Partyflock
 
Forumonderwerp · 11827
­ Nederland
Wat een tegenvaller!!! Slechte muziek (op dana na) en volgens mij was de muziek op white nog harder dan op black, viel soms gewoon bijna islaap zo sloom!! Decor is precies hetzelfde gebleven als de week ervoor!! Had eerlijk gezegd weer een heel andere indeling verwacht of in ieder geval een andere decor stukken.
laatste aanpassing
Oja ben ik echt zo vaaaaaag!!!
f*ck mauro picotto, wat voelde hij het publiek slecht aan zeg..
Dana was wel lekker alleen de muziek mocht nog wel iets harder.
verder vond ik die side shows wel grappig, maar daar is ook alles mee gezegt.....
vond Dana trouwens ook slecht, het was nou niet bepaald beuken te noemen. heb er heel vaak, stukken beter horen draaien dan dit.

Enigste plus punt van hele avond was Chris Liebing, daar ben ik volledig mee uit me dak gegaan. Maar ik was geloof ik de enigste, gezien het groote aantal mensen wat stil stond tijdens zijn set, en het vreemd vonden dat ik de muziek wel leuk vond.
Mixie>> Smaken verschillen toch? Ik vond de set van Chris Liebing nogal slaapverwekkend! Dana zal misschien ook geen super set gedraait hebben (ik ben meestal snel tevreden) maar het is wel de enige set waar ik een beetje op hebben kunnen stuiteren. De rest was gewoon slaapmuziek ofzo
smaken kunnen zeker verschillen en ja als je niet van Techno houd is Liebing saai. Maar wat ik bedoelde te zeggen is dat ik Dana gewoon echt kut vond draaien. Ze kan zoveel beter en als je op zo een groot feest draait voor zoveel mensen, zul je toch op je best draaien.
het was weer eens geen techno op een paar nummertjes na , fuck die shit , voor de massa draaien ze gewoon rustiger , :(

damn you Chris I don't know you like this
Mixie>>>
Dan hou ik dus duidelijk niet van Techno!!
laatste aanpassing
Mixie> groot deel was écht geen techno hoor!
Het viel mij pas op dat hij techno draaide met Sunglasses...
 
Werkzaam bij Underground Alert
Ik ben dan wel niet naar Sensation geweest, maar ik hoorde via de radio al dat het niet veel soeps was! Zat helemaal klaar, computer in de aanslag om weer wat LiveSets op te nemen, maar dat heb ik op een gegeven moment maar stopgezet. Had nu niet echt het idee dat dit de sets waren die ik graag hoor!
 
volgens mij staan partypeople tegenwoordig nergens meer voor open zeg. Volgens mij was het concept van black om wat "hardere" stijlen te draaien. En dan niet per definitie enkel hardstyle. Beetje kortzichtig als je naar de line up kijkt en je verwacht iets totaal anders.

Gaan jullie maar lekker verder frustreren, Ray gaat zometeen leuke dingen doen :P

LaterzZzz
laatste aanpassing
 
ik vond chris liebing heeeeeeeelemaal geweldig...
niet om op te stampen, maar kep gewoon lekker op de tribune zitten genieten van zijn setje :K :K

wel ernstig sloom allemaal, voelde me wel 'n beetje teleurgesteld en heb nog nooooit zo naar 't einde van 'n feessie verlangd (met dana!)
dat was wel lekker stampuh maar ik vind hardstyle zo verrot :S mja
 
iedere dj draaide naar mijn mening over het algemeen kut...
ksnap niet dat de dj's niet inspeelde op het pubiek maarja....ook dana draaide commerciele brasz....
 
Mja ray.. khad de line-up al bekeken en ik wist dat de kans groot was dat het me qua muziek tegen zou kunnen vallen (hardstylegeil zijnde :)) Ik wist dus ook dat ik tot na Liebing op 'mijn' muziek zou moeten wachten. Ik vraag me ook af hoeveel mensen er daar precies op techno zaten te wachten, want ik zag niet veel mensen die uit hun dak gingen (behalve mixie dan :)).
Ik beschouw techno toch zo langzamerhand als vrij ontoegankelijk (zeker voor veel mensen die op black rondliepen). Ik bedoel maar.. ik begrijp het zelf niet eens ;). Maar er is me bezworen dat er een soort uhmm.. intelligentie of begrip voor nodig is om van techno te houden. Ja whatever he :P

Maar goed.. er zullen gerust een boel techno-adepten rond hebben gelopen. Of het nou eigenlijk wel of geen techno was kank niet echt beoordelen. Er zat iig geen melodie in en het was vrij repetitief (dus techno in mijn boekje ;))

In de megamix zaten paar bekende hs-nummertjes.. en de zaal (als je daar nog over kan spreken) ging meteen los. Handjes in de lucht enzovoorts. Toch raar om te doen als er geen dj is!

En dan komt om 3.45 meneer picotto. Tja.. ik had me er van voorgesteld dat hij zen set a la picotto (desnoods met wat van z'n eigen hits) zou beginnen, maar dan al snel het beukwerk uit de kast zou halen, waarna dana daarop in zou haken en haar set zou eindigen met een paar lekkere hardcorenummers. Zo zou het gegaan moeten zijn, want volgens mij zou het hier draaien om de harde stijlen.

Maar van wat picotto liet zien kon ik niet echt meer dan verbaasd zijn. Wat was het nou eigenlijk?
Niemand leek het echt te weten aan de hoeveelheid heen en weer schuifelende mensen te zien. En tegen half zes was ik dus al zeven uur op het feest en was ik nog niet echt druk actief geweest op de vloer. Het is soms verrot om zoveel van maar een paar stijlen te houden, dat er voor de andere nix over is :(

Ik heb nog geprobeerd mij nuchterheid in wodka-redbull te verdrinken, maar ben hier niet echt in geslaagd. Resultaat: om een uurtje of 5 begon de vermoeidheid/loomheid toe te slaan.

Nou.. nog ff gebeukt op dana. De set was vrij goed.. de zaal kwam iig behoorlijk los. Helaas was 't toen al licht :(

Tja.. wat zal ik zeggen. Aankleding was goed, geluid was goed genoeg, organisatie was goed en geen vechtpartijtje gezien.
Maar vanuit het oogpunt van een hardstyle/hardcore-liefhebber vond ik de muziek tegenvallen. Punt. En dat had ik kunnen weten inderdaad, maar een mens blijft hopen he ;P. Ach ik heb me iig wel vermaakt :)


En voor dat ene meisje dat maar keihard bleef doorstampen: :bloem:. Ik wil je nog wel es meemaken op een echt technofeessie. ;)
laatste aanpassing
 
tjong.. lijkt wel verslagje :)
laatste aanpassing
Wie zegt dat Chris Liebing geen Techno draaide die snapt het niet helemaal. Zijn set was niet echt hard ofzo, maar hij zette tch een redelijke set neer.... het was echter meer een set voor de liefhebber en niet toegankelijk... maar ja, dat moest je verwachten.. doet Dave Clarke ook!

Het meest kansloos vond ik Marco V. Je had ipv hem (wederom) net zo goed de plaatselijke top-40 DJ kunnen neerzetten... heeft amper een plaat gemixed en alleen maar plaatje geplakt tijdens een set die hij al een maand uit zijn hoofd had geleerd... kortom: dan ben je niet aan het draaien.
Artiest Tuned
Damn. Ik weet dat de rest van PartyFlock meer van die goedkope Gary D en Pavo shit houdt, maar dat houdt niet in dat er meer is volk!! Chris Liebing draaide zoals Prhyme al zegt voor de liefhebber. En ik weet niet wat jullie allemaal aan het doen waren toen Michel de sfeer in de tent liep te pompen, maar hij was zekers de beste dj van de avond!! Nope ik vond t echt wel een flex feessie, herrie met stijl voor de liefhebber!!
 
techno is prima, maar GOOI DAN NA DIE MEGAMIXXX HARDSTYLE OP DE WHEELS OF STEEL!!!
zo eindigde hij namelijk ook!! dana kan VEEL beter draaien dan gister. moet ze natuurlijk wel de tijd krijgen! en niet dat die K picotto GVD TECHNO gaat draaien!! op naar Multi of Qlubt.
greetings
 
Ik heb heerlijk staan dansen hoor, maar het was toch GVD een softe bedoeling ! :kots:
 
Mauro draaide ook eg wel zeer lekkere techno eg voor de specialisten heerlijke set en technisch gruwelijk goed ben helemaal los gegaan op hem
 
Als Picotto nog gewoon beuQen hardstyle had gedraaid was er nix aan de hand want dan had je fifty-fifty gehad qua techno en hardstyle, en dan is iedereen blij :D toch???
 
VandijQ--->Als Picotto nog gewoon beuQen hardstyle had gedraaid

Dat is toch helemaal zijn stijl niet :S

hij blijft gewoon bij zijn stijl techno en dat deed ie meer dan goed
laatste aanpassing
of gewoon niet Picotto maar een andere Hardstyle DJ
vind ik ook de verhouding techno/hardstyle was niet goed. Je had beter Luna in plaats van marco V kunnen doen
 
blegh... als je de line up had bekeken wist je gvd dat het een techno feestje zou zijn.. dus ga aub niet lopen zeiken.. ps: zooooo jammer dat dana zo ie zo moest draaien
idd HQpartypeople! you've got that right :D
 
nou de laatste keer dat picotto op qlimax draaide was toch echt wel heel wat meer van de hardstyle dan de techno... hij draait zeer verschillend...

Meestal als hij techno draait is het al steviger dan wat hij gister draaide, ik vond hem echt zwak...
Maar ze ID&T zij het zelf. Techno en Hardstyle. Alleen dana draaide hardstyle. En ik vond liebing ook wel goed draaien. Alleen ik had wel verwacht dat er brute stamp techno gedraaid werd van Liebing en vooral Picotto. Maar de set van Liebing vond ik wel lekker
 
ja klopt dat ze van ID&T dat zeiden ik had alleen een betere verdeling verwacht, allebei de helft ofzo, nu was het vooral techno en alleen met de megamix en dana hardstyle
Idd Ik heb tot 1 uur buiten de Arena gewerkt voor ID&T dus wet niet hoe het ervoor was maar vanaf het moment dat ik binnen kwam (+/- 1 uur) tot aan dat Dana ging draaien bijna alleen maar techno gehoord met als hoogte punt de slaapverwekkende set van Mauro Picotto.

Ik ben vorige week ook naar White geweest en toen ik daar heen ging had ik me erop ingesteld dat de muziek wat minder zou zijn dus dan valt het ook niet zo tegen. Maar afgelopen zaterdag ging ik er vanuit dat ik de hele avond uit mijn dak kon gaan! Maar helaas moest wachten totdat Dana eindelijk eens ging draaien.

Volgens mij zijn de meeste mensen naar black gekomen voor Hardstyle en dat komt grotendeels door de informatie die ID@T vooraf heeft gegeven over Black. En zelfs als pas op het feest blijkt dat iedereen zit te smachten (en dat was volgns mij dit keer overduidelijk) om een lekker beuk nummer dan kan de DJ toch wel iest afwijken van zijn geplande set?
laatste aanpassing
dana kan veel beter(lees harder) dan dat ze op sensation heeft gedraaid, maar ze was in elk geval t beste van de hele avond.. aangezien de rest ontzettend zoog :S
KUT techno :/ kut dana die t voor de 2e keer al verpest (qt)
beeeeeeeh kut muziek :/
maaaaar ik geeef echttt ook zekerrr toe dat id-t suppper ze bestheeft gedaan.. aankleding was zooo onzettend moooi... *zucht*
laatste aanpassing
de aankleding was wel bruut ja maarja voor de rest...... :S
Artiest {SHOWLIST artist 25810, 131316, 1740}
dana was gewoon super. toen zij op kwam voelde je gewoon de sfeer veranderen iedereen word weer happy voor dat laatste ander half uurtje stampen.
en dat moet je toch hebben of niet.
Als Dana er gisteren toch niet was!!!
Dana heeft mijn avond tenminste weer een beetje beter gemaakt!!! Zij heeft tenminste de bassen laten voelen!!! Ze weet tenminste wat echt :bounce: is!!!!!!! :P
Dana was echt zeker wel the best op Sensation!
De rest was idd veel te sloom en te softy! Ik heb ook al bedacht dat White waarschijnlijk nog harder was!! Maar ja, toch heb ik me best vermaakt! En zeker het laatste uurtje lekkah :bounce:
 
yepzz had het echt veel en veel beter verwacht sensation dat moet toch een top feest zijn of is het alleen al vet om daar tezijn in de arena met al die licht effecten enzoo
Ja, je zal het haast gaan denken he? Dat je gewoon blij moet zijn dat je daar alleen al bij mag staan!!!!