Partyflock
 
Forumonderwerp · 11761
­ Nederland
 
Auw... godverdomme kutzooi!!! :@ :/ :S
Heb GVD ook een probleem met die kuttanden!!!

Krijg een wortelkanaalbehandeling:@
http://party.snt.utwente.nl/index.php?SECTION=forum;ACTION=showtopic;TOPICID=10627

Is al een topicje over geweest, misschien hebbie daar wat aan. Ik heb er dus nu 2, van boven, geen last van gehad maar wel heel mn bek weer scheefgegroeid. En een beugeltje, hmpppffff...kost een hoop geld, bovendien scaht dan helemaal iedereen me 16, zoenen is nie fijn en hard gaan met een lading ijzer in je msoel al helemaal niet. Dus als die krengen onder ook doorkomen ben ik het haasje en moeten ze eruit. Ben ze nu door middel van instraling ana het verzoeken niet te komen en lekker onder mn tandvlees te blijven! ;-)
 
Bij mij zijn er 3 weg gehaald, hoefde niet naar het ziekenhuis, werd gewoon op de kazerne gedaan :S Uiteraard ging er wat fout, eentje brak af, hehehe. Direct foto maken, ding doormidden geboord en eruit getrokken in 2 stukken. Deed goed pijn, daarna ook nog een paar dagen, maar dan ben je ook van alle ellende af, voor altijd. De 4de bij mij gaat er niet uit, ligt onder tandvlees en weg snijden beginnen ze gelukkig niet meer aan, alsof ik dat al wel wilde :S Succes met de tandarts en je kiezen, gaat vast goed komen :)
 
I didn't get mine yet, and I am 20... Does that mean I am a retard? ;-)
ik heb voor 3 weken terug de laatste laten wegsnijden:D:D:D:D

blij:D:D:D
ik hoef niet meer...
wat een kl*te weken heb je dan..
hele wang dik, slecht kunnen eten ect...

suc6
 
Klote zeg :(
Ik heb het gelukkig nog nooit gehad.

Maar veel succes ermee en hopen dat het snel weer over is :)

Succes ermee

(K)
pff die van mij moeten er ook ooit een keer uit, hedt past ook totaal niet. Wat heb ik een last gehad (en soms nog) van die dingen.

2 kamaya: een wortelkanaalbehandeling is ff vervelend maar op zich niet echt erg, ik had mijn 1e toen ik 8 was dus....
 
hij is deze week gaan groeien

en mensen DE TERING!
Transformers........robots in the sky
Nou bij mij zijn er 2 al helemaal door(fucking pijn gehad)
en onder zijn ze aan het duwen door mn tandvlees dus afwachten tot ze door zijn.

MORGEN moet ik 1 verstandskies laten trekken en de rest volgt nog :(

maar er zijn al weleens eerder 2 normale kiezen weggehaald dus ik weet ongeveer hoe het gaat.
Kmot die kankerdingen uit me muil laten janken. Heb beugeltje gehad (was lief hoor) en heb al 4 kiezuh motte laten trekkuh, want me muil is te klein. Volgens sommige mensen niet...maar goed...

1 is nu al aardig door, en die andere begint te komme, hebt er op sich niej veel last van, en nu gaat ik schijtuh.

DUH M@ZZOL$$
alle vier eruit laten halen, zat in 3 een gaatje (vreemd had nog nooit een gaatje gehad) en ik dacht strax boren ze teveel weg, kunnen ze niet goed meer trekken, dus hop eruit.

Was fluitje van een cent, geen pijn alleen wat eng, en de onderste kiezen zaten muurvast. Nahja na wat kraken en knarsen had ie ze. Bloede ook btw haast niet.
 
FOUT fluffie :-)
disguise... (ik dacht het ook altijd als klein kind daar niet van ;))

(ow met een q? :P ik gebruik het woord bijna nooit dus kan het niet zo goed spellen :D)
laatste aanpassing
 
Transformers, more then meets the eye ! Transformers, robots in disquise !

:D
 
Ben ik blij dat die 4 er al uit gehaald zijn bij de kaakchirurg...eentje wilde er niet uit...maar nadat deze doormidden was gezaagd lukte het wel..succes !!! ;-)
 
Okee morgen gaan de eerste 2 er om 13.00 uur uit:( door de kaakchirurg. Daarna gelijk een afspraak maken voor de andere 2. Dan ben ik eraf... want ik kan nu gewoon niet eten!!! Okee dat ik niet kan eten heb ik wel vaker last van...

thnx voor al het succes
laatste aanpassing
O da's mooi minder dus...hopelijk ben je wel van je pijn af a.s. zaterdag, anders moeten we Maarten maar eens effe goed gaan verdoven ben ik bang!

Succes morgen dan maar, hopelijk ben je iets meer een held dan ik, ik HAAT tandartsen en ik vlieg al door het dak als ie alleen al met dat haakje door mn bek schraapt. Maar goed, als ik geweten had dat die krengen heel mn gebit scheef zouden duwen had ik ze ook laten tyrekken. Alleen die oetlul waar ik elk jaar mn tandjes op drugsgaten moet laten controleren zei dat dat niet nodig was....grrrrrr....

Dikke (k) nu het nog kan en geen pijn doet!!!! (6)
 
Oei ja als die verdoving uit gaat werken is KLOTE !!!!!!! maar het is beter dat je ze eruit laat halen...
Heb gelukkig nog nergens last van :d
tsjaaaaa kut he...... worden ze er nog uitgetrokken ook pfffffew wat moet dat worden....maarten zonder verstand!!
Hewhehe zo had ik het nog niet eens bekeken. Arme kerel...zullen we daar maar goed misbruik van gaan maken,m strax, van Maarten het tandloze mongooltje???

Hehehehehe

(k) ;-)
 
Die van mij zijn ook alle 4 operatief verwijderd!
Ik wens je veel suc6, en bereid je maar wat voor op een "beetje" pijn! Zag eruit als een hamster! Geen gezicht! Goede tips: Blowen en snuiven! Verdoofd goed. Zuipen ook wel, maar als je dan moet :bah: :kots: doet het nog meer pijn!
 
Hmm ik zou toch maar niet gaan snuiven als ze net die dingen eruit gejetzt hebbuh...whehehe...blowen helpt wel maar is slecht want het verontreinigt de wond weer...en zuipen is echt al heel erg slecht, je zou zeggen dat het ontsmet maar dat is niet zo...niet doen
laatste aanpassing
 
Wow die verdoving was echt alsof je de beste coke allertijde had gesnoven... maar zodra die uitgewerkt is dan weet j eniet waar je het moet zoeken man. kanker wat een pijn. Lag te shaken op bed, leek wel een junk met afkickverschijnselen. Nu gaat het wel weer. Eten gaat nmog wel erg moeilijk, maar een beetje vlaflip gaat er wel in :)

Drugs zit ik nu eigenlijk niet echt op te wachten. beetje sos misschien, maar blowen echt niet. precies wat Paolo zegt, dat verontreinigd de wond.

Over 2 weken gaan de andere 2 eruit en dan beik er helemaal vanaf.
 
Die van mij is gewoon getrokken door de tandarts.
Helaas kan dat alleen met de bovenkaak (wat mij verteld is tenminste)
Die van mij zijn aan het kapot gaan, hopen dat ze er gewoon uitvallen
 
Tja. phoolie
Mijne gingen ook stuk.. vandaar dat ze druit moesten
Khad dr geen last van ofzo
Kheb ze er alle vier in december/januari laten uittrekken (2 per keer). Was lekker zooitje, al dat gesnoei in m'n tandvlees, maar door die verdoving voel je toch niks. Alleen dat geruk aan je hoofd is wat minder. Verder gewoon op tijd paracetamolletje slikken en niks aan de hand. Alleen wel matig dat je de eerste tijd niet echt kan eten. Heb toen vet aan de garnalen, krab en zalm gezeten, dat ging makkelijk naar binnen, whehe.
Ze gaan er vandaag uit bij mij:(

Hopen dat ik er zaterdag bij HR geen last van krijg :vaag: