Partyflock
 
Forumonderwerp · 12559
­ Nederland
Wilde even zeggen dat trance atlantic vet was. Beetje andere muziek stijl dan gister in club Q-base maar er werdt toch nog flink geknalt. Eerst een dosis oude trance platen van Spider en daarna nog even wat lichte hardstyle van Bas en Ram.

Superzondaggie :)
Was zeker wel relax, En al helemaal voor een Zondag!

Bas en Ram draaide zeker lekker! :bounce: :bounce:
laatste aanpassing
hij was cker lekkerrrrrrr.......... :P:P:P vooral uhh.... hmmzzz......... :P hehehe :kwijl:
laatste aanpassing
Nee ik weet niet hoe het was... maarre ik wil ffies kwijt dat ik niet binnen kwam, vanwege het feit dat ik samen met een vriendin van mij met haar zoontje NIET naar binnen mochten, omdat (werd er op dat moment tegen ons verteld) er geen toegang was onder de 16 jaar!!!

Wij weer naar huis gegaan.. belde iemand op die er wel was en die melde ons ffies dat het vol liep met kinderen!!!!!!!!!!!

WEER EENS BRUUT GENAAID!!!!!!!!!!!!!!
Het was zeker VET!!! :D
Ik heb me echt super vermaakt!:bounce:
Klopt, er liepen wel honderd babies, kleuter, tieners en ander klein grut.

The youngest dj on earth, dj Dylan B heeft zelfs nog even plaatjes gedraaid.
laatste aanpassing
ik was er ook en het was zekers cool!!! errug leuk voor zo'n zondag middag :D

2 Kamaya: errug lullig want er liepen idd veel kleine kinderen daar rond!!! Mensen voor ons mochten hun kinderen ook niet meenemen, daar zeiden ze tegen dat je pas vanaf 12 jaar er in mocht !!!!!
2 Kamaya: Er liep wat triest 'security-volk' rond, btje machts geil. Ik had m'n camera bij me, was bij de ingang geen probleem. Toen was ik binnen fotootjes aan het nemen, werd ineens m'n camera uit m'n handen gegraaid. Of ik ff het rolletje wilde inleveren :-S. In een digitale zit dus geen rolletje, dus ik moest m'n memorycard inleveren. Daar was ik het helemaal niet mee eens. Nadat ik gedaan had alsof alles gewist was, mocht ik 'm toch weer meenemen. Dit alles onder het motto dat het van de organisatie niet toegestaan was om te fotograferen :-S

Verder was het een leuk feestje, ben maar heel kort geweest. Het viel me alleen wel op dat er een hoop hele gare mensen rondliepen, mij allemaal iets te ver heen. Hadden ze in de Dino's besloten nog ff hier heen te gaan ofzo?? :-S

*edit*: Thanks Jeffrey, was net m'n nest uit ;-)
laatste aanpassing
mmmm, apart!! Ik heb van meer mensen gehoord dat je de camera niet mee naar binnen mocht nemen. Maar wij kregen hem zonder problemen binnen!!!!!
Security was inderdaad een beetje vaag, wij mochten zo rond lopen maar ik heb ook mensen gehoord die hun schoenen uit moesten trekken.

Er liepen idd wel wat gare mensen rond maar daar doe je weinig aan denk ik als je op zondag naar een feest gaat.

Viel me wel op dat er veel oude vrouwen waren, no offence hoor, maar viel me gewoon op
ik vondt het ook vet bruut,

Lekkere meiden waren er zeker :P:P

was ook nog eens onwijs gezellig :)
Yep dit word nog eens een veel groter terugkeerend evenement in Almere!
Ha makkelijk drie stappen ik en ik ben thuis :P
:bounce: :xtc: :bounce:
2gertjandegraaf: Moesten die op hun sokken gaan feesten ofzo? :-p
 
Ik mocht mijn camera ook niet mee naar binnen nemen, toen wij latert nog een poging gingen doen met als argument dat er heel veel mensen met camera's rondliepen ( die NIET van een of andere site waren ) kregen we te horen dat deze mensen gewoon 'geluk' hadden gehad....kan iemand mij 1 reden geven waarom je geen camera mee naar binnen mag nemen..ik kan namelijk helemaal niks bedenken.. :(
Verder was het een heel gezellig feestje!!
Raar ja. Ik heb volgens mij nog nooit zoveel digitale camera´s bij elkaar gezien als gisteren. Ze waren dus lekker inconsequent daar bij de ingang.

Redenen om geen camera mee te mogen nemen op een feest:
-Ze willen geld verdienen door zelf partyfoto´s te verkopen.
-Voorkomen van slechte beeldvorming naar buiten.

Beide lijken mij op het Free Festival niet van toepassing.
laatste aanpassing
2 snowwhite, oeps typefoutje. Ben net wakker en heb me bril op van 10 jaar geleden en dan zie ik niet zo scherp. Maar je begreep zelf ook al dat de security even moest controleren waarna je vervolgens je schoenen weer aan mocht trekken :)
Het was zoals altijd weer heel gezellig! De sfeer was goed...mooi weer vanaf 14.00!
En er werd goed gedraaid, Spider draaide weer eens een ouderwetse set..zonder het te verknallen door de GHB!
Ik heb me supervermaakt...en het was nog gratis ook, wat wil je nog meer!
Ik heb helemaal geen problemen met mijn digicam gehad gisteren. Mocht zo doorlopen en binnen zeiden ze er ook niks van. Heb zelfs op dat DJ podium nog wat foto's gemaakt :)
 
Vind het ook wel een beetje raar dat er mensen zijn die er behoefte aan hebben om hun kleine kinderen mee te nemen naar een feest waar allemaal vage mensen rond lopen!!!!!!!!
Bas en ram was wel oke, maar de muziek overdag was zeker niet mijn ding (maar dat had ik al wel aan de line-up gezien). Ook was het publiek voor een groot gedeelte te omschrijven als: "zino meets lexion" :D. verder was er helemaal geen aankleding en het geluid was erg zacht.


Maar goed heb het toch super naar mijn zin gehad. gezellig gepraat met een aantal mensen, een beetje gek gedaan, En nog ff lekker los gegaan bij bas en ram. Trouwens ook nog redelijk goed weer gehad (wij kwamen precies NA de regen buien aan) :)
2 houspauzinnetje

Ik spreek jou wel als je zelf kinderen heb!! en je denkt van laat ik eens een leuke zondagmiddag hebben met me kind!?!?!?

D'r is helemaal geen BEHOEFTE om dat kind mee te nemen het leek ons wel leuk en dat kind vind het prachtig zo'n feessie en geef toe niets is toch leuker als je oud en JONG door elkaar heen ziet te dansen:D

GreetZ
2 kamaya: Jong en oud door elkaar heen dansen is niks mis mee, is heel gezellig.

Feit is alleen dat er best wel wat vage mensen rond lopen met een bepaalde hoeveelheid drugs op. Lijkt me niet gezond voor een kind als die dat op vroege leeftijd al meemaakt.
2 gertjandegraaf: dat is waar maar d'r zijn ALTIJD wel oogies van 1 van de kennissen en vrienden die dat verkomen dat hij dat zou gaan zien... neem dat maar van mij aan:)

Tuurlijk is het niet goed dat ie zo vroeg in aanraking komt met dat soort dingen!!
 
Het was zo vet!!! All the good things in life are free!!! Goed sfeertje, iets teveel van die annebolegastjes (of hoe je het ook schrijft. Muziek was vet. Spider draaide zo'n goed set, niet normaal. Lekker staan knallen op de oude tranceplaten, zo worden ze echt niet meer gemaakt tegenwoordig. Alleen jammer dat bas & ram af moesten sluiten. Hardstyle :( na de hele dag trance te hebben gehoord.
Dat viel mij ook op ja. Er waren heel veel anabolengastjes, maar voor zover ik gezien heb waren ze wel relaxed.
Er was inderdaad veel Lexion publiek, je weet wel van die klerenkasten en van die vrouwen van 30 die denken dat ze 18 zijn. Maar ik vond het opzich wel leuk, beter dan vorig jaar in ieder geval. Alleen viel de muziek wat tegen 's middags, Dj Chriz draaide wel erg vaag, van club naar trance en dan weer techno, en dan ook nog die vette blunder die die maakte, hahaha :D
Ik kom hem weleens tegen dus ik zal maar niet te hard lachen.
Wat wel nep was, was dat gedoe met Dylan P. zogenaamd de youngest dj on earth. Zo hee, how low can you go!!
Daarna ging Stephan nog draaien en toen had ik het wel zo'n beetje gehad daaro.

Greetz.
Oh ik vond dat gedoe met Dylan B wel grappig. Zulke fratsen moeten ze niet uithalen als ik op een duur feest met goede muziek keihard uit mijn dak ben aan het gaan. Op zo´n gratis festival, waar ik heen ga om een beetje te relaxen, vind ik het wel leuk.

Over Dj Chriz heb je gelijk. Die blunder vergeef ik hem van harte, maar dat switchen telkens van muziekstijl vond ik ook irritant.
Ik heb het ook erg naar m'n zin gehad :-D Muziek vond ik echt precies goed voor zo op de zondag en het weer klaarde ook flink op, dus af en toe ff lekker buiten in het zonnetje gezeten...heerlijk:-)
2 kamaya: zoland dat maar gebeurt is't alleen maar gezellig.

2 MDMAarten: Ik vond hardstyle op het eind juist lekker. Begrijp me niet verkeerd ik was er pas om 19:00 uur maar bas en ram was echt iets waar ik de hele avond al naar uit keek.
 
Ken je goed begrijpen. Maar vond het zo vet om die oude tranceplaten te horen die Spider draaide, good old memories :D Zat helemaal in die "sfeer".
Spider had idd een superset neergezet met vette oude platen en dan is t wel een behoorlijke overgang idd.

Vond het sowieso veel leuker dan vorig jaar.
ik vond t wel lachen, alleen ik was wel eronm duf en relaxed :-) beetje gestaan, muziek luisteren en mensen kijken. ik was ook nog een beetje moe van de dag ervoor die enorm cool was! Das Hardcore Vibes mag vaker van mij, net zoals Free Festival. over het vrouwelijk schoon viel trouwens beide dagen niet te klagen :-D

nog iets vaags van zondag. we zaten voorbij de wc's op de hekkendolly tegen zo'n hek met zwart plactic. dan kon je net schuilen tegen de regen. komt er zo'n rare Duitser ofzo die zegt dat we weg moeten omdat zij moet pissen. wij bleven dus zitten en dat vrouwtje verderop haar behoefte doen. geniaal. daarna kwam ze peuken bietsen, maar we roken niet.
was zeker een goed festival alleen was er een dj weet niet meer zijn naam , maar die maakte er echt een zooitje van dat was om een uur of 3 en dat kind dylan was ook oke .
weather sucks music oke
ALLEEN het idee al trance .. ik kots ervan ..

never dat je maar daar nog zal zien ..
ik ben gelukkig niet zo dat ik moet feesten ,,

en dan zal je dan maar naar een trance feestje moeten omdat .. het gratiz iz en zo..

nee doe mij maar techno.....
Wie heeft mij zien VOLKSDANSEN dan??? Was echt Zwaar Tof...

en toch was die dag ervoor 100x beter
jajaj bazzzzzer.. ikke heb je zien volksdansen hoor
of eigenlijk zag je mij eerder volksbounce :bounce: hehehe.......

naah kvon et toch een leuke feesie hoor
Ja, Beetje jammer dat jij het alleen zag,

1 of ander wijf zei nog tegen me dat ik op moest k*nk*ren :vaag:
Alleen om dat ik aan het volksdansen was :p