Partyflock
 
­ Nederland
 
Artiest Jakuza
Bush ?

De man is uit zijn krachten gegroeid, typisch voorbeeld van uitgebloeid, als een tiran op macht belust, gunt geen mens nog nachtrust, al is t maar om zelf te stijgen, niet over de rand te hoeven kijken, en voor geen mens te hoeven wijken. Als geen ander kent hij de kunst, van het bevorderen van afgunst, het kweken van haat, bemesten van kwaad, en zaaien van verraad, de gewone burger wordt gesnoeid, terwijl de wapenindustrie bloeit, het defensiebudget immer groeit, hij bevordert discriminatie, onderlinge frustratie, de creatie van een natie, verhuld in onderlinge strijd, een beleid, gericht op beperkte vrijheid, gelogen waarheid, stijgende rijkheid, immer dalende armen, deze man kent geen erbarmen, laat onschuldigen dood bombarderen, zodra mensen zich van hem afkeren, laat hij ze elimineren, door de raderen verteren, bureaucratische machinerie, wereldmacht zijn fantasie, de wereld bedrogen en belogen, deze man is niet goed in mijn ogen.


Niet alles letterlijk nemen. Maar Bush vind ik geen goede president. Terrorisme is kwaadaardig, en het dient uitgeschakeld te worden. Maar Bush schiet door.
nu al een rerun? ;):D
 
Bush is gewoon een ziek mannetje! Helaas is het Amerikaanse volk zo blind als ik weet niet wat.
Hij dankt puur zijn populariteit aan 11 september, dat is toch te triest voor woorden. Een land regeren is naar mijn meer dan alleen maar wraak willen nemen op de terroristen (is wel belangrijk). Maar ja, Amerikanen hebben nou eenmaal iets met cowboytjes spelen en leven naar mijn mening in onrealistisch wereldje.
Tjah bush kan er zelf ook niet veel aan doen hoor.
Als je de hele picture bekijkt regeert hij helemaal niet.
Economie en politiek is in amerika eigenlijk hetzelfde.

Als je in amerika president wil worden dan moet je goede konnecties hebben voor je campagnes.
En dan komen bedrijven als General Electrics om de hoek kijken.Dit soort bedrijven maken de normaalste producten maar ondertussen bezitten ze wel Zenders als NBC en zitten ook in de wapenindustrie.

een wapenindustrie zonder oorlog is wapenindustrie afzetmarkt wat dus geen winst oplevert.En die winsten kunnen hoog oplopen als ze eenmaal een landje hebben gevonden om hun nieuwste speeltjes te kunnen uitprobere.En tegelijkertijd is dat ook nog reclame ;D

De laaste president die minder wapens wilde zien en meer vrede was geloof ik J.F.Kennedy...
Nou ik hoef niet te vertellen wat er met hem gebeurd iz:dood:
in welke landje probere ze hun nieuwe speeltjes uit dan?
waar is hun afzetmarkt?
 
Het vreemde is, de wapenindustrie in de VS verkoopt voor 60% aan bedrijven/de staat/particulieren in de VS zelf.
Jah idd
Bush heeft best goeie ideeen als die al van hem zelf komen want hijs niet een van de slimste mensen :D
maar hij draaft inderdaad wel door nu.....
volgens mij komt dit alles wel in zn straatje want het is ook wel een mannetje met gevaarlijke ideeen.
I.C. -> Op dit moment heeft afganistan de lotto gewonnen om speeltuintje te zijn voor de V.S.
Ik gok dat Irak binnenkort (alweer)een kans maakt.
Meer voorbeelden : vietnam.Belgrado.Irak.

AFZETMARKT :Volgens het nieuwe jaarrapport van CRS bedroeg de totale wapenhandel in de wereld vorig jaar 29,4 miljard $. Daarvan nemen de Verenigde Staten bijna de helft voor hun rekening (14,2 miljard $ of 48,3 procent) gevolgd door het Verenigd Koninkrijk (5,1 miljard $) en Rusland (3,5 miljard $). Volgens het rapport nemen deze drie permanente van de VN-veiligheidsraad 77,5 procent (22,8 miljard $) van de wereldwijde wapenhandel voor hun rekening. De Verenigde Staten voeren met 8,7 miljard $ (44,8 procent) ook de lijst aan van wapenleveringen naar de derde wereld, opnieuw gevolgd door het land van Tony Blair (4,4 miljard $ of 22,7 procent) en Rusland (2,4 miljard $ of 12,4 procent). In totaal zijn ontwikkelingslanden goed voor 19,4 miljard $ (66 procent) van de totale wereldhandel). In de top tien van ontvangende landen bevinden zich zes landen in Azië en 4 in het conflictgevoelige Midden-Oosten.

Jakuza : gelden je cijfers enkel voor de belangrijke conventionele wapensystemen of?
Maar jah in amerika is een wapen net een mobieltje hier.Je ziet daar teiners met een wapen en mijn broertje heeft niet eens een mobieltje :P

En dan nagaan dat de VS zon 280 miljoen inwoners heeft.Dan kom je gauw op die 60% denk ik ja:P
thanx 4 the info man ;)
 
Bush kan beter eens op zoek gaan naar terroristen in zijn eigen regering.

Hij komt gewoon dom over, draaft door en laat constant blijken dat het een nationalist is.

Daarnaast moet papa Bush zijn handje vasthouden, wat ik te zielig voor woorden vindt.


Ow jah..kernwapens worden al gebruikt hoor. In de golf oorlog zijn mavericks met verarmd uranium gebruikt als anti-tank wapen. Onnodig om te zeggen dat dit veel schade heeft aangericht aan de omgeving daar.
Over uranium gesproken...
Het gevaar van uraanmunitie werd lang voor de Operatie Desert Storm neergeschreven in diverse rapporten.(denk maar aan het Balkansyndroom':vaag:in voormalig "Joegoslavie")
Dr. Rokke, volksgezondheidspecialist en fysicus uit de V.S. had de leiding voor het opruimen van verarmd uraniumresten in Saoudi Arabië, Koeweit, Irak onmiddellijk na de Golfoorlog.
In het BBC- nieuws verklaarde hij dat de verantwoordelijke een politieke beslissing hebben genomen en dat ze bewust niet willen erkennen dat er gezondheidsrisico's zijn bij het inzetten van deze projectielen.
De vier wetenschappelijke autoriteiten die voor deze commissie hebben gewerkt, John Gofman, Karl Morgan, Thomas Mancuse en Alice Stewart werden na verloop van tijd de laan uitgestuurd omdat ze studiersultaten publiceerden die aanwezen dat de blootstelling aan zwakke stralingsdosis kanker kan veroorzaken.
Dit zegt genoeg over papa Bush en junior bush wil graag zijn voetsporen volgen.:frusty:
Artiest {SHOWLIST artist 141318, 1859, 17165}
1e week van z`n presidentschap:

hmmz die uitstoot van onze auto`s ? wat kan mij dat boeien iki schrap dat verdrag gewoon.

hmmz China ik ga na 20 jaar onderhandeling een spionagevliegtuig over laten vliegen om te kijken hoe of het daar zit en ga lekker onze banden schaden.

en maar niet te spreken over de huidige ontwikkelingen.....


ZO EEN EIKEL IS BUSH!!!!
 
http://www.bushorchimp.com !!!!!!!!!!!!!!!!
 
ach.. boesj... volgens mij is het niet alleen boesj die er een potje van maakt! tis al zo'n beetje na wo2 dat de amerikaanse buitenlandpolitiek de hele fokkin wereld op zijn kop zet..
 
Bush en America... ZE zijn echtr verkeerd bezig de laatste maanden/jaren!!!
Bush is een doorgedraaide cowboy uit texas die met zijn pistooltjes (nuclear raketten) de wereld heel fout gaat maken zie kranten bericht uitgelekte notie kernkoppen richten op 7 wereld landen :frusty:
Ik ga maar niet beginnen met mn gal te spuwen over Bush en de verenigde staten, wnt ik kan daar uren mee doorgaan.

de VS is fout en Bush is een president die heel goed bij dat foute land past.
Ga eens een paar uur door dan PsykoNoot... wil ik wel horen :P
Gelukkig ben ik dus niet de enige die zich aan het gedrag en de grenzeloze arrogantie en imperialististche houding van Amerika en Bush ergert.

Hun hele internationale politiek is er puur op gericht hun eigen positie te verbeteren, en er zelf beter van te worden. En dan verzinnen ze er een mooi verhaal bij, waarom het zo fijn is voor de wereld, wat ze doen.
Een atoombom op Nagasaki was alleen maar nodig omdat dit een ander bom type was, dan die op Hiroshima, en dit type ook getest moest worden. Na Hiroshima wilden de Jappen zich heus wel direct overgeven.

Het Marshallplan was natuurlijk heel fijn voor Europa, daar is geen twijfel over mogelijk, maar desalniettemin puur bedoeld om te zorgen dat Europa niet communistisch werd; dat zou namelijk behalve Amerika's invloed & polulariteit, ook de afzetmarkt voor Coca-Cola, MacDonalds, etc. niet echt ten goede komen.
Voor Vietnam gold eigenlijk gewoon hetzelfde.

En het succes mocht er wezen: Nederland (alle respect), is na Engeland, wel de grootste retelikker van de VS. Als Amerika iets zegt, is Nederland de tweede die hard roept dat ze het er mee eens zijn. Als er straaljagers aangeschaft moeten worden, willen we natuurlijk een Amerikaanse JSF. Gelukkig wil Lockheed-Martin wel ff een factuurtje schrijven waarop de halve prijs staat van het bedrag dat uiteindelijk betaald dient te worden.
Blijkbaar heeft de VS gewoon een vijand nodig om zich gelukkig te voelen. Zonder vijand geen sterke dollar, en weinig wapenverkoop.

Hun medelijden met Koeweit viel ook heus wel mee, toen Saddam daar binnenviel. Hun medelijden met zichzelf daarintegen niet, omdat ze dan door door hogere olieprijzen hun "zuinige" auto's wat vaker zouden moeten laten staan.

In Yugoslavie ging men natuurlijk ook weer de onpartijdige vredestichter uithangen, maar ondertussen wel de Kroaten & Moslims met geld, wapens en trainingen steunen. Werd er een markt gebombardeerd, hadden de Serven het meteen gedaan. Terwijl de Serven, in tegenstelling tot de Moslims, vroegen naar een onafhankelijk onderzoek, en de raketten kwamen uit een gebied waar geen serven zaten.
Natuurlijk is het alles behalve netjes hoe de Serven Srebrenica hebben ingenomen, maar niet bijzonder verwonderlijk als de Moslims dit gebruikte als uitvalsbasis voor aanvallen op Servische dorpen in de buurt.
We zijn onpartijdig, maar als meneer Karremans zegt dat er geen Good Guys en Bad Guys zijn, is de wereld te klein.
Slobo, Karadzic en Mladic moeten inderdaad veroordeeld worden, maar bijv. een Tudjman hoorde dan ook in dat rijtje thuis. Maar als die nog geleefd had, was die uiteraard nog steeds niet aangeklaagd.

Ik Kosovo voerde het UCK (zowel financieel als fysiek gesteund door Bin Laden's netwerk) terroristische acties uit, en werd dan ook als en terrorristische organisatie beschouwd, ook door Amerika. Als Milosevic vervolgens in feite gewoon "op zijn manier" een "war on terrorism" (zoals de Amerikanen dat tegenwoordig noemen) start, is het helemaal verkeerd. Plotseling ziet Amerika het UCK niet meer als terroristische organisatie. Sterker nog, de NAVO wordt ingezet als luchtmacht van datzelfde UCK (en vecht daarmee officieel niet, maar officieus wel, zij aan zij met Al-Qaida). Ook daarbij wordt het gebruik van clusterbommen en uraniumverrijkte anti-tankbommen niet geschuwd. Nu is Kosovo dus een land waar de Albanezen het min of meer voor het zeggen hebben, en de Serven (die er een eeuw geleden nog veruit in de meerderheid waren, zijn er nu veel slechter aan toe dan de Albanezen 10 jaar geleden).

Als 11 september Bin Laden's mensen met een actie komen, die in principe in het zelfde rijtje thuishoort als de acties het UCK, zij het op een veel grotere schaal, en vooral: nu gericht tegen Amerikanen, wordt daar hard tegen opgetreden. Er is geen Amerikaan die ook maar in de minste mate begrijpt dat niet helemáál de hele wereld zoveel van Amerika houdt, als zij zelf. Men trekt uiteraard niet ten strijde tegen de oorzaak, maar tegen de gevolgen van hun eigen arrogantie en bemoeizucht, er ongetwijfeld vanuit gaande dat dit de wereldwijde liefde voor Amerika wel ten goede zal komen.

Behalve dat Bin Laden misschien wel eens in Afghanistan zou kunnen zitten, moest de Taliban natuurlijk ook weg, omdat er een olieleiding van Uzbekistan (ofzo) naar zee moet, en omdat Iran ook zo'n leiding niet toelaat, moet die wel door Afghanistan, wat met de Taliban niet lukte. Niet dat het slecht is dat de Taliban weg is, alles behalve, maar toch.

Gelukkig zijn overal internationale verdragen voor, die door alle landen ter wereld getekent worden. Behalve een rijtje landen dat door Amerika als "schurkenstaat" wordt aangeduidt, en Amerika zelf natuurlijk, want het zou toch eens gebeuren dat er een Amerikaan ergens voor wordt aangeklaagd. Amerikanen zijn onschendbaar. En als een voorganger van Bush toevallig een keer wel een verdrag getekend heeft, dan zegt Bush dat toch gewoon weer op?
Ja, daar zijn we het dan inderdaad even niet mee eens, maar verder...Leve Amerika

Daarom nemen we hier ook allemaal Engelse (lees:Amerikaanse) "nicknames" en lopen we ook allemaal met shirts, truien, jassen en tassen met Amerikaanse vlaggen erop, hoe groter hoe beter. Maar je moest eens proberen met een vlaggetje van NEDELAND te lopen, dan is de wereld te klein, en krijg te meteen het stempel "extreem rechts".

Verder wilde ik nog even kwijt dat in de hierboven staande stukken weinig staat waar ik het mee oneens kan zijn. Ik zou dan ook willen zeggen: PsykoNoot, kom d'r maar door met dat gal!!
De verenigde staten is een land wat vol zit met de meest arrogante en achterlijke mensen van de wereld.
Ze vinden zichzelf en alles wat ze zelf doen geweldig. Terwijl als je hun acties in eiegen land en in de rest van de wereld bekijkt er erg veel scheef zit.
Ze zijn alleen uit op macht en geld en hebben erg weingi medegevoel. Als ik dan die lelijke rotkop van een Bush met een brief van een amerikaans jochie op tv zie waarbij hij medelijden probeert op te roepen word ik echt misselijk.

De samenzwering van rijke industrielen die in amerika is gehuisvest 'skull & Bones' is het grootste gevaar voor de wereld. Met hun hulp is die debiel van een Bush aan de macht gekomen omdat hij lekker hun handpopje kan spelen.

Die organisatie is allen uit op winst maken.
dit doen ze onder andere door middel van onrust stoken in landen die het al niet te makkelijk hebben. Als er dan goeie teringzooi is kunnen die pleuris amerikanen lekker hun wapens verkopen.

Amerika doet net alsof ze samenwerken met de grote europese landen en Japan maar in werkelijkheid doen ze dat alleen om hun eigen macht uit te breiden. Als de rest van de wereld iets wil waar amerika het niet mee eens is dan drukken ze net zolang tot hun wil het wint...

amerika zeurt over t Nederlandse drugs beleid terwijl ze zelf de ghetto wijken vol drugs hebben gestopt om de bewoners rustiger te krijgen...

Afganistan word platgebombardeerd zonder dat er ook maar 1 keer word gekeken waarom Bin Laden en zn mannetjes die aanslagen eigenlijk hebben gepleegd. Ik wens niemand zulke dingen toe maar ik kan me zeer geod indenken dat er geflipte gasten zijn die Ameriak terug willen pakken voor al t leed wat ze de wereld hebben aangedaan.

Maar de wereld mag niet weten hoe slecht amerika is. Daarom worden we dag in dag uit geconfronteerd met schijnheilige amerikaanse programma;s waarin de helden zich weer geweldig voor doen...

gadverdegadver

ik kap nu maar ik kan echt nog wel ff doorgaan over die lijers
Juist.

Dus mag ik iedereen hierbij oproepen tot het boycotten van o.a.:

- Staal uit de VS
- Coca Cola
- Mac Donalds
- Burger King
- Nike
- Motorala
- Tommie Hilfiger
- Uncle Ben's
- Ford
- Raph Lauren
- Lay's Chips
- Footlocker
- NBA
- R&B
- Marlboro, Pall Mall, Camel
- Fanta, Sprite, Pepsi, etc.
(gelukkig hebben we ook Spa, Jus, Cassis, Bitter Lemon, en bovenal: BIERRRRRRRR)
- En nog VEEEEEELLLL MEEEEERRRR!

KOOPT NEDERLANDSCHE WAAR!!!!!!
(of Europese, kan natuurlijk ook nog)
Ja nederland kan er ook wel wat van.
Het besluit van het Nederlandse ministerie van defensie - c.q. minister van Aartsen - om voor bijna 600 miljoen gulden Israëlische wapens aan te schaffen wordt internationaal zeer slecht ontvangen.Met uitzondering van de Verenigde Staten. Hetgeen begrijpelijk is: behalve de relatie met Israël van de VS, is daar meteen de ping pong-taktiek toegepast: Israël heeft 50 F16I's bij Lockheed Martin besteld ter waarde van twee miljard dollar. Geld van linker- naar rechterzak en terug. Oud systeem. Ook doorzien ?

En nu met die aanslagen lijken de amerikanen de helden en shit jah.
Nou er zijn weinig mensen(zoals PsykoNoot bv)die naar de motieven proberen te gissen waarom zulke aanslagen gepleegd worden.
De standaard amerikaan zou zeggen : ze hebben een hekel aan vrijheid of ze zijn jaloers op onze vrijheid!-----NOT------

Probleem bij dat soort landen is dat de mensen die jarenlang aan de macht zijn ook aan de macht willen blijven.En dit gebeurt met hulp van machten zoals de V.S.
Waar ik bijvoorbeeld vandaan kom moet je het niet in je hoofd halen om over de politiek te praten want dan word je zo in de cel gegooid voor een paar maand zonder dat je famillie het weet en als je daarna zorgen ze er wel dat het leven zuur smaakt.
En ondertussen krijgt de President onderscheidingen van de V.S. voor de in stand houding van de mensenrechten en democratie...
GIVE ME A BREAK.

Tis gewoon jammer dat een zo'n mooi land als de V.S. vol zit met zulke lelijke gastjes.
 
waauw! wat een waarheden worden hier geschreven! ik ben het voor een heel groot deel met de vorige sprekers eens, maar ik vraag me wel af:

anti-amerika: je verhaal over joegoslavië klopt natuurlijk niet helemaal. je probeert wel heel erg de serviërs uit de wind te houden. ik bedoel: al was sebrenica een uitvalsbasis voor aanvallen van moslim-millities, dan is dat zeker nog geen reden om er totale genocide uit te voeren, iets wat wel gebeurt is. en als jij zo tegen amerikaans imperialisme bent, waarom bezoek je dan toch commerciële house-feesten, waar enorm veel engelstalige muziek wordt gedraaid? (iets waar je zelf nogal op tegen bent, zoals ik een beetje uit je betoog proef). no offence verder, ik ben het voor de rest grotendeels eens met je verhaal...
Nou, in principe was het niet mijn bedoeling de Serven uit de wind te houden, het is alleen zo dat hun kant van het verhaal in de westerse media naar mijn idee nogal onderbelicht is, terwijl we de andere kant van het verhaal inmiddels ongeveer allemaal wel uit ons hoofd kennen, het leek me daarom niet bijzonder noodzakelijk dat ook nog eens allemaal te gaan herhalen.
Dat neemt echter niet weg dat zoals ze tekeer zijn gegaan in Srebrenica absoluut niet door de beugel kan. (het woord "totale" voor het woord "genocide" vind ik overigens, hoe erg het ook is wat daar gebeurt is, wat overdreven, aangezien vrouwen en kinderen over het algemeen in leven gelaten zijn. Verder had de stad (als ik me goed herinner) circa 30.000 inwoners. Er vanuit gaande dat de man/vrouw verhouding ongeveer 50/50 zal zijn geweest, zouden er dus circa 15000 mannen vermoord kunnen zijn. Ik ben niet helemaal voor de volle 100 % op de hoogte van alle feiten en getallen, maar ik meen dat het aantal vermiste cq vermoorde mannen ongeveer de helft tot een kwart van dit aantal is. Wat het, nogmaals, overigens niet veel minder erg maakt).

En ja, wat die houseparties betreft: Ik vindt het wat teveel van het goede om om die reden het feesten maar af te schaffen. Mede gezien het feit dat deze muziek grotendeels wel van Nederlandse en/of Europese bodem komt. En het commerciële aspect, hoewel we commercialisering op zich best kunnen zien als een Amerikaans exportproduct, niet exact hetzelfde is als het Amerikaanse imperialisme. Desalniettemin vindt ik het commerciële aan die feesten wel een beetje jammer, maar eigenlijk ben ik allang blij dat de hardcorescene de laatste paar jaar weer minder commercieel is geworden dan die was rond 1998. Maar ik moet wel zeggen dat ik inderdaad niet echt kan inzien waarom ook vrijwel alle nederlandse nummers in het Engels zijn. Dit vind ik vrij zinloos, maar echt mateloos er aan irriteren kan ik me nog net niet. Waar ik me deste meer aan irriteer, zijn van die MC's die een paar uur lang (in het engels uiteraard) de meest zinloze dingen staan te roepen, waarbij ze schijnbaar nog de meeste moeite steken in het aannemen van een zo Amerikaans mogelijk accent. Soms lijken ze hier tot overmaat van ramp nog zo goed in te slagen, dat een George Bush erbij in het niet valt, en je met aan zekerheid grenzende nauwkeurigheid kunt vaststellen dat deze MC's thuis menig uur steeks in het oefenen van hun "Amerikaanse" accent.
Die anderhalve keer per decennium dat ik op een kermis kom, is dit overigens ook iets waar ik me direct aan stoor. Daar werken soms lui, die eigenlijk nóg erger zijn bovengenoemd type MC.
Hmm.. beetje overdreven eigenlijk.
Wat is en nou mis met coca cola?
Kijk de V.S. maakt op zich goede producten en zijn heel creatief daarin.
Probleem zit em dus niet in alles wat vandaag komt is slecht..nee die mentaliteit en hun ideen over de wereld zit een beetje (erg) verkeerd naar mijn mening.

Dat stukje hierboven van Anti Amerika "...aangezien vrouwen en kinderen over het algemeen in leven gelaten zijn...."
Ja ze zijn wel in leven gelaten..maar hoe?Telt verkrachting tegenwoordig niet meer mee?Ik zal je zeggen dat die vrouwen die verkracht zijn zich liever dood hadden gewenst in plaats van hun eer te verliezen en een kind ter wereld bregen die is verwekt door degene die hun vaders en broers is vermoord.Erger dus.
Op zich is er over het algemeen inderdaad niets mis met de kwaliteit van producten uit de VS. Maar met Nederlandse en Europese producten evenmin. Desondanks valt mij op dat er in Nederland hele volksstammen zijn, die er bij veel producten min of meer bij voorbaat vanuit gaan dat de Amerikaanse producten superieur zijn aan de Nederlandse en/of Europese. Iets waar ik het uiteraard mee oneens ben (hetgeen overigens nog niet wil zeggen van elk Amerikaans product het Nederlandse equivalent beter is).
Wat ik wil zeggen is dat we voor vrijwel alles ook goede niet-Amerikaanse alternatieven hebben (hetgeen in het geval "cola" toevallig wel tegenvalt). Maar als we hier alleen maar coca-cola drinken, en naar de Mac gaan, blijft er van de Nederlandse (fris)drankindustrie weinig over, en zal de wereldwijde monopoliepositie van de Amerikaanse industrie alleen maar toenemen. (niet dat je dat met het bestellen van één glas jus in plaats van een beker cola voorkomt ofzo, maar toch).
Wat de Amerikanen lijken te willen is de absolute alleenheerschappij in diverse productiesectoren. En er worden dan ook genoeg maatregelen genomen om het Amerikaanse marktaandeel te vergroten. Als bijvoorbeeld het Europese staal beter of goedkoper is, wordt daar even 10 keer zoveel belasting over geheven, zodat de Amerikaanse industrie vooral maar geen Europees staal koopt. Een truckje dat overigens niet pas het laatste jaar ofzo is uitgevonden.
Het Brits-Amerikaanse spionagenetwerk Echelon wordt dan ook voor een niet verwaarloosbaar deel gebruikt voor bedrijfsspionage. Waarbij de Amerikaanse industrie uiteraard garen spint, ten koste van de Europese concurrentie.

Wat betreft verkrachting en genocide:
Je hebt mij ook zeker niet horen zeggen dat verkrachting niet goed is, het is ongetwijfeld afgrijselijk. Maar het feit dat dit absoluut afgrijselijk, walgelijk, verwerpelijk en laf is, is daarmee nog geen criterium op grond waarvan dit binnen de definitie van het woord voor het "genocide" geplaatst zou kunnen worden. Dat maakt echter geenszins dat het daarom niet erg is en niet mee telt.
 
Wat staat er in de 27 vorige stukjes tekst veel waar ik het mee eens ben.
Ik wens Portugal nog heel veel succes voor de komende anderhalf uur!

Maar ja, het geluk is met de domme.
 
Mensen kinderen wat een boel ongenuanceerde onzin heb ik hier gehoord.

Waar: Er is een boel mis met Amerika en de amerikaanse samenleving. Bush mogen zo helemaal opknopen aan een hoge boom.

Maar de linkse propaganda die hier wordt uitgekraamd onder het motto van intelligentie en andere misplaatste denkbeelden is werkelijk hemelschrijend!
zonder Amerika waren wij nu een provincie van Duiitsland, ja? Een beetje meer respect voor alle Amerikanen die naar Europa kwamen om on land, wereldeel, te bevrijden waar de meesten nog nooit geweest waren. Velen zijn overleden voor onze vrijheden die wij vandaag de dag hebben. Dat jullie hier kunnen roepen dat Amerika kut is hebben jullie, ironisch genoeg, te danken aan dezelfde Amderikanen die jullie zo vervloeken!

Wat weten jullie nou echt over de VS. Ben je er geweest? Heb je er gewoond? Wat begrijp je van het land en de mensen? Bar weinig.

Ik laat het maar hier bij.... want dit leidt tot nergens. Weet je wat het vervelende is voor mij. Hier in Nederland wordt ik uit gemaakt voor een Amrika lover en in Amerika voor een Amerika haterdie alles beter weet. Wat is nou de waarheid...
Ik heb toch alleen iets gezegt over bush
 
Alles wat hier over Bush gezegd is sluit ik me redelijk bij aan. Ik denk echt dat ze weinig mensen zouden kunnen vinden die nog minder capabel zijn dan hij. Hoewel zijn reactie op 11 september imho redelijk was.
fuck wat een verhalen
bennet r grotedeels wel mee eens

nu ook op wk word elke wedstrijd van de vs het luchtruim drboven afgesloten, de bezoekers moeten 2 uur vantevoren naar het stadion komen en helemaal gecontroleerd worden etc etc
vinnut toch een beetje overdreven
Artiest {SHOWLIST artist 61069, 10100, 62386}
shit heb nog nooit zolange verhalen gelezen.....tja amerika sucks :S
Volgens mij was het afgelopen weekend in KopSpijkers, geniaal stukje van Bush in de media, Bush krijgt een vraag naar zich toegespeelt, niet echt positief bedoelt en shit, eigenlijk een kleine steek onder de gordel en die reporter sluit de vraag met een paar Spaanse woorden oder so was. N-e-way, repliek van Bush, geheel niet ingaand op de vraag, was in de trand van 'Hij spreekt meerdere talen en denkt gelijk dat hij een wereldburger is <random groet in Spaans(??) taaltje terug> Na die opmerking stond hij echt te kijken zo van 'Nu mogen jullie lachen', mooie kut-grap in ieder geval, niemand lachtte en ondertussen stond hij er redelijk voor lul.
Was idd wel een heel tof stukje skabber. Grootste gedeelte met wat er gezegd is klopt idd wel. Maar boycotten enzo? Neem gewoon van elke cultuur het beste, en boycot de slechte gedeelten. Omdat je het niet eens bent met Bush coca-cola te gaan boycotten? dacht t niet. Maar die standpunten van Bush slaan natuurlijk voor t grootste gedeelte nergens op. Als ik iets tof/lekker vind, koop ik het daarom, niet omdat het uit een land komt wat fout bezig is. Bovendien heb ik nog weinig mensen hun auto zien weg doen omdat ie op benzine loopt uit het o-zo-gezellige Irak ofwatdanook. Niet echt realistisch...
 
inderdaad: de grootste dwaas die er op de aardbol rondloopt....gevaarlijk ventje BAH BAH en nog eens BAH
 
Bush is gek, Klopt. Maar het gelul over dat amerika zo kut is hangt me een beetje de keel uit. zoals ik al zei, dankzij vele amerikanen die voor onze vrijheden overleden zijn kunnen we/ jullie dit soort dingen roepen, sta daar eens bij stil.

Bijv, Jonathan Callis was 18 jaar toen WOII begon. Hij begreeo weinig van politiek maar begreep er genoeg van dat de wereld er niet mooier op werd door mensen (Dictators) die vonden dat het volk geen recht van spreken had. Hij nam dienst in 1942. Lid van de airborne divisie werd hij in sept 1944 gedropped bij Eindhoven,. wat kwam hij daar doen? Een land bevrijden van een Tiran die zijn weerga niet kende. Kwam hij uit dat land? NEE!, kende hij dat land? NEE! Op 18 september 1944 werd hij bij een vuurgevecht met duitse soldaten dood geschoten. OM ONZE VRIJHEID!!!!!!! DE ONZE!!! NIET DE ZIJNE!!! DE ONZE!!!! de jouwe, de mijne..... Dat is wat de amerikanen voor ons gedaan hebben. Denk daar maar eens over na.

RIP Jonathan Callis! I will never forget you! I love you and what you have done for my country!
hij wil nu ook al die wilde paarden daar zien weg te krijgen
eerst mocht daar niet op geschoten worden omdat het cultureel erfgoed was
en nu wil hij die wet gaan veranderen om een of andere domme redennet ofdat ze daar ruimtegebrek hebben ofsow
echt vreemde vent
jah t gaat nu ook niet over de amerikanen op zich
hoewel dat ook in de meeste gevallen een vreemd volk is
maar over bush
 
Als ik aan Bush denk dan zie ik altijd een ielerig mannetje voor me die in een zakkerige ribbroek met bretels aan een grote eikenhoutentafel op zolder aan het spelen is met tinnen soldaatjes. Tong schuin uit z'n mond hangend met draadjes kwijl die her en der op de tafel neerdalen. Ogen groot en waanzinnig, gefocust op z'n zelfgecreëerde veldslag.