Partyflock
 
Forumonderwerp · 12470
­ Nederland
zoo leuk feestje moet ik zeggen al was ik er pas om half 7 of zo.. maar verders een gezellig feestje .. alleen moet het maar eens afgelopen met dat racitische gedoe..

greetz
 
Wat is er gebeurd dan?
 
ja kan me alleen herinneren dat een stel amsterdammers (en dan daar de reljoden dan weer van) iedereen met lonsdale heeft geprobeerd uit te lokken. Er zijn mensen die door 6 van deze achterlijken in elkaar zijn geslagen en er daarna zelf uitgeknikkerd zijn....en waarom om niks..om hetzelfde vooroordeel..alle gabbers met lonsdale zijn nazis..

nou ik ken toevallig iemand die lonsdale draagt die zelf gedeeltelijk joods is..das dan toch geen nazi of wel?

maar goe mijn avondje was verpest. En ik zeg niet dat die andere lieverdjes zijn want dat zijn ook heus geen schatje

MAAR VERDOMME JONGENS JE KOMT TOCH VOOR DE MUZIEK EN NIET OM EEN LEKKER POTJE MET ELKAAR TE MATTEN..LIJKT MIJ..BEDANKT DUS VOOR HET VERNEUKEN VAN MIJN AVOND

het was best gezellig op dit soort dingen na, en het geluid was echt gruwelijkgoed..
 
enne niet de discussie lonsdale=nazi want kindertjes we worden het nooit eens wat ik bedoel te zeggen is laat elkaar met rust.. dan kun je lekker feeste!!!!!
tjaaaa, echt zonde ja, heeelemaal met je eens.....het heeft gewoon geen ene ruk met de muziek te maken,maar teveel lui laten zich meeslepen door dat gezeik!!!gewoon mn feessie vieren, das waar ik voor ga!!!
Nou dan heb ik geluk gehad denk ik, want kep totaal nix meegekregen van vechtpartijen...

Kep me hartstikke vermaakt.. was echt top. Enne Armageddon Project roeleeert!! Die ken echt heerlijk non-stop beukuhhhh.. geen irri breaks erdoor heen :)

Nou mij ga je vaker zien op hardcore feestuhh! 't Sfeer was trouwens ook goed vond ik.. weinig nare mensen die ons lastig vielen, want die waren uiteraard er ook he ;)

Greetz
 
precies doe ik ook..boxen doe je maar lekker op de sportschool ofsow.. muziek is muziek en geen politiek spelletje ofsow..heeft geen zak met elkaar te maken...als iedereen zijn denkbeelden wat beter voor zich zou houden zou het een stuk rustiger zijn in de wereld (wat klinkt dat he) en op feesies!!!
 
dance lady--> ja da hoor ik wel vaker op de een of andere manier krijg ik altijd ruzies mee..ik let overal op..kijk graag mensen ofsow ik weet niej maar het feestje op zich was errug leuk ja!
jaja sabientje...met jou kannik prate!!! het lijklt anders allemaal zoo beladen te worden ,zon feessie ,terwijl iedereen toch voor de lol komt, niet om weer es te laten zien hoe "nazi"ze zijn...
jaja, vroeger lette ik ook op alles....nu niet meer eigelijk, en dat bevalt me verdomd goed
jah ik heb het ook heel vet gehad. goeie muziek en een leuke sfeer... keb idd 2 vecht partijtjes gezien en thats it. maarre echt heel vet...
iedereen doet wel zijn ding .. maar als er tegen een meisje die een beetje indisch is wordt gezegd dat ze op moet rotten,,, .. door een (londsdale meisje)

erg jammer
Soow ik ben ook weer thuis...nog ff lekker doorgegaan naar de after...was eg wel weer rielekst allemaal...von het een goed feest..lekker weertje in de middag...goeie sfeer, heb me prima vermaakt..:)
 
zooo lekker feessie weer!! Echt relaxed zo buiten....we waren helaaas pas om 21.00 uur binnen, maar hebben wel 3 uurtjes keihard staan stampen tot 't einde :) Oowww er werd echt vet gedraaid :K :K Daarna onverwachts toch nog naar de afterparty gegaan....
Owja ik heb verder ook nix gezien van ruzies ofzo, ik kwam duzz pas laat en knetternuchter binnen en vond de sfeer eigenlijk juist hartstikke relaxed!!! Grappig publiek ook :D

Kga nu maar 's ff mijn bedje op zoeken geloof ik :dood:
laatste aanpassing
 
jamer dat er altijd weer mensen zijn die de boel moeten verzieken voor andere!
Ik had er zelf ook heel graag heen gewilt maar ja kon helaas niet!
mijn vriendje is er wel heen dus ik zal vanavond eens vragen hoe hij het heeft gehad!
(K) linny
was idd een lekker feessie..
en heb ook nix mee gekregen van vechtpartijen..

maar moet nu zo werken:S
Werkzaam bij Puinzooi
Artiest Cup-a-core
ik vond het feest tegen vallen. er werd over het algemeen slecht gedraait. zelf armageddon project heeft een beetje rommelig gedraait.maar de sfeer was super. heel gezellig. en idd, die reljoden waren er weer. die komen alleen om te vechten, BaH.
 
hmm kvond het idd minder dan vorig jaar! ma zal ook wel komen dat ik die dag ervoor niet had gelapen...

later op de avond werd het wel gezellig! ma toen moest ik weg :(
 
heb me zeker wel vermaakt jammer dat ik zo vroeg de trein moes pakken en vechtpartijtjes ik heb niks gezien alleen kut dat je nergens je jas kon ophangen.
heb ook niks gezien van vechtpartijen enzo had het gruwelijk naar me zin enz!

zag wel iemand met een whitepower ding lopen tja moet die nie doen in adam en omgeving...

sfeer was goed en geluid ook!
ook vet veel bekende tegengekomen hehe
Super-feesie moet ik zeggen. Goede sfeer, goed geluid. Goed eten en niet duur (drank wel 2,10 euro). en natuurlijk was smiddags het weer ook weer perfect. ik heb nix gemerkt van vechtpartijen ofzo.

Alleen die security lui zijn echt tyfus-lijers zeg!!! Sta ik daar (rond 22:00) lekker te springen en uit m'n dak te gaan voel ik ineens zo'n grote neger-hand om m'n arm heen en wordt ik de tent uitgesleurd om vervolgens buiten de hekken te worden gezet... :(
voor nix!!!!!!! (nou ja deed misschien ietsje wild maar niet zo erg dat ik er uit moest, leek me)

tering-lijers
laatste aanpassing
ik heb wel gezien dat er wat mensen uit werden gegooid. en dat iemand liep te rellen :@

verder niets

het feest was verder super en armageddon geweldig :) :) :) :) :D :D :D :D :D :D

ik ben nu de trotse bezitter van matteo (van armageddon project) zijn petje :) :) :) .... YAHHHHHHHH .... ik wil het gewoon van de daken scheeuwen zo blij ben ik er mee :)
laatste aanpassing
 
Was wel weer gezellig feest, alleen jammer dat je niet je jas mocht halen uit de auto waardoor heel veel mensen heel erg verkouden zijn geworden, waaronder ik!
ja dat was zeker wel een klote streek van ze Marcel.

waar ben je heen gegaan toen we weer in amersfoort waren?
jah t was gezellig!
En ik ben ook blij voor Summy dat ze een petje heeft :)

lalalala
De sfeer was super, maar het feest was Bagger. er werd ronduit slecht gedraait op enkele dj's na dan. eerst de masochist die ronduit rommelig mixte en heel veel liep ongelijk. armageddon project heeft opzich goed gemixt maar wel heel rommelig. Z-vago heeft helemaal kut gemixt. heel kort door elkaar heem gemixt, en het gene dat die mixte klonkt 9 van de 10 keer niet. Viper heeft wel heel goed gedraait.

Maar heb me wel uitstekend vermaakt :-)
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 2584, 61065}
Summy> Ja jij ging idd wel zwaar uit je plaat bij Armagedon Project! :D

Het was zekers weer een zwaar rag feest daar in Almere met m'n verjaardag!!!
 
armageddon was de domper van de avond. Vond dat nou niet echt super.

ff over die vechtpartijen:
Je vraagt er om als je met bretels om loopt en keihard gaat schreeuwen K@nkerjoden. Dan krijg je ze gewoon, heb ik geen medelijden mee.

Ook die irritante pogo'ers werd goed tegen opgetreden. Wil je pogo'en ga lekker naar metallica ofzo.
nee, pogoëm is leuk, hou je er neit van? doe dan een stap opzij, en dan van kankerjoden, er waren een stelletje reljoden. ajaxjoden, weet ik het, die komen alleen om te rellen, ik denk dat dat daarop gebaseert is.
 
ik stap ook opzij voor dat gepogo, vindt ut een beetje triest.

waarom die gasten ut riepen weet ik niet. maar het was behoorlijk stom, want je weet als je in de buurt van a'dam feest je dat soort gatsen tegen komt, die je dan pakken.

voor de rest was het erg gezellig, lekker zonnetje, ff 1 buitje*wat de pret niet mocht drukken* en security die er mee door kon.
Mwah heb ook helemaal niets van rellen meegekregen, heb wel rielekst met iedereen staan ouwehoeren eingelijk, von het supergezellig :)

hardcoremf-> over dat pogo'n moet je nie zeuren, iedereen danst op zijn eigen manier toch? je hoeft maar een heel klein stukje op opzij en dan is er niks aan de hand (als je der al toevallig bij staat, want het is maar op een klein stukje)

En over die joden, heb eigelijk geen last van ze gehad, zelfs nog een dampie gerookt met een groeppie, der zijn ook wel rielekste.
Maar ja het is gewoon triest dat ze zomaar tegen mensen rellen die gewoon echt niks doen, maar goed...

Ik von het een van de betere feesten gewoon, armegeddon draaide idd nie alle vette nummertjes...was wel minder.
Verder vond ik alle dj's eigelijk wel rielekst.
En de viper roeleerd idd, want die komt natuurlijk uit denhaag :)
Reljoden moeten inderdaad opkankeren

Altijd hetzelfde

Denk dat ik voortaan maar aan de security ga vertellen wie ze der aan het begin van het feest kunnen uitkankeren scheelt weer een boel tijd
Whitejunkie> de viper was idd het toppunt voor mij whehehehe. maar das die zoiezo altijsd.
ik heb me prima vermaakt de gehele dag en nacht(de after in up). en ben vandaag weer op t strand geweest, en ben nu eindelijk thuis. en van vechtpartyen hep ik ook nix meegemaakt.
 
damn heb ik dus weer een mooi hardcore feestje gemist moes ik weer werken.....
en oja, ik vond armageddon project absoluut niet ruk. integendeel zelfs. maar ja ieder zen eigen stijl.
laatste aanpassing
 
ja maken jullie je maar druk om die nazi shit ga ik wel hakkû op de dans vloer!!!! laat je niet intimideren door die mafkezen!!!dat willen ze juist!!!
 
maak me ook meer druk om die reljoden eigenlijk voor mij al een reden om niet meer naar amsterdam te gaan...en idd dan hebben ze hun zin ja!
 
als die reljoden in deventer komen ga ik toch ook niet zeggen dan moet je hier maar niet komen...

krankheimer--> een stap op zij doen als mensen staan te pogoen? waarom zou ik..vin het gewoon superiritant er zijn kleine feesten tegenwoordig waar ik niet eens meer ergens meer normaal kan staan om te dansen om dat ik dan omver wordt gebeukt..van mij mogen ze al die gasten er meteen uitkankeren..
laatste aanpassing
Oh? dus ook ons ook allemaal sabientje? mja riekest..:(
whaaaaa
hou toch op zeg

armageddon draaide gewoon geweeeeeeeeeeldig
misschien wel s wat foutjes maar t was gewoon heerlijk vooral als je de hele dag de zelfde MoH hitjes 1000 x te horen krijgt.

en dr Zivago vond ik ook vet goed draaien
juist dat ie alles kort draaide was vet t ene nummer na t andere en allemaal goeie

ik was al vet moe maar door die set stond ik weer als een idioot in t rond te springen!
Daar heb ik veel meer respect voor dan voor die sukkels bass-d en King Matthew
die gasten zijn te saai voor woorden
ze hadden net zo goed de laatste MoH cd op kunnen zetten....

en Summy je betn echt heel stoer met je armageddon project petje (zeg ik ook alleen maar omdat mijn handtekening erop staat gnagna)
 
Ik draag oook altijd lonsdale en wordt er heeeel moe van dat je dan gelijk als nazi wordt gezien! Ik discrimineer niet maar hun wel!
armageddon project was inderdaad erg vetjes!
Feessie was echt superrrr!!;p
Armageddon Project en Viper waren absoluut top!:D

Vechtpartijen heb ik niet gezien..B)
laatste aanpassing
Sabiebtje> ja, ik kan natuurlijk heel goed begrijpewn dat je dat irritant vind, dast zal het ook ongtwijvelt zijn, maar het word nu eenmaal gedaan, en ook ik doe het. ik kan heel goed inkomen dat er mensen zijn die er niet van houden, maar er zijn werd genoeg waarom ik die het vet vnden om te doen, en hert gewoon een manier van feesten is. maar dit is ookal een discussie die veel gevoert is en waar geen eind aan komt, latern we er geen discussie van meken. :-)
waarom noem andere " reljoduh " terwijl zelfs een vriend van je gedeeltelijk joods is??

wederzijds respect is iets wat je moet begrijpen enne snap niet waarom je dat zo meld.. je neemt t op voor mensen die lonsdale dragen..maar de rest is gelijk n uitlokker...

en je moet zowiezo je avond niet laten verpesten door mensen die het nodig vinden om ten eerste uit te lokken bij andere en ten tweede door mensen die het nodig vinden erop in te gaan..

tis jouw feessie..niet die van andere..
uhhh, fungirl> ik ken er zelf ook een paar, en het is gewoon bekent dat die reljoden alles met londsdale als nazi zien. 9 van de 10 keer dat ze aanwezig zijn komen ze ook om te vechten tegen alles met londsdale.
hoezo reljoden? tis gewoon n naam... je ken ook zegge gozers.. net hetzelfde met dat kale mensen gelijk nazi's worden genoemt.. wil ook niemand...

en tja andersom is het ook zow.. je ken niets meer dragen of je lokt iets uit..

en tis idd 9 vd 10 keer... die ene die overblijft is gewoon de lul omdat vrienden het verzieken
laatste aanpassing
 
fungirl--> als je ff een stukje boven had gelezen had ik met die reljoden bedoelt, die mensen die komen om te rellen...

junk--> ik bedoel die mensen van 2 meter gemiddelt die ik nie aan de kant krijg..jou gooi ik zo toch aan de kant.. :) (K)
sabientje? ik heb het gelezen anders reageerde ik er niet op... ik doelde op het feit dat het gelijk rel(joden) zijn ipv mensen die komen om te rellen zoals je zei...

kben zelfs niet joods ofzo alleen snap nog steeds niet waarom dat zo gezeg word...

tis geen persoonlijke aanval ofzo hoor... vind die mensen die alleen komen om t feest te verpesten gewoon zielug.. alleen de benaming voor die mensen is voor mij anders...
laatste aanpassing
 
ik bedoel met reljoden de ajaxieden (amsterdammers) die iedereen met lonsdale en voorkeur voor een andere voetbalclub willen rellen..dit zijn dus alleen degene die werkelijk komen om te rellen. Dat zijn dus niet alle amsterdammers..

snap je?