Partyflock
 
Forumonderwerp · 11253
­ Nederland
 
Weet iemand al wanneer welke DJ draait?
Is er al wat bekend, of heb ik iets gemist?
 
http://sensation.id-t.com/sensation2002/black.html
 
Ja, natuurlijk, ok thnx!!
nou ik zal het die jongen even wat makkelijker maken :)

22.00 - 23.30 Michel de Heij
23.30 - 01.15 Marco V
01.15 - 03.15 Chris Liebing
03.15 - 03.45 Megamix
03.45 - 05.30 Mauro Picotto
05.30 - 07.00 Dana :D
 
2 H@rdhou$efreak: Thnx!
Echt goedddd dat Dana afsluit! Pff dat wordt echt GODSE BEUKEN :D:D!!!
Ik ben bang dat ze met commerciele nr's afsluit :S:S:S omdat Sensation voor een breedpubliek is. Maar ik hoop ook dat we lekker gaan beuQen/hakken/Zagen/rammen :P:P:P
nou ik denk dat ze met techno begint en dan doorbouwt tot de bruute harde stijl :-D
Dana commercieël afsluiten??? :s Sure!!! Ze weten waarvoor ze haar boeken dus dat wordt gewoon Qnalluuuuhhh!!!!!
 
Dana commercieël haha, reken er maar niet op! :D
weet ook wel zeker dat ze niet commercieel gaat draaien..... hoe wil ze dat gaan doen?? ineens platen van ehhh barthezz en ducktoy op gaan zetten ofzo met een bass erachter :P:P
whehe GUESS NOT!!!!!

maareh kun je tellen of niet?? ja?? ok dan tel er maar niet op :)
 
:O
 
volgens mij heeft ze nog niet eens 3 commerciele platen dus het word weer gewoon q-nallen
dana sluit af ja dat is mooi maar ik weet nog van vorig jaar dat het zo licht was dat is niet gezzelie.
Maar ik red me wel weer kga weer zoals van ouds ZAGUHHHH
 
kan er niet gewoon gehoused worden in plaats van het hakkuh en zaguhhhhhhhhhh weer terug te halen?

:P:P
 
naja ik denk dat een chris liebing het wel verder haalt kwa hardheid dan dana :D

LIEBING UBER ALLES!
2bob-patges hardstyle
koop = een zonnebril he
 
Liebing uber alles!! Amen.......
 
Kheb m nog niet horen draaien. Ben benieuwd. Zoals ik hier en daar lees is t wel stevig :bounce:!!
Liebing = God

hoop wel dat het allemaal goed gaat, want hij moet tot half negen op de Loveparade draaien. Mag ze vliegtuig echt geen vertraging hebben ofzo.
 
Ik ben op de loveparade dus kan me fuck schelen ;) :P
 
Misschien stuurt ID&T wel een privejet naar Berlijn om hem op te halen Mixie :P Maar inderdaad, hij mag zeker niet ontbreken want van hem verwacht ik wel het meest! Dana heb ik onderhand zo vaak gehoord, das niet speciaal meer.
 
Vanavond komt Dana lekker in Uitgeest draaien,
tog weer es wat anders dan de standaard woensdag :D
 
alleen wel hopen dat DANA niet TEHARD gaat draaien. ik weet dat jullie bijna allemaal van HARDCORE houden.. maar geef mij maar de echte GOEIE hardstyle!!
greetings
Ze gaat heus niet hardcore draaien, hoewel een kwartiertje wel lekker zal zijn :P
 
Hardcore will never die! haahahha :D
Oh nee niet!? ... warmduscher.
Ze hebbuh het wel goed getimed. Eerst knalluh op Liebing, dan geven ze je de tijd om ff bij te komen en dan op het eind nog ff helemaal zwaar knalluh op Dana. En dan is ut afgelopen.

:-D
 
nou ik weet niet maar bijkomen bij picotto zit er niet in!!

ik ga helemaal los bij die man!!!
Hahahha! Sorry dat ik even lach! Ik gun echt iedereen z'n pleziertje, maar 58 euro betalen voor een kaartje, en dan op een feest terecht komen waar er een MEGMIX??? wordt gedraaid? Gewoon een cdtje? En dan als afsluiter Dana krijgen gepresenteerd? Die notabene elke week wel in 30 discotheken draait? Niet eens Picotto of Liebing, die in Nederland amper draaien?

Het is toch een Techno Edition? Als Marvo V en Dana TechnoDJ's zijn ben ik een suikerklontje!

Sorry hoor, maar dit moest er even uit! natuurlijk wens ik wel alle PF'ers veel plezier, ik ga lekker uit mn dak op een ander technofeestje, met Dano en Rick Angel. Voor 7 euro. En ik zal ook wel een zwarte outfit aantrekken! Weet zeker dat ik me net zo goed vermaak! Veel plezier allemaal! ;-)
laatste aanpassing
Wackie weet wel goed de partysfeer van een feessie te verzieken he? :-S :-P
 
Ik ben wel benieuwd waar staat dat het puur een Techno Edition is :S
Tja, noem me dan maar gek of gestoord. Nothing new 4 me. :-P
Ik zei al, wens iedereen een prettig feestje toe, ik ben de laatste die iemand zn plezier wil vergallen. Ik zie alleen nogmaals bevestigd dat ik met die 58 euro een hoop leuke dingen kan gaan doen en ook een superfeestje heb. Enne Trippy, ik begrijp van iedereen dat Black de Techno-edition is, sorry if I'm wrong...Had nix gehoord over hardhouse!

Nogmaals, veel plezier allemaal!
Thnx Wackie. Je ben toch wel een schatjuh (volgens mij). ;-) :-P
Ach ´t kaartje was toch gratiz
 
wackiejacky, kijk hier eens, dan begrijp je het idee achter de megamix veel beter denk ik

en om nou een technofeestje van 7 euro te gaan vergelijken met 35.000 man die in de arena uit hun naad gaan...sjahh gaat niet echt op he?

black edition staat voor techno en hardstyle...er zijn 3 techno dj's aanwezig, 1 hardstyle dj en marco v.. ik denk dat ie zaterdag flink beukend gaat draaien want dat kan ie zekers wel

ik ga me in ieder geval prima vermaken, maar lees maar dat topic en dan met name de posts van Tjeerd
Ehhh P-Kay, je stuurt me nu een link toe van een forum waar juist nog veel lulliger wordt gereageerd op Black. Ik geef alleen mijn mening, ben de laatste die mijn feetsjje gaat vergelijken met dat in de Arena, zou het vergelijkbaar zijn zou ik er niet eens naartoe gaan tenslotte. Ik bedoel gewoon te zeggen, dat ik het erg jammer vind, dat een mens zoveel geld moet betalen en dan een DJ als Dana, die elke week in allerlei discotheken daarit waar je dr voor een knaak kan zien, als afsluiter wordt gekozen. Zoals ik ook al zeik, hoorde ik van het begin af aan verhalen over de Club en de Techno Edition. Ik heb me er verder ook niet in verdiept omdat dat hele Sensation me weinig doet, ik denk dat ID&T zich helemaal kapot lacht na afloop, tel uit je winst!

Maar goed, dat had ik al uigelegd. Lief van je dat je me probeert op andere gedachten te brengen, maar dat gaat niet lukken. Dus ieder zn meug, ik sta strax wie weet nog wel ineens in Belrijn, als het allemaal gratis gaat lukken, want dat is nog altijd de ware essentie van feesten, gewoon kunnen gaan en het te gek hebben voor je je halve studiebeurs moet inleveren. En anders vier ik dus mn eigen feestje hier in Eindhoevn. Ik vertrouw erop dat jij je daar gaat amuseren en ik hoor wel hoe het geweest is, deal??? (k)!
 
wackiejacky , je hebt voor een groot deel ZEKER gelijk. het is gewoon TE duur aan het worden. ik was ook niet gegaan als ik 60euro moest betalen. 30 euro vind ik meer dan zat voor SENSATION. Dana draait dan misschien wel overal. maar toch rulleddd ze zekers. Maar het is geen techno feesie. het begint bij techno en eindigt gewoon in lekkere HARDSSTYLLEE , myn style dus. nou mensen. cu there! greetings
Dana gaat dus echt wel knallen!!!!!!!
Reken daar maar op. Vanaf de eerste Bass !!!!
 
Techno is ook wel chille muziek maar mijn voorkeur gaat zekers uit naar Hardstyle :D
Ben het helemaal met WackieJacky eens!
€58,- voor een feestje van één avond, met zo'n (al zeg ik 't zelf) matige line-up en idd gewoon een of andere megamix tussendoor, echt te duur! :(

Ik geloof best dat Dana fatsoenlijk gaat afsluiten, maar om daar zoveel knaken voor neer te leggen, gaat me te ver! Je ziet haar tegenwoordig bijna op elk feest (niet dat dat verkeerd is, want ze draait vet!), dus ik w8 wel ff weer op een andere party.

Ik wens iedereen die toch heen gaat veel :bounce: plezier! :)
 
Line-up is zekers wel vet! Ook ziet de Arena er ontzettend cool uit> check het verslag van MVA en de foto's van Sensation White of bekijk DIT
Tis inderdaad aardig duur. De DJ's zullen dus wat xtras moeten laten zien. Kheb dr zin aan!!
laatste aanpassing
 
WJ het ging me meer om dat topic, maar je hebt het dus gelezen, ik kan na het lezen van die posts van Tjeerd best het coole in zien van die megamix...
volgens mij gaat dat een geweldige show geven, daar ging het mij meer om, dat het niet enkel een bandje opzetten is om de tijd te vullen

maar je hoort wel van me hoe het was hoor ;)
(K)
Als mensen Sensation zo KUT vinden waarom laten ze de topice dan ook niet lekker rusten. Al dat domme gelul dat het te duur is enzo. Mensen die ernaar toe gaan verheugen zich er op en vinden het blijkbaar niet te veel geld. En ik denk niet dat die mensen er op zitten te wachten om steeds maar weer te horen dat het zo'n kut line-up is en dat het te duur is van mensen die het niks vinden. Hou dat lekker voor je. Spaar die moeite voor dingen die JIJ weer leuk vind.
Shrekkie, relax, er komt allemaal rook uit je toeters! ;-) Topics zijn er om te discussieren, dat is juist het nut van een topic! Als je ook op mij doelt, ik lul nooit dom en het kostte mij geen enkele energie om mijn stukje op te schrijven. Hopelijk heb je ook gelezen dat ik iedereen veel plezier wens, stamp het dak van de Arena af, en alleen maar het beste! Even goeie vriendjes hoor, je hoeft niet gelijk in de verdediging te springen als een mens een keer zijn mening geeft toch? Dikke groene (k)!!!
Hahaha nee maar is vind het altijd zo zinloos. En naar mijn mening is dit niet discuseren maar een feest afzeiken. Maare ik had dat andere ook gelezen. ;) En verder zeker even goeie vriendjes doeii
Vind het ook veel geld, en kijkend naar de Line up TEveel geld, maar ik wil de Arena gewoon een keer meemaken en verwacht dan ook veel van de feeling alleen, Arena zelf en Aankleding, geluid, specialeffects, en als ik dat zo hoor van de white edition is dat allemaal tiptop geregeld, dus ja 58 euro is veel geld maar ik heb het er inderdaad schijnbaar toch voor over =), dusseeee bring it on !
 
heey woussie
ik wist het ook niet... maar nu gelukkig wel whaaa.. thanxx
 
Nou, het moet wel een heel bruut avondje worden willen ze mij er volgend jaar terug zien. Ik heb er gewoon een vieze smaak van in me mond. Maar ik bekijk het positief, en ga gewoon lekker knallen.
laatste aanpassing