Partyflock
 
Forumonderwerp · 11905
­ Nederland
Damn kom ik daar gisteren bij de meeting aan ziet gewoon die hele hoek bij vak 112 echt letterlijk zwart van de mensen.Ik ben al niet zo een figuur die iedereen de hand gaat schudden enzo.Had effe de mensen die ik wel redelijk goed ken (en wat nieuwe mensen) gedag gezegd en was daarna weer weggegaan.Was mij effe iets teveel.
Er staan echt zoveel mensen dat ik geeneens zin heb om te vragen of diegene nou wel of niet op PF zit.Vind dat echt dom staan altijd als ik aan iemand vraagt of ie hier op het Forum zit maar helemaal niets van PF afweet.Sta je dan met je bek vol tanden...eeuh sorry :S.
Nog meer mensen die liever de wat kleinere meetings hebben dan die inmens grote??

GREETZ!!
 
Ja, precies!

Ik heb deze niet gezien... MAar ja, als een meeting groot wordt is het gewoon chaotisch.

2 bellie>

Heb je nadat ik je gewaarschuwd heb, de hele avond niet meer gezien, was je bang en ben je toen naar huis gegaan :p ;)
Daarom was ik dus ook niet bij de meeting op sensation black.
Te druk en ik hoorde dat het bruine cafe dicht was en dat je tegen de richting in moest lopen.
Maar heb wel veel PF ers gezien en gesproken.
 
Ik ben wel ff gaan kijken vond het best gezellig op zich

altijd handig ook om bekenden daar te treffen ipv 10 smsjes naar mekaar te sturen en dan nog mislopen
Yupz, had ik t nog ff met je over. Vind t te massaal zo.
 
Hmm, raar, Nakkie en ik konden het niet vinden %-) Maar inderdaad, doe mij maar een kleine meeting i.p.v. die mega grote, veel gezelliger!
ik stond er bij en ik keek er naar .. had weinig zin om me in dat gedring te gaan mengen ..

had echt zoiets van de bekende zien me wel die komen wel naar me toe en de rest .. ach kijk maar even ..

krijg je weer om de drie seconde .. Ja ik ben intrix .. en dan zo'n gastje .. o ja jij geeft vaak huisfeestjes ofzo toch .. ja zoiets ..

LAAT MAAR! geen zin in
 
Ben ff gaan kijken. En inderdaad ook ff een paar bekende gezichten afgelopen, ff gekletst, fotootje geschoten en weer lekker verder gegaan.
ja ik vind kleine altijd wat knusser en je krijgt meer de kans om iemand echt te spreken zonder dat je schouders kapot getrokken worden

de grote ga ik evengoed wel heen, hoewel dit niet meer veel meer zal voorkomen, want ik ben die grote feesten een beetje zat
de magie is er voor mij af zeg maar
laatste aanpassing
Ik heb medelijden met de fotografen daar:-D

Enne ik heb zoiets.. Een meeting met 20 man is groot genoeg!!
zo'n meeting als op impulz was wel lachen, vooral als je aan de verkeerde kant staat, want daar was het niet zo druk, een man of 20 denk, maar toen we hoorde dat de rest aan de andere kant stond, stond ik alleen nog met dr.chills en chris te praten en de rest was weg. dan moet je er wel achteraan, ff kijken
 
Toen ik vrijdag zag dat er 275 pf-ers zich aangemeld hadden voor de meeting had ik echt zoiets: Okay ik ga erheen om ff bekenden te zien en daarna ben ik echt weer direct pleitte. Echt geen zin om alleen maar continue handjes te schudden, naam te horen en weer door naar de volgende. En aan het eind van de meeting er achter te komen dat je eigenlijk geen 1 nieuwe naam meer hebt onthouden.

Maar waar waren al die 275 pf-ers eigenlijk??? Ik vond de meeting echt niet super druk dit keer hoor!! Of was ik te vaag??? Zou best kunnen hoor.
Ik ben 4 keer op een meeting geweest, 3 keer op een meeting met 10 man of minder, en 1 keer op een grote (Impulz) en moet zeggen dat ik op die kleine meetings toch de meeste mensen heb leren kennen... Zo'n grote was ook wel grappig, maar daar stond ik eigenlijk alleen te praten met mensen die ik al kende!
20 nick??? dat is wel heel klein :S

Ik vond de meeting wel geinig...Weet ik tenminsten zeker dat ik sommige mensen zie. Want in de zaal vind je nooit iemand :S
De meeste die ik ken vind ik vanzelf wel tijdens de avond zelf. Ik was ook niet op de Awakenings Outdor meeting, maar heb toch bijna iedereen gevonden. :)
hhmmm ik ga gewoon voor de bekende mensen, en tja een foto als herinnering is ook altijd leuk :)

Te groot is idd niet zo leuk, maar ach :P
 
Sensation zou mn 1e bewuste meeting worden. Ik naar dat bruin cafe om 1.00 uur, en ik zag zo'n grote groep dat ik mezelf even op de foto heb laten schieten en hem weer genokt ben!!

(k)
bellie!
ik ben express niet naar de meeting gegaan,
ik heb er zo weinig aan.
"hoi ik ben danseresje.
alles goed?met mij ook doei!"
kleintjes vind daarom ook veel leuker.

maar ik heb je nog wel even gezien!
kus kus
Miekie alias danseresje
Miekie ik heb je nu gvd niet gezien ...lekker ben jij :(

Nou zie je snel wel weer ergens opduiken !!!
was idd veels te groot, kben er ook maar ff geweest, aantal bekende gesproken en paar nieuwe mensen, op aantal foto's gegaan en daarna weer pleite.. de kleinere meetings zoals op hardbass zn beters
 
Ik ben nu op 2 meetings geweest:

Shockers, was dat ik Nutero kende anders had ik daar niet lang gestaan want het was een beetje ongeorganiseerd zooitje in die vage hal.

Qlubtempo, Ik was mijn pfvrienden al tegengekomen in de zaal zelf en gebruikte de meeting om alleen ff een picture te laten maken.

Impulz outdoor was ik hem spontaan vergeten maar een telefoontje en ik was bij de mensen die ik wilde zien! :)

Dus ik heb nog niet echt een hele coole meeting gehad zeg maar! Maar aan de andere kant! Waarom zou je maar iedereen moeten meeten omdat ze toevallig op dezelfde site zitten! Ik houd het voornamelijk bij mn eigen vrienden en PFvrienden en mochten die wat mensen meegenomen hebben krijgen ze ook een hand! :)

Kleine meetings heb ik dus nog niet aan gedaan maar dat komt volgend jaar wel!

2 Bellie! ik weet precies wat je bedoelt met je voor lul voelen staan als je iemand aanspreek die niet eens van PF blijkt te zijn! :S :)
Eigenlijk kan me dat ook niet zoveel schelen dan want ik voel me dan toch meestal al superrelaxed!!! ;)
 
de meeting van black was wel errug groot...
 
ik ga al een hele tijd niet meer naar meetings toe...compleet nutteloos je komt al die mensen toch niet te kennen, de helft drvan hep zich alleen maar ooit es aangemeld op PF en that's it.
Ik vond die kleine meetings in het begin nog wel leuk van PF of s2d.
wij houden gewoon irc-meetings, joe ;-)

ben zelf ook niet op meeting geweest. Meeste mensen die der komen interesseren me toch niet. Wat moet ik nou met 150 mensen waarvan ik nog nooit een post heb gezien.

Ben wel ff op s2d meeting geweest. Daar waren iets van 15-20 mensen ofzo, dat vind ik dan nog wel leuk. Want dat zijn over het algemeen ook mensen die ik toch wel goed ken.
Ik vind het op zich niet erg dat er veel mensen zijn op een meeting... En het is toch ook leuk dat er mensen naar je toe komen en zich voorstellen. Het is vaak wel zinloos omdat je de namen toch wel weer vergeet. maar het is een beetje triest om te zeggen dat je je irriteert aan het feit dat mensen zich willen voorstellen aan je....

Ik weet niet waar sommige mensen zich druk om maken.....

Maar Bellie heeft wel gelijk als hij zegt dat kleinere meetings gezelliger zijn. zonder mij was hij denk ik niet eens bij die meeting:D:D

Sorry Ferdy!;P
Nou mano ik was al bij de meeting,maar daarna weer weggegaan.Kwam jou tegen en toen toch maar weer terug gegaan.
Ennuh ik heet Verdine geen Ferdy.:@ ;)

GREETZ!!
hahaha ok Verdine!!! articuleer dan ook als je je voorsteld......;)
is dat geen meisjesnaam trouwens? ;D;P
laatste aanpassing
Mano dat heb ik je toch al gezegd dat het geen ferdy is.
Maar haha ik dacht het eerst ook hoor toen ik bellie leerde kennen.
groot...klein...size doesn't matter

vond het wel een relaxte plaats voor een grote meeting. ook altijd weer errug grappig dat anderen mijn kop wel herkennen ik me telkens afvraag...wie ben je :D

belangrijkste van een meeting is dat je een btje kan praten met elkaar. heb meetings gehad dat elkaar dus echt niet kon verstaan door de muziek :S
 
ben eigenlijk gestopt met die meetings..
kleintjes zijn wel gezellig, maar die grote..
klinkt misschien stom, maar ken al heel veel gezellige mensen en die kom ik toch wel tegen.. dan ga ik liever lekker feesten dan dat ik me een uur lang ga voorstellen aan mensen wiens naam me echt nix zegt, en vice versa.
Was er deze zaterdag op sensation wel weer s bij, maar dat was meer omdat het feest echt niet boeiend was, en er nu geen stampplek 'rechtsvoorin' was. Dus meer om oude bekenden te zien.
 
Vind je dat echt vreemd Mars ? ;p
Artiest {SHOWLIST artist 141318, 1859, 17165}
twas gezellie :)
Ik vindt het altijd wel leuk dit keer MOEST ik even met JESS op de foto 8)8)
vond de meeting errug gezellig maar dat kwam vooral omdat er net iets heel hard in mijn koppie insloeg. lekker, lekker lekker........