Partyflock
 
­ Nederland
 
Wat een zielige kanker kakkerlakken zij het toch ook. Willen ze Machlas gaan vervolgen vanwege zijn "Swalbe" echt triest. Alsof ze zelf nooit 'Swalbes" doen. Die PvH speelt alleen maar op de man zodat hij vrije trappen krijgt omdat dat het enige is dat hij kan. Echt trietst die kakkerlak vd H. Ik had al een super hekel aan ze nu alleen nog maar meer. Overal gebeuren 'Swalbes" en Ajax doet het een keer en gaan meteen ze mieten, ik hoop dat die kakkerlakken dit seizoen op alle fronten zwaar vernederd worden.
Echt wat zet feyenoord zichzelf voor lul.....
wat ben ik blij dat ik me niet zo laat kennen, ik blijf afzijdig
Dama haalt precies de woorden uit me mond.
Ik ga er ook nix meer over zeggen, oja 1 ding.
Wij hebben nikos machlas die zich 2 keer per seizoen laat vallen en die kakkerlakken hebben leonardo die zich minstens 2 keer per wedstrijd laat vallen.
 
gaan jullie je frustraties ff lekker ergens anders uiten joh. Ik bedoel, moet dat nou echt heel de tijd hier die eeuwige oorlog tussen ajax en Feyenoord? Ik weet dat ik ook een topic heb geopend over Feyenoord, maar niet met de bedoeling om die oorlog hier voort te zetten of zo...doe ik niet aan mee.
1 om sown actie van machlas nodig te hebben om te kenne winnen is TRIEST!
2 dit was niets speciaals tege ajakkes of wie dan ook, maar alleen om een voorbeeld te stellen voor iedereen die denkt dat het bij voetbal hoort om zo TRIEST te zijn!

Feyenoord is namelijk een club die ook met gewoon voetbal kan winnen en niet als het te moeilijk word op de grond zal gaan legge!

mah das waar ik ging me harses mah weer s dichhouwe...
hmz ik ga t ooit lere..
 
swalbe hoort nu eenmaal bij voetbal.!!!
en jah nu is hte bij deze wedstrijd volgende week bij een andere jah tog...
 
Precies... iedereen doet het en als vd H een statement wil maken moet hij gewoon bij de KNVB, UEFA of FIFA of what so ever een klacht indienen en niet een persoon, in dit geval Machlas vervolgen. Dan is het persoonlijk.....wel raar dat hij dan net een Ajacied neemt...toeval?
Je kan zien dat vrouwen geen verstand van voetbal hebben, aldus lindaatje.
Er is maar 2woorden AJAX KAMPIOENNE!!!!!!!!!
Voetbal 'vecht' je uit op het veld en niet daar buiten. Daarna moet je gewoon vrienden zijn, moet toch kunnen.
Ik ben zelf voor AJAX, maar ga zaterdag met een Feyenoorder, FC Utrechter en met een FC Hilversummer naar den haag om lekker te feesten (Concept) moet toch kunnen. Het is gebeurt en je kan er toch niks meer aan veranderen.
 
2 snackyman zal je een tip geven ................

schreeuw het niet in de statenhal... want then you going down to.....
Op een feest ben ik om te feesten niet om te schreeuwen dat ik voor een bepaalde voetbalclub ben