Partyflock
 
Forumonderwerp · 12818
­ Nederland
 
het gerucht gaat in de ronte dan de <<O>> in Arnhem failliet is......sluiten dus....nu alleen nog wachten op de bevestiging...sorry Angelgirl :( was jou tent......groetjes!
 
zit er nog niet in denk ik :S the box - failliet, the opera - failliet, the <<O>> failliet poe jij liever als ik......bouw er maar een hardstyle/hardcore tent van :D
 
hehe dat lijkt me nou een goed idee! en dan ook ff wat leuke mensen aan de deur en niet van die zeikerds :)
 
Je vergeet er 1:

FIETSTAS failliet ! :P
 
fietstas?? :S
 
Vitesse
 
he bek houden :P
 
nee joh laat maar failliet gaan! komt het gelredome vrij voor feesten! :P
 
ja dat zou opzich ook wel vet zijn!! maja dat ding staat in een zeikbuurt... :(
 
Sorry, maar een feest in een glasbak trekt niet echt veel volk denk ik. Het geluid daar is ruk !
 
Ennuh.. Zeikstad zal je bedoelen :p
 
malburgen.......maar ja we hebben de rijnhal op 5 oktober! waarschijnlijk een hardcore feessie! alleen nu zal de ME er ook wel vanaf het begin af aan bij zijn......=> vorige keer :S
 
zeikstad zeker maar daar hebben we leefbaar arnhem voor......groetjes!
 
Dies goed MM :)

Hoezo, wat is de 5de dan ?
 
zeikstad?? hehe ben ik het eignlijk wel mee eens ja! ook al woon ik er vlakbij...

later als ik groot ben ga ik zeker ergens anders wonen :P


5 oktober?? echt?? dat zou wel beter zijn...eindelijk een keertje iets dichtbij :)
 
www.rijnhal.nl => oktober aanklikken => intenze!
 
www.rijnhal.nl de pa van een oude vriend van mij is daar directeur van vandaar dat ik dat hoorde => hardcore....
 
ma wordt dat hardcore?? of is dat nog niet zeker ??

ik ga me ma nergens op verheugen, ik weet hoe dat gaat hier in arnhem :(
laatste aanpassing
 
Tja.. Arnep ;p
Reken er dus maar niet op.

En ergens staat me iets van bij dat Intenze hardstyle is en al helemaal geen hardcore. Maar zeker weten doe ik het niet.
Mij zal je er niet om zien treuren dat de <<O>> failliet is... hoop wel dat als er een nieuwe tent komt dat ze die oude uitsmijters dan ook ontslaan!

Ik heb er ook best leuke tijden gehad trouwens, maar toen was het nog The Opera!
Ik ben trouwens wel benieuwd naar dat Intenze... hardstyle of hardcore, ik ga er zowiezo heen! Ben nog nooit in de Rijnhal geweest (om te feesten dan), maar de feesten die begin jaren negentig in de rijnhal werden gehouden (dance to eden!) schenen super te zijn!
 
he jak die oude uitsmijters! kan nog steed kwaad worden op die gasten!! :S
 
wat een honden die uitsmijters!
 
wat zijn we het toch weer eens met elkaar vandaag hehe :)
 
Feestjes in de Rijnhal waren op zich altijd wel leuk ja. Rave the Beach kan ik me nog herinneren daar. Toen kwam ik net kijken :)
Ja, door hoorde ik toen steeds van die reclames van op de lokale radio... en ik als 14 jarig mannetje maar dromen over hoe was om daarbij te zijn :P ;)
laatste aanpassing
een HARDCORE feest in Arnhem??????? in de RIJNHAL zelfs??????? Mooi dat is op 10min loop afstand :P

en tja, The O failliet? Verbaast me nix.. zo'n stomme kut tent voor kakkertjes met nichterig muziek (sorry Jogs :D)... en vooral klote uitsmijters (maar daz overal in Arnhem)

Ben benieuwd wat er nu voor in de plaats komt! Hopelijk gewoon een hardhouse discotheek voor 18+ :-) iets in die richting.. hardcore komt er toch nooit ;)
 
hee dancelady laat me nou ff in de waan dat er wel iets van hardcore in komt hehe ;)
er zit gelukkig wel een nieuwe vloer in de rijnhal...
Lonsdalegirl: (6)

Enne Walter, dat was me ook al opgevallen aan die site :-D
 
ik zit voorlopig nog lekker in me waan ;)
Ja de hele Rijnhal ziet er anders uit dan toen ik er voor het laatst was (op zo'n rokerige vlooienmarkt een half jaartje terug)
DE >>O<< ook al failliet??

Whehhehe dan is het al de derde keer dat die tent kapot gaat. Eerst was het de Box, daarna de Opera, en nu moet dus ook de >>O<< eraan geloven:S

misschien tijd voor een nieuw concept??

Vroeger waren er trouwens best vaak Hardcore feesten in Arnhem Thunderdome feesten enzo...
 
Je bedoelt de Thunderdome on tour in die schiettent voor uhm "donkergekleurden" ? :)
Nee uK, Thunderdome on Tour was ook wel eens in de Opera in plaats van de Luxor :)
 
hehe thunderdome on tour en ressurection of hardcore :) zucht ***

en dan nog de feestjes in willemeen!

ma allemaal weer verpest door rellen :( en nu is er helemaal nix meer te doen hier :(
Artiest {SHOWLIST artist 159051, 141693}
laat ze maar een vette stamp tent maken
waar je gewoon lekker op sprotschoenen mag en gewoon met een petje op naar binnen mag
want van dat gezeik word je doodziek
je moet gewoon aan kunnen trekken wat je zelf wil
Die hardcore feestjes in de Rijnhal waren zeker top!!! Maar of er echt hardcore komt denk ik nie, misschien hardhouse.... daar hoop ik eigenlijk op.

En wat betreft de <<O>> inderdaad die uitsmijters zijn schijtbakken, echte eikels. ik hoop dat ze er nu ook een keer een leuke tent van maken!!!
 
Rave The City on the beach...

December 1996 als ik me niet vergis...

Was er nie bij maar goed woon er 10 minuten vandaan... jammer dat er tegenwoordig weinig te doen is... maar goed veel mensen van toen hebben het voor nu verpest... :(
aan de lasers die nu te zien zijn op the dj's bij TMF heeft de o arnhem het allemaal best goed voor mekaar hoor :)
Wat een kuttent de O en die uitsmijters...ga bloemen plukken mense!
Ga er ook niet meer heen, een keer geweest bij Tom Harding en een kameraad had hasj en die mocht eerst zijn kaartje lappen en toen mocht die eruit gegooid worden....bleeegh....
 
ik ben er ook al een x uitgegooit om nix :( ik word er nooit uitgegooit! en ik had er nog wel zo na uitgekeken na dat feest!

en daarna nog een klap van zo'n uitsmijter in me gezicht gehad! :(
Uitsmijter sucks ook hier in Heerde....

---> tering lui
 
je tong beweegt :S
 
2 Quinell>> 2 december 1995! WOonde er 10 minuten vanaf. Lopend... Eerste keer dat ik mdma gebruikte... WHAT THE FUCK WAT EEN FEEST!!! zat naast de rijnhal op school. Kon daarna nooit meer gewoon naar school fietsen! :)

2 UK>> Jij leest de krant niet he> Stond een mooi stuk in de telegraaf over vitesse... wacht ik zoek het op en stuur het naar je... :):):)
1995......de rijnhal (zucht)
Discotheek 'O'
mogelijk al weer
in de verkoop


Door onze verslaggever

ARNHEM - De Arnhemse housediscotheek 'O' gaat mogelijk weer in de verkoop. Moederbedrijf O Dance Theatre zegt zijn pijlen vooral te willen richten op Den Haag.

"Onze basis ligt in Den Haag, wij hebben daar twee discotheken", zegt E. Giel van O Dance Theatre. "We zijn momenteel betrokken bij een nieuwbouwproject aan de Spuimarkt in Den Haag. Daar komt een groot nieuw uitgaanscentrum. Als die plannen doorgaan, willen wij onze activiteiten in Den Haag concentreren."

Verkoop van de Arnhemse vestiging van 'O', gevestigd aan de Luthersestraat bij de Korenmarkt, is 'een reële optie', aldus Giel. Hij benadrukt evenwel dat er op dit moment nog niets concreet is.

De Arnhemse variant van 'O' werd pas een jaar geleden geopend. De discotheek stond voorheen beter bekend als The Opera, dat eigendom was van zusterbedrijf City Leisure Investments. Er treden regelmatig bekende dj's op in 'O'. Alhoewel de Arnhemse vestiging van 'O' het ten opzichte van de concurrentie 'heel behoorlijk' zou doen, geeft Giel aan dat er flink de klad in de discothekenbranche zit op dit moment. "Dat is in heel Nederland zo. We draaien een heel slechte periode. Dat heeft vermoedelijk deels te maken met de komst van de euro, de prijsstijgingen en deels met het feit dat er zeker in de zomer steeds meer dancefestivals worden georganiseerd. Dat is directe concurrentie voor ons."


Bron: De Gelderlander
laatste aanpassing
Artiest Holmen
Ten 1ste: Vitesse Rulez!!!!

ten 2de: Opera was leuker dan <O>, in de <O> kwamen wel bekende deejays maar niet de goede, alleen als b2s een avond organiseerde.

ten 3de: Ik weet niet wat ik moet verwachten van Intenze. Vorig jaar liep het (volgens mij) ook al uit de hand met Ra. Maar ik zou blij zijn als er Hardstyle/Hardcore komt. Kan ik er lekker heenfietsen.
uK> Nijmegen kan er ook wat van qua rellen hoor ;) Wat dacht je van de feestjes in Jongerencentrum Staddijk die steevast op rellen uitliepen... of de Revolutie en de Doornroosje waar nooit meer hardcore-feesten zullen komen...
 
Een hardcore feest in Arnhem??? Gezellig lekker kankeren en vechten met zu allen :S. Sorry hoor maar ik woon nou vijf jaar in (naast) Arnhem en de mensen hier zijn over het algemeen te triest om een (hardcore)feest te kunnen geven. Altijd die kutsfeer, en dat vitesse - nec gezeik :kots:

Hrdcr-4-life was ook al bonje en geouwehoer.

Bah bah!

Misschien in de rijnhal nog maar eens proef op de som nemen. Fuck het OOSTEN, leven het WESTEN
laatste aanpassing
Waar woon je dan als je zegt 'naast Arnhem'? Ook in Velp toevallig?

En ben het met je eens over de sfeer op feesten in Arnhem... met 1 grote uitzondering: De Artcore vs. Darkcore feestjes in de Goudvishal in Arnhem in 2000. Die waren alle drie top!