Partyflock
 
­ Nederland
Daar heb ik dus echt een hekel aan. Het zijn vaak nog de grootste klootzakken ook. Wat vinden jullie?
hahahaha toffe collega Shibby!! Prachtig wat een actie.... :-D Gewoon een handschoen geven gaaf!!
Ik moest ook wel lache jah toen ie dat vertelde!

Maarja, hij was wous en had ze toch niet nodig want was met de auto. Toen hij die arme portier zo zag kou lijden kreeg ie medelijden :D
 
op zich wel een coole actie, hoop voor hem dat het niet erg dure handschoenen waren:D
Ik doe er niet moeilijk om.Als ik geld heb dan geef ik en anders hebben ze pech.

GREETZ!!
Ik heb al eens ruzie met 1 gehad, omdat ik hem geen geld gaf toen ik weg ging, zegt ie: "ja dat hoort erbij", ik zo "er hoort wel meer bij" en toen ben ik gauw onder zijn arm die de deur blokkeerde door gedoken.
Uitsmijters kunnen van mij altijd wat krijgen. Op zich hoort het tegenwoordig eigenlijk bij het uitgaan. Maar 1 keertje gehad in een discotheek in de buurt van Noordwijk. Hele elftal wezen stappen daaro en daar lieten de uitsmijters je pas naar buiten gaan als je een fooitje had gegeven. Dat mondde dus uit in een gigantische vechtpartij en die kant moet het denk ik niet op gaan lijkt mij toch?!
Eén van de redenen dat ik het uitgaan in Purmerend (jaja) leuker vind dan in Amsterdam (dan heb ik het over de 'tentjes' Thorbecke-, Rembrands- en Leidseplein). Als jij geen fooi geeft in Amsterdam. Of ze een gulden geeft (wat ze zien als belediging, zijn ze zo instaat je er de volgende keer met een gare kutsmoes er niet in te laten. Ook als je naar buiten gaat meteen zo een bedelend handje voor je smoel.

In Purmerend geen handje en als je dan fooi geeft zijn ze je meteen blijkbaar dankbaar. Achja...
Artiest {SHOWLIST artist 48346, 59806}
Ik geef af en toe eens fooi, maar vind het wel overdreven. Zoals al eerder werd gezegd: "Waarom security wel en de mensjes bij de muntverkoop niet? :s
Haha die Kill toch :-P

Maar ik geef ook nooit wat... maar ik vind het zoooo stom dat ze om hun fooi gaan "bedelen" met hun handje... TSSS.. of lekker laten horen, dat gerinkel met die munten.. TSSS...

Ik heb zoiets van, ze krijgen toch wel wat van de jongen achter mij... en aangezien ik toch n meisje ben, kijken die portiers er niet raar van op gna gna :-P
 
De gemiddele portier doet geen reet op een avond. Af en toe een keer butsen incasseren, wat hij toch wel gewend is want het is altijd mega gajes. Daar krijgt hij voor betaald dus moet zeiken.

Ik ben ZEER gul met fooien maar dan wel voor de barvrouw
Nee ze doen geen reet!Dat is het nou juist! Zou jij het leuk vinden om de hele avond bij de deur in de tocht stil te staan?

Daar word je toch chagerijnig van? Oke, om fooi vragen vind ik erg overdreven, maar ik vind het leuk voor ze als ze met een extra'tje thuiskomen! Een kwestie van gunnen is het!

Soms zitten ze je dwars maar soms helpen ze je uit de meest erge situaties, dat moet niet vergeten worden!

Er zijn ook hele leuke, je moet ze niet allemaal over 1 kam scheren....
Als ik naar n feest ga geef ik vaak niks...Daar let ik dan niet eens op. Maar als ik naar mn vaste discotheek (zak) ga dan geef ik vaak wel wat! Maar niet aan iedereen...er lopen daar n paar uitsmijters bij wat gewoon klootzakken zijn. Maar meestal geef ik gewoon wat. En ik moet zeggen dat ze daar ook altijd blij mee zijn. Vooral omdat er haast geen meisjes zijn die fooi geven (daaro). En tja wat ik geef...ligt eraan. Het is duitsland dus meestal wat marken maar nu met euro's...tja vorige week zaterdag heb ik omgerekend iets van Fl.10,- gedaan (had nog marken over).
StraX zeker ook Dj's die met de pet langs komen door de zaal.... als je nu geen geld geeft speel ik die volgende plaat niet.... Quite.

Ik geef ze gewoon niX, maar wordt er ook zelden mee geconfronteerd dat ze staan te bedelen tenslotte. Heb zo'n kerel in Utrecht 's een keer een flippo gegeven, merkte die pas bij degene na me en toen stond 'ie toch ff raar te kijken ;)
 
haha dat is pas een coole actie, ik gaf eens 6 kwartjes of zo, hij keek me zo aan, en ik terugkijken: het is echt op hoor!
Weet je ik ben heeeeeeeeeeeeeel lief en aangezien jullie zeer gul zijn met fooien allemaal en ik altijd geld goed kan gebruiken:

Giro 3912616
Ik vind dat fooi geven erbij hoort.Ze staan er tenslotte voor onze veiligheid
Meestal geef ik wel fooi ben wel blij dat ze er rond lopen maar als ze erom vragen en je hebt op dat moment geen los geld bij je en ze kijken je boos aan (wat ook gebeurt) dan bekijken ze t maar.
nou als je weet wat die lui betaald krijgen voor een avondje........ dan maakt die fooi in principe niet uit... maar t ligt er aan de ene keer geef ik wel en de andere keer niet...
Zoveel verdienen ze niet hoor.Ik denk dat het beetje verschilt..
ze moeten er in ieder geval niet om vragen
 
als ze blij worden van dat knaakie van mij ...
waarom niet

en meestal als je niks of veel geeft ondhouden ze je gezicht..echt hoor

geef wel is een 5 euro ofsow voorheen joetje
maar dan volgende keer zijn ze een stuk relaxter...
kheb tegenwoordig geen ene cent meer over na een feessie, maar neem voortaan vast wat kleingeld mee zodat ik dat overhou... trouwens alleen bij kleine feessies hier in de buurt ofzow niet bij grote paarties, daar kenne ze me lekkah toch njet
heb er ook maar een hekel aan,sommige dwingen je gewoon bijna om iets te geven :-(
 
ligt eraan hoe portiers die avond zijn, maar meestal ken ik 't wel met ze vinden...maar op een groot feest geef ik geen fooi...
 
het valt me toch wel op dat de meeste hier maar weinig fooi geven....zij werken er toch ook aan mee dat jij een gezellige avond heb? mits ze hun werk goed doen naruurlijk! wij geven eigenlijk altijd €5.00 fooi.
 
MENSEN.... Wie van jullie wil er nou NIET af van die KUTcenten en KUT2centenmunten... (ok, dan de 5centjes en de 10centjes en de 20centjezzzzz...)

Kgeef always om en nabij de € 5 PLUS.... tja... 1 & 2 centjezzzzzzz...

InDO
 
voor mij geldt hetzelfde als feesttijgertje.

kuzz
Ok, maar die lui worden toch al betaalt, als ik op me werk een klant help dan gaat ie toch ook niet na afloop zeggen van hier heb je €5,-
5 EURO?!?! Damn ik word zeker te weten portier dan! Al die mensen mij 5 euro geven. Ik loop binnen en doe gewoon geen ene moer.

De bakker ging laatst ook voor mijn neus staan rammelen met zijn zak witte puntjes en als ik geen geld gaf zou ik er nooit meer inkomen...
Ik gaf gelijk 5 euro..


Proest
ik heb de laatste keer 1 keer een portier fooi gegeve

10 minuutjes later stontie een vriend vamme in elkaar te trappe

dus da doen we ook nie meer

mah meeste portiers krijge toch wel genoeg betaald hoor, misse se mij fooi ech nie
 
fooien zijn toch zwaar uit de tijd gabbertjes!!
Ze krijgen een prima salaris en het risico dat ze lopen...jezu,moeten ze een vak leren!!

Zonder dollen,ik stuur ze niet ze kiezen zelf voor dit tochtige beroep.

Ik verkoop met veel leut,de hele week kleding en schoenen.
Word dol gedramd door jenkende kids, dom geluld door stupido huisvrouwen en moet regelmatig de sokken erin zetten om winkeldieven te grijpen.
NOG NOOIT EEN CENT TIP GEZIEN!!:bounce:

oke,zij zeggen voor veiligheid te zorgen,maar wat lees ik dan in de kranten,dat zijn tch geen verzinsels.
Thuis ben je veilig,geef je ouders tip en blijf thuis!!
 
Heb 1x mee gemaakt dat een uitsmijter moeilijk zat te doen met fooi.
Was in de coco nut in rotterdam, ik zeg tegen die knakker dat ik niks heb in ieder geval geen kleingeld.
Zeg hij hoeveel hebje dan?
Ik met me dronken kop vijftig gulden, zeg hij "maar dan kan je dat toch effe wisselen?"
JEZUS wat een zielig figuur zeg!!
Mooi dat hij niks gekregen heb.
En ik was daar nog niet eens 5 min geweest.
Dat soort uitsmijters verdienen het om in elkaar getrapt te worden.
Maar dat is mijn personelijke mening.
Verder ligt het eraan hoe mijn avond was,heb weleens die gast 25 gulden gegeven,(toen had ik echt een super avond en was ook een beetje dronken) die gast kijkt me nog steeds blij aan als ik kom.

Maar mijn verhaal word een beetje lang dus tijd om te kappen.
Mzl vaag
Bepaalde heren krijgen van mij fooi [dat zijn er maar een paar, en die zien er ook uit als gastheren en zijn ook altijd even vriendelijk en die staan niet interesant te doen als een stelletje klerenkasten bij elkaar], maar ik ken er een paar, nou die krijgen van mij geen rooie cent. "( Vuile honden, die staan daar maar een beetje interesant te doen met z'n 5en bij 1 deur, en als je dan ff naar buiten wil dan moet je 5 euro dokken. Dood zielig vindt ik dat, alsof die intree niet genoeg is.
 
ik geef bijna nooit wat.. en geen kip die ernaar kraait. wat wil hij doen dan als ik nix geef, me in elkaar trappen? sorry hoor, maar dat gebedel is ronduit zielig. dat ze daar staan okay, en de mensen die fooi willen geven, geef lekker wat!! maar mensen 'discrimineren' op grond van wel fooi/geen fooi.. niet echt normaal lijkt me.
 
In een discotheek geef ik die stakkers altijd wel wat ze staan er toch de hele avond voor je ken die ene € er toch ook wel vanaf, op die party's geef ik die gasten nix, die zie ik toch nooit meer
 
ik geef eigenlijk ook altijd wel fooi.
tenzij ze er niet echt voor staan.
Ze kijken je altijd zo raar aan als je het niet geef.
Je heb er vaak tog een leuke avond voor gekregen waarom niet ja tog?
 
tsssss ja het de meesten zijn echt een stelletje vuile uitzuigers. Was afgelopen weekeinde bij hard bass in rotterdam wordt die gast voor me gewoon kijhard aan zijn pols terug naar binnen getrokken omdat hij geen fooi gaf, dat is toch gewoon geen fooi krijgen omdat je het verdient dat is gewoon afpersing

(als je geen fooi geeft slaan we je in elkaar)

heb uit schrik toch maar een zooi kleingeld gegeven maar volgende keer neem ik gewoon een zooi kleine kut euro centjes mee kom ik daar ook nog eens van af
ik geef meestal wel wat, ik heb al een keer gezeik gehad omdat ik toen niks gaf. En als ik een leuke avond gehad hebt geef ik zowiezo wat.
 
Op zich vind ik fooi sowieso al ONZIN voor de uitsmijters. (Op de organisatie na) zijn zij degenen die toch al met afstand het meeste verdienen op zo'n avond.

EN ALS ZE ME LANGER DAN EEN HALF UUR BIJ DE DEUR LATEN WACHTEN, KRIJGEN ZE AL HELEMAAL NIETS!!!!!!!!!!!
Alle problemen opgelost als je naar REACTOR gaat.
Hier MAG je geeneens fooi geven!!!!!!
Jassen, toilet en de hele shit ziin gewoon gratiZZ!!!

GreetZZ
 
je betaald 40 euro voor een kaartje en dan vragen ze ook nog fooi Maar ze pakken wel je drugs af van mij krijgen ze geen fooi de tering
 
neeneenee en nog eens nee! ik geef geen fooi aan uitsmijters! nooit! ik heb zelf lange tijd taxi gereden en van de fooien moest je het hebben, maar ik besefte altijd maar goed dat als je een fooitje krijgt dat het komt omdat de klant jou iets extra's gunt!
fooi is een gunst! uitsmijters hebben er geen recht op, en als ze met een uitgestoken hand staan dan houdt het voor mij al helemaal op... iemand schreef hierboven: 'ja maar ze doen hun werk voor jou veiligheid'. dat klopt, daar krijgen ze ook goed voor betaald toch?
als een agent je bekeurt voor het dragen van geen gordel onder het motto 'ja meneer, het is voor uw eigen veiligheid', geef je die dan ook fooi?? hij verdient waarschijnlijk minder als die uitsmijter die je €5,- in zijn klauw drukt...
 
Ik geef duzz NOOIT fooi....heb ook op Hard Bass geen fooi gegeven...en op H4L ook niet...en het boeit me geen reet dat ze me dan dom aankijken, dat zie ik dan nog niet eens, want ik loop altijd gewoon naar buiten en roep TOT ZIEEEEEEENS zonder ze aan te kijken...kzou niet weten waarom ze denken dat ze recht hebben op fooi. En al helemaal niet als ik 100 x van de dansvloer wordt gedonderd op H4L omdat ik er per ongeluk met mijn glas sta te stampuh whehehhe
Zo... 5 euro? geen fooi?
jullie hebben het wel makkelijk zeg.
Een "zwartkoppie" als ik moet wel op zn minst 10 euro ophoesten en de uitsmijter heel goed in de ogen aankijken als ik wil binnenkomen voor de volgende keer.
Maar een week later zeggen ze weer dat ze je niet kennen of dat je een disco-pas moet hebben( die overgens niet bestaat).
Ja ga dan maar balen en terug rijden naar huis!!
GRRR......
nou lees ik dat de portier geen fooi verdient want die krijgt toch gewoon voor zijn werk betaald maar de barvrouw krijgt wel fooi.
maar de barvrouw krijgt er toch ook gewoon voor betaald. dus die vergelijking gaat niet op.

op grote feesten geef ik eigenlijk nooit fooi. en in clubs meestal wel. maar dan moet ik het wel naar mijn zin hebben gehad. en het moeten ook niet van die bedelende kleerkasten zijn. dat is idd wel zielig. ik heb nog nooit meegemaakt dat ze je niet eruit willen laten als je niks geeft.

in de hemkade geef ik altijd voldoende fooi. omdat ze daar goeie feesten geven en een vriendelijke, gastvrije security hebben. echt nog nooit trammelant gehad met die gasten.

het enige wat ik mij altijd afvraag is of ze alle fooien bij elkaar op een hoop doen en verdelen onder iedereen. dat zou wel zo eerlijk zijn want iedereen die er werkzaam is draagt bij aan een goed feest en heeft dus recht op een fooitje.
Je moet ook altijd gewoon zeggen ; Jah, sorry, k heb al me geld opgemaakt
MZZLSSSSSSSS
 
Ik geef vaak wel een fooi, als het feest tof was..

Kijk die mensen lopen een verhoogd risico om met geweld in aanraking te komen, en ik vind dat ze het meestal goed oplossen als er problemen zijn.

Dat is mij wel een Euro waard..
NOu die uitsmijers verdienen genoeg en ze staan altijd met hun handje op. Als een uitsmijter dat doet krijgt hij helemaal nopes nada. Alleen bij de fun geef ik die gasten altijd wat omdat ik ook vaak door hun nog naar binnen mogt voor een goeie prijs!!
Een Euro vind ik meer dan genoeg, heel soms 2 als het echt een top avond was, maar ik blijf erbij dat het eigenlijk niet nodig is.