Partyflock
 
Forumonderwerp · 12591
­ Nederland
 
Vrijdag 26 juli in Hollywood R'dam oldskool?

The Prophet, Darkraver komen draaien en er is een live-performance van Marshall Masters.

Klinkt zeker leuk voor een vrijdag-avondje!

Marcel
Opzich wel een ideetje om heen te gaan :) Ben dan toch in R'dam.
 
ja leuk hoor die namen, alleen zo jammer van het publiek. Er hangt echt geen lekkere ouderwetse Rotterdamse oldschool sfeer, dat kan ik je wel vertellen...

allemaal grut daaro...;)
das weer waar:)
Trek dan vooral geen Lonsdale aan,want je komt er niet in!!!Zelfs als je je omkleed en teruggaat,kom je er niet in!Ik was r ook uhm oktober vorig jaar geloof ik,toen draaide Paul ja,was echt wel leuk hoor,maar voor de rest>baggertent!
Trouwens,het is de Nightraver en niet Darkraver,kreeg net nl. een smsje van Hollywood :)
Nightraver = hardcore alias van DJ Patrick d8 ik...:S
laatste aanpassing
 
inderdaad Kreezzie, het is de Nightraver! foutje!

Was ook niet meer helemaal helder toen ik zaterdag in de rij daarzow ston(e)d. (sorry, ik had nix beters te doen)

PS: Kreezzie, zaterdag zag ik in de Basement daarow weer genoeg mensen met Lonsdale terwijl jij zie dat je er dan niet inkwam!
Hmm wij gaan dr heen vrijdag maar eigenlijk verwacht ik er bar weinig van :)
Ja klopt,ik heb ook welis mensen in de Bassment gezien met Lonsdale,maar mijn broer ging dus een x erheen met nog 3 maten,in Lonsdale,toen werden ze bij de deur geweigerd,die uitsmijters zeiden dat ze zich om moesten kleden omdat Lonsdale bepaalde gedachten uitdraagt(tjonge!)Dus wat deden die gasten,ze gingen zich omkleden en kwamen even later weer trug,mochten ze er dus niet in omdat ze eerder die avond Lonsdale aanhadden!!Hoe vaag ken je wezen,maar goed,wie weet komen jullie er wel in,hoop t voor jullie,maar wees er op voorbereid :)
 
Zo'n verhaal heb ik nog nooit gehoord, maar het zal wel goed komen.

Als ik er niet inkom dan ga ik daar ff voor uitsmijter spelen;) ;-)

(ik ben namelijk heel sterk)
Ja die old-school feesies in Hollywood zijn wel leuk,maar je kan er heel veel jonge mensen verwachten en zeker een verschrikkelijke hitte die bijna niet uit te houden is.Ben zelf twee keer geweest omdat de muziek wel goed is maar verder...ook geen leuk sfeertje ofzo...
 
2 WisH --> er is inderdaad veel jong publiek (net Scanners in Dordrecht) en die hitte is echt niet normaal daarzo: 2 vriendinnen zijn op de zelfde avond allebei flauw gevallen!
Ja,mijn oren klapperden oo ktoen ik t hoorde,das toch nie normaal,maarre khoop dat jij een leuke avond heb hoor,hehe,hoe sterk ben je dan?
 
Zooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo sterk

Jajaja, da's heeeel sterk he? :p
2 Bassliner----> Daar komt nog eens bij dat de uitsmijters daar ook nog eens heel kinderachtig zijn,en meestal alle buitenlanders om legitmatie vragen,terwijl er wijffies rondlopen van 12.... Het is en blijft een rare tent vind ik en zeker in het "gewone" weekend,dus als er geen feesten zijn,is het publiek er gemiddeld 15 of 16 denk ik....

:(
 
indd, de uitsmijters zijn niet helemaal 100%, alhoewel ik BA Baracus enorm cool vond de eerste keer dat ik hem zag. die vent is iets van 50 die daarzow staat.

En als je ketting buiten je shirt/trui/hemd/polo etx. hangt vraagt tie of je hem ff naar binnen wilt doen. En dat terwijl hij een complete juwelier om z'n nek heeft hangu. Vaag!!!!!!!!
je moet altijd je ketting binnen houden als je daar bent, ik werd altijd lastig gevallen met de opmerking dattie weer buiten me shirt hangt. Ook tattoos kunnen ze niet echt waarderen.
 
Tattoos kan ik niet over mee lullen, die heb ik (nog) niet
 
wat een rare berichten allemaal over snollywood... kwam er vanaf de begintijd en heb nooit geouwehoer gehad.. ook als we er nu nog wel eens sporadisch komen is er nooit gezeik..wist wel van rare regelement tegen buitenlanders, maar daar zijn ze op aangesproken door Radar (anti-discriminatie raad in rotterdam)en ze hebben dat moeten veranderen anders waren ze gesloten geweest.. en dat word nog steeds gecontroleerd...en over de londsdale is onzin, want in de basement lopen ze idd allemaal met londsdale aan...
maar goed voor de mensen die vrijdag gaan veel plezier... Panic moet trouwens ook draaien!
xx
26 juli.. hmmm... interessant :P .. kzal eens kijken wat er nog meer voor boeiends is.. anders word het Snollywood :P
Werkzaam bij Symbiotic Sessions
Artiest {SHOWLIST artist 58830, 23062}
ik heb laatst iets geleze over hollywood wat je gewoon niet wilt weten dus vertel ik het maar niet dan... :p
ik heb laatst iets geleze over hollywood wat je gewoon niet wilt weten dus vertel ik het maar niet dan...


Tsja, doe dan maar niet ;)
Er lopen inderdaad mensen met Lonsdale in de Bassment,maar dat betekent niet dat mijn verhaal niet klopt KIM!!!Tjonge,ik liep er ook toen ik pas 14 was,het is een rare tent ja,buitenlanders moeten zich inderdaad legitimeren,wij kwamen een x niet binnen met zijn 4en(2 buitenlandse jongens en 2 meisjes),maar toen ik even later alleen met een vriendin naar binnen ging en die jongens wat later ook met zijn 2en,kon het wel.

>Bassliner,je bedoelt toch BA van The A-team?Ja lachen is dat,ziet er echt niet die ouwe grijze vent beladen met goud haha.Trouwens,je bent echt sterk ;)!!!
pff robbie als je er bar weinig van verwacht moet je maar niet gaan hoor :S

ik vind die avonden altijd relaxt maar das mijn mening
ik ben al een keer geweest was toen THE HOUSE OF GOD was wel PhaTT!!!
 
Cker niet heengaan. Hollywood Music Hall is wel 1 van de zieligste tenten waar ik ook ooit geweest ben. Sfeer is ver te zoeken. Zoals in heel Rotterdam, maar das mijn mening.

Ga nou niet reageren dat ik me bek moet houden over Rotterdam of weet ik veel, want ik ben die klinderachtige discussies op PF echt godse zat.
he nou niet over r'dam gaan beginnen he :p hahah nee je hebt groot gelijk mij zal je er ook nooit tegenkomen snollywood :bah:
is het echt helemaal niks.. of is het gewoon een beetje kut? want het is weer een tijd geleden dat ik zo een feestje heb mee gemaakt dus de muziek komt uit mijn tijd.. wil er dus inprenciepe wel naartoe.. even weer ouderwets hakkuuuh!!
je komt alleen 15/16 jarigen tegen die niet eens weten wie er draait. Zonder dollen hoor. En je moet je niet teveel voorstellen van Hollywood. Tis gewoon een kinderdisco met vel zalen.
dus dan ben ik daar de enige die alc. mag drinken


:D

oke niks voor mij dus
laatste aanpassing
Zeg Maarten,

Al eens in Off Corso, Now&Wow of Nighttown geweest?
Zo kut is dat niet.

Verder ben ik het uiteraard wel geheel met je eens over Hollywood.
now & wow en nighttown zijn wel cool jah!!
hmmm
Ik vind off corso weer het coolst van de drie, hehehe.
Maarja smaken verschillen...
ik ben daar dus nog nooit geweest maar wat vind jij daar nou zo ongeloofelijk cool aan dat ik er naar toe moet gaan?
 
Nooit geweest moet ik eerlijk bekennen. Maar het Rotterdamse publiek trekt me niet zo.
ik trek me nooit wat aan van andere.. ik maak het zelf wel gezellig
2 fabian: je spreekt jezelf nu tegen, je trekt je niks aan van anderen maar als er alleen kinderen komen dan ga je er bij voorbaat al niet heen!
 
Oef.... heel scherp.
2 MDMAarten: ja ik ben erg scherp de laatste tijd, wat t is weet ik niet..
tja maar ik kan me dan nog "zoveel" niks aantrekken van andere maar ik ga niet op een kinder disco rondrennen ik word nu af en toe al gek van me kleine buurjongetje van 16!!
maar idd scherp..
my bad!!
 
2 chlo-tje:Ik ken het die scherpheid, heerlijk is dat als je scherp bent.
ja voor ons wel, maar niet voor diegene die je te grazen neemt :p
ach ik zit er niet zo mee.. ben ook erg moe dus was niet bij de les en dan maak je fouten.. :D
 
Niet zo happen Fabian, dat maakt het alleen maar leuker. :P
haha idd het was ook niet aan jou gericht, maar in t algemeen..
zie je ik ben moe ik ga mzzls mensen :D
laatste aanpassing
Ben er 1 x geweest , na een kwartier waren we weer weg.Alleen munten opmaken dus en naar MoD.