaid!!!!! voor meer info mail me ff of stuur een prive berichtje!!!!
Ben er net 2 weken geweest, vond er niks aan. Uitgaan was geen flikker aan daar man. Vette knaake muziek, het hardste wat ik heb gehoord was flight 643 en die hartrance mix van robert miles. Niks dus.....
Voor mij geen turkije meer, zit er serieus aan te denken aankomende week nog een weekie naar starbeach te gaan.....Maar wel op tijd terug voor 17 augustus natuurlijk :bounce:
En hoe zit het met de jongens daar *bloos*
 
Lopen mooie jongens rond Shiny... maar ik hoef er geen... SOA top 10 laat ik daar wel liggen... ze houden al van je voordat je het vliegtuig bent uitgestapt...
Is er dan niemand in de Greenhouse geweest!!!!!
daar draaide ze echt wel t beste. ennuh ff voor Hardstyle remster. snap ik dat je geen hardstyle hoort zover zijn ze daar nog niet hoor. maar ik ben er serieus over aan t nadenken om daar met n paar maten een tentje op te zetten met Hardstyle. t enige probleem is dat bijna alleen Hollanders die muziek waardeen voor een hele avond en t Hollanders seizoen is maar 6 weken dus om nu een toko te runnen voor 6 weken per jaar is ook niet echt rendabel. maybe voor en naseizoen verschillende stijlen en hoogseizoen alleen hardstyle en techno!!!!
who knows