Partyflock
 
­ Nederland
2 Nadia: Je zou maar een feest hebben waar 1000 mensen kunnen komen daarvan zijn er 200 16 jaar die dansen allemaal niet staan aan de zijkant enzo wat denk je dan ik denk echt zo iets van je komt om te feesten niet om stil te staan ga anders lekker naar huis als iedereen uti zijn plaat gaat geeft dat ook weer meer sfeer :D
Ik denk dat het geen reet uitmaakt hoe oude je bent. Ik was ook 15 op mn eerste feest. De eerste keer was ff wennen. Maar sinds die tijd ben ik gewoon hetzelfde als mijn vrienden van 18/19. Het gaat om je gedrag, niet om die 2 cijfertjes
 
ik vind verschillend per persoon! kijk me zusje gaat altijd met me mee...en ze s 17..en k 25 en ze denken vaak dat ze ouder s als mij...ze s stil en k ben gewoon GEK!hahahah nee echt vaak denken ze dat ze ouder s als mij....duzz verschillend hoor...toch???:s
 
geeft nix ik ben ook 17 duzzz en ga ook na feestuh... dus lekkah door gaan atjo liefs boely ;)
 
yo zeg k toch boely....:s
Toen ik zestien was? Was ik toen volwassen? :)

Ik vind zelf van wel, weet niet wat voor indruk ik wekte maar volgens mij kwam ik er wel. :)
 
ik zou het zeker niet relaxed vinden als alle feesten in een keer overspoeld zouden worden met 16/jarige. Maar als iemand naar een party wil als ´ie 16 is, zal ik ´m zeker niet tegenhouden.
ben ik het gedeeltelijk mee eens..

tja zolang ze het maar naar hun zin hebben maar niet zo kinder8tig doen dan maakt ut tog eigenlijk niets uit?
Artiest {SHOWLIST artist 159051, 141693}
wat maken sommige zich druk over leeftijd zeg
maakt het uit zeg
lol moet je tog zelf maken
16? oprotten staat toch niets voor niet 18 op een kaartje/drank enz.enz
ik ga in september naar Multigroove. Ik ben 16, nou maar hopen dat ik binnenkom :)
laatste aanpassing
 
vaak vind ik het geen porrem,jonge kindere op een feesie ofzo (nie dat ik zo oud ben) maar je ziet het gewoon... En ja ok, sommige kinders van 13 zien er ouder uit dat iemand van 18.. Kinderen zijn geen kinderen meer tegenwoordig..
 
WAT MAAK HET NOU UIT JOH.....ik liep al als een kleine drol al op trance energie rond in heereveen...nou was ik geloof ik 13/14 ofsow...vanaf die tijd ga ik al naar party's en grote tente....
Mij maakt het niet zoveel uit dat 15/16 jarige op feestuh rondlopen...
Ik vind alleen wel dat het veels te jong is om drugs te gebruiken...okeej drugs is slecht voor je of je nu jong of oud bent...Maar je hersens ontwikkelen zich het meest rond die leeftijd. En je helpt het dus wel goed naar de kloten als je dan flink aan de drugs gaat..
laatste aanpassing
 
jah dat bedoel ik ook eigenluk... zo jong en al aan drugs..
of je nou op je 16de pilluh slikt of 20ste, t blijft niet goed voor je
tis maar waar je je druk om maakt, zo lang iedereen komt om te feestuh...wat boeit de leeftijd dan???
wrom zou je je ergere aan het feit dat zij jonger zijn dan je zelf bent???
snap dat echt niet
maarja wie ben ik he
Ja dat weet ik ook wel. maar het is nog slechter als je het op jonge leeftijd doet omdat je hersens zich dan nog sterk ontwikkelen. Je hersens ontwikkelen zich tot ongeveer je 25ste en daarna neemt het alleen maar af.
En met je hersens moet je het wel de rest van je leven doen.
 
Wie zegt als je jong bent en naar een party gaat dat je gelijk drugs gaat gebruiken???
Ik ben nu 17 en was 15 toen ik voor het eerst naar een feest ging!!
En vond het Super!!!!:D
En gebruik trouwens ook helemaal geen drugs!!
Als je een jaar of 15/ 16 bent, vind ik dat je ook gewoon naar zulke feesten moet kunnen!!
leeftijd maakt tenslotte (bijna) niks uit!!
laatste aanpassing
 
NOU dan maar veel hebeb het dan gelijk over drugs....maar er sijn egt wel mense bij die met hun pote van af blijve.....ik zal wel moete als me taxichauffeur me komt hale want alshij erachter kom dat ik af en toe :xtc: doe dan breek hij me pote.....
 
let vooral niet op me fouten ik ken het ook niej helpen dat ik dislecties ben
Hehe grappig, onthoud dit topic voor als je 25 jaar of ouder bent en je je loopt te ergeren aan al dat jonge volk op een feest :)
en toch vindt ik kinderfeestjes minder leuk als feesten waar een wat ouderpubliek komt... om je de waarheid te zeggen vindt ik het echt niet leuk meer.. ik weet dat een groot deel van de 15 jarigen zich anders gedraagd maar toch merk ik verschil..Ben zelf ook net een week 16 maar ondanks dat vindt ik het oudere publiek vaak gezelliger/leuker.. en dan bedoel ik geen 18 jarig publiek want die zijn precies hetzelfde als 16 jarigen maar doel ik meer op 24+ publiek..
laatste aanpassing
minderjarigen en drugs is jammer.. Maar de meeste kunnen er wel mee omgaan!! Zonde dat zo'n jong leventje er mee te maken krijgt.. maar als je erin rolt tjah zolang je er maar goed mee omgaat.. en vooral in de hand houdt.. En niet teveel wordt beinvloedt door je omgeving.. De meeste minderjarigen zijn namelijk erg beinvloedbaar en raken zo snel in het verkeerd sercuit terrecht.. Dus lekker bij een p'tje/g'tje what ever.. op een feestje houden is best..
je hebt ut zelf in de hand niemand dwingt je wat van die zooi te pakken dus dat vindt ik een beetje een lam smoesje .. ok ik geef toe dat als mensen in je naaste omgeving soms wat pakken ut dan messchien gemakkelijker maakt voor je om het te proberen of te gaan gebruiken..

ik heb zowat mijn hele leven lang niet gerookt of wat dan ook terwijl veel van mijn vrienden dat wel deden.. ok de laatste jaren ben ik verneukt geraakt maar dan kwam omdat ik ut zelf opzocht..

ik denk dat als ik alleen nog maar kan feesten als ik wat opheb dat ik er dan geen zak meer aan zou vinden.
maja ieder zijn eigen mening..gewoon lekker zo veel mogenlijk uit je dak gaan als maar kan as long as it doesn't kill ya :D
 
te oud juist ik hou van meisjes van een jaar of 13
Oud genoeg... als je naar binnen komt go for it, and taste the real live...

Was zelf ook 16 op mijn eerste party, en had een suppertijd... so you can have the same...

Enjoy....

leeftijd zit tussen je oren...
laatste aanpassing
ik pas me aan bij ghbutterfly :)
 
Hangt af per persoon!!
 
Wat mij betreft ga je als 16 jarige maar lekker naar een feest toe. Zo lang die typetjes maar niet bijdehand en vervelend tegen MIJ gaan lopen doen!
haha 13? lekker strak :P

16 was ook mijn eerste party.. innercity 99 :)
door die party ben ik van stampen gaan houden
 
IK GA ZO NA I HATE TRANCE!!!!!!!
ik zou zeggen: ga lekker uit je dakplaat en ga lekker feesten iedereen..
lekker belangrijk hoe oud je bent...
ik bedoel...ik ben nog net zo gek toen ik 15 was als nou op een feest...
ja toen ik 15 was ging ik nie naar feesten maar naar de disco enzo..nou toen spoorde ik ook al nie..
en nu lekker nog nie::P:P
16 = te jong . laat die pubers naar een plaatselijke discotheek gaan in noordwijk ofzo hehe :p of in lisse hahaha hmz voelt iemand zig al aangesproke lol* ?:P geintje hoor mopsz :)

als je zelf 16 bent kan ik wel begrijpe dat je t allemaal wel kewltjes vind *om er bij te horen* vond ik vroeger ook om naar party s toe te gaan, maarre ik denk dat het grotendeel het niet zo tof vind met al die jonkies dr bij.. ik zelf ook niet egt..geeft me t idee dat ik weer op sgool zit hahaha :S ach wat maakt het ook allemaal uit :bounce: :Bounce: hoe meer zieltjes hoe meer :bounce: :bounce: :bounce:
laatste aanpassing
ok edje, ik weet niet WAT ik je misdaan heb maar nu kom ik nooit meer naar sandy om me nieuwe piercing te laten zien en in breng GEEN ontbijt op bed meer en als je me weer eens wakker houdt in je nachtdienst ben ik niet meer lief en hang ik op als ik wil slapen. zo.
:P

ow en wie vroeg me trouwens of ik nog mee naar sens black wou?? je vraagt zelf 'koters' mee dus lul nou niet zo wijs hier en op zv heel aardig.
laatste aanpassing
Tering zeg, de 1 is de ander niet.. was zelf 13 toen ik naar feesten begon te gaan..
de instellingen of opvattingen van een mens is niet aan een leeftijd gebonden, de ene vat dingen sneller als de ander.. alleen 1 ding staat vast, hoe vroeger je begint des te langer je jezelf de tijd geef om naar de klote te gaan..
but don't bother that.. leef je leven!.. ;)
laatste aanpassing
 
wat een gedoe over leeftijd.doe gewoon wat jezelf wilt ongeacht je leeftijd.partytime:xtc::bounce:
 
Vraag me af hoe oud al die mensen die nu "te jong" roepen zelf waren toen ze voor het eerst naar een feest gingen?


dit wil je niet tegenkomen lijkt me!!!
laatste aanpassing
 
Dat wil ik zeker niet tegenkomen. Maar volgens mij lopen 16 jarige paupersletjes van dit caliber alleen in grote getalen op Trance Energy, waar ik mede om die reden dus nooit heen ga.
Nou ik ben zowiezo voor minimale leeftijd van 18!!!! Dan kan er teminste wiet mee worden genomen zonder dat moeilijke gedoe. en meestal irriteer ik me er aan als ik iemand zie rondlopen in de discotheek of feest met DUPLO in zijn of haar hand!! ;) maar het ligt er wel een beetje aan hoe je gedaagt!!!
 
Haha die foto (Y) zijn verder geen woorden bij nodig.

Tja te jong... Ik vind dat iedereen mag feesten hoe oud je ook bent. Hoe oud was jezelf toen je voor het eerst naar een feest ging of toen voor het eerst wat gebruikte. Eigenlijk ben je altijd te jong om te gebruiken. Ik vind wel dat er wat strenger op leeftijd gecontroleerd moet worden. Laat de feesten voor 18+ ook echt voor 18+ zijn en laat de jongere feestgangers maar naar feestjes zoals Trance Energy gaan.

Maar ja nou moet ik ook zeggen. Ik ken mensen die 18+ zijn, maar zich gedragen als 15. En ik ken mensen die 15 zijn en zich gedragen als 18+. Dus tja waar trek je de lijn? Lijn??? hmmmmm sssssnifffff :VAAG:
 
Age doesn't matter it's the inside that counts!! Lekkah FEESTUH met zijn allen!! :bounce: :bounce:
 
als ze kunnen schommelen kunnen ze wippen ook :-P

Die linker hiero (Anoekkie ;)) zou qua "leeftijd" ook te jong zijn, maar in de rest (in&out) is dat niet terug te vinden, that's why 2 jaar..
laatste aanpassing
 
Ik was 14 toen ik naar mijn eerste feest ging. Ik had vriendinnen rond de 19 toentertijd...dus ging automatisch mee.
Ik had gelukkig ook al een ouwe rotkop en hield me gewoon een beetje afzijdig..niemand die last van me had.

Het zou dus hypocriet van me zijn als ik zou zeggen dat ik voor een grens van 21 was...
Toch ontwijk ik feestjes die "algemeen" zijn en waar dus zo'n beetje elke 16-jarige naartoe kan, omdat ik de sfeer er gewoon niet trek.

Gek eigenlijk..


Maar ff off-topic: ben jij dat op je profielpic, stampQnijntje?
If so...wie heeft jou op zo'n jonge leeftijd zulke walgelijke en vooral hoerige kledij aangetrokken?
Tenzij het een grap-foto is ofzo..dan kan ik de humor er wel van inzien.
Echter, als jij oprecht denkt dat hoe je er daar uitziet, opwindend is ...dan hoop ik voor je dat je altijd onder begeleiding uitgaat, want meisje, meisje.........je werkt voor een kinderlokker als honing op bijen
 
^
|
|
|
|

?
Mijn mening erover is dat je gewoon moet wachten tot je de leeftijd heb gehaald dat je naar binnen mag. Spaar al die zin op en ga op je 18de verjaardag compleet uit je plaat. Ze moeten gewoon die regel strakker handhaven net zo als dresscodes. Iedereen die zich niet aan de dresscode houd gewoon wijgeren :-d