Partyflock
 
Forumonderwerp · 13099
­ Nederland
Werkzaam bij Studio T
Artiest Toyax
de eerst uitgaansdag in loret valt errug tegen allemaal klote spanjaaarden, en de muziek is te soft en te happy, maarjah nog 7 dagen te gaan adiosa los pablos yax vanuit loret de mar!!
hehe laat die pc eens met rust man.
 
Doordeweeks heb je minder last van die Spanjolen, die moeten dan gewoon werken!!!
Have fun
 
sja...kiddiesparadijs he

schijnt dat je in club revolution nog wel aardig kan stampen!
Lloret ben ik pas nog geweest! in Colossos GIZMO draaide daar.. was toch redelijk beuken moet ik zeggen :)
Het is ook weekend hé :-)

Die spanjaarden willen ook stappen. ;-)
Hey mensjes,

Ik ben vanavond terug gekomen uit Ibiza en morgenochtend ga ik weer naar Lloret om te werken!

Dus kom ff langs bij de Venga Beach Club!!!

Misschien dat ik wel wat kan regelen!

(K)
lloret is echt wel volop stampen.
colossos is niks mis mee!
En je hebt er nog de cave en nog een tent waarvan ik de naam ff kwijt ben :S
 
Waar ben je geweest? Ik kom net terug van Lloret en heb er heerlijk genoten van goede en harde muziek. Vooral in Colossos was het bijna elke avond genieten van: Isaac, DJ Paul Elstak (en hij draait erg goed!), DarkFaker, enz. Ik weet niet waar je geweest bent, maar ik heb geen slechte avond meegemaakt. OH ja, als je toch meerdere disco's gaat bezoeken, kies van voor Tropics en niet voor Bumpers, bumpers is echt nix t.o.v. Tropics. Veel plezier nog tijdens je verblijf en geniet van de zon!!!
Colossos is bijna elke avond idd wel een of andere DJ te vinden die hardhouse draait. Daar kun je dus altijd wel stampen. In Revolution wordt beetje laffe blije trance gedraaid, alhoewel het volgens mij wel beter wordt de laatste tijd, wel heb je daar zo nu en dan een vette lasershow erbij, das altijd wel mooi vind ik. Tropics willen ze ook nog wel eens iets stevigere muziek draaien, maar ik vind de sfeer van die tent niet altijd helemaal top. Bumpers is maar een klein tentje, met af en toe wat bekende DJs, meestaql in de categorie Johan Gielen. Op een normale avond is het daar niet relaxed vind ik. Tja, dan heb je nog The Cave, verder zijn er volgens mij geen relaxte discotheken, dus wat dat betreft ben ik wel met je eens dat uitgaan in Lloret redelijk beperkt is als je disco's in wilt. Wel heb je er veel tenten a la St. Trop, waar je goedkoop kunt zuipen (ook relaxed)
 
Eigenlijk wordt er alleen in colossos gebeukt maar ook alleen als er een nederlandse dj aanwezig is.. ik kom net terug uit lloret 17 daagies daaro geweest.. maar alleen met dj isaac en dj rob werd er ff gebeukt. Voorderest is het allemaal softe happy hardhouse.. voornamelijk voor die denen en in mindere mate die belgen die echt stukken minder van stampen snappen dan wij nederlanders.. we zijn gewoon zwaar verwend hiero...
 
belgen weten meer van stampen dan je denkt gozer
idd, zeker nooit van bonzai gehoord.
Dj yves, franky jones enz enz

belgen snappen idd niks van stampen %-)
GAAT ER DAN NIEMAND NAAR DE MOEF GA GA!!!!!!
STELLETJE *%@##&%*&
kheb vorig jaar een half jaar in lloret gewerkt en alle avonden op n paar na in de Moef geweest!!!! super relaxed wordt daar gedraaid en na half 2 2 uur wordt er harder gedraaid. en anders inderdaad de party's in de Colossos want buiten dat is de Colossos ook een bagger tent hoor. Tropics is voor TMF volk en de bumpers is alleen relaxed voor als er een dj komt zoals Marco V Tiesto Johan Gielen enz
de Cave of rave is een hardcore tent maar is een uitgeztorven grot. heel moeilijk te vinden en gewoon heel errug weinig gabbers.
veel plezier voor de mensen die er zitten of nog moeten gaan. en geloof me neem eens een kijkje in de BESTE TENT VAN LLORET DE MOEF GA GA!!!!!
wel na 2 uur ofzo
2 cono--> in de cave weinig gabbers???

afgelopen week liepen er alleen maar gabbers rond (+ een paar "normale" mensen).

het is er niet echt druk, maar om die tent nu uitgestorven te noemen is ook wel wat overdreven.
op woensdag liepen er een man of 100 rond. niet echt veel zou je zeggen, maar de max. capaciteit van de grot is dan wel 250 pers.

maar het hoeft er ook helemaal niet druk te zijn, want er hangt daar wel zo'n relaxe sfeer. 1 big family.
drinken is er niet zo duur. € 2,- voor een biertje.
ik vond de Moef Ga Ga 3 jaar geleden geen fuck aan persoonlijk, maar dat kon ook aan mij liggen.
ik ga dit jaar wel weer ff kijken.
net als de Grot, die moet ik ook zien.

hoe is t met Menfis? is dat nog steeds hardcore?
menfis, das de naam waar ik niet op kon komen!
menfis is wel een hardcore tent
ben er zelf niet geweest
maar iemand die ik ken wel
en die zei dat er wel goed gedraaid werd,
maar dat er niet meer dan 15-20 man zijn
en er niet zo'n goede sfeer hangt.

dus mijn advies als je van hardcore houdt, ga lekker naar de cave.
heb lekker gehakt in de cave, en uitghaaan is zekers berterz geworden, alleen beettje te happy allemaaal!!!!
2 walter: 1 tip voor als je weer een keer de MOEF wil checken ga pas na 2 uur ofzo dan wordt er pas wat steviger gedraaid. ennuh ja wat ik vertelde over de cave is wat ik vorig jaar meegemaakt heb. en de menfis is idd ook een hakkuhtent alleen weinig volk daaro. voor de rest is alleen de Colossos nog leuk.
ik was in 1999 in Menfis. toen was t wel druk, Gizmo draaide toen. alleen de sfeer was enigszins aggressief en de rechter handjes gingen ook menigmaal de lucht in en daar heb ik een schijthekel aan. er waren toen trouwens veel Belgen en die waren ook niet al te vriendelijk, terwijl ik dat toch anders gewend ben.

2 cono: ik zal de tent ff checken. thuis goed lamzuipen voordat we die kant op gaan, dan is t altijd wel leuk.