Partyflock
 
Forumonderwerp · 11825
­ Nederland
 
ik lach mijn lul uit mijn broek weet je ik moest vanavond werken en baalde dat ik er niet heen kon en andere maten van me wel. heb ze net aan de telefoon gehad. kut kutter de kut kut feest. whehehehe ikke geen 58 euro en de vele beetjes kwijt maar lekker geld verdient.
maar zijn er echt geen tevreden klanten??
 
Nee had veel meer hardstyle en techo verwacht. In plaats van dat driaade ze alleen maar homo muziek
t was gewoon een KUTfeest!!!!
idd ja bijna alleen maar techno gehoort, op dana na dan
Ik hou wel van een potje techno op z'n tijd, maar wat vannacht was was gewoon veels te veel techno!!!
laatste aanpassing
ben het wel met EL-G eens, ik hou van techno...maar ik verwachtte meer hardstyle. alleen op het einde draaide dana nog wat knallers. Maar al met al heb ik toch wel een leuke avond gehad
Dana was zeker weer vet vooral het laatste nummer was :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:

Kortom een goede afsluiter van een klote avond!
tja volgende keer beter , gewoon niet na een massaal feest gaan (Sensation) als je voor de DJ's komt want ze draaien dus waarschijnlijk anders ...

Maar je zag wel dat het publiek gewoon wel harder wilden , dat merkte je soms met het ingooien van de bass en die in het begin van die megamix. Pff zoveelste topic alweer:)
't was volgens mij echt super overduidelijk dat iedereen wat harder wilde alleen op de een of andere manier zaten de Dj's met hun hoofd nog bij White.
 
en niet alleen met hun hoofd
het decor was hetzelfde
de opzet was hetzelfde

mischien ook wel de platen ?
Kortom ID&T lacht zich dood, ze hebben 2 keer alle kaarten verkocht en bijna geen extra kosten hoeven te maken voor de 2e keer.
 
ID&T ??? Instant Drumm and Techno ???
Twas echt niet grotendeels techno, iig teveel hardtrance oid erdoorheen :(

Awake, dát was Techno...
Precies wat ik verwacht had. 58 euro voor een feest met zo'n line-up, dat begreep ik al niet. ID&T verdedigde zich steeds met: wij gaan iets laten zien dat nog nooit vertoond is! En idd. 35.000 mensen die het niet naar hun zin hebben. Dat is nog niet vaak vertoond idd. ID&T zit nu aan tafel en telt zn geld. En lacht....

En ik stiekem ook!

Naaierij!!!!!
hahahah WJ je kan het goed verwoorden :D
 
het is wachten op de reactie van Tjeerdo. Die spreekt al deze berichten natuurlijk tegen. Let maar op. ID-T ziet alleen positieve dingen.
Ja je gaat je eigen feest niet de grond intrappen maar toen ik net keek waren de meningen vna het feest erg verdeeld waren 8 stemmen voor waardeloos tot ok en 9 voor goed-geweldig nou vind niet dat bijna helft van de mensen het slecht mogen vinden iig voor die prijs van 58 euro
 
En daarom zou ik nooit naar een feest als sensation gaan. Dit zie je toch al van veree aan komen?
Solly hoor, maar ik vind een feest a la Sensation geen feest voor mensen die al jaren naar feesten gaan. Een feest a la Sensation is voor mensen die hooguit 2 keer per jaar naar een feest gaan en die, om er te moeten komen, hun tractor uit de klei moeten trekken. Die de godganze dag TMF op hebben staan.Ben vorig jaar ook geweest en heb nog nooit zo'n baggerfeest mee mogen maken. Nooit maar dan ook nooit meer een Sensation voor mij. Al zouden ze me geld toestoppen. Ik moet zeggen dat het visuele van White magnifiek was. Wat een paradijs (foto's). Ik heb echt bewondering voor ID&T. En dat ze zich op het grote publiek storten met dit feest..zou ik ook doen. Voor velen is een feest a la Sensation echt een mega-uitje. Voor de mensen die meer dan maandelijks naar feesten gaan en er 'diep' inzitten is het naar mijn mening geen geschikt feest. Ja, ja uitzonderingen daargelaten natuurlijk. Of ben ik gewoon verwend? :P
laatste aanpassing
 
Ergens ben ik 't met je eens.. als je al verwend en bekend bent met veel feestjes waar ze precies jouw muziekstijl draaien, dan zou je van sensation misschien niet teveel moeten verwachten. Daarvoor is de lineup te divers...

Maar dan vraag ik me af of die tractor-bezitters nou zitten te wachten op techno? I dunno? :)
Stelletje hardstyle kutjes!!:-D
laatste aanpassing
Ze hadden beter Pavo, Darkraver & Technoboy erbij kunnen zetten en zowieso picotto een trap geven ;D
 
moehahaha :P

heb je met hardcore nu geen last van dat ze homo muziek gaan draaien enzo :P
Pas maar op dat jij geen homo wordt. Ik vind je er namelijk wel erg gay uitzien :kwijl:

2bamb: vroem vroem :P Kom ook van de klei ;)
 
TERRECHT!
 
vond michel de hey & liebing gewoon goed draaien eigenlijk?
top sets
Technoboy was in The Bridge !!!!!

STAMPUHHHHHHHHHHHH !!!!!

En zoals gewoonlijk weer een tof feessie daar.....
 
essie.. ik ook.. ssst :P
ach ja, dat Sensation nou niet een toppertjes was is nu duidelijk iedereen erover eens (inclusief ik :D)


Toch raar dat ze op het ID&T forum alleen maar positief praten ;)
gheghe iedereen hier over dat kutsensation, gewoon naar hardcorefeessies gaan, dan heb je geen softe muziek :p :p :p lolzzz
 
EL-G 14 juli 2002 08:30
Ik hou wel van een potje techno op z'n tijd, maar wat vannacht was was gewoon veels te veel techno!!!
-------------------------------------------
Als 3 van de 5 namen technodj's zijn, weet je toch wat je kunt verwachten!!!
* michel de heij...
* mauro picotto...
* chris liebing...

Ik vind dit wel weer heel erg spreken over de kortzichtigheid van dit foRUK! Iedereen is Sensation hier af aan 't zeiken terwijl de helft van de mensen die nu gereplied hebben (of zelfs een topic geopend hebben!:@) niet eens geweest zijn en dus alleen maar vooroordelen over id&t hebben..

Waarschijnlijk zit 80% van de mensen die op Sensation geweest zijn niet eens op internet of weten ze niet eens wat een forum is! En die 80% heb ik niet horen zeiken! Iedereen was happy, iedereen was blij en iedereen zei tegen elkaar dat een topfeestje was met een topsfeer!
Ik had misschien van Mauro Picotto een hardere set verwacht, maar ja dat is dan 't enige waar ik iets over kan aanmerken.. Nog vond ik z'n set geweldig! En 't was ook eigenlijk een rottijd voor hem om te beginnen na zo'n gruwelijk goede megamix!!!
Over de megamix: hier werd van te voren alleen maar commentaar gegeven dat 't zo nep was, gewoon een cd'tje opzetten.. Nu hoor ik niemand klagen en is 't zelfs niet zo dat iedereen dat 't HOOGTEpunt van de avond vond??

Tsss dat moest er ff uit.. word gewoon depressief van deze reacties terwijl ik 't als 't feest van 't jaar heb ervaren! (Op nature one na dan... daar kan nix overheen!)
In het vervolg dus maar geen DJ's meer en alleen maar CD's opzetten?
Artiest Tuned
Damn komt iedereen hier uit een ei ofzo?? Jullie gaan te veel naar al die hoerige Q-Dance Hardstyle feestjes. Da's pas wack. Vanacht was gewoon dikke Techno!! En al dat gezeik over tegenvallen en had het anders verwacht. Als je naar een concert van Frans Bauer gaat ga je toch ook nie zeiken dat je de hele avond smartlap en jodelmuziek hebt gehoord. Neej hoor Michel, Chris en Mauro... complimenten
 
Damnzzz.. volgens mij heb ik echt nix gemist!!
 
ik ben er nie tgeweest, maar ik vond het echt kut, kutmuziek, kutsfeer, betaalsysteem dat niet deugt, geen garderobe, gladde trappen bah, wat een kutfeest!

:P
DJ R.L., zo moet je het niet bekijken. Er zijn vele invloeden geweest die ervoor gezorgd hebben dat een groot aantal mensen het idee kreeg dat er goed gebeukt zou worden... Ikzelf had daar andere gedachten over en ben bewust niet geweest, maar ik hoor een goede Techno-set ook liever in een andere zaal en met ander publiek.
Als Dave Clarke bijv. aan het draaien is, dan zit ik liever met top geluid te genieten van zijn set en hoef dan verder helemaal niets anders (dansen kan dan zelfs zonde zijn soms omdat je zoveel mist).

Hardstyle e.d. gaat meer om andere zaken en in die zin kun je het velen niet echt kwalijk nemen. Mensen hadden gewoon andere verwachtingen van het geheel en die zijn helemaal niet ongegrond hoor.

Neemt niet weg dat ik thuis gewoon van Liebing heb zitten genieten. Een beetje jammer dat hij er pas na een uur echt lekker in kwam en wat meer gedurfd ging draaien, maar das ook niet zo vreemd in een dergelijke zaal en met een dergelijk publiek.
K snap echt niet dat er zo KUT werdt gedraaid k had zeker wel wat hardstyle ertussendoor verwacht maar t was gewoon niet om aan te horen die comerciële-klerebende:s
2 Charlotte***: ja ok, daar heb jij weer gelijk in :D we wisten het van te voren!! en ik vond overigens de set van Chris Liebing wel lekkah hoor !!!! alleen Mauro Picotto hadden ze van mij weg mogen laten, maar goed das allemaal achteraf!!!
 
nou als ik dit allemaal zo lees ben ik echt blij dat ik niet ben gegaan!was er vorig jaar ook geweest en vond het toen ook niet super!allemaal veel te commercieel,en om 5uur sóchtends is de sfeer er helemaal uit,omdat het dan ineens licht word!dat is echt niet leuk!!Ik wou eerst nog wel gaan,omdat iedereen ging,maar heb toch maar besloten om niet te gaan en de centjes lekker in de zak te houden!

(K)
 
kwas aan het werk, had uitzicht over de hele arena maare beginnetje was lekker, maar daarna werd er vlug afgebouwd, jammer hoor..
Ook toen ik op het veld kwam in mn pauze, stond iedereen een beetje stil behalve de boeren geloof ik.. hmmz.. feesten zijn nie meer zoals ze waren..
Charlotte, ik ben het wat sommige dingen betreft met je eens. Ik vind mensen die nu gaan lopen zeiken over het feit dat er teveel techno werd gedraaid ook behoorlijk dom, want van te voren wist je tenslotte welke DJ's er draaiden en dat het zowel hardstyle als techno zou worden. Maar ik heb de stes gehoord op de radio en shit zeg, wat een hoop bagger ertussen, veel te veel gelul erdoorheen door die MC's. Ik zou dus nooit zoveel geld hebben betaald voor die paar DJ's, daarom heb ik wijselijk besloten om niet te gaan. De mensen die de gok toch durfden te wagen, verwachten natuurlijk veel van die 5 DJ's, en je voelt je behoorlijk genaaid als Picotto maar redelijk draait, de zaal niet op zn hand krijgt, en Dana afsluit met zo'n standaardsetje.

Ik ben het ook wel met Esther eens, net zoals Charlotte ook al aanhaalt, dat het toch een heel ander publiek is op een Sensation feest als bijv. op Awakenings ofzo. En ik wed dat mensen die het idd zien als een uitje, een feestje dat nog iets speciaals is, wel een topnacht hebben gehad. Omdat hun verwachtingen misschien iets minder hoog lagen.

Maar anyway, ik wist van te voren wat ik kon verwachten, dus ik ben niet gegaan, dat lijkt me een stuk verstandiger dan achteraf een potje gaan lopen zeiken!
 
Artiest The Abaddon
Heb het best goed naar me zin gehad hoor...special treathment was echt wel relaxed!!! Muziek ging wel het is precies wat ik er van verwacht had...duzzz!!!
 
Inderdaad was de megamix voor mij ook het hoogtepunt van gisteravond. Lekker zeg, heb ik daar dan al die uren op moeten wachten? Ik vond de show erom heen bruut, nog nooit zoiets gezien, klasse. Maar als Liebing knetterharde techno draait op IC als afsluiter een ook heel de HMH plat krijgt met TQ, snap ik niet wat hem gisteren mankeerde hoor. Picotto vond ik al een stuk beter draaien, maar ook niet zoals ik van hem gewend ben. En Dana, naja, die heb ik al zo vaak gehoord en had gisteren best wel een lekkere set, maar super? Nee. Maar ze had sowieso pech natuurlijk om te moeten afsluiten terwijl het al licht is, dat is toch wel minder. Ik geef de organisatie voor aankleding en show echt 100 punten, maar de muziek is er wat mij betreft niet helemaal uit gekomen, geef ik een 5je.
 
Ach, ik zeik niet over de muziekstijl, maar het was gewoon niet zoals men deed voorkomen zoals het zou gaan zijn. Dat er techno zou worden gedraait was bekend. Maar ja, pffff wie ben ik. Ik heb lekker staan dansen en heb het supergezellig gehad, maar 99 % oorzaak daarvan was een gezellige vriendengroep en nog wat PF-ers. Simpel.

En inderdaad ID&T lacht zich rot. 2 x uitverkocht, helaas dat mensen klagen. Zal hun verder weinig schelen. (Wat ze uiteraard ontkennen!) Maar weet je wat echt de pest is? Dat de meeste mensen volgende keer weer gewoon present zijn op zo'n feest.

Nee, ik ga met smart zitten wachten op de DVD. Ben bijna door me onderzetters heen, dus hij mag gauw komen. ID&T mag volgende keer gewoon het kaartje 30 a 40 piek goedkoper maken, dan hoeven ze zich niet zo druk te maken over de gehele entourage eromheen. Marketingkosten kunnen ook gelijk met 70% gekort worden, want die reclames op TV hebben ook geen nut als je vantevoren al weet dat de feesten toch wel bijna zeker zijn uitverkocht. Of draaf ik nu door ;)

[edit] Als reactie zullen we vast iets te horen krijgen als: "Weten jullie wel wat jij in het verleden voor de housescene hebben betekend". Dat soort ongein. [/edit]
laatste aanpassing
DJ R.L. -> En jij noemt je DJ , laat met niet lachuh man:D! Ga je eerst maar is verdiepen in a thing called "HOUSE".