Partyflock
 
Forumonderwerp · 11869
­ Nederland
Nou, net wakker na Sensation en heb er nog steeds zwaar de pest in :(

Een of andere gare kenkerlijer (en dan druk ik me nog zachtjes uit) heeft aan het begin van het feest GHB in het drankje van een meisje gegooid waar we mee aan het feesten waren. WAAROM in hemelsnaam?

Dat arme kind was compleet de weg kwijt en ik heb haar het hele feest in de gaten moeten houden anders was het helemaal fout gegaan met haar.

Het is jammer dat ik het niet heb gezien want dan had hij de rest van zijn leven in een mooie rolstoel kunnen doorbrengen

Iemand ook wel eens zo,n kutstreek meegemaakt?
 
je blijft ze er tussen houden...helaas zijn ze ook heel dichtbij elk feest...
heb ik ook meegemaakt op Mysteryland 2000.

was bij de set van Johan Gielen en ik wou drinken halen. het was mega druk aan de bar en heel rumoerig!

stond echt zo'n vage gast tegen mee aan te zeiken of ik pillen wilde! Ik zei nee en hij liep verder te zeiken. ik kreeg mij colaatje en er trok opdatzelfde moment iemand aan mij. toen draaide ik me om en liep de rare gast weg.

niets vermoedend dronk ik mijn drankje op en nog geen 5 minuten later was ik helemaal van de kaart. heb echt een half uur rondjes lopen rennen en tegen iedereen aan ouwehoeren. ik werd echt heel errug actief en tegen 06.00 kreeg ik opeens paranoide aanvallen en MOEST ik naar huis!!!

ik vind het gewone een minne streek als ze zo iets bij je doen. wat heb je eraan>
 
Ik denk dat het een goede reden is om iemand helemaal lens te schoppen.
 
Ik hou daarom ook eigenlijk de hele avond me glas vast en drink bijna nooit meer van iemand anders tenzij ik diegene heel goed ken.

Kzag er laatst nog een reportage van op tv. En bij sommige gevallen had het soms een dodelijke afloop. Ook omdat er iemand was die er allergisch voor was en zijn lichaam totaal niet tegen die stof kon. Bovendien komt het heel onverwachts omdat je er niets van af weet.

Ik snap dan ook niet wat iemand bezielt om zoiets te doen :(
Wat ik het ergste vond is dat ze samen met mij wat drinken ging halen, ze had al verhalen van een vriendin gehoord die het vorige week is overkomen. Ik heb drinken voor haar gehaald en we zijn toen met z,n 2en op de tribune gaan zitten. En een kleine 20 minuutjes later staat ze helemaal te tollen op de dansvloer, en ik zag meteen dat het niet goed zat, ze gebrukt geen drugs had ze me nog verteld ...

Ik voelde me zo klote omdat ze mij in vertrouwen had genomen en nog kan zoiets gebeuren, en ik weet nog steeds niet hoe het heeft kunnen gebeuren.

Ik heb haar vanaf dat moment geen seconde uit het oog verloren omdat ik me toch verantwoordelijk voelde, gelukkig hebben vrienden goed op me ingepraat dat ik er niets aan kon doen, maarja het gebeurd toch :/
 
hmm inderdaad vaag ja! kheb ook wel eens van mensen gehoord dat er bij sommige feesten achter de bar dingen in het drinken werden gegooit.

Maar ja dat kunnen natuurlijk ook wel roddels zijn geweest. Maar hoe moet ht anders in haar drinken zijn gekomen?
(n) (n) voor de mensen die dat doen... wat een ongelofelijke KLOTE-streek vind ik dat altijd!
Echt LAAG!
Gelukkig heb ik of mn vrienden dat nooit meegemaakt..
en als ik het drinken niet meer vertrouw, pleur ik het wel weg!!!
Als ik zoiets zou zien zou ik proberen zijn spa blauwtje te verwisselen met een pot pure GHB. En dan zeg ik: PROOST JONGE!!
Wat een tering klote steerk. Heb teveel verhalen gelezen over dit soort gasten. Check maar eens wat Amerikaanse sites over GHB. Drie meisejs overleden, van die prototype brave studentjes, die lekker een keertje gingen feesten, wat boorrels gedronken en dan zo'n k*thond die denkt zo'n grietje effe lekker geil te krijgen,. Met fatale afloop. Ziek ziek ziek!!!!
 
ik vin t egt zielig dat ze dat doen ik weet mischien wel waarom jongen t bij de meisjes doen omdat de meisjes dan geil worden tog??? maja je kan wel dood gaan aan dat soort dingen ik vin t egt kanker triest dat ze dat doen

dag dag
 
als ik eerlijk mijn mening geef geloof ik dat dat soort dingen niet echt vaak/nooit gebeuren...
want vertel mij is wat er leuk aan is iemand iets in zijn drankie te gooien die je de rest van de avond niet meer ziet??
je hebt er ziek mensen tussen,maar dit heeft nergens meer wat mee te maken
Ik zou inderdaad ok wel graag willen weten wat er nou zo leuk aan is....ik vond het in ieder geval NIET leuk!!

Was 17, avondje stappen in de Escape.
Het enige wat ik er nog van weet was dat ik de trap op liep richting WC en het volgende moment lag ik buiten in een portiek tegen 2 agenten te praten, die hebben me naar een ambulance gebracht.
Zij hebben me onderzocht, was het 3e geval al dat weekend maar er is nix gebeurd (in de zin van verkrachting o.i.d.) dus ze hebben me weer naar huis gebracht.
Ben er flink van geschrokken in ieder geval!!!
laatste aanpassing
 
Schoften zijn het! Als ik ooit iemand dat bij iemand zie doen Beuk ik zn ogen dicht en geef hem zelf zijn eigen voorraad als overdosis!
Wie gaat er nou doeloos gratis GHB bij iemand zijn drankje gooien:-P

Nee... Vette kutstreek en slaat nergens op!!
ik was bij shockers en vond een meisje op de wc die er zwaar kut aan was. ze had een halfje gehad en meer niet, maar lag te kotsen en haar ogen zaten aan de verkeerde kant van dr kop ofzo..had dus ook iets in dr drinken. heb dr maar bij de EHBO afgeleverd...

en zaterdag was een meisje dat ik van partys ken ook out gegaan.... ze had alleen maar fris gedronken en niks gebruikt. ze wist hoe het was om xtc te hebben, en wist ook dat dat t niet was. ze voelt zich nu nog steeds klote!!!

en een vriendin van me heeft weleens xtc in haar bier gehad, van een gast die haar wilde scoren?!

Die figuren die dat doen zijn zwaar loos!!!!
 
Ik vind dat diep triest > het is ook nog eens heeeeeel gevaarlijk > ik zou idd ook helemaal gek worden als iemand dat onverwachts bij iemand anders doet(hoeft niet een een bekende te zijn bij wie het gebeurd)

Als je zoiets doet zit er toch een steekje bij je los?

Stel dat ze er alcohol bij had gedronken :S
je hebt ook van die mensen die douwen wat in hun drankje draaien zich om .. (hun drankje staat op dat moment nog op de bar) .. draaien zich terug en pakken dan het verkeerde bekertje .. gebeurde hier donderdag bijna ..
Ik snap het echt niet dat mensen daar lol aan hebben. En trouwens, ik vind het niet erg als ze wat in mn drinken gooien, maar zeg het dan effe :-)
De gene die dat soort misselijke kut geintjes flik. Mogen ze gewoon zijn nek om draaien
Echt dat zijn geen geintjes
Maar is poging tot moord.
Ja inderdaad, ik heb nog nooit iemand zo fout zien gaan van dat spul. Ik bel haar morgen om te vragen hoe het met haar gaat, maar ik kook gewoon nog steeds van woede ...
tjah zulke intrieste figuren hou je altijd...snap niet hoe ze het in d'r eigen hersens halen om iemand z'n feest (of leven in het ergste geval) te verneuken...

zulke gasten verdienen zelf geen leven
 
Tja...
ik herken het!
Snap die mensen echt niet die dat doen, ze hebben het bij mij ook geflikt in de melkweg a'dam.
Was ook goed de weg kwijt ((had ook alcohol gedronken) me hele avond gewoon verpest!
heb het vermoeden gehad dat het bij mijn vriendin ook is gebeurd. weet het tot nu toe nog steeds niet zeker :( :S
maar als het zo was geweest dan had diegene kunnen lachen!!!
Artiest {SHOWLIST artist 61069, 10100, 62386}
wat een fucked up kankerlijer ...... gelukkig is het nog aardig goed afgelopen ....had ook anders kunneh gaan.... stel je voor je bent al op het randje .... dan kan zoiets je je leven kosten .... bah ik walg van zulk soort gasteh. voortaan dus altijd drinken bij je houden laakie ... je weet nu dat er van die :s gasteh bij lopen
 
laatste aanpassing
Ik vind het egt ziek.. Wat is de ged88gang van zo iemand??? Ik snap de lol er niet van....!!!

Overigens moet ik heel eerlijk zeggen, dat ik niet snap dat je zoiets niet merkt... Als iemand GHB in je drankje stopt proef je dat egt wel!!! Ik tenminste wel.. die zoute weeeige smaak 9ik vind t naar bloed smaken) proef je egt wel in je colaatje, sinasje of wat dan ook... Alleen als je tonic of bitter lemon drinkt proef je het niet... Ik zeg niet dat het haar eigen schuld is... Maar ik begrijp dat gewoon niet... Ik heb het een keer gehad in de Hemkade... mijn sinasje smaakte ineens vreemd, gelukkig had ik maar een klein slokje genomen en voelde me dus niet egt heel erg beroerd... Maar ik proefde het wel...

Het is dus ook een kwestie van opletten waar je drankje naar smaakt!!! daargelaten dat ze gewoon met hun gore tengels van je drinken af moeten blijven!!!!!!!
Hoe issut nu met dat meisje dan???
Fairytale: Soms drink ik me drankje in 2 slokken op, dan merk je zoiets misschien wel maar dan zit het toch al in je lichaam...

Maar goed. Toen ik 2 jaar geleden op Texel was en we net weg wilden gaan, kwam er een reporter van radio Noordzee naar ons toe. Hij vroeg of wij weleens gezien hadden of er iets in iemands drankje werd gegooid, om zo meisjes te verkrachten (is dus ook gebeurd) Een vriend van mij antwoordde toen: we zetten telkens onze drankjes neer, maar niemand gooit er verdomme wat in!!!

Opzich wel komisch antwoord, maar een paar dagen later kreeg ik van een jongen te horen die daar achter de bar werkte in de Toekomst dat hij 8 uur in coma heeft gelegen omdat één van zijn collegaatjes GHB in zijn drankje had gedonderd. Hij had ook al het nodige alcohol op, hij is toen echt bijna dood gegaan....

Dan is zo'n opmerking van je vriend natuurlijk niet meer grappig.


Kortom tis echt een klote streek om zoiets te doen, en als je sex wilt dan moet je dat op een normale manier proberen te benaderen en niet op zo'n trieste klote manier!

De dood aan al die eencellige mensen!
laatste aanpassing
 
Echt een naaistreek is het!

Een vriendin van me was een jaar geleden op koninginnedag in ons kleine dorpie in de kroeg en terwijl ze drinken haalde werd er ook GHB in gegooid zonder dat ze het zag. Ze is toen helemaal gek geworden en toen heb ik haar naar huis gebracht..Daar wilde ze het zolderraam uitspringen en ze gooide alles kapot!! Ze was ineens heel sterk..Ze viel na een paar uur in slaap en de volgende ochtend wist ze helemaal niets meer.

Hetzelfde met een kennis van mij..Dat meisje lag voor ''dood'' op een plain bij de kroegen en toen ik haar wakker maakte werd ze heel agressief en later bleek dat zij ook GHB in haar drinken had gehad..

Het gebeurd zo vaak..En zeker dood aan alle eencellige mensen..Echt te sneu voor woorden dat er zulke losers bestaan..
als ik zoiets zie sla die persoon helemaal los!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :@ :@ :@ :@
:dood:
laatste aanpassing
ze doen het bij mij ook de hele tijd .. ik kan dan niet meer normaal meer doen .. ben ontoerekening vatbaar dan .. mag ik gewoon alles weer zeggen dat wel ....

maar leuk is het niet
laatste aanpassing
dan moet je je glas in de gatuh houden en als je het ziet dat iemand er drinken in pleurt sla je hem gelijk ze hersenpan in!!!!
Ik heb voor mijn gevoel toch echt het glas de hele tijd in de gaten gehouden maar toch ...
 
t is gewoon ziek om wat in iemands drinken te gooien mensjes die dat doen zijn heel erg zieleg vind ik
zielig?!, die mensen zijn ziek man
laatste aanpassing
je moet het je niet te veel aantrekken laakie. ik snap wel dat je je verantwoordelijk voor haar voelde, maar jij kon dit ook niet weten. het heeft gewoon geen zin om je helemaal druk te gaan lopen maken, en jezelf een schuldgevoel aan te praten. zie het gewoon als een les, die denk ik heel veel mensen nog moeten leren. LAAT JE DRINKEN NOOIT ERGENS STAAN, EN BLIJF HET ZO GOED MOGENLIJK IN DE GATEN HOUDEN!!! hoe gaat het nu met dat meissie dan?? wens haar in elkg geval maar sterkte van me!!! (K)
 
Kan het beter zelf opdrinken...
 
Afschieten dat soort gassies. Te kansloos. [en zie het nut er nou ook niet van. Denken ze dat ze die personn van dienst zijn door gratis drugs te geven ofzo:S:(. Gebruik het dan idd zelf, maar niet onverwacht bij iemand in het drankje gooien.

Je heb toch ook dat Rohypnol ofzo (verkrachtingsdrugs) dat wordt toch ook in drankjes geggooid:(:(:(
Ik heb haar woensdag gebeld en ze heeft er gelukkig niets aan overgehouden ...
 
weet je waar ik wel bang voor ben. LSDzegeltjes. Die kan je overal opplakken. Dus ook ongemerkt in iemands nek of ergens anders. Trekt zo door je huid.
laatste aanpassing
 
Jezus ik had naar Sensation moeten gaan, hadden ze misschien wel wat in mijn drinken gegooid. Dat doen ze nou nooit he, kankerlijers.
laatste aanpassing
 
1 ding: mocht iemand nokkie gaan door ghb leg diegene dan op z'n zij.. anders stikt ie in z'n eigen kots
1 ding dat heet de stabiele zijligging :-)
en is niet alleen ter voorkoming van stikken in kost maar ook bijv tegen stikken in je tong
laatste aanpassing
 
het is erg belangrijk om tegen de mensen waar je mee uit bent te zeggen wat, wanneer en hoeveel je op hebt. overigens zie je wel vaak (bijna altijd) dat er in een groep een grote sociale controle is. als iemand 'verkeerd' gaat dan zet in het algemeen de groep hun vertier aan de kant en zorgen ze voor hun vriend(in).
Gelukkig wel, vind dat wel iets vanzelfsprekends, je zou het ook leuk vinden als ze dat voor jou zouden doen.
 
dat had ik ook op qt 8 ze moest de hele tijd kotsen en ze was godse aan het huilen was vet zielig wie doet er nou zoiets als je nou jezelf naar de klote wil helpen ok maar flikker op als je iemand anders leven ga verpesten
 
en mdmaarten wat de fuck zijn lsdzegeltjes :) ken het niet
 
LSD en je toch wel? Gewoon zegeltjes. Moet je een kwart of meer wat je wlt onder je tong leggen. maar je kan ze dus ook op j arm plakken en trekt zo door je huid.
En toch snap ik het nooit

Mensen die drugs in anders mans drinken gooien

En ik vraag me toch altijd af wat dat voor een drugs moet zijn. Want van GHB blijf je toch ook niet een heel feest vaag en van de wereld

Vage poep zooi