Partyflock
 
Forumonderwerp · 12092
­ Nederland
 
Ik hoop dat iemand mij met het volgende kan helpen. Afgelopen zaterdag tijdens sensation black edition zo rond een uur of zes stond ik op een podium aan de tribune flink gek te doen. Dana was net begonnen met draaien (gelukkig, want dat maakte een hoop goed). Ik heb het overigens wel zwaar naar mijn zin gehad. Maar nu komt het. Ik stond daar dus lekker te feesten toen er twee meisjes en een jongen kwamen aanlopen. Ze gingen op de tribune op de eerste rij stoelen zitten. Zij hebben de hele tijd naar het keine podium zitten kijken waarop ik stond te dansen. Eèn van deze twee meisjes droeg een leren broek(of latex of zoiets), volgens mij heel donker bruin. Ze had roodbruin haar haar en had een klein smal zonnebrilletje op. Toen ik haar aankeek moest ze lachen en ik natuurlijk ook. Op een gegeven moment had ze een fototoestel in haar hand. Ze maakte eerst een foto van haar vriendinnetje en haar vriendje die lekker zaten te zoenen voor die foto. Toen richtte ze de camera op mij en begon te lachen. Ik kon het niet laten om een pose aan te nemen en mijn tong uit te steken . Zo heeft ze me dus ook op de foto gezet. Ik heb nog een tijdje op dat podium gestaan en meerdere malen oogcontact met haar gehad. Ik werd overvallen door een vlaag van verlegenheid en heb dus niet met haar gesproken. EN NU HEB IK SPIJT!!! En kan haar niet uit mijn gedachten zetten. Ik heb haar ook meerdere malen met een jongen zien praten met fel groen haar. Schijnbaar een bekende van haar dus.

Bij deze vraag ik dus jullie hulp. Ken je een jongen met fel groen haar die afgelopen zaterdag op sensation was? Of herken je misschien het meisje uit de bovenstaande beschrijving? Of duikt er binnenkort een foto op van een jongen met uitgestoken tong? Please let me know!!!!! Als die foto ergens opduikt ben ik dat waarschijnlijk. Ik ben vastbesloten om haar te vinden en zeker niet alleen voor die foto.

Laat even weten als je denkt dat je me verder kunt helpen. Tips zijn natuurlijk ook van harte welkom.

En nog even dit, ik zie jullie woensdag in de matrixx en zaterdag bij extrema.
oh oh wat een feest
Je kan me ook gewoon even mailen als je iets weet op pistachenl@yahoo.com

liefs aan iedereen
ja dat is mijn vriendin...
ik was die gast met het groene haar
laatste aanpassing
Dubbel topic :)
 
ahhhhhgossie :P
Franka, heb jij die foto soms gemaakt? :P
laatste aanpassing
 
shit je hebt het weer door
ow wat lief... Ik heb geen idee over wie je het hebt...
Ik heb zoiets ook een keer gehad.... met een jongen van Qdance... heb hier toen ook ene topic geopend en op Qdance.nl ook.... en ik heb hem gevonden.... Misschien moet je dan ook op ID-T.com een verhaaltje neerzetten......
Hele veel succes en laat ff weten of je haar hebt gevonden....
 
Ik ben ook wel lief hoor. Ik heb dezelfde boodschap gezet op danclinx en start 2dance. Ik weet niet zeker of of het verhaal klopt, maar bovenaan staat een reactie van een jongen die zegt dat hij haar vriendje is. Aan de ene kant wel mooi. Heb ik in ieder geval straks ook die geweldige foto in bezit. Ik laat nog wel even weten hoe dit afloopt. In ieder geval bedankt voor je reactie(van jullie allemaal natuurlijk)

see u @ the party

Leon
laatste aanpassing
NuTeRo houdt je voor de gek, gok ik zo... hij heeft namelijk geen groen haar voor zover ik weet!

En wie weet heb je succes inderdaad. Ik kan me van vroeger in de Strobe en Thunder Magazine ook altijd van die oproepjes herinneren, en als niemand er ooit succes mee had zou ook niemand ze plaatsen denk ik!