Partyflock
 
Forumonderwerp · 11267
­ Nederland
 
Zaterdagavond heb ik het erg naar mijn zin gehad.
Alleen...en niet gelijk zuchten,ik probeer die oostenrijkse wandelclubjes te plaatsen..

Die jongens en meisjes met die overhemden tot bovenaan dicht(hoe hielden ze het uit),een nette spencer aan(ik ging gillen als dat van mijn moeder vroeger moest),meiskes met sportkousen en geborduurde rugtasjes.

Liefst nog met vlechtjes.

Ik dacht in Tirol te zitten en toen iedereen HOLLAND riep,wilde ik HEIDIE roepen%)

Begrijp me goed,dit is geen spotten hoor,maar ik zie er weer zoveel humor in.

Ben alleen bang dat als jullie me uit gaan leggen dat dit weer een statement is om een politiek idee uit te dragen ik er nu nog niet de link bij kan leggen.

Maar kom op,vertel mamma,waarom????
 
Ik weet niet waarom Mamma, maar wel dat dit 1 van de redenen is dat ik niet naar Hardcore feesten ga.
Dat wil ik nou ook weleens weten Mamma!
Dat je t mooi vind ok... maar tis zooooo heet!!!
Ik weet het niet waarom lijkt me erg warm en als ik iets minder vind is het wel erg warm hebben op een feest :S
 
Ik vind het ook helemaal niet mooi!!!

Bij die meisjes vind ik net of ze zwaar onder de leeftijd zitten...
mijn gabber pappa denkt dat ze een link leggen naar-vergeef me-de hitlerjugend%)
zou dat werkelijk zo zijn?

Wel lachen dat jullie het ook niet weten:)
 
Ik vind een meisje met twee staartjes/vlechtjes in de leeftijdscategorie 20+ wel geil. Maar niet op feesten. Als er 1 of 2 dames rondlopen als tirolergrietjes oke, maar niet hele groepen. Dit zijn de partyscene-wannabe's. Hebben gehoord dat sensation (en dat is ook de waarheid) een feestje is waar lekker geheehoowd kan worden en de muziek niet al te hard is qua stijl. Dus gaan ze met hele studentenhuizen massaal naar sensation. En aangezien ze nog nooit op een feest geweest zijn, doen ze hun normale studentencafe-ski-hut-outfits aan en denken daarmee 'goed gekleed' het feest te betreden.

Dit is een Jordees-theorie, al deze feiten berusten niet op waarheden, maar puur op gedachten en meningen :P !!
 
vind het een leuke gedachte...en zou inderdaad best wel eens zo kunnen zijn.

Maar geil...nee toch,dit zou de kant van pedofilie opgaan hoor.hahahaha.

Maar ik ben zo`n type die naar zo`n gast toegaat en het gewoon vraagt,maar m`n dochter kreeg een stuip bij dat idee en sleurde me weg%)
 
ff over dat geile, vandaar 20+ erachter, mensen zouden eens de verkeerd over me kunnen gaan denken :D! Ik had het wel lachen gevonden als mijn moeder het had gevraagd, ik was ff meegegaan en de discussie aangegaan waarom die mensen er zo bijlopen en waarom ze met z'n allen een ski-hut-impressie hebben van een house-feest. Misschien een idee voor een volgend feest? Moet je maar bij de meeting komen dan gaan we samen interviewtjes houden, plaatsen we die later onder verslagen zodat we voor eens en altijd verlost zijn van de vraag: waarom heehooo en HOLLAND!!??

;)
2 Jordees: volgens mij is mama niet naar Sensation geweest maar naar Hardcore 4 Life. Denk niet dat daar hele studenthuizen komen :-p
Of heb ik hetnou mis?? %-)

;-)
Werkzaam bij Partyflock
en ik denk dat ze op sensation niet in apreski kleren lopen maar in het wit :D :D :D

Ik heb me zelf ook wel eens afgevraagd waarom sommige mensen zich zo warm kleden op feesten.
ik heb er 2 oplossingen voor:
1 ze staan de hele avond stil dus hebben er niet zoveel last van
2 ze kunnen gewoon goed tegen de hitte %) (of merken het niet door de drugs)

zelf het ik het liefst weinig aan :) dus een shirt zonder mouwen of een blouse die open kan!
Hmmm, verbazend weinig reacties...
Mja vroeger liepen we in trainingspakken en nu met die bloesjes ensoow...Das gewoon de nieuwe stijl..
Maar idd mij zul je nooit met al die knoopjes dicht zien lopen ofsoow of met een spencer..veeels te warm....
 
maar warom moet iedereen zo nodig hetzelfde aan? even losstaand of ik het mooi vind of niet overigens
Door jullie word er altijd gezegt dat iedereen hetzelfde aan heeft, ik vind namelijk dat dat reuze meevalt...
Der word veel te snel gezegt; ja die gabbers zijn allemaal meelopers, ze doen allemaal precies hetzelfde en staan allemaal met hun middelvingers op de foto's.
Maar dat zijn altijd de mensen die het toevallig niet aanstaat dat wij ons zo gedragen...laat ons lekker ons gang gaan ja toch.
Ik kan hier ook wel een topic openene en een beetje gaan klagen over al die zogenaamde bimeisjes die elkaar na-apen, en al die mensen op trance energy die ook allemaal zo'n beetje de zelfde klederdracht hebben...maar mij intereseerd het gewoon geen ruk..
 
daar zijn al genoeg topics over;)

maar heb ik iets van afkrakerij gedaan in mn tekst?

ik vroeg alleen waarom? niets meer, niets minder
het is inderdaad gewoon net zoals de aussies en de cavello's vroeger...

Daarbij, is het denk ik ook een beetje na-geaapt van een bepaalde groep skins... die lopen er namelijk ook allemaal zo netjes bij... hooligans in Engeland trouwens ook... Die kopen voor een wedstrijd(is massale matpartij) voor 100erden euro's nieuwe kleren.... heel apart...

pas als er witte veters en witte bretels aan te pas komen zit er een politiek statement aan... Anders is het gewoon een bepaalde kledingcode voor een bepaalde groep..! loop door de weeks bijna altijd in iets van Lonsdale/fred perry, ook t knoopie tot op t laatst dicht... al jaren... Maar in t weekend niet hoor!!! Veels te warm idd..!!!
 
Artiest Elcol
juist...het is gewoon hetzelfde als bijvoorbeeld kraagjes omhoog 3kwart broek, jody bernal outfits enzz...en zow zijn de gabber ook, je kleed je om ergens deel van uit te maken..en herkend (wil) worden als bijvoorbeeld gabber dus...soms zitten er wel anderen bedoelingen achter ik weet het..maarja ieder zen stijl/gevoel. En gabbermamma, ben blij dat je het van een positieve kant bekijkt..als meer mensen dat eens doen zou het een stuk aangenamer zijn :);)(Y)..maarja het is idd warm met zo'n knoopie dicht tot boventoe maarja...het hoort erbij iederen "groep" heeft zow zen dingetjes..en dit ziet er al een stuk netter uit als allemaal in een training pakkie:)...hehe ;)
laatste aanpassing
Pcies.

Trouwez, kijk eens naar Sensation...daar waren pas kuddedieren, allemaal in t wit!

En wedde, wedde he, dat ze dit weekend allemaal in t zwart gaan! ;)

DUH M@ZZOL$$
Iedere groep heeft zijn eigen outfit... Gabbers, HipHoppers, Indo's, kakkers..... en gebbers hebben de nette variant... Ik vind t persoonlijker beter als die baggy broeken en FUBU truien... of de Jody-Bernal_style....

Niet gelijk zo negatief lopen roepen HaRdCoRe-WeZ... dit is een topic uit pure belangstelling en niet bedoelt om te rellen!!!!!!!
hij relt helemaal niet!! whehe, ik vind t wel netjes juist allemaal, maar sommige lopen er wel errug extreem bij, ik vind persoonlijk stropdassen ook niet echt leuk staan bij meisjes.
 
kijk, dat zijn al betere replys

wat ik al dacht, je wil gewoon zoooo graag bij een bep. groep horen, meelopen met die groep enzo

geeft niet, is de mens eigen, ik deed het ook, ben ook gabber geweest;)
ik vind t een lekker gevoel dat mense aan me kenne zien waarik voor sta, alleen zien sommige mensen dat nu verkeerd omdat ik nogal word geassocieerd met nazis!! Dat bennik dus echt NIET!
Trouwez, kijk eens naar Sensation...daar waren pas kuddedieren, allemaal in t wit!

Dit vind ik een kromme vergelijking. Mensen gaan namelijk niet in het wit naar Sensation om erbij te horen ofzo, maar omdat het een gaaf gezicht is om zo´n grote witte massa te zien.
Artiest {SHOWLIST artist 141318, 1859, 17165}
koenie als je dat zo mooi vind ga je toch naar de spermabank :P
 
Mijn mening over die "strak-in-het-pak-mode":

:bah: :bah: :bah:

OERLELIJK!
Hey Fairytale,dat bericht van HaRdCoRe-WeZ was sarcastisch bedoeld hoor hehe,maar ja.
't Blijft soms moeilijk om de dubbelzinnigheid van een zin te zien...ok...ik neem jullie nix kwalijk.

Thanx Kreezzie!

DUH M@ZZOL$$
miech-> ja idd jij ben ook gabber geweest, en nu doe je net zo goed hetzelfde met een andere stijl/stroming...
 
mwha ben ik het niet mee eens, ik kleed me altijd erg gevarieerd, en geef niets om de typische merken als gstar enzo. ik koop wel veel cyberdog als je dat bedoelt, maar dat is de enige zaak (plus een internetsite of zo) die die kledingstijl heeft, dus er zit niets anders op.

als je andere winkels met coole partykleding weet in amsterdam, hoor ik het graag;)
Ja ik heb ook last van Helga und Otto associaties af en toe maar ik heb maar besloten om me er geen flikker van aan te trekken.

En veel mensen die er zo bij lopen zijn gewoon geen nazi, skinhead of rascist, en mensen die beweren dat wel te zijn daar heb ik eigenlijk gewoon medelijden mee, want als je gaat kijken wat een echte nazi of skinhead is dan gaan die echt niet naar dit soort muziek luisteren.
Wat ik nog het meest vreemd vind op het gebied van Hardcore. Je ziet dat daar echt een compleet ander publiek is gekomen.
Vroeger waren het echt alleen maar DE mensen die daar aanwezig waren en nu zie je echt een compleet ander publiek rondlopen. Respect voor de oorspronkelijke 'gabbers'' is ongeveer weg en heel andere omgangsvormen worden aangenomen enzo......

Nou moet ik eerlijk toegeven dat als ik nog even laat zien hoe het ouwe-stijl-hakkuh ook alweer moet, dat ze dan wel een stuk respectvoller zijn... :)
Miech-> ja idd "partykleding" ja...das toch ook allemaal hetzelfde straatje/stijl, en ik bedoel niet specifiek jou, maar bedoel gewoon dat er binnen iedere stroming een bepaalde "dresscode" is waar de meesten gewoon aan meedoen..

Maar ja ik laat het verder lekker hierbij omdat het mij geen ENE ruk inetereseert verder wat andere mensen doen, laat iedereen es lekker op zichzelf letten...
 
ja percies als mensen dat ook eens gingen doen. ik vind het toch ook dom staan met je kraagje omhoog en je broekspijpen opgerold en geen sokken aan ga ik toch ook niet op lopen zijken en dat gejank met allemaal mee loop gabbers dat houw je altijd en dat is in andere scene's ook zo.en als je er al een poosje heen gaat weet je wie je normaal kan aanspreken zonder dat het een meeloper is.
mini-error >> precies. nog nooit gezeik gehad en ik kom nooit vervelende mensen tegen.
 
Groepen hebben bepaalde dresscodes, vroeger droeg ik een aus, nu niet meer. Wat ik het leuke vind van Awakenings is dat er geen Dresscode is. Alles kan en mag. Punkers, Gothics, Gabbers, hele hippe gasten (hebben die ook een naam), studenten echt alles vind je daar. Echt leuk, zo divers is de house scene nou. En iedereen accepteerde elkaar.
Ik kan best kledingcode begrijpen enzo. Maar soms zie ik echt mensen met een blouse aan en trui daarover heen. En iedere x weer vraag ik me altijd af hoe ze het volhouden.

Iemand hier die er ook altijd zo bijloopt en me dat kan vertellen? Want die kan mij dan ook gelijk tips geven :-) Ik loop meestal in een hempje en broek/rok en dan kan ik me ondergoed aan eind van de avond al uitwringen. Ik denk dat ik dood zou gaan aan oververhitting met een trui aan. Wat minder warm zou ik toch wel zeer op prijs stellen.
 
das zeker waar marijn, daarom hou ik veel van awa:D
Ja,ik snap ook niet dat sommige mensen een blouse en daarover heen een trui aantrekken,ik krijg het al spaansbenauwd als ik er naar kijk,maar als die mensen dat leuk vinden moeten ze dat gewoon doen.Ik denk ook wel dat er bepaalde dresscodes bij bepaalde groepen horen,en als je bij zown groep hoort en je kleed je niet zo,dan moet je dat zelf weten,maar ik denk dat als je je aan die dresscode houdt dat anderen mensen dan zien dat je bij die groep hoort,en dat sommige mensen dat graag doen.Dat is ook zo met Lonsdale,ik vind dat je er iets mee uitstraalt,en ik vind het mooie kleding dus moet dat toch kunnen.En ik vind bij feesten zoals Sensation zown speciale dresscode wel grappig,maar ja wat ik eiglek wil zeggen op een nogal omslachtige manier is dat iedereen gewoon lekker zelf moet weten wat ie aandoet :d
laatste aanpassing
 
Ik begrijp nu wel dat het een dresscode is...begreep dat ergens eigenlijk wel gelijk:)

Maar niemand van deze site dus,niemand kan mij precies uitleggen waarvoor het dient,behalve dan om peentjes te zweten en door Milka gesponserd te worden...hahaha

sorry,ik zeik niemand af%)
 
Het is NIET te nieuwe stijl. Die bloesjes en kousen dat wordt over het algemeen alleen maar door de WannaBe Nazi's en racisten gedragen. Puur om het feit dat ze het dan kunnen zien en dat ze dan 'stoer' zijn ofzo.

De polo's en spencers en kisten is echt trend zoals wij die vroeger kenden van Ausies en Max. Maar er wordt nog veel max gedragen, ook door mij op TeRRoR feesten! Op andere feesten zijn kisten gewoon zwaar ragguhh :)...
 
he,he eindelijk een antwoord waar ik op wachtte..:)
dit is duidelijk...
en mijn nare gevoel die avond is verklaard...

Bedankt hydRox voor de duidelijke reply en alle anderen ook voor hun reply`s natuurlijk.

(k)