Partyflock
 
Forumonderwerp · 11446
­ Nederland
AAH krijg vandaag een brief binnen van loveparade.nl dat mijn reis voor loveparade is geannuleerd omdat ik niet betaald zou hebben. Ik opbellen lijkt het geld net te zijn binnengekomen nadat zij het geannuleerd hebben, willen ze het geld terug gaan sturen min 150 euro boekingskosten!!!!
ze zullen nog proberen ons er alsnog bij te plaatsen maar anders ben ik dus wel een beetje de lul....
sorry.. moest ik ff kwijt
laatste aanpassing
knap lullig bas
 
Dat zijn geen geintjes!!
ja man k word vanmiddag teruggebelt ofdat ze t nog geregeld kunnen hebben.. hopen maar anders wordt t weer brothers dit weekend :(
laatste aanpassing
jezus tering....voel jij je ff genaaid
 
dat is pas slecht nieuws zeg,wat een klote streek!!!
ging het vorig jaar ook al niet mis met deze organisatie?
 
lullig man...
2 heikster:niet dat ik weet..
laatste aanpassing
Brothers is ook niet alles Bas, hoewel het van het weekend nog best gezellig was :P
 
dan organiseer je toch zelluf een reis of gaat dat niet???????
2hq: ja vorige keer was wel lachu, alleen ik ken ken t nu onderhand wel een beetje

2whitewenzz: tja is t nu een beetje laat voor en niemand van ons heeft een rijbewijs :(
 
trein?
tja trein is mischien wel idee moet je daar apart voor boeken of gaan er gwoon treinen heen?
kosten betalen?? Ik zou dat zeker niet pikken!!
 
Volgens mij kan je gewoon de internationale trein naar Berlijn pakken....Moet je anders ff op de site van de NS kijken ofzow...
ja je kan gewoon met de ns en meer personen hoe goedkoper het is met drie personen is het iets van 70 euro
nou is misschien wel een oplossing.. net gebeld maar ze weten t nog steeds niet ...
kga naar huis!
laatste aanpassing
brothers is egt te errug!!! helemaal als je weet dat je eigenlijk op de LP had kunnen staan... :-S :-S
Hoop voor je dat je gaat!!!!!!
Tjah als je op t laatste moment betaald is het altijd het handigst meteen het betaalbewijs te faxen. Dan weten ze dat t ok is en annuleren ze je shit niet. heb ik ook gedaan en ging goed :)

Dit is trouwens niet de organisatie die t helemaal verkloot heeft vorig jaar. Dat was loveparadetrip.nl (Carboni heette die gast).
Daar was ik ook slachtoffer van. Uiteraard wel gegaan. Op de dag zelf lekker een auto gehuurd en kamers geboekt in de jeugdherberg die aanvankelijk door die organisatie geboekt waren (maar niet betaald waren :) )
Ben je mooi genaaid ja! Vergis je niet, met de trein naar Berlijn is teringduur. Je kunt met 5 man samen reizen op een Schones WochenEndeTicket, die kost 35 mark geloof ik, maar dan moet je met stoptreinen reizen en oneindig vaak overstappen, ben je wel een dagje zoet, en is alleen op zaterdag en zondag geldig. Hoe duur het precies is ben ik ook nog aan het uitvogelen, ik wil zelf ook heel graag gaan, maar de internationele reisadvieslijn van de ns is pas morgenochtend weer open en op internet kan ik geen prijzen vinden. Ik denk toch dat je wel aan een euro of 70-100 de man moet denken, en da's of course wel erg duur....ik moet t nog effe uitzoeken, als ik een cheap way vind om in Berlijn te komen (ga zelf niet rijden, beetje 100 uur terug met mn gare kop, no tnx!) dan laat ik t je weten!
:d:d:d ok ben net gebeld en ze hadden nog een ander reisje moeten we alleen wel tot later blijven ( tot 8 uur s'ochtends) weet iemand nog een leuke afterparty? we zouden nm. eigenlijk om 2 uur teruggaan...
Met trein heb ik ook gecheckt maar was idd te duur...