Partyflock
 
Forumonderwerp · 11924
­ Nederland
Binnen kort Thunderdome a decade, en ik ga dr heen met een groep vrienden. We proberen een vriend mee te krijgen , hij houdt van de muziek en vindt t ook leuk om mee tegaan. Maar hij gaat NIET mee, omdat hij zeker weet dat hij op zijn smoel geslagen gaat worden vanwegen zijn kleurtje, hij is gewoon een Nederlander maar zijn ma is een donkere vrouw ( mix van Surinaams en Amerikaans ) .
Ik denk dat het wel mee valt, hij ziet t somber in.

wie heeft er gelijk ??
gewoon mee nemen die gast!

als iedereen thuis blijft krijgen ze helemaal hun zin...
En dit is nu wat ik in en in triest vind!!!:-(
ILT : als je nou ff dr bij zegt wat je triest vindt ? met dit reply kan ik alle kanten op !
Gewoon gaan man! en gewoon jezelf zijn op dat feest. Ik ga mij iig niet aanpassen aan dat kinderachtige gedrag
 
Ik denk dat Nick , net als ik , het enorm triest vind dat iemand zich geremd moet voelen om naar een feest te gaan.
Feesten zijn publieke uitgaansgelegenheden..wat inhoud dat elk mens..wit, zwart, geel of rood naar binnen mag en zonder kleerscheuren er weer uit moet komen.

Dat dit wordt geassocieerd met hardcore vind ik nog triester..aangezien hier vroeger nooit problemen mee waren.
In de begintijd van hardcore vond je meer zwarten op een feest dan in een R&B-tent

Helaas kwamen later de geschoren eikeltjes die het nodig vonden om de scene te verpesten met hun infantiele leuzen..


Die gozer moet gewoon een fuck you attitude hebben...belachelijk dat ie overweegt niet te gaan om zijn kleur.
2 acces --> je hebt gelijk, hij moet gewoon megaan.
Gewoon gaan met die banaan !
je laat je toch niet kisten door een paar van die hersenloze kaalkoppen die zonodig hun politieke mening moeten geven omdat ze niet kunnen feesten .

Laterzz..............
laatste aanpassing
 
ik snap niet dat iedereen altijd bang is voor een paar kale kansloze idiooten ? :) gewoon meegaan, en zodra een vinger naar hem uitsteken gewoon ergens een stalen buis, stuk hout, of baksteen zoeken. sim-pol
2 all : ja jullie hebben de zelfde mening als ik, das duidelijk. Maar zoals jullie weten zijn de betreffende eikels wel binnen en het is best fucked up om lekker je feessie te vieren en tegelijker tijd een beetje in de gaten te houden wat voor gespuis er om je heen hangt ( dit is overigens het bekende kleine groepje "rotte appels")...hmmz voor mij is t wel duidlelijk maar nu moet ik hem nog zover krijgen..we shall see.


(blijve posten he ...;))
- Het feest is in Amsterdam, niet echt een nazistad
- Er lopen meer buitenlanders rond ook
- 9/10 'naziskinheadgabbers' zijn mietjes, dus als jullie groepje en in het bijzonder hij een beetje groter zijn dan de gemiddelde speedsnuiver durven ze niks. er komt pas actie als ze zeker weten dat hij alleen is, hun met minimaal met 10 man, dat ie kleiner is dan hun en niet te veel oude garde/hooligans in de buurt staat, want ze zijn nog veel banger om klappen te krijgen dan hij
2 acces -->

Denk ook dat op Thunderdome A Decade ander publiek komt dan op de meeste hardcorefeesten van nu.
Veel oud-gabbers, die nu niet meer regelmatig naar hardcorefeesten gaan, zullen wel naar Thunderdome gaan.
Hij moet gewoon meegaan, en zoals Heikster al zegt, op Thunderdome komt een HEEL ander publiek dan op een gemiddeld kleine hardcore feest in een discotheek ofzo! Er komen ten eerste veel oud-gabbers, maar ook veel mensen die normaal alleen naar techno of hardstyle feesten gaan (kijk maar eens in de agenda van veel PF'ers hier :) ).

Verder is er, van wat ik van Tjeerdo begrepen heb, een hele strenge dresscode (geen kisten, lonsdale, fred perry, sherman, bretels, etc...) wat ook veel nep-nazi's zal buitenhouden. En de mensen die wel komen om te feesten maar normaal daar wel in lopen trekken nu gewoon wat anders aan! (aussies!)
dat hebben ze de vorige thunderdome ook gezegd. Dat er geen kisten en lonsdale shit gedragen mochten worden. En toch mocht het, alleen de broekspijpen mochten niet opgerold. Dus ik geloof er niet zo Gold
 
Artiest William Tech
ik zou'm gewoon meenemen, mits hij zich natuurlijk niet uitdagend gaat gedragen maar dat is logisch.
Ik denk dat het nazi-gehalte op dat feest laag tot vrijwel nihil zal zijn, maar dat weet je nooit zeker natuurlijk
Alphen Terror C> Dat is niet helemaal waar, want bij de vorige Thunderdome stond er alleen op de flyer 'als onze hospitality-dames vinden dat je er extreemrechts uitziet, kom je er niet in, dus 'dress on the safe side' '. Dat is dus meer een advies dan een echte strenge dresscode (die er dit jaar hopelijk wel is, en laten we ook hopen dat andere organisaties die volgens!)
 
geen kisten, londale ed?? hmm krijgen ze toch niet voor elkaar! en dan wordt er idd net als vorig jaar toch weer iedereen binnengelaten omdat zoveel mensen zijn die het toch dragen!

Bovendien vind ik het onzin om dat soort dingen te wijgeren! Ik vind het ook vervelen als ik geen lonsdale aanmag! Je veranderd bovendien de gedachten van mensen niet door ze andere kleing voor te schrijven.
laatste aanpassing
2 Shebyte : Je haald de woorden uit mijn mond..

Sorry dat ik niet echt duidelijk was..
laatste aanpassing
over het algemeen verwacht ik zoiezo niet dat er zoiets gebeurd maar 'dat' soort sfeerverziekers heb je natuurlijk altijd..

maarja ik zou zeggen.. gewoon meenemen die gast.. simpel.. ten 2e hoeft ie zich niet druk te maken want als er iets gebeurd neem ik aan dat daar genoeg security rondloopt (hoop ik)
tja kledings regels zijn altijd een beetje krom er wordt bij zowat elk hardcore feest gezegt dit en dat mag nie en dan loop je binnen en wat zie je?
juist dat gene wat nie mag...

maarja die gast moet gewooon naar thunderdome gaan want anders mist die wel iets!
Gewoon meenemen hoor, als het Echt te erg wordt, kan je altijd nog wat bouncers inschakelen wegens racisme en als die er niks aan doen, kan je altijd nog een woordje sturen naar de organisatie (neem die dan maar onder vuur), maar opzich denk ik niet dat het veel problemen zal opleveren.

Een maat van me is surinamer en is meegeweest naar Shockers zonder problemen, op of aanmerkingen. Nou weet ik wel dat Shockers een andere sfeer heeft dan op TD, maar het zal allemaal vast wel meevallen

Succes en veel plezier
 
Ik lees dit met mijn bek open...

anno 2002 moet er gewoon nog een topic geopend worden omdat een donkere jongen graag naar een hardcore feest wil...

Jesus..je zou jezelf bijna ophangen van ellende.

En Bla haalt weer bij mij de woorden uit mijn mond met zijn laatste alinea ;-)
Ik heb zelf een donkere vriendin, gaf geen problemen toen ik haar laatst mee nam naar een feest, 1 opmerking toen ik er TOEVALLIG niet bij stond, verder nergens last van gehad. Maar op zich wel triest dat ik toch maar ff bij de uitgang van de WC blijf wachten voor de zekerheid.

En Lonsdale en kisten heeft niks te maken met wel of geen feestverneuker. Witte veters, bretels, speldjes, tattoo's dat soort dingen eventueel wel.
ILT : als je nou ff dr bij zegt wat je triest vindt ? met dit reply kan ik alle kanten op !
_________________________________________________
No problem verder hoor , She heeft t prima verwoord , ik dacht wel dat jij ( en She ) dat bedoelde..

Ik ga me maatje dit forum ff onder zijn neus douwe , het is vrij duidelijk wat hier medegedeeld word ...thx Yall
Laat feestverneukers maar ff langs m'n huis rijden.Dan gooi ik ze bij de rest van de kadavers die ik in me kelder verstopt heb liggen.
Whooops...now i've said it.

cristel AIRWICK doet wonderen!!!!:D
Ja zou erg jammer zijn als die niet zou gaan vanwege z'n huidskleurtje %-) Ik laat me ook niet weerhouden door een paar eikels, kom op zeg, moet ik een vet feestje gaan missen omdat er een klein kansje is dat die kansloze lui wat gaan doen..

Ok ik ben wel een meid, misschien maakt dat de kans wat kleiner, maar het sfeer kan wel verneukt worden, aangezien ik er Turks uitzie ofzo (ben het dus niet) maar sowieso een getint look en dus rascistische opmerkingen kan verw88.
Maar ik trek me er lekker nix van aan want dat soort publiek is toch maar een piepklein gedeelte van het hele publiek (hoop ik :)). Wat ik tot nu toe heb meegemaakt was super tof...

Dus neem hem maar gewoon maar mee, anders krijgt ie erge spijt! :)
Gewoon meenemen, als er zoiets gebeurt dan is dat wel zo triest.

Ennuh er is ook een keer een vriend uit Rotterdam meegeweest naar een Hakkuhnacht in loco met allemaal wauze hagenezen en die is ook echt nie op zn bek geslagen.

Gewoon respect voor elkaar en voor de muziek waarvan je houdt, het zal tog te gek worden als die nooit naar een hardcore party kan gaan vanwege zn kleur
Hij kan gewoon gaan hoor!!
Tegenwoordig maakt dat kleurtje al geen zak meer uit, als ze maar wat lui op hun bek kunnen slaan
is hun avond wel goed.
Ik was afgelopen vrijdag in de Axl, in Utreg, en
daar liepen ook wel een paar donkere mensen rond.
Maar niemand is daar gepakt (die donker was dan) en er zijn wel vechtpartijen geweest, om nix natuurlijk, maar tegenwoordig gaat het niet meer echt op kleur.
ikke en mijn broertje (frindo) zijn halve pinda's. we zijn ook welleens naar hardcore feesten gegaan. ik heb nog nooit problemen gehad. de meeste nazi's zijn toch meelopers die gewoon een grote knuffel nodig hebben:D. er gaan trouwens meer met een kleurtje naar thunderdome. zoals housepinda. dus hij is zeker niet de enige.
laatste aanpassing
 
thunderdome wordt door ID&T georganiseerd, dus de beveiliging zal wel goed zijn...

sowieso zou ik hem gewoon meenemen, tis te gek voor woorden dat ie zich geremd voelt idd

jammer :(
Dan moeten ze wel een hele grote knuffel krijgen, hahahaha :D
Artiest {SHOWLIST artist 159051, 141693}
gewoon meenemen joh
wat maakt het uit of je nou donker of een melkfles bent
Mephisto> Lachen dat Housepinda ook gaat!
Artiest {SHOWLIST artist 141318, 1859, 17165}
sjee mensen :)
ik kan me vroegere tijden nog herinneren :)
gewoon donkere mensen in aussies en cavvie`s hoor :)

dus wat mij betreft meenemen die gozert!
Gewoon meenemen jah!!
Tegenwoordig worden veel van de nazi's ook al te pakken genomen door mensen die helemaal tegen dat gezeik zijn en ik ken ook donkere mensen die gewoon gaan...
gewoon bij ons pf ers komen staan en dan de 1e de beste nazi z`n bek vertimmeren :)
 
hij moet duzz gewoon mee!! anders gaat ie echt wel een supervet feessie missen!!

ikke als bruintje ga ook en ik ga wel naar meer hardcorefeessies en m'n maatje is ook niet echt blank en die gaat oook altijd!! jaaa joh we hebben er gewoon maling aan, als we maar kunnen stampuh :D
en anders heb ik natuurlijk ook nog de rest van m'n maatjes die mij beschermen hahahhaha LOL :D
kheb een hekel aan mensen die geen repect hebben voor een ander !

of het nu paars roze zwart of wit is!
Idd, gewoon gaan. Van onze groep komen er ook meerderen. Als die gepakt worden door dat soort sukkels, dan denk ik dat het AMC te klein is, want dan worden ze allemaal afgestraft. ;)
er zal gewoon GEEN vechtpartij komen.
We gaan een mooi feestje bouwen!
Ik heb er in ieder geval zin in!
Alleen ben ik wel heeeel erg benieuwd naar de line-up! :-)
Kijk Thunderdome is gewoon een groot feest en zoals hier al gezegd werd niet zoals die kleine hardcore feestjes waar echt alleen maar van die groepjes gabbers heen gaan. Vroeger ben ik vaak naar Harcore feesten geweest en nooit echt iets gemerkt qua racisme ofzo ,als jij gewoon lekker uit je dak gaat en niet aggresief overkomt ofzo gebeurt er helemaal niks. En er loopt genoeg security rond als er iets gebeurd. Er zullen ook heel veel mensen rond lopen die vroeger ook naar Hardcore feesten zijn geweest en die zijn net zo vriendelijk als toen en zelfs een stuk wijzer geworden naar mijn mening. Zelf heb ik ook een kleurtje maar ze moeten niet echt snel iets flikken bij mij want ik word helaas voor hun wel snel aggresief:D.

Beetje jammer dat Harcore in de verloop van tijd bij mensen die nooit in die Hardcore tijd naar feesten zijn geweest zo'n image heeft gekregen , echt jammer.
laatste aanpassing
Goeie mensen hier op PF (y) .

Hij krijgt een boel positieve argumenten te lezen..
Pcies zoals Bla zei: als die hooligans dat doorhebben zijn die gasten echt t zaadje. Heb t vorig jaar ook gezien op rebound. Liep er een gast met een whitepower teken op zn shirt, even later had ie dr een blauw oog bij....
Nah, die gast moet gewoon lekker gaan. Zal echt geen probleem worden. Weet je hoeveel getinte mensen er op feesten lopen zonder problemen.
Ik bedoel, het is natuurlijk wel een kwestie van instelling. Als hij de hele avond sjago gaat lopen kijken en mensen irriteert dan kan het voorkomen dat er ruzie komt maar dit komt dan dus niet doordat hij een kleurtje heeft maar gewoon door zijn persoonlijkheid.
Dit kan dus net zo goed gebeuren met iemand die blank is.
 
Hij wordt misschien soms schuin aangekeken, maar ja gaan dus...enne anders gewoon rellen.
 
hij moet gewoon heen gaan scheit hebben aan die gasten die hem schuin aankijken iedereen komt toch voor hetzelfde ze zullen hem echt wel accepteren :S en zo niet dan zijn ze een door en door triest!!! als die mensen echt zo erg ijn dan worden ze op elk feest wel in elkaar geslagen want sommige gabbers kome ook op andere feesten er er gebeurd bijna nooit wat voor zover ik weet

dus gewoon gaan!!!
 
en feesten in amsterdam is nooit veel racisme eerder juist anti ( buiten enzo...) Vorige keer ook bij HR in HMH ,aan het einde stond er een grieop AM*dammers die sloegen echt veel die eruit zagen als Nazi's en echt NIEMAND deed wat....
Acces jij heb gelijk,ik denk dat ie r wel in komt hoor.