Partyflock
 
Forumonderwerp · 11742
­ Nederland
Ik zit nu effe die liveset van jean op sensation 2002 white te luisteren. ergens bij de 40ste minuut, gaat hij WEER lopen kloten. Niet zo erg als bij PPK-Res.. op Trance energy, maar toch.. WEER pleurisherrie.

Geloof dat het een nummer van Marco V. is wat ie VERNEUKT. (vergeef me dat ik het ff niet weet..ben een beetje moe)
Ach ja, Jean...zucht...een jaartje of 10 geleden was 'ie hot, hip, veroverder hij met z'n clubsound heel Nederland. Was 'ie maar bij z;n roots gebleven i.p.v. voor het grote geld te kiezen. Ik kan hem ook niet meer aanhoren. technisch gezien is hij een goede DJ, maar hij rent teveel mee met de commercie om aan de wensen van de grote massa te voldoen. En dat is jammer, want dat lukt 'm niet. Stick to your roots man!!!!
Jean is persoonlijk gewoon een arrogante kneus.....Hij denkt dat hij de beste is, maar hij is het verleerd volgens mij :-D.,Had hem lekker in de IT laten zitten :P.....Een gozer die met mij mee gaat morgen die is een kennis van hem...en vertelt: dat hij altijd een technisch hoog standje brengt :P......Voor de rest , na the launch vond ik hem niks meer :S
 
nounou.. jean kan 't qua populariteit bij veel pf'ers zolangzamerhand wel vergeten geloof ik :)
laatste aanpassing
Jean........is boring :(
Zoals ik wel vaker zeg, het is beter te stoppen op je climax en terug te kunnen kijken op een groot hoogtepunt, dan maar eeuwig te willen doorgaan en langzaam af te zakken...
Your right.. Zit jij al op je hoogtepunt Wackie? ;)
laatste aanpassing
jacky een beetje minster kok achtig ;)
 
Soms kan Jean nog wel lekker draaien, op de after in de powerzone vond ik hem niet slecht.
Maar daar liep ik ook wel in een toestand dat iedereen op dat moment mijn vriend was:D
nou ik heb de liveset gehoord van sens white............wat een kermis muziek draait die man zeg :-s heb um op de helft van het downloaden maar afgekapt :kots:
idd wat een balle set van opa jean...dat ze die droplul nog boeken joh...

:S
 
Jean zuigt big time!!! Wat een arrogante bal zeg :BAH:

Hij loopt altijd te kutten in z'n stes. De pitch heel hoog en te scratchen en vaag te doen.... JEAN is old news.
Hahaha Yaron, Jackie Kok zit nog steeds in een stijgende lijn!!!
 
dat jullie er nog tijd voor over hebben om over die gast te discuseren %-)
Nou ja, ik gun hem nog net die credits Skitzoid, omdat ik hem van alle 100 keren dat ik hem gezien heb toch 2x leuk heb zien draaien...daarom 2 reacties!

Of nee.....shit...nu zijn het er al 3...

I'm gone!!!
4 zelfs, en dit dus de vijfde...

tellen is ook best moeilijk!
Ik vind die set van Jean egt wel lekker ook die omslag ineens bij 16.51 dacht ik, jezus wat klinkt dat vet zeg! dan kan je hem nog wel effe afzeiken maar dit klinkt egt lekker, en dan boeie als ie soms een foutje maakt, maar het blijft een mens en mensen maken fouten!!
"maar het blijft een mens en mensen maken fouten!!"

Het probleem van jean: hij vindt zich geen normaal mens meer...
Ik wil jean niet de hemel in prijzen ofzo maar, iedereen doet zo negatief over hem(ik denk dat jullie een paar jaar geleden als schoolkoters ook helemaal wegwaren van the Launch enzo) maarja die set op Sensation is egt wel lekker dansbaar vind ik, ja en meningen verschillen he! Maarja vanavond lekker Stampuh
 
vroeger toen ik nog een klein jongetje was, en in groep 6 zat, moesten we altijd uitermate lachen om die "homo naam" zoals we dat noemden :) nu nog steeds eigenlijk...
Hij loopt al wat langer te kl*ten,de set die ie draaide op sensation 2000 vond ik overigens dan nog wel redelijk voor zijn doen..daarna is het alleen maar slegter gegaan wat ik er van hoor en luister.

ciao
 
Tijdens de 31 minuut doet ie echt zo master dat moet iedereen effu horen :D :D zo gaaf