Partyflock
 
Forumonderwerp · 11077
­ Nederland
Ik heb vaak genoeg een gesprek met mensen over drugs en dan zijn er 'vrienden' van me die proberen mee te praten. Maar het nog nooit gedaan hebben, maar ze spelen van wel enzo. Daar word ik zo moe van. En ze blijven volhouden van wel, dat het wel zo is.

Naja, dat moest ik even kwijt.
 
Gelukkig heb ik er hier geen last van. Die-hard junkies hier ;) We hebben met de hele groep de housetijd doorgeleefd, dus iedereen weet wel veel van elkaar. :)
laatste aanpassing
Ik erger me veel meer aan mensen die het echt 'stoer' vinden om te gebruiken... ik ken mensen die echt op zitten te scheppen tegen anderen van 'kijk, ik gebruik'. Iedereen moet zelf weten wat hij/zij doet, maar opscheppen erover :S
Ja precies, maar dit komt op hetzelfde neer. Stoer willen zijn maar het niet zijn bewijs van spreke.
Ja inderdaad! Maar doen alsof je gebruikt zoals jij zegt is nog vager eigenlijk!
alle mensen zijn vaag :s
precies....
mijn beste vriendinnetjuh wil een keer met mij mee naar een feest, ze wil ook gaan gebruiken, zegt dat ze het vroeger heel vaak heeft gedaan, maar ze doet zoo fucking zenuwachtig...
-ik weet niet of ik er goed op reageer
-hoe voel ik me dan?
-kan ik er wel of niet bij blowen?
-hoe veel heb ik nodig?

allemaal van die dingen die je al weet zodra je het een keer gedaan hebt...
terwijl ik het helemaal geen schande vind dat ze op dat gebied nog een groentje is, liegt ze erover...
als ze er eens een keer niet over zou liegen dan zou ze zich veel lekkerder voelen, omdat ik haar dan gewoon beter voorbereid...
maar trots is voor haar belangrijker dan veiligheid en zekerheid..
beetje dom!
 
Als die 'vrienden' van je jouw met alle geweld er van willen overtuigen dat ze gebruiken zullen ze dat wel juist niet doen.
Naar mijn idee boeit het een gebruiker echt niet of iemand anders gelooft dat hij gebruikt of niet. Je doet het tenslotte voor jezelf.
Zo denk ik erover iig.
laatste aanpassing
 
2 Lisette:

Ik zou haar er maar wel op voorbereiden dan.
Want het is duidelijk dat ze nog nooit gebruikt heeft. Anders stel je dat soort vragen niet.
als er bij druggebruik DAT soort vragen in jhe kop rijzen...kun je er betere helemaal nie aan beginnen
 
Artiest William Tech
:S
ik schrik ervan dat ik het gewoon met B&B eens ben... help :@


;)
lololol ehhehe

\o/ :D
laatste aanpassing
ik denk eers toen ik alleen de titel lsa, van hoe ken je nou in hemelsnaam nep gebruike
mah ik snappum
is wel aardug triest jah

maareh lisette ik had voor nieuwjaar dit jaar een hele tijd nix gebruik en tijdje daarvoor aardug veel.
Dus ik wist ook niet geod met hoeveel ik weer rustug an kon beginne
dus as je zoiets vraag wil t nie altijd zegge daje nog nooit gebruik heb
mah als ze zich er echt druk om loopt te make is t wel beetje vreemd jah
 
meestal is het andersom dat iemand juist wel gebruikt en wanneer iemand het vraagt zegt diegene nee ik heb niks op.. ik denk waarom doe je het dan als je dr voor schaamt dan moet je het niet doen maarja ik vind de mensen maar triest die zeggnen als ze gebruiken terwijl ze het niet doen.. gewoon dr bij willen horen terwijl ze zelf niet eens weten waar ze over praten.. ik vind met alles wat je doet moet je het doen omdat je het zelf wilt en leuk vind. als je het alleen maar doet om stoer te doen of dr bij te horen moet je toch is andere vrienden gaan zoeken.
 
2 Waussie:

Mensen die gebruiken zeggen meestal tegen niet gebruikers van niet, omdat de meeste dan gaan zeiken dat het zo slecht is enzo.
Heeft verder niks met je ervoor schamen te maken.
 
ben ik het mee eens Nelson
als vrienden of iemanmd anders aan mij vragen of ik gebruikt heb zeg ik ook altyd NEE en loop gewoon weg want anders gaan ze (die vrienden of andere) lulluh van o kijk hij heeft gebruikt praat maar niet met hem hoor
wat een problematiek weer. Dat de wereld zulke mensen heeft %)
laatste aanpassing
 
Wees blij, dat je zo’n super know how op drugs gebied bent en dat je er helemaal bij hoord !!!!!. Ook dat je een vervelend gevoel kan hebben met betrekking tot mensen die onbekend zijn met drugs of er over willen praten om misschien meer over drugs te weten. Ik kan alleen zeggen over drugs moet gepraat worden door niet gebruikers en gebruikers. Mensen die zich achter de gedachte schuilen van het gebruik van drugs maar geen gebruikers zijn wees blij hoera leuk voor hun maar voel je niet zo hoogmoedig want dan moet je zelf nogmaals die vraag stellen waarom jezelf gebruikt (daar ligt jou irritatie). Want praten erover moet kunnen door iedereen, als dit eindelijk eens in het open kan zonder mensen in groepjes te plaatsen of vooroordelen te hebben dan kunnen die personen het gewoon toegeven dat ze niet willen gebruiken of wel willen gebruiken of reeds gebruiken. En laat vooral je besluit om te gebruiken niet van anderen afhangen wees zelf zo eerlijk om er meer info over te zoeken zodat je alle slechte dingen kan neerleggen tegen de fijne dingen van drugs baseer daar je keuze op om te gebruiken.
To Boser:
vergeet je niet te enteren? ;) ;D

Ik vind het stoer wanneer mensen doen waar ze zin in hebben. of dat nou wel of niet gebruiken is...
en elkaar daarom in hun waarde laten en er dus niet over gaan liegen :)
 
Ha Electra ja is goed.
Ik zal er op letten om nu en dan even een enter te geven..
Tevens sonny nog de groeten gedaan :)
 
2 nelson: ja dat is wel zo ken dr genoeg van..
To Boser:
jaja groeten gedaan, hij herkende je ook van de foto... ;) hij vond het wel heel grappig en dacht dat Sharky jou verteld had dat ik Sonny kende :)
 
To Electra.
Dan heeft sonny helemaal gelijk. :) Sharkie zei het ook. Vond ik wel grappig en moest het toch even vragen. Zo zie je maar weer een feest, een vraag, een site een bekende.
 
2 Trillseeka:
Precies, De meeste mensen hebben altijd gelijk al hun oordeel klaar als het om drugs gaat. Maar meestal weten ze echt totaal niks van drugs af. En ook totaal niet waarom ze er dan zo tegen zijn.
Als enige argument voeren ze dan aan dat het slecht is. Tja, alsof ik dat nog niet wist.
En als je dan vraagt waarom het zo slecht is, weten ze dat eigenlijk niet eens.

2 Waussie:
Ik ken dus ook een hoop van dat soort mensen. En daar zal ik het dan ook echt nooit tegen zeggen. Ze zullen het toch nooit kunnen begrijpen.
Zoals ik al eerder zij, het heeft niks met schaamte te maken, het heeft gewoon met geen zin in onnodige discusies te maken.
of mense die een pilletje op hebbe en dan expres overdreven gaan trekbekken enzo, terwijl ze dat helemaal niet hoeven te doen!!! Ga nou niet zeggen van: dat komt door de drugs ken die gene nix aan doen, dr lope dr zat bij die expres zwaar overdreven gaan trekbekken en hyper gaan lope doen, das ook irri. Anders denke ze dat ze niet genoeg geniete van de drugs.
Mensen ik slik en ik snuif en ik schaam me er niet voor!

Trouwens vraagje, kan ik ook is een x 2 pilletjes slikke op een avond ga ik daar niet dood van?
is dat een serieuse vraag SxOtSc ????
Een vriend van mij had er in het maastheater een keer 13 op.... En die heeft toen twee dagen niet geslapen en zag eruit als een zwerrie. Hij leeft nog maar heeft het daarna nooit meer gedaan.

:)
Mensen die naar je toe komen:
"Hey jij bent van partyflock ben je al waus man!"

Zijn behoorlijk irri ja. Alsof gebruiken zo stoer is... pfff
ik gebruik niet en daar ben ik best wel trots op eigelijk
 
ik verberg nix voor niemand iedereen in mijn omgeving weet het van me en daardoor ben ik ook een hoop mensen kwijt geraakt maar ik ben tenminste eerlijk en zeg ook waarom ik het doe

je zal altijd 2 groepen blijven houden
gebruikers en niet-gebruikers(die altijd wel een vorm van een vooroordeel zullen hebben over je)
Ach Jos... je bent alleen maar onwijs geil als je wappie bent... en zolang je maar van me afblijft vind ik alles best :D
 
ja mensen die niet nemen maar doen alsof zijn helemaal triest! ik heb zo'n gast op me werk die lult alsof hij van alles heeft genomen en als of hij een grote feestganger is terwijl hij niet verder komt dan de lokale discotheek! Hij hoefde geen pil te nemen op een feest wat niks aan was want volgens hem zou dit alleen maar het negatieve gevoel versterken!! Nou ik kan me anders menig feestje van mezelf die in eerste instantie niet leuk waren maar uiteindelijk door 1 klein snoepje een stuk leuker werden! Shockers en Qt ging hij ook niet heen want daar had hij als echte "hardstylefan" geen zin in..
Beetje zielig figuur dus!
Gold ben het zooooo met je eens.

Weetje wat ik als niet-gebruikster ook vaak meemaak. Mensen beginnen op te scheppen dat ze gebruiken. Dan zeg ik dat ik helemaal niks gebruik en dan beginnen ze ineens een hele andere kant op te slaan. Met van:"maar ik gebruik niet zo veel hoor", of "wat goed van je". Wat lul je dan als je het eerst helemaal super vind. Vindt dat triest echt meeloperij. Mij interesseert het niks dat ik niks gebruik.

Heb afgelopen za. voor het eerst "wat genomen" namelijk ephedra omdat ik heel moe was toen ik al binnenkwam. Had wel genoeg rust genomen en etc maar ging gewoon ff niet. Toen heb ik er 1 geslikt. Ik wilde alleen maar ff energy hebben en geen tintelingen voelen of wat dan ook. Was met allemaal jongens, die wisten dat ik nog nooit wat gebruikt had (en heb het verteld aan diegen die het niet wisten) en hebben me ff alles verteld, wat ik kan voelen etc. Is toch dom om te doen alsof je wel gebruikt hebt. Ephedra kende ik nl. nog niet echt van verhalen. Die andere shit wel xtc enzo en dat hoeft gewoon niet van mij.

Had ook aan 1tje genoeg aangezien ik nog nooit wat gebruikt heb ook geen wied, dus me lichaam is niks gewend, behalve alcohol dan.
Kizz
2 SHINY
je zegt wel dat mensen ineens gaan nep lopen lullen van ja ik vind het knap als je het nie doet maar ik vin het ook ECHT knap van die mensen als ze niets gebruiken en wel de hele avond staan te :bounce: !!!!!! heb het zelf geprobeert en vin het zelf behoorlijk moeilijk vol te houden voor!!
greetz Flex
2 spiewak

nee
 
Haha ja dat is vaak zo, maar die lui haal je er zo tussenuit. Lul ze gezellig klem, ze weten niet waar je over praat gewoon steekvraag stellen haha
2 flex, ze bedoelen het meer in het algemeen dat ik eraf kan blijven. En niet echt dat ik het volhoud met dansen. Sensation had ik ook ff moeite hoor, vandaar die ephedra ff.

En tja ga ook niet op hoge hakken lopen als ik een hele avond wil dansen. Voor de meiden die edat wel kunnen echt petje af. Zag het ook op sensation ik zou het niet kunnen.

2 GRrr: meestal zijn het de minder intelligente mensen die de navolgelingen zijn dus is het niet zo moelijk hih.
(k)
Inderdaad SHINY, voor mijn eerste keer heb ik uitgebreid gevraagd wat er gebeurd en wat ik wel/niet moet doen. Heb zelfs op het internet "research" gedaan :-D En heb al mijn vrienden ingelicht, zodat die konden reageren *als* er iets mis zou gaan.

Gewoon open en eerlijk derover praten, dan komt alles goed. Zelfs als je vrienden er tegen zijn, zoals een van de mijne. Heb er regelmatig discussies mee :)
haha ik heb een hele school vol.. de grootste verhalen vertellen ze om indruk te maken.. Als ik er dan wat van zegt worden ze knal rood enzo.. Najah kan er alleen maar om lachen.. Ga ook nooit schijnheilig meelullen zeg meestal gewoon recht in hun gezicht ja ja jongen!! Volhouden.. Dan vinden ze me maar een trut of kapsonen wijf ik haat die verhalen !!