Partyflock
 
Forumonderwerp · 915633
­ Nederland
Artiest Buya
Final Solution

een knaller van een feest voor een goed begin van 2007!
27 januari is het zover. dan blazen we bij molly malones (groningen) het dak eraf. we hebben een aantal grote namen staan die ondersteund zullen worden door lokale talenten.
er zijn 3 area's waarvan 1 als vip ruimte zal dienen. bij de vip kaarten zitten een aantal consumpties en er zal ook voor eten e.d gezorgt worden (de exacte samenstelling word nog bekend gemaakt)

de line up:

Dano
Lady dana
Neophyte LIVE!

Rabutu
Rayzor
Diffreq
Triple Six
Buya
Oxytocin
Johnny 7
Bazooka Dj Team

de prijzen:

voorverkoop: 20 euro ex fee
deurverkoop: 25 euro

VIP voorverkoop: 30 euro ex fee
VIP deurverkoop: 35 euro

voorverkoop start medio december....


BE THERE!!!!!
Fijn naampje voor een feest vind je niet??

Gegroet een WYNN
Trouwens, komt Zyklon B ook?

En zijn er balonnen met gas te koop?
laatste aanpassing
Leer moment:

Endlösung

De Endlösung der Judenfrage is de in het Nederlands gebruikelijke term voor het Duitse plan om een systematische en veelomvattende genocide (ook wel de Holocaust of Shoa genoemd) op het Joodse volk in Europa te plegen. De term werd bedacht door Adolf Eichmann, een van de verantwoordelijken voor de uitvoering van het plan. Hiervoor werd hij in 1961 ter dood gebracht in Jeruzalem.

In de Engelstalige wereld wordt veelal voor de Endlösung het begrip Final Solution gebruikt. In de Nederlandstalige literatuur wordt echter het begrip Endlösung veel gebruikt. Abel Herzberg gebruikt het woord in zijn boek Kroniek der Jodenvervolging 1940-1945. Een van de hoofdstukken uit dit boek draagt de titel Endlösung der Judenfrage. Ook Jacques Presser gebruikt de term in zijn boek Ondergang. Loe de Jong gebruikt het begrip in zijn Het Koninkrijk der Nederlanden in de Tweede Wereldoorlog.

In Oost-Europa werden, direct volgend op de Duitse aanval op de Sovjet-Unie in juni 1941, meer dan een miljoen Joden vermoord. Deze moordpartijen werden hoofdzakelijk uitgevoerd door Einsatzgruppen die achter het front opereerden. Deze misdaden vonden plaats voordat (vanaf het voorjaar van 1942) de Endlösung georganiseerd was. Het besluit om alle onder Duitse jurisdictie vallende Europese Joden systematisch (op mechanisch-industriële wijze) te vernietigen, is vermoedelijk (in een aantal etappes) in de tweede helft van 1941 genomen. De operationele implementatie ervan werd besproken tijdens de Wannseeconferentie op 20 januari 1942. De verslagen en notulen van deze bijeenkomst zijn na de Tweede Wereldoorlog intact aangetroffen en zij dienden onder meer als bewijsmateriaal bij de processen van Neurenberg. In het voorjaar van 1942 ging de Operatie Reinhard van start, waarmee de systematische vernietiging werd ingezet.

Onder historici bestaat nog geen volledige consensus over het tijdstip waarop de nazitop besloot het Europese Jodendom te vernietigen. Algemeen wordt aanvaard dat de grote lijnen van de Endlösung gedurende de zomer en de herfst van 1941 vast kwamen te liggen. Volgens de historicus Christopher Browning is de beslissing om de Joden uit te roeien in twee etappes genomen: in juli 1941 viel het besluit om alle Russische Joden te vernietigen, nadat direct na de Duitse inval de Einsatzgruppen reeds begonnen waren met het uitmoorden van honderdduizenden Russische Joden. In oktober 1941 viel volgens Browning het besluit om alle overige Joden in het onder Duitse invloed staande deel van Europa uit te roeien. In dit licht moet dan ook de brief van 31 juli 1941 van Hermann Goering aan Reinhard Heydrich worden bezien, waarin Goering zegt:

In Ergänzung der Ihnen bereits mit Erlass vom 24.1.39 übertragenen Aufgabe, die Judenfrage im Form der Auswanderung oder Evakuierung einer der Zeitverhältnissen entsprechend möglichst günstigen Lösung zuzuführen, beauftrage ich Sie hiermit, alle erforderlichen Vorbereitungen in organisatorischer und materieller Hinsicht zu treffen für eine Gesamtlösung der Judenfrage im deutschen Einflussgebiet in Europa.
(vertaling: In aanvulling op uw opdracht van 24 januari 1939 om het Joodse probleem in de vorm van emigratie of evacuering op te lossen op een manier die recht doet aan het huidige tijdsgewricht, geef ik u hierbij de opdracht om alle organisatorische en materiële voorbereidingen te treffen voor een totale oplossing van het Joodse probleem in het onder Duitse invloed staande Europese gebied).

De historicus Christian Gerlach bepleitte een ander tijdspad. Hij stelde dat Hitler het finale besluit bekendmaakte op 12 december 1941 tijdens een toespraak tot een gezelschap van Reichsleiters en Gauleiters van de NSDAP. De dag na deze toespraak noteerde Josef Goebbels in zijn dagboek dat Hitler had gezegd dat er schoon schip zou worden gemaakt met betrekking tot de Joden. De Joden waren volgens Hitler de wereldoorlog begonnen en nu zouden zij als gevolg daarvan zelf worden uitgeroeid. Op 16 december 1941 hield Hans Frank een toespraak tot regionale leiders in het Generaal Gouvernemnt, waarin hij in dezelfde bewoordingen over het vernietigen van de Joodse bevolking sprak.

Rond november 1941 waren de eerste vernietigingskampen aangelegd: eerst Belzec, toen Sobibor, Treblinka, Chelmno en Majdanek, en ten slotte Auschwitz-Birkenau. De massamoord op de Joden nam vroeg in 1942 een aanvang.

Gegroet een WYNN
 
erg foute naam
sorry het is niet mijn feest en ik heb de naam niet bedacht. wat jullie er verder achterzoeken is dus niet aan mij en vind het zeer jammer dat alles altijd in zo'n negatief daglicht gezet word door mensen. maar ja iedereen zijn eigen mening. ik weet in ieder geval wel dat de organisatie nooit het idee heeft gehad om enige referentie te maken naar de tweede wereldoorlog en de jodenvervolging!!!
Uitspraak van Dj-Buya op zondag 26 november 2006 om 21:37:
sorry het is niet mijn feest en ik heb de naam niet bedacht. wat jullie er verder achterzoeken is dus niet aan mij en vind het zeer jammer dat alles altijd in zo'n negatief daglicht gezet word door mensen. maar ja iedereen zijn eigen mening. ik weet in ieder geval wel dat de organisatie nooit het idee heeft gehad om enige referentie te maken naar de tweede wereldoorlog en de jodenvervolging!!!

Ik ben het compleet met Buya eens, alsof de organisatie dat heeft bedoeld tuurlijk niet. En waarom denken mensen daar zo over door, het is gewoon een feest dat niks met dat soort praktijken te maken heeft! gewoon lekker los gaan
hmmz denk niet dat k kom, 20 euro is veel te veel voor zo'n gare locatie en neophyte kom ik op de grote feesten wel weer tegen
laatste aanpassing
 
final solution = ook laatste oplossing
d8 ik zo ma idd deze naam lijkt me niet passend
en we zoeken er niks 8er lijkt mij ma
Uitspraak van WYNN op zondag 26 november 2006 om 19:01:
Leer moment:

had je dat zelf niet kunnen lezen en stil kunnen houden ?
lijkt me nie zo handig eigenlijk dat je zoiets post niet iedereen zal zoiets er 8er zoeken namelijk...
magoed net als wat men gabber zegt
Uitspraak van Early Vooraan op zondag 26 november 2006 om 22:55:
denk niet dat k kom

20 euro voor zon lokatie en line up met alle respect voor de dj's hoor ma vink een beetje veel eigenlijk....
 
Oh waarom doen mensen toch zo moeilijk! :S
Gewoon een Feest zonder rare bijbedoelingen ;)
 
hallo aan iedereen die dit leest ik ben de organisator van final solution
met de naam van het feest doel ik nergens op het is voor mij de laatste oplossing en over de prijs kan ik het volgende zeggen het is nog niet zeker dat het 20 euro word en wie er komt ga er maar vanuit dat het een feestje word om niet gauw te vergeten laat ik maar zegen de final solution voor het perfecte feest gevoel met vriendelijke groet a-cab events the mask
Uitspraak van verwijderd op zondag 26 november 2006 om 23:04:
20 euro voor zon lokatie en line up met alle respect voor de dj's hoor ma vink een beetje veel eigenlijk....

:yes:
 
:no:
laatste aanpassing
idd ik vind het ook een beetje duur.....
en dan ook nog in molly malones...:S
ik ga denk wel ergens anders heen :yes:



(K)
 
Uitspraak van :sweethug:Desiree_terrorwijf :smoke: op maandag 27 november 2006 om 15:48:
idd ik vind het ook een beetje duur.....
en dan ook nog in molly malones...
ik ga denk wel ergens anders heen

...
 
te duur zie neophyte wel in bakkeveen voor een 10tje :P:D
 
Jaa maar de prijs staat nog niet vast he, grote kans dat ik zowieso wel aanwezig ben:P.
Uitspraak van Early Vooraan op zondag 26 november 2006 om 22:55:
20 euro is veel te veel voor zo'n gare locatie

k moet dr ook nog ff over na denken..
fuck he.
als je met eeninstelling heen gaat dat de lokatie kut is kan je net zo goed op de plee gaan zitten .
het gaat om het feestje en niet om de lokatie
en voor de duidelijk heid.
final solution heeft niks met hitler te maken fuck die gast weet je.
mensen stop toch eens der mee om in de oorlog te leven tering tis 50 jaar geleden.
sgraks kan je niet eens meer zeggen dat bijv 88 je geluksnummer is of zo.
final solution = laatste oplossing en als het tot betrekking tot hitler was hadden we het wel in het duits gezet.

hihi ik ben der wel lekker knalle.
wat kan mij die 20 eu verrotte als het maar een top avond word

later
Uitspraak van Early Vooraan op zondag 26 november 2006 om 22:55:
hmmz denk niet dat k kom, 20 euro is veel te veel voor zo'n gare locatie en neophyte kom ik op de grote feesten wel weer tegenlaatste aanpassing 26 november 2006 22:58

jij moet gewoon je bek houden want jij hebt altijd wat te zeiken met die neppe egn rotzooi van je... en jij herkent nog geen echte gabber al zou je er overheen pleuren...
en welk groot feest btw.. ik zie je ja nooit op een grote locatie

Uitspraak van voortschrijdend gemiddelde op zondag 26 november 2006 om 19:01:
Trouwens, komt Zyklon B ook?

Ja die komt en dan kunnen we jou er in vergeven!!!!!:@

DUS ALS JE ALLEEN MAAR KUNT ZEUREN.., BEK HOUDEN EN OPROTTEN
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op zondag 26 november 2006 om 23:04:
magoed net als wat men gabber zegt

En jij durft die neppo een gabber te noemen :lol:
laatste aanpassing
Uitspraak van WYNN op zondag 26 november 2006 om 19:01:
Leer moment:

alsof wij nog nooit naar school zijn geweest...
Sukkel
 
Artiest FFS vs VIB
Uitspraak van Dj-Buya op zondag 26 november 2006 om 18:53:
de line up:

Dano
Lady dana
Neophyte LIVE!

Rabutu
Rayzor
Diffreq
Triple Six
Buya
Oxytocin
Johnny 7
Bazooka Dj Team

de prijzen:

voorverkoop: 20 euro ex fee
deurverkoop: 25 euro

VIP voorverkoop: 30 euro ex fee
VIP deurverkoop: 35 euro

voor zo'n line up had ik persoonlijk toch een andere
locatie gezocht, dan zouden de prijzen ook wel kunnen,
mja das mijn mening...
tis daar namelijk 1 en al trapwerk, c.q. kleine ruimtes...

Uitspraak van verwijderd op zondag 26 november 2006 om 20:53:
erg foute naam

mja zo kan je overal wel weer wat 8er zoeken...

ik denk toch eerder dat ze de naam hebben gekozen
door de locatie, de laatste oplossing...
(om uberhaubt een feest te kenne houde) :lol:
laatste aanpassing
Uitspraak van Ome Jelmo TS op dinsdag 28 november 2006 om 10:21:
en jij herkent nog geen echte gabber

k weet in ieder geval dat jij er geen bent, want heb genoeg dingen over jou gehoord, jouw mening over mij lig ik niet wakker van. Daarbij komt dat jij alleen kan reageren op misschien wat negatieve dingen van mij, de rest kijk je overheen. Mja ik geef gewoon een reactie, net als anderen hebben gedaan, maar daar zeg je niks van. Ook best wel sneu dat je dit alles via dit doet, als je wat tegen me hebt, best, maar probeer niet zo op te vallen, of heb je aandacht tekort ofzo... Dat is ff wat ik kwijt wou.



Verder wil ik even kwijt, vooral aan EGN leden gericht, met de naam van het feest wordt absoluut NIKS bedoeld, ik heb met de organisator gepraat en hij baalt er zelf ook van dat het zo negatief naar voren komt. Dus begin hier niet weer over, en ik hoop dat het feest een succes wordt, met of zonder mij, daar ben ik nog niet uit, dat zie ik tegen die tijd wel ff.
 
Uitspraak van Early Vooraan op dinsdag 28 november 2006 om 10:50:
met de naam van het feest wordt absoluut NIKS bedoeld, ik heb met de organisator gepraat en hij baalt er zelf ook van dat het zo negatief naar voren komt.

das dan weer wel mooi om te horen lijkt me...
mede voor het EGN :)
Uitspraak van Early Vooraan op dinsdag 28 november 2006 om 10:50:
k weet in ieder geval dat jij er geen bent, want heb genoeg dingen over jou gehoord, jouw mening over mij lig ik niet wakker van. Daarbij komt dat jij alleen kan reageren op misschien wat negatieve dingen van mij, de rest kijk je overheen. Mja ik geef gewoon een reactie, net als anderen hebben gedaan, maar daar zeg je niks van. Ook best wel sneu dat je dit alles via dit doet, als je wat tegen me hebt, best, maar probeer niet zo op te vallen, of heb je aandacht tekort ofzo... Dat is ff wat ik kwijt wou.

Dat mag dan wel zo zijn klapkaak maar dingen over mij horen en mij daadwerkelijk kennen ligt heel ver uit elkaar
En dat ik zelf niet zuiver op de graad ben weet ik wel en dat is ook geen geheim. verder had ik mij niet op deze manier hier op dit forum moeten uiten. zulke dingen moet ik denken en niet zeggen mijn excuses als ik andere leden van egn heb beledigd.. dat was niet mijn bedoeling.

Uitspraak van Early Vooraan op dinsdag 28 november 2006 om 10:50:
heb je aandacht tekort ofzo...

Weet je niks originelers?????
laatste aanpassing
 
hoi wil je kans maken op 2 kaarten voor final solution verzin dann een orgineele sub titel die knalt en toch beschijden is de winnaar krijgt 2 vip kaarten in totaal zijn er 15 kaarten te winnen dus kom op verzin iets lueks en win die kaarten sicces voor iedereen vul je sub titel in via the mask gewoon een berichtje sturen ik stuur je terug als je win en kans maakt op vip kaarten met vriendelijke groet the mask a-cab events
john fuck hun als ze niet eens zijn met de naam dan niet. hun probleem weet je. genoeg anderen die het wel leuk vinden.



en klapkaak je hebt het bij egn over vooroordelen op andere mensen moet je kijken wat je zelf doet je niet anders dan al die mensen die voor oordelen op ons hebben.
en eerst zit je het af te zeiken
en word het heet onder de voeten is zeg je er niks meer over en wens het succes nou bedankt maar steek t zwaar je reet in en ver ook.
en zeg ook maar niks meer over kaaltuig tis 1 van de relaxde en echtse gabber die ik hier in het noorden ken.
ben der echt pist over en als ik pist ben is het nie goed.
en praat maar niks meer goed want dan had je het allemaal niet moete zeggen.
en nog iets als je het allemaal zo goed weet he
organiseer zelf dan es wat
als je de conecties heb...


nou ga ik lekker pitte

houdoe en toedeledokie.
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op zondag 26 november 2006 om 23:04:
20 euro voor zon lokatie en line up met alle respect voor de dj's hoor ma vink een beetje veel eigenlijk....

:yes:, mee eens.. maarja ik zie wel.. denk dat ik toch wel aanwezig ben..
 
Yeah :D
Snif komt ook! :P
Uitspraak van Mark H :bier: op woensdag 29 november 2006 om 03:40:
20 euro voor zon lokatie en line up met alle respect voor de dj's hoor ma vink een beetje veel eigenlijk....

, mee eens.. maarja ik zie wel.. denk dat ik toch wel aanwezig ben..

:P
 
hellaas moet ik mededeelen dat het feestje niet door gaat er zijn bepaalde mensen die beginnende ondernemers geen kans geven en er alles aan doen om je dwars te zitten hellaas is het voor nu niet anders maar een feest geven zal me echt gaan lukken ik beloof bij deze dat er een knal feest komt met de zelfde namen maar op een perfecte lokatie en een perfecte prijs ga er van uit dat het nog de zelfde datum maar dat word snel bekend gemaakt met vriendelijke groet the mask a-cab events
dat mensen ooit zin hebben om zon drama te maken over een naam :S
Uitspraak van verwijderd op woensdag 29 november 2006 om 19:57:
hellaas moet ik mededeelen dat het feestje niet door gaat er zijn bepaalde mensen die beginnende ondernemers geen kans geven en er alles aan doen om je dwars te zitten hellaas is het voor nu niet anders maar een feest geven zal me echt gaan lukken ik beloof bij deze dat er een knal feest komt met de zelfde namen maar op een perfecte lokatie en een perfecte prijs ga er van uit dat het nog de zelfde datum maar dat word snel bekend gemaakt met vriendelijke groet the mask a-cab events

ik hoorde anders dat de molly er niet eens iets vanaf wist...
Uitspraak van Mark H :bier: op woensdag 29 november 2006 om 23:36:
ik hoorde anders dat de molly er niet eens iets vanaf wist...

Dat wil wel es gebeuren als er mensen zijn langs elkaar heen werken
laatste aanpassing