Partyflock
 
Forumonderwerp · 11620
­ Nederland
Ik vind het echt verrot!! En zekers als ze moeilijk gaan doen als je niks geeft. Ik snap dat ze er moeten zijn maar doe dan wel ff normaal!!
Ik geef als ik nog wat kleingeld heb, anders niks... en nooit meer dan 50 eurocent. Soms kijken ze je wel eens boos aan als je niks geeft, maar dat zal mij een rotzorg zijn :)
van mij krijgen ze een mooie fooi,ondanks dat ze je idd soms best verrot behandelen, dan krijgen ze wel wat minder trouwens.

ze verdienen eigenlijk al goed genoeg want ze rijden allemaal een vette bmw, maar toch, die gasten lopen risico omdat wij aan het feesten zijn
neem die schietpartij in de powerzone maar weer laatst....
voor het zelfde geld vangt een uitsmijter m op.
(K)
Nou die kunnen van mij de kanker genieten!!!


"Kinderen die vragen worden overgeslagen" denk ik altijd maar.

Verder ligt het er aan waar ik ben, als ze mij goed behandelen bij binnenkomst en ik heb een leuke avond gehad dan krijgen ze wel.
 
Ik geef niets.
Ha heb en keer met mijn dronke pan 50 piek gegeven!!! was wel jammer toen ik daar 15 min later achter kwam..................
Als ze me verrot behandelen krijgen ze dus echt NIKS. PowerZone was daar een goed voorbeeld van (d-boy invasion).

En zoals Lady AnT al zegt - ze rijden toch allemaal een vette BMW...
 
Hangt er vanaf... hoeveel geld ik nog heb... welke uitsmijters... als ik ze ken nemen ze het niet eens aan.. maar ja meisjes kunnen natuurlijk wel makkelijker doorlopen zonder te geven dan jongens....
Dan geef ik een voorbeeld van de Marcanti:

Uitsmijters laten jongen niet binnen omdat hij modder onder zijn schoenen had(Was hun reden). Hij is het er logisch niet mee eens en krijgt nog een gooi ook. TRIEST!!! :(
nou shrek, kan het wat minder.......
Nog nooit gezien dat ik niet kon doorlopen zonder wat te geven hoor... lijkt me ook helemaal de omgekeerde wereld eigenlijk :S :S
ik heb pas een keer een uitsmijter geld gegeven en dat verdiende die ook, want ik ging wel is naar de Opera in Arnhem en ik had twee keer hetzelfde lege pakje m&m's in mijn linker borstzak zitten, de week erop kreeg ik een vol zakje van die uitsmijter. dus toen de Opera dicht ging heb ik deze gozer maar is ff 35 piek (was je normaal aan munten wel kwijt, maar ik moest nu alles opmaken, dus had wat over) gegeven.
laatste aanpassing
Bij de Jamin zijn M&Ms goedkoper hoor Heyco :)
Mijn beste vriend gaf een keer geen fooi schreewt die uitsmijter nog naar ons:

"Kanker dan maar lekker op en je hoeft niet meer terug te komen ook"!!!!!

Hoe diep kan je zinken zeg..
 
Als ze hun hand op houden of met geld gaan staan rammelen krijgen ze juist niks. Dat vind ik echt nergens op slaan. Als je aan die lui fooi geeft, zeggen ze vaak ook nog niet eens dankjewel.

Als het een relaxte gast is en normaal doet geef ik ze meestal wel fooi.
Ik wilde om Impulz trouwens wel fooi geven, goeie uitsmijters, maar toen waren ze nergens te bekennen... zelfde verhaal afgelopen zaterdag op Club Hell :S
Ik geef altijd wat.
Die gasten doen goed werk over het algemeen en dan kan er best een piek vanaf.
DUIDELIJK EEN NOT!
Duidelijk NOT vind het beetje belachelijk ze verdienen al veel en het feesten is al zo duur :S
 
Waar lullen we over als je voor een bekertje water 2 eurootjes betaald? Dan mogen die gasten ook nog wel een euro van me hebben. Ik stoor me er niet zo aan hoor. Maar dat komt omdat ik ook meestal bij tenten kom (Atmoz, Matrixx, Zino, Hemkade) waar uitsmijters niet nadrukkelijk aanwezig zijn en dus GOED werk doen!!
 
ik ga echt niet moeilijk doen over een eurotje fooi. hier in amsterdam is het eigenlijk best wel standaard gewoon dat je wat geeft.
Die gasten staan daar wel voor jou veiligheid ..

dus JA , ik geef fooi ... en als et beetje lekker feest is geweest dan piepen me oren zo hard dat ik echt niet hoor of ie nou dankjewel of niet zegt ....boeit me ook totaal niet eigenlijk.
laatste aanpassing
en maar klagen dat ze rot behandeld worden
phff uitsmijters...was keer in arnhem club <<o>> (H4L)
en al het kleingeld van muh was op...
dus wij willuh weg rond 4 uur omdat de heluh sfeer nah de verpest werd door de uitsmijters..mocht ik niet naar buituh voordat ik fooi gaf...hielde de deur gewoon dicht..moest een gosur die ik helemaal niet kende mijn fooi gaan betaluh ..... nah gekkur moet het toch niet worde vinnik
als ik binnenkom lach ik vriendelijk en vraag of alles goed is....of ik maak een geintje....
moet es kijken hoe dan de rollen omgedraaid worden

IK heb geen klagen!!
Jjaja Sommige uitsmijters moeten echt een keer goei klappen krijgen!!! Ik heb het ook al een paar keer gehad dat ik fooi moest!! geven stelletje Sufferds :bah:
Maar dan noem je ook een tent. Over KUT uitsmijters gesproken. Ik was ook op hardcore 4 life (november vorig jaar) en die gasten probeerden gewoon op alle manieren ons feest te verzieken... zeiken over petjes, zeiken over trainingsbroeken, etc... En alle neppo-neo's konden vrolijk doorlopen :S
raar? dat jullie daar zoveel last van hebben....

ben weer pleite , msslllll
dat was idd in november jah dattik er niet uitmocht
nah ga nooit meah nah diej heluh fuckingkankurbende daar toe
phff
wat denkuh die uitsmijters wel niet
Ik vond dat zowiezo maar een heel matig feest... ben daarom die keer erop ook niet gegaan (en dat terwijl ik op fietsafstand woon), maar hoorde dat het toen wel stukken beter was!
:/ jah jah wat een onderwerp nick :S

hehe :kusje:
hmm als ze normaal doen enzo krijgen ze wel fooi maar als ze beetje vaag doen dan krijgen ze ook wel fooi maar dan om te pesten 1 euro cent
Dat wilde ik dus de laatste keer doen by D-boy Invasion, alleen vrienden van me hebben me dat maar afgeraden :)
maja als het een goed feest is en de uitsmijters gedraguh zich normaal etc. tuurlijk geef ik ze dan fooi (assik nog geld heb whehe)
maar niej als ze zwaar lopen te fokkuh
NOT....Je geeft al genoeg geld uit op zo'n feest
gewoon helemaal nix geven nooit geef ik ze wat ze worden al genoeg betaald voor bij de deur staan en staan ze met die laffe handjes altijd dat ze geld willen nou vergeet het maar :frusty: gek in hun kop zijn ze
Hier in Enschede vragen ze er eigenlijk nooit om en niemand geeft het bijna. Ik denk er zelf eigenlijk ook nooit aan.

Uitsmijters die erom vragen vind ik echt te jammer voor woorden, ik snap niet dat je zo durft te bedelen:S
Kgeef mijn kleingeld liever aan zwervers, die zijn tenminste tof :-D
 
ik geef echt altijd fooi. Het zijn wel de mensen die de rotte appels eruit kunnen halen en zorgen dat de sfeer in een discotheek goed blijft. en 1 eurotje op een avond kan er toch nog wel af.
In de illusion in Lier (Be) mag je de uitsmuiter trouwens geen geld geven. Hangt een postertje aan de muur dat het verboden is %) Maf.
Ik geef altijd fooi, nou ja tenzij ik alleen nog maar papiergeld heb. 5 euro vind ik weer beetje teveel van het goeie, maar meestal toch wel 1 of 2 euro. Vind het gewoon wel zo netjes. In een club, als er geen munten zijn geef ik aan de bar ook altijd fooi. Die mensen krijgen toch ook betaald, dus waarom zou ik de portier geen fooi geven.

De horeca draait nou eenmaal voor een groot gedeelte op fooi. En weet zelf dat ik als ik gewerkt heb, ik altijd vet blij ben met fooi, ook al is het maar 50 eurocent. Het is ook gewoon een blijk van waardering.

Ja, als ik echt klote ben behandeld of ze echt kut doen, dan niet. Maar dat is me nog nooit gebeurd.
Ja maar Mixie die horeca prijzen zijn al te belachelijk duur, dat zelfs de kranten zeggen dat je geen fooi meer moet geven omdat je wordt genaaid waar je bij staat, waarom zou je dan nog is fooi gaan geven.

Wat ik ook heel triest vind dat er nu ook al barmensen zijn die er van uitgaan dat je bijvoorbeeld 20 of 50 eurocent niet meer terughoeft. En zo wordt het steeds gekker.
Artiest {SHOWLIST artist 159051, 141693}
als ze gaan lopen bedelen krijgen ze nix
maar dat bedelen maak je in arnhem mee maar hier niet
Shrek: de fooi gaat naar het personeel en dat die prijzen zo hoog zijn hebben die nix mee te maken, dus die opmerking van jou slaat ook helemaal nergens op. Zelf werk ik in een restaurant en als het eten duur is verdien ik nix meer door...
Portiers die vriendelijk "tot ziens" zeggen zonder dat ze hun hand ophouden, geef ik altijd fooi. De rest niet.
wat een mensen hier die zeggen: "zo'n avond kost al genoeg" of "ze verdienen al heel veel".
Wat een gelul zeg!! Hoe weet je nou wat die uismijters verdienen? En als zo'n avond toch al veel kost, is het een kleine moeite om 50 eurocent apart te houden.
Wat een krenten zeg!
En wat lady ant zegt klopt, als je uitsmijters gewoon normaal tegemoet treed, doe ze ook relaxed tegen jou.
Actie, reactie...
ligt er aan

als et een goed feest was opzich wel ...

of als ze b.v. mij geholpen heb als ik ruziew had en de juiste persoon der uittrappen dan well..

maar ik heb nooit ruzie dus ..

maar als ik kleingeld im me zak heb zitten gooi ik et wel in ze handjuh hoor :)
laatste aanpassing
2 bronco, dat is zeker waar, actie = reactie, en ik weet wel wat uitsmijters verdienen, maar om nou te zeggen dat het heel veel is, valt ook wel mee.
dank je heikster :-)
Die gasten moeten er ook genoeg voor doorstaan lijkt me zo.
Ben benieuwd hoeveel mensen nu gaan zeggen dat ze GEEN krent zijn ;-)
als je erbij na denkt dan vangen die gasten gewoon echt te veel fooi op een groot feest maar op een club avond ofzo valt dat wel mee...

dus geef ik meer op een club avond en nooit meer dan 1 euro op een feest ... heb wel respect voor die gasten , maar ze hebben nooit bijdehand gedaan tegen mij als ik niks geef ofzo en dat is wel lekker:)

2 bronco: "zo'n avond kost al genoeg" of "ze verdienen al heel veel" , dat zeggen mensen omdat je niet altijd iets hoeft te geven en het fooi niet hun salaris is, het is geen standaard iets ofzo dat je moet geven. Zodra wij minder fooi geven word dat uiteindelijk wel gecompenseerd met hun salaris denk ik en dan weer verekent met de ticket prijs dus eigenlijk maakt het allemaal ook niks uit.
En zoveel hoeven ze ook niet doorstaan ,alleen is het een risky job als je met wapens te maken krijgt en dat komt niet heel vaak voor.

Just give it if you have the money otherwise don't , who gives a fuck:)!