Partyflock
 
Forumonderwerp · 11927
­ Nederland
Ik heb het erg druk dus ik gaan niet alle kritiek weerleggen want dan zit ik de hele dag te PF'en.

Wel ga ik even in op de stelling van enkele 'experts' die beweren dat wij de DJ's instructies zouden hebben gegeven. %-)

Wat een onzin zeg! Zoals heel veel reacties hier echt grote onzin zijn. Ik heb er eigenlijk geen goede woorden voor over...:-(

Het enige wat ik kan zeggen is dat ik het een baggerpubliek vond. Hoe haal je in het je hoofd om Liebing uit gaan fluiten? En ik weet precies uit welke narrowminded hoek dat gefluit kwam. Uit de hoek van die kansloze hardstylestampers die een dikke plaat voor hun kop hebben en denken dat alleen hun eigen muziek ertoe doet.

Van tevoren hebben we luid en duidelijk aan iedereen laten weten dat Sensation gaat om het totaalconcept. Dat het dus niet alleen om de muziek gaat. Als je er dan vervolgens op het feest zelf pas achterkomt dat er ook DJ's staan die iets anders draaien dan het 'stampwerk' dat jij wilt horen dan moet je die fout vooral bij jezelf zoeken.

Verwend zeikpubliek... dat zie ik hier terug. Niemand heeft het over de mooiste lichtshow die er ooit is vertoond of over de acts en de decoratie. Liebing en Picotto die overal ter wereld draaien en van tevoren bijna de ogen uit hun hoofd kijken bij het zien van de grote zaal en uitroepen dat dit het mooiste is wat ze ooit hebben gezien...

Wat heb je dan in godsnaam te zoeken op Sensation als die dingen je niet interesseren? Ga lekker voor 10 euro ergens in een kale boerenschuur uit je plaat. Dan kan je de hele nacht lekker 'stampen'.

De DJ's instructies geven??? Het moet niet gekker worden. Als er al instructies gegeven moeten worden is dat aan het publiek...:-D
laatste aanpassing
Ik zal het doorgeven Barney...

Tjeerdo: "Zeg mensen, we moeten gewoon goed kijken naar de kloof die tussen bepaalde stromingen zit en daar van leren."

Collega: "Stond Picotto daarom niet op dat tijdstip?"

Tjeerdo: "Nou je het zegt, op Trance Energy en Qlimax draaide hij een mooie combo tussen techno en hardstyle."

Collega: "Misschien moeten we hem instructies geven?"

Tjeerdo: "Nee, dat is niet nodig. Als hij in de gaten heeft dat het publiek de dj respecteert komt het wel goed."

Collega: "Het is maar te hopen dat het publiek Liebing die voor hem staat dan niet uit gaat fluiten."

Tjeerdo: "Waarom zouden ze dat doen? Liebing is een enorm aardige kerel en hij heeft zelf gezegd het publiek in Nederland erg relaxed te vinden en ook Picotto voelt zich hier prima thuis."

Collega: "Laten we hopen dat ze dit ook na het weekend nog van mening zijn."

Tjeerdo: "Het zal vast wel. Er komen immers op de Black alleen maar mensen die echt voor het feest gaan en niet mensen die naar Sensation gaan omdat het Sensation is. De doorgewinterde feestganger weet allang dat het om de sfeer gaat en dat niet alle platen op een avond helemaal naar je persoonlijke smaak kunnen zijn."

Zoiets Barney? ;-)
laatste aanpassing
 
Bronco 16 juli 2002 15:02
dat zei EL-G juist ook in dat andere topic charlotte
---------------------------------------------
Nee dat was wat IK zei..
Tjeerdo, je loopt te dizzen, niet doen ;)
Ach kom... weet je wat wij voor een ellende we dagelijks naar ons hoofd geslingerd krijgen? %-) Er heeft al iemand een mailtje naar ons gestuurd met een klacht over dit topic.

Iedereen schijnt altijd maar naar hartelust ons te mogen vervloeken. Fuck dit, sukkels dat, geldwolven zus, en nog erger zo.

Dus dan laat je eens een keertje zien daar volstrekt niet van onder de indruk te zijn en geef je wat tegengas. Net zoals er klachten over ons als organisatie kunnen zijn, hoeven wij ons publiek ook niet altijd even lief te vinden, en uitfluiten van zulke gerenommeerde en gerespecteerde DJ's is niet lief.

Dan moet er ook niet gepiept gaan worden. Wie uitdeelt moet ook kunnen incasseren. ;-)
laatste aanpassing
Charlotte*** 16 juli 2002 16:02
Bronco 16 juli 2002 15:02
dat zei EL-G juist ook in dat andere topic charlotte
---------------------------------------------
Nee dat was wat IK zei..




En hij dus ook %-)
Diehard had gekopieerd van hem nl


Kijk maar ------->

EL-G 14 juli 2002 14:54
2 Charlotte***: ja ok, daar heb jij weer gelijk in we wisten het van te voren!! en ik vond overigens de set van Chris Liebing wel lekkah hoor !!!! alleen Mauro Picotto hadden ze van mij weg mogen laten, maar goed das allemaal achteraf!!!
laatste aanpassing
ik ga de dj's niet afkraken.
maar ik (en denk ook wel vele andere) een andere verwachting hadden van de muziek.

michel de hey draaide wel goed (leuk opwarmertje) en heb ik niets op aan te merken.

marco v vond ik ook wel tegen vallen omdat hij in mijn ogen normaal wat harder draait.

van chris liebing heb ik niet veel van verwacht en ken hem zelf ook niet zo goed (qua muziek) omdat techno niet mijn muziek is.

vervolgens de megamix, niets op aan te merken.

van picotto had ik wel wat stevigere muziek verwacht, toch omdat de avond opbouwend moet zijn. maar mauro draaide softer dan de megamix. dus iets afbouwends.

en dana draaide op zich wel goed. omdat dana meestal echt lekker hard draait, viel deze set voor vele wel tegen.

kortom, de dj draaide wel goed, maar het publiek (tenminste ik) had wel hardere muziek verwacht (ongeacht als het techno of hardstyle is.
Tjeerdo, hap, volgens mij zijn jullie echt op de tenen getrapt.
Ik wil ook niet weten wat jullie naar je hoofd geslingerd krijgen. Maar een organiserende partij is nou eenmaal vaker de lul dan de bezoekende partij. That's Life. Life is a bitch.

Ik heb me volledig buiten deze discussie gehouden buiten dat ik gezegd heb dat ik het ook niet wardeer dat ze Chris hebben uitgefloten.

Buiten dit ben ik en zal ik altijd geinteresseerd blijven in het reilen en zeilen van ID&T. Want aan wie hebben we ook al weer te danken dat er een grote dancescene in Nederland is. O ja, dat is ID&T en dat lijken veel mensen op bepaalde momenten te vergeten. Respect

En wie dit niet geloofd, vraag maar aan mijn moeder
laatste aanpassing
Waarom krijg ik het idee dat mensen extra beginnen te schoppen omdat ze weten dat er iemand van de organisatie aanwezig is.... :S

Wanneer dat niet zo is krijg je een enkel topic, wat vond je er van..... ;)

Idee is wel dat als je een hoge entreeprijs moet betalen je inderdaad voor een pakket betaald, waarvan niet alles misschien even leuk is...

Een keer uitproberen als je het geld hebt, en bevalt het niet er niet weer naar toe gaan.... :S
Jullie kunnen nu ID & T er wel op aan spreken, maar alle feiten waren bekend,
lokatie, tijd, entreeprijs.... dj's....
en iedereen heeft daar zijn eigen gedachten en voorstellingen bij, maar die hoeven niet te kloppen met wat de organisatie neer wil zetten...

Wel een punt wat mij opgevallen is:
ik zag een topic over het volume wat om half 6 opeens opengezet werd bij Dana....
ik kan me goed voorstellen als de hele avond naar je gevoel het geluidsvolume te zacht is dat je je flink gen...d voelt als het blijkt dat het wel harder kan, doe dat dan liever niet... :S
juist electra, discussie gesloten
2 Heikster: We zijn niet echt op de tenen getrapt hoor. Dat twee vermoeide DJ's niet hun allerbeste sets ooit hebben gedraaid vinden wij natuurlijk ook erg jammer.

Toch vond ik het niveau qua draaien op de Black Edition minstens zo goed, zo niet beter als op White. Het vreemde is dat ik de White bezoekers niet of nauwelijks heb gehoord over tegenvallende muziek. Misschien is de conclusie dat Sensation vooral voor de massa is die komt voor een gezellige avond? :-)

Iets wat we al vanaf de eerste editie uitdrukkelijk naar buiten brengen...;-)

En over het volume. Je kan niet op 110 db gaan blazen om 03.00 uur 's nachts. Mensen moeten ook geen HMH verwachten. Voor zover ik het objectief kan beoordelen was het geluid nu stukken beter dan de vorige twee edities.

Affijn... ik heb er nu ook wel de spreekwoordelijke tabak van en ik ga me liever concentreren op Mystery Land.;-)
laatste aanpassing
 
Ik had juist nog een discussie op black met een "bekende nederlander" ..wij beiden waren juist van mening dat het geluid wonderbaarlijk goed was voor zo'n stadion.

En geloof SHE nou maar..dat ze al heel wat zalen, stadions en clubs heeft gezien, danwel gehoord ;-)

Stelletje mierenneukende, verwende teringpubers...Gelukkig zijn jullie gotver niet een kleine 5 jaar eerder geboren..dan had je feesten heel anders meegemaakt en geloof SHE wederom nou maar dat het geluid het laatste was waar je toen over ZEEK


Ik zeg: STERF!
 
pffffff misseryland
SHEBYTE is lachuh:D

net alsof jij de alwetende bent ofzo over het geluid en het alleen teringpubers zijn die erover zeiken en bekende nederlanders het beter weten....
Sensation White hoorde je niemand zeiken omdat daar toch algemeen TMF publiek en meer "teringpubers" op afkwamen.
Sensation Black was meer een feestje voor de doorgewinterde party people die helaas toch een kritischere blik op het hele geheel hebben en al genoeg geld besteden aan feesten. Hun goed recht.

En hoe jij aan die teringpubers komt mag je me ff vertellen:) Of gaat dit om een select groepje hier dat alleen maar zit te zeiken?
She helemaal mee eens... Ben back in de days veel naar partys geweest in de oer house tijd maar het geluid op sensation was echt goed voor zo'n grote hal!!!!!
Jups mee eens --> Ik ging namelijk met die mafkees hierboven naar s7ui7erfeesies ;-)
Alleen wat wel gruwelijk dom was is dat me de set van Dana het in 1 x wel harder kon :vaag: Wel lekker natuurlijk bij de laatste set het geluid harder!!
Naja goed tjeerdo kan wel de ID-T feesten blijven verdedigen totdat ie er bij neervalt, maar soms moet je toch echt tot de conclusie komen dat het gewoon niet gelukt is. Als er zoveel mensen ontevreden zijn dan vind ik het beetje makkelijk om de schuld bij het publiek te leggen. Ik was er zelf niet maar heb de livesets geluisterd, en ik moet toegeven dat het wel heel erg slecht is. Zelfs dana vind ik tegenvallen. dit hadden heel veel bezoekers niet verwacht en dat is dus duidelijk een communicatie probleem vanuit ID-T.
En waarom zou je geen instructies geven aan de dj's? Ik las toen over Qontact dat Q-dance er ook voor gezorgd had dat de DJ's wat harder zouden draaien dan normaal,.. volgens mij stond dat zelfs in ID-T magazine...
Reactie1:
Ik hou wel van een potje techno op z'n tijd, maar wat vannacht was was gewoon veels te veel techno!!!


Reactie2:
al die Hardstyle freaks hierzo moeten niet zo zeiken!!! Als je de line up van te voren had bekeken (en ook de tijden) wist je dat voor het grootste gedeelte toch wel techno werd gedraaid door de Hey, Liebing & Picotto. dus niet achteraf zeiken dat er teveel techno was!!




oeps... nu ik dit lees zie ik inderdaad alsof het lijkt dat ik twee verschillende reacties geef!!.

Ik zal mijn visie geven hierop:

reactie 1 was eigenlijk meer achteraf bekeken. ik vond en vind techno nog steeds errug goed. ACHTERAF gezien hadden ze op Sensation Black beter wat minder techno kunnen laten en meer hardhouse/hardstyle. het massa publiek zat hier op te wachten (gezien de reacties tijdens de megamix) en dus niet te wachten op techno.

Techno is denk ik niet voor zo'n groot massa publiek als afgelopen zaterdag in de Arena weggelegd.

dit concludeer ik voor mezelf ACHTERAF!!! maar ben het het in die topic vergeten bij te zetten. Excuses voor degene dit het niet begrepen :bloos:

in reactie 2 geef ik meer mijn mening op alle negatieve reacties die de afgelopen dagen zijn losgebarsten hier op PF over Sensation Black.

Dit zijn naar mijn mening de mensen die de hele avond meer muziek hadden verwacht a la Dana & Pavo. ze zaten alleen maar te zeuren over dat er niet gebeukt werd afgelopen zaterdag en dat werd ik een beetje zat.

zie dus hier de conclusie:

Reactie 1 was meer voor mij meer een conclusie achteraf over de muziek op Sensation

en Reactie 2 is meer een reactie van mij op mensen die hier Sensationa Black alleen maar liepen af te kraken op PF !!!!
laatste aanpassing
 
EL-G, ik kan alleen maar concluderen dat jij heel snel geleerd hebt van de wijze les die Charlotte-met-3-sterretjes jou in het andere topic heeft gegeven ;p
u heeft gelijk Peter 1960 ;)

Het is toch moeilijk om je gedachtens hier te verwoorden in zo'n forum. Soms vergeet je wat en is gelijk alles uit de context gerukt!!!

Maar gelukkig heb ik we onze PF Charlotte *** die me hier op wijst ;)
bij Qlimax in heerenveen was het geluid ook kut, maar toen dana begon werd het ook opgeschroefd...

daar hoor je niemand over, alleen dat het geluid minder was...

aan het begin van dit topic heb ik ook behoorlijk ztten trappen tegen ID_T en Tjeerdo als vertegenwoordiger ervan...

maar na het lezen van de post van ELECTRA: "Waarom krijg ik het idee dat mensen extra beginnen te schoppen omdat ze weten dat er iemand van de organisatie aanwezig is.... "

denk ik : TRUE THAT...dat was iig wel mijn motivatie om te trappen...is lekker makkelijk...helemaal omdat ik er zelf niet bij was...(:D)

Ik had me eerste oordeel, dat ik vormde naar aanleiding van een artikel in de SPITS, moeten vasthouden...

"Sensation is vlekkeloos verlopen"

knap geregeld...daar moet iedereen het wel over eens zijn...?...1 op de 1000 is gearresteerd...en dat is een unicum voor de Arena...;)
Oke dan El-G, dat is duidelijk :)



Ik snap het trouwens voor mezelf nog steeds niet helemaal. Het totaal concept was gewoon perfect geweest wanneer de dj's net iets anders gedraaid hadden. De aankleding, de intree, het halen van drinken etc, het aan en afvoeren van alle mensen, en zelfs het geluid vond ik allemaal goed of zelfs perfect geregeld. Misschien dat het idd beter was geweest wanneer de DJ's WEL instructies gekregen hadden (zoals flyduck al aangaf). Ik snap alleen nog steeds niet waarom de DJ's (en dan doel ik vooral op Liebing en Picotto) ZELF niet in de gaten hadden dat hoe ze draaide niet goed aansloeg.

Maar goed, schijnbaar is voor veel mensen (en ik denk terecht) de muziek wel heel erg belangrijk voor het totaal plaatje. Ook al is de show nog zo goed en is alles verder perfect geregeld, de muziek blijft voor veel mensen op de 1e plaats staan.

Of je zou de conclusie moeten trekken dat het publiek gewoon echt klote was, en met niks genoegen had genomen. Dat laatste lijkt me alleen niet reëel.
laatste aanpassing
Ik ga niet meediscussieren, want ik was er niet en vermoed dat ik mezelf anders weer te veel en te lang in het geheel moet mengen.

Wel wil ik even een paar dingen meegeven:
- M.i. was dat fluiten meer gericht op het geluid wat uitviel tijdens de set van Liebing... dat duurde natuurlijk ook een leuk aantal seconden en viel toevallig net in een mix van 2 platen. Ook was het volgens mij net nadat hij "sunglasses at night" had gedraaid.. lijkt me niet echt een plaat om te draaien op zo'n feest, maar ik weet verder niet hoe dat valt bij anderen.. (ik vind het een kutplaat en dus is mijn mening persoonlijk).....
- Tjeerd, geen slimme zet om het publiek 'bagger' te noemen, want jij weet net als ik dat het overgrote deel op Black nogal vaak op feesten komt. Uiteraard ben je gefrustreerd en daar kan ik helemaal inkomen. Je doelt ook meer op de avond zelf en dus lijkt me een dergelijk ongenuanceerde uiting niet echt gepast... maar ik ga ervan uit dat je zelf ook wel weet dat het zo niet had gemoeten en dat je het allicht niet eens had gewild..;)
- De rest (met negatieve kritiek e.d.), ik ben bewust niet naar Sensation gegaan omdat de line-up me sowieso niet trok, omdat ik dat geld er niet voor over had, omdat het licht me verder niet zoveel boeit als ik aan het feesten ben (ik zie het dan toch alleen als ik op de tribune zit te kijken), omdat ik hou van een redelijk groot decibel gehalte (ala Sporthallen zuid), omdat ik .... enz... enz.....
Hou dan voor zo'n feest geen bord voor je kop. Als je Hardstyle liefhebber bent, dan heb je met een dergelijke line-up weinig in het vooruitzicht. klaar.. geen discussie over mogelijk. Als je niet van Techno houdt, dan heb je er ook weinig te zoeken qua muziek. De set van Liebing was gewoon goed; allicht niet zijn gebruikelijke niveau, maar er zijn maar weinig DJ's die dat halen... het was echt voor de liefhebber! (en ik heb er ook gewoon van kunnen genieten)
Wat ik probeer te zeggen: "wees niet zo naief en ga niet continu uit van goede hoop". Ik neem aan dat iedereen momenteel wel weet dat niet altijd alles naar een ieders zin is en dat het ook wel eens anders gaat. Voor mijzelf is er haast geen feest waar gedraaid wordt wat ik wil horen; ik stel wat dat betreft redelijk hoge eisen.
Maaaaar, wat wel heel belangrijk is, zolang iedereen naar feesten gaat waar vooraf en achteraf lang niet iedereen tevreden mee is, dan moet je ook niet zeiken als dit soort praktijken vaker gebeuren.
Ben je het bijvoorbeeld niet eens met de belachelijk hoge prijzen? GA DAN NIET!!! Alleen dan kun je er wat aan doen en dan moet je niet steeds lopen zeiken! Heb je geen zin om te betalen voor een WC die half onder water staat en zwaar goor is of waar je een kwartier voor moet wachten? BETAAL DAN NIET!
ALs je zelf niet een dergelijke gedachtengang hebt, dan zul je zelf nooit wat kunnen veranderen, want wat nu de hele tijd gebeurt is gewoon een afweerreactie van zaken die gewoon door de mensen zelf veroorzaakt zijn.

Aan de andere kant zal de organisatie dan ook zaken MOETEN veranderen om ergens mee door te gaan. Zij moeten ook woekerprijzen voor DJ's schuwen en ze dan collectief niet boeken bijvoorbeeld... er zijn genoeg DJ's van hetzelfde niveau.. allicht iets minder bekend of helemaal niet, maar wedden dat een groot deel de zaal helemaal plat krijgt?!! Als een organisatie dat soort dingen kan bewerkstelligen, dan bouw je toch ook een naam op en kun je toch ook minder vragen voor de entree bijvoorbeeld?!

Zo, gewoon even wat rucksichtlose raaskalkerij, maar ik moest even lekker onsamenhangend wat duidelijk maken.... succes... doe ermee wat je wilt en hou anders lekker je smoel..;)... Zo, nu eerst weer een :bier:
Sterke tekst(Y)
 
Tjeerdo is ok ole !!

Tjeerdo is ok ole !!

Tjeerdo is ok ole !!

Tjeerdo is ok ole !!


En iedereen die het daar niet mee eens is, die gaat maar lekker naar "Melanie C - I turn to you" luisteren.........
we hebben het over Black...;)

(K)
 
we hebben het over black ?

kan mij dat bommen ?


ik heb het over Tjeerdo die ok is ole ole !!
[offtopic] te veel in de kroeg gezeten Flappekke? [/offtopic]
laatste aanpassing
 
top stukkie prhyme
2 Prhyme: ik mag hopen dat iedereen slim genoeg is om te begrijpen dat ik met 'baggerpubliek' enkel het deel bedoel dat Liebing uit ging fluiten. Dat staat er misschien niet letterlijk, maar je moet wel dyslectisch zijn om dat niet uit de context te halen die wel zo ontzettend duidelijk is.

Voor het eerst in vijf jaar schaamde ik me voor een DEEL van ons eigen publiek. Dat gedeelte vond ik dus 'bagger'. Daar blijf ik bij.
ik wil alleen maar zeggen dat het la acoustic er erg lekker bij hing en dat de lasers van laser image weer een hoop werk hadden vericht het was een mooie show.
en dat er ook mensen zijn die voor de antorage gaan en wat de dj's betreft chris is en blijft een topper.
de eerste sensation was voor mij gevoel tot nu toe de beste maar dat blijft gewoon mijn mening.

respect for the dj's and the organisations

heuky beuky heeft gesproken
laatste aanpassing
 
en wie was heuky beuky ook alweer?

moeten we iemand met zo'n naam serieus nemen? ;) whehe
sterk werk prhyme
ik heb niet alles gelezen...maar ik wou effe zeggen als de mensjes goed naar de line up hadden gekeken hadden ze kunnen weten dat er ook techno gedraaid zou gaan worden. Dus loop allemaal niet zo zeuren. Ik hou van techno en als ik naar een hardhouse feestje ga...loop ik ook niet op de muziek te zeiken. Gewoon gezellig je zaterdag doorkomen ....toch????? :)
Tjeerd, ik begrijp het gerust wel en dat gaf ik ook aan. Het ging mij er meer om dat 'gefrustreerde' (overstatement) mensen zeer gemakkelijk aantijgingen opvangen als gericht tegen zichzelf. Men rekent zichzelf dan eerder tot de aangesproken groep en denk wat generaliserender.

DAAROM, is het in een dergelijke situatie niet de allerbeste manier om mensen aan te spreken. Ik val je niet aan hoor, ik geef je alleen een tip..;)

Persoonlijk vond ik de set van Liebing gewoon goed en daarom was men niet gerechtigd om hem uit te fluiten (als dat wel het geval was). Had hij echter een klote set neergezet, dan had ik persoonlijk het uitfluiten (of een andere manier van ongenoegen uiting) juist goed gevonden. Echte Houseliefhebbers zouden zich moeten kenmerken door zeer kritisch te zijn en dat is juist goed.
 
Daze Devious (GIX) 17 juli 2002 18:58
ik heb niet alles gelezen...maar ik wou effe zeggen als de mensjes goed naar de line up hadden gekeken hadden ze kunnen weten dat er ook techno gedraaid zou gaan worden. Dus loop allemaal niet zo zeuren. Ik hou van techno en als ik naar een hardhouse feestje ga...loop ik ook niet op de muziek te zeiken. Gewoon gezellig je zaterdag doorkomen ....toch?????
------------------------------------------------
Doe de volgende keer maar wel lezen, want jou antwoord is niet nieuw, is globaal al 34 keer gegeven door anderen :)
laatste aanpassing
gelukkig was ik er niet bij :D
heb je tenminste ook niks met al dat gezeik te maken ;)
Misschien verwachten mensen wel van bepaalde DJ's dat ze hun meest gedraaide style ook op SSBlack zouden draaien. dus:
-Michel de Hey: chille Techno
-Marco V: Lekkere stevige House
-Chris Liebing: Beuktechno
-Mauro Picotto: Hardhouse met een buitenlands tintje
-Dana: Hardstyle, en dus niet alleen de laatste 3 nummers!

Lijkt me duidelijk en helemaal niet zo kortzichtig dat mensen dat verwachten. Als je op de flyer erbij zet dat ze allemaal soft gaan draaien, had je een heel ander publiek aangetrokken, Tjeerd, misschien wel het publiek dat jij liever had gezien ipv "die kansloze hardstylestampers die een dikke plaat voor hun kop hebben en denken dat alleen hun eigen muziek ertoe doet.......
tows3r 18 juli 2002 00:48
heb je tenminste ook niks met al dat gezeik te maken


dat is wat je er zelf van maakt :P :P
2Xypzo: Picotto draaid volgens mij vaker stevige techno hoor.

Op IC heb ik hem iig een stevige techno set neer horen zetten. En zo heeft hij een tijdje terug ook in de <O> gedraaid geloof ik.
Ja draaid wel vaker techno, maar heeft ook wel een verzameling superharde techno/hardstyle wat hij bijvoorbeeld op Qlimax draaide.
 
Alles is al vermeld hierboven, maar toch heb ik nog even een vraag aan Tjeerd:

Waarom ging het geluid tijdens de Megamix WEL vol open?? Wij zaten op dat moment in een hoek van het stadion, en de stoeltjes stonden gewoon te trillen, echt HEERLIJK. We zijn toen ook snel weer richting dansvloer gerend (nou ja, gegleden ;) )

Ik denk dat de set van Liebing veel beter was overgekomen als het geluid op eenzelfde volume had gestaan. Je zegt dat het je niet op 110 db mag om 3 uur 's nachts?? Dat is toch een onwaarheid, de Megamix kwam NA Liebing en juist toen ging het geluid vol open! Why?
Klopt :)

daarom leek piccoto mij ook zo perfect om tussen Liebing en dana in te staan.

Ik had dus een perfecte overgang verwacht van harde techno naar hardstyle (en ik denk dat wel meer mensen dat verwacht hadden). Maar goed, zo is het dus niet gegaan.
p kay ben je soms een beetje kay ofzo ja ik weet niet ik zeg maar wat het lijkt mij, anders heet je geen p-KAY=peter de kay.
 
en wat is een kay volgens jou heukebeukert?

maarre over picotto: de man draait gewoon techno! heel af en toe een hardhouse plaatje misschien maar ik zou gokken dat de enige hardSTYLE plaat die picotto heeft Megamind - Taub? is! En zelfs dat vind ik al niet echte hardstyle

picotto = awesome!!!
 
Ik was er niet bij, ik leip op de Love Parade rond, maar als ik wil op hardstylen beuQken ga ik lekker naar Qlimax en al wil op raggende Techno heel de avond rondstuiteren ga ik naar I Love Techno...

Ieder heeft (geel simpel) zijn eigen smaak en style... Maar bij mij gaat da gewoon nie samen, zoals op Shockers, de Hardhouse zaal en de Techno zaal.... AAARGGGGHHHH, waar moet ik naartoe... :)

Geef mij maar een Techno feest en een Hardstyle feest apart...
 
je schrijft het als "beuken"
 
Dan mag je de "k" wegdenken en voor "geel" mag je "heel" lezen... :)
laatste aanpassing