Partyflock
 
Forumonderwerp · 12715
­ Nederland
Mijn email is gehacked door iemand. Eerst kon ik er niet op en nu wel....maar onze lieverd heeft al me contactpersonen en emails zitten verwijderen. Ik kan toch zo :-( van worden. Waarom doen mensen dat, hebben die niks beters te doen. Ik ben er best wel een beetje :'( om.
laatste aanpassing
ja, jammur zulke mensen,
enig idee die dat gedaan heeft?
Nee geen idee, ja ik verdenk 1 iemand maar daar ken ik het emailadres dus niet van. Stond in me contactlijst. Eerst had ie me wachtwoord veranderd en me geheime vraag in tjaja wie heeft dit gedaan. En daarna me wachtwoord en geheime vraag weer teruggezet in oude staat, maarja aan het emailadres heb ik nu niks meer. Alles is eruit gehaald, ik vind het zo balen.
Das dus het nadeel van vage onbekenden in je MSN lijst.
Nou ik zie er het nut niet van in dat iemand dat bij me doet, had voor zover ik wist geen vijanden. Zou diegene ook heel graag terugpakken als ik het emailadres wist en echt zeker wist dat hij het is.
Die van mijn vriendin is ook gekraakt alleen we kunnnen er nu niet meer opkomen wie helpt mij wie weet hoe je je account kan verwijderen.
ik werd net afgemeld op msn met de melding

"je bent afgemeld omdat je bent aangemeld op een andere lokatie"

???????:vaag:??????
die mensen van hotmail mogen weleens hun accounts beter gaan beveiligen. Irritante hackers.
Oh fuck chinees zo begon het ook bij mij. Dat had ik 3 keer toen kreeg ik een melding dat ik te vaak had geprobeerd me wachtwoord in te voeren, daarna was me geheime vraag veranderd. Later heeft die persoon weer de geheime vraag in oude staat veranderd incl. wachtwoord. Hoe kan dit, want ik verdenk dus nu een contactpersoon maar kunnen het ook vreemden zijn?
laatste aanpassing
kut kut kut

wat doek ertegen??!!!!
wordt t door iemand gedaan uit me lijst?????:S:S:S:S
wist ik het maar, ik kon het niet helpen. Ik denk het maar weet het niet zeker. Of zit je me nu voor de gek te houden?
laatste aanpassing
Ehhh....sorry shiny. Ik wist niet dat ik een partyflocker gehacked had. Je krijgt zo snel mogelijk weer je adressen terug.
nee, is geen dolletje, ben nu maar voor de zekerheid alle mailtjes nar lokale mappen gaan kopieren.

ik sta nu maar op offline weergeven, is dat veilig?:S
laatste aanpassing
sorry Rocky ik kan er niet om lachen ik ben heel belangrijke dingen kwijt. waaronder het emailadres van een vriend die nu een rondreis maakt en ik weet het niet uit me hoofd.
hoe kom je aan dr email dan...?

beetje lomp om dit te doen...
hij meldt zichzelf weer af...:S

2e keer al
Sorry shiny, beetje flauw van me. Misschien maak je kans om wat terug te vinden door op een ander email adres (als je dat heb)te kijken. Zo ben ik ook wel is al mijn outlook bestanden kwijtgeraakt. Gelukkig had ik ooit nog is een zonnet accountje aangemaakt. Toen ik daar vervolgens de mail ging bekijken zag ik dat er toevallig nog heel veel recente email adressen instonden.

2 Supersjinees: ik heb d'r email niet gehacked hoor
wat heb je gedaan dan?

quote
--------------
Ik wist niet dat ik een partyflocker gehacked had.

hier zeg je toch wat anders...
laatste aanpassing
Supersjinees: wat heb je gedaan dan?

Ik heb een flauwe grap gemaakt die te serieus wordt opgevat.
specifieker?
 
Dat hij een ;) achter zijn opmerking vergat ?
laatste aanpassing
owwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

nu snap ik m:p
laatste aanpassing
2UK: ik wee nie hoe ik die smilies moet doen (heb d'r overigens ook nog weinig moeite voor gedaan moet ik zeggen) Kan je ergens een overzichtje zien ofzo?
druk op help aan de linkernavigatie"balk", dan opmaak smilies:)
heb net op advies van Krive Zonealarm geinstalleerd en heb nu al 7 pogingen (?) om packets ofzo te verzenden naar mijn IP?:vaag:

(heb de ballen versatand van die dingen)
laatste aanpassing
Super chinees, rocky kan weer spelen (y)
Hmja, errug iritant, mensen die hun kennis willen uittestten ten koste van anderen, of je gewoon willen pesten... ik vind dat bijzonder onsportief, enne... iedereen die breedband internet heeft (kabel of mxstream), die moet zorgen voor een firewall. ZoneAlarm is gratis, en erg goed! Hier: http://www.zonelabs.com/store/content/home.jsp

NoNoNoM zegt:
zonealarm is voor je interne bestanden. hm is extern.

Dat is wel waar, maar MSN-messenger is wel een programma dat je lokaal draait, en als die openstaat, ben je niet zeker van je leven :P
laatste aanpassing
zonealarm is voor je interne bestanden. hm is extern. die server word nie zo gauw gehacked! als je dat ken ben (t. cruise weetje M.I;)) maarre is gewoon iem van je 'eigen lijst' geweest. maarre ook nie zo slim em teriugkruijgen en hem nie veranderen;)
 
Ik hoor van veel lui dat ze gehacked zijn maar bij mij is het nog nooit gebeurt en ik heb bestwel een exclusief hotmail adres. Dus ik denk dat het wel een bekende moet zijn. Ik zou maar eens een betere vraag verzinnen voor als je je wachtwoord kwijt bent. Want op die manier worden de meesten genaaid. Die hebben zoiets als: "Hoe heet mijn zusje?". Beetje bekende weet dat wel.
sorry praat een beetje als een boer:(
luitjes luisterd maar naar .:JPT©2002:. want die heeft er verstand van ;) :P
let maar niet op sabbel hoor, die denkt dat ik er verstand van heb namelijk :/
Hotmail Hacken is easy ;-)
Staat pcies beschreven in een Word Doc ;-)
Probeer anders gewoon even Tiny personal firewall, je wil niet weten hoe vaak ik prutsers moet helpen die ZoneAlarm hebben geinstalleerd en vervolgens totaal geen data binnen krijgen.

ZoneAlarm laat zich heel lastig deinstalleren :S
2 Nosfera7u:

waar dan?
BFS, met een kabelmodem is ZoneAlarm erg makkelijk, maar als je ADSL hebt geeft het snel moeilijkheden. Enne... deïnstalleren stelt niets voor heb ik gemerkt, je zult het over een oude versie hebben denk ik.
Ik ben nu ook m'n contactpersonen kwijt, plus m'n nieuwe nickname. Kheb het spul opnieuw moeten instellen, en dasnieleuk >(

Gelukkig ken ik de emailadressen meestal uit m'n hoofd, dus mij heb je d'r niet mee B)

Nu begin ik Nosfera7u toch wel te wantrouwen... Hoe kom je aan mijn e-mailadres?!
Beetje laat antwoord terug....maarre mijn wachtwoord was niet zo simpel hoor dus snap het niet en niemand uit me omgeving zou het antwoord kennen op de geheime vraag. Ikke ook nie begrijpen. Maar ik weet wel dat het niet zo tof is en dat ik invervolg alle emailadressen op ga slaan.