Partyflock
 
Forumonderwerp · 11277
­ Nederland
 
Het is eigenlijk een ochtendkrant, maar ben nu pas aan toe gekomen om het te lezen. Hieronder volgt een leuke stuk uit deze krant (Tubantia), lees en lach.

Wie een pilletje mee naar binnen wil smokkelen moet oppassen. Organisator ID&T voert een zero tolerance beleid. Mocht er een pilletje worden aangetroffen, dan mag de bezitter een Amsterdams kroegje opzoeken, want de Arena komt hij of zij niet meer in. Dat zal de jongeren binnen een zorg zijn. Zij slurpen energiedrankjes uit kartonnen bekertjes of spoelen de vermoedheid weg met een portie alcohol
Okay, dus van de 35000 duizend bezoekers was er niemand die iets anders tot zich had genomen dan frisdrank en alcohol???? (oogklep journalistiek noem ik dat)

Volgende stuk:
In een speciale lounge, puffen Anna Souderström (23) en haar vriend Rogier Berendst (29) even uit. Éignelijk houden wij meer van de kroeg'zeggen ze vrijwel tegelijkertijd. Maar een vriend zit bij de organisatie, dus zijn we toch in de Arena beland.
Met andere woorden: we hebben hier geen fuck te zoeken, maar het is gratis dus gaan we maar aapjes kijken :/

Nu komt pas het ergste...
Ik vind het knap hoe die DJ's de zaal plat krijgen. Maar toch snap ik die verering niet. 't lijken in de ogen van sommigen halfgoden, terwijl ze gewoon plaatjes van anderen draaien', zegt Rogier
Nou kijk aan dat soort gasten heb ik dus een hekel op feesten. Mijnheer de wijsneus, 'een DJ draait gewoon platen'.
Ik zou die Rogier wel eens willen vragen om te proberen om twee platen aan elkaar te mixen zonder te knoeien. Gewoon platen draaien... tsssss, wat een loser.

Sorry, maar ik moest het ff kwijt
laatste aanpassing
Hahahaha geweldig! Je haalt me de woorden uit de mond! Allemaal brave maagdelijk wit geklede mensen die eigenlijk nooit naar housefeetsen gaan omdat ze liever naar een goed concert luisteren, en nu toch maar besloten hebben onder het genot van een RedBulletje op een bankje te gaan zitten!

Hahahahahhhahaha!
Niks aan toe te voegen, helemaal waar :S

Maar met dat bovenste stuk ben ik aan de ene kant wel blij, denk dat dit soort berichten iig beter zijn voor de scene dan al die onrust stokende sensatie berichten over drugs doden enz.
 
En hier scoort Bram een punt :)
 
Nahja, eigenlijk scoren jullie alle 3 een punt :)
Daarom ging ik er ook niet heen, je krijgt geen Ptje mee naar binnen. :-P
 
en nu allemaal in koor:
Carlooooooo we luv u! Carloooooooo we luv u!

wat leuk, HET bewijs dat Senstaion het meest mislukte feest is van de hele wereld :P

op zekers dat er nu Sensationers gaan reageren met:
nou, van de 35000 bezoekers zijn net de 4 verkeerde ondervraagd...:@

nee hoor, ik vind 't een representatief artikel...gezien een stuk of 100 treingenoten die ik zondagochtend na awak en q-base tegenkwam :D
 
Carlo en Jackie you're both bloody fucking right, ooi tdacht ik dat ik de enige was die daar zo over dacht wat ben ik toch blij met Partyflcok :D whahaha

en CCRRAY wat die trein reizigers betreft: ik heb nog nooit zulke spekbekkende stakkers bij elkaar gezien!! eentje liet me de binnenkant van zijn wang zien, nou een verrotte karbonade van de Appie Hein zag er beter uit!!

en ik ben wel wat gewend wat drugsige gasten betreft!!
 
Dank jullie wel, ik hou ook van jullie :)
Ik ga zaterdag maar eens flink aan de Red Bull, denk ik maar zo :D

En Bram ik zie je zaterdag wel, bij dat andere feestje in de Arena, je weet wel die stoere black edition ;)
laatste aanpassing
Haha lon, bespaar me de details, rauwe biefstukken en weet ik t wat. Heb me ook weer aardig geamuseerd op Awakenigs, erg cool om te zien hoeveel gasten er out gingen, met als 2 absolute hoogtepunten een vechtpartij tussen twee store grote kale gozres waarbij er eentje zxo hard op zn bek werd gerost dat ie heel z'n oog open had liggen en niet meer omhoog kwam, en een andere gozers die zoooo goor ging, dat ie al kotsend op de grond viel, er zelfs bloed uitkwam en hij in zn eigen drek outging. Heerlijk. Zal op Sensation ook wel weer lekker zijn geweest, rellen, outgaan? Tuurlijk niet! Allemaal lieve brave mensjes op een rijtje. Tja, ok, voor de housers is het misschien maar beter dat de berichtgeving zo krom is. Dat iedereen die maandagochtend zn Telegraafje openslaat om na een glaasje verse jus naar zn kantoorbaantje te rijden, denkt, wat leuk toch, al die vrolijke mensen op een hoopje...
 
Streng deur beleid ????
NOT Ik had twintig lollies bij me, (rare verslafing he) Alles in mijn zakken gelaten. Hoevde mijn zakken niet eens leeg te halen. Alles er in gelaten. Mocht zo door lopen.
Vorige week ook al bij Impulz.
Wat gebruik betreft, er waren veel mensjes die 1 keer per jaar naar zo'n feest gaan en dan moet er ook geslikt worden. en niet 1. Nee gelijk een zak vol.
Het artikel stond ook bij ons in de krant, het is wel positief, geen woord over rellen en teveel drugs gebruik. Meestal toch anders
tering :S :S :S zo een hekel aan dat volk!
 
hehehe

grappenmakers

Ben er van overtuigd dat als hete en hakkeu feesie was geweest de teksten wel iets anders waren geweest

voor op gebied van drugz vooroordelen :S
1 ding....
Whahahahahahahahaha
Damn wat zijn die gasten dom zeg!
Damn.........
Ik ben allang blij dat het tegelijk met Awakenings was, scheelt ook een hoop potjeskijkers die nu een keuze moesten maken :-P

Laat Sensation maar het voorbeeld voor de media zijn...

Ehh, make that Sensation White :-D
 
Kep me zaterdag compleet in t wit gehuld en een TOPnacht in club eau (denhaag) gehad tijdens Fred Numf en PvD.
Heb gratis vip-tickets voor sensation white voor afgeslagen om te dokken in de eau,blij dak dat gedaan heb hey:P
 
Carlo, Kill & Attack !! :D
sorry mensen maar ik vind dat id&t zo comersieel aan het doen is.

ik ben lekker naar awakenings geweest en heb me uitermate vermaakt:xtc: en donderdag ga ik naar berlijn :bounce: dus ik ben lekker vrijgesteld van dat gezeik

id&t moet een keertje lekker op zijn bek gaan dan weten ze ook een keertje hun plek
 
Mensen, wees toch blij met dat soort kranten berichtjes.
Volgens mij kan het grote publiek c.q. media beter niet weten hoeveel mensen er nu echt op een party gebruiken. En hoe het er nu echt aan toe gaat. Dat zou de controlles enzo alleen maar verscherpen en de hele sfeer alleen maar verpesten.
 
id&t weet heel goed zn plek hoor

ze kiezen er zelf voor om zo te zijn, dan trek je ook een bepaald publiek, heeft nix met op je bek gaan te maken

die lui zijn niet dom hoor ;)
 
ID&T sucks ass...

Goed gezegd btw carlo...
ik vond de controle wel erg simpel bij awakenings :p ik zou al die drugs daar best wel ens op 1 grote hoop willen zien :d volgens mij hebbie wel een bestel-busje vol ;)

verder wel ok dat er positief over partys gesproken wordt denk.
vroeger hoorde je alleen de slechte berichten van feesten als er iemand hoekie om was bv :s ...
Ik vraag me alleen af, of er ook zo'n goeie berichten in de krant zullen staan na de Black edition.
zeg dat wel!
eeeh..... beetje ouderwets???
 
2 Pino > Ik denk het wel, want dan zijn alle reporters naar Londen ;) :D
Ik heb eerlijk gezegd nog nooit van deze lokale krant gehoord. Ach je moet je dan ook niet zo druk maken erover. Het is inderdaad lachwekkend zo'n artikel, maar toch weer nietszeggend. Ik denk dat ondertussen de meeste mensen wel weten hoe het allemaal echt in elkaar zit.

BTW geef ik Awakenings toch weer een pluspuntje door zoveel aandacht te hebben in de scene, terwijl aan de andere kant bepaalde media uit de buurt blijft. :)
laatste aanpassing
ik wil die journalist nomineren tot :

Eikel van de maand Augustus!!!
 
Hahaha bij ons (in de lokale krant) staat het onder het thema Kunst.. Ik bedoel maar..
he vet, bij ons in het
Noordhollands Dagblad stond exact hetzelfde
vet vaag denk...
 
2 maxer -> ze gaan niet op hun bek, die feestjes zijn nl. elke x uitverkocht en daar gaat 't om...(€€€)
Artiest {SHOWLIST artist 159051, 141693}
nou udc is stukken erger
ze hebben daar zelfs een mobiele rechtbank
 
Artiest William Tech
jep, tis triest allemaal... :/
 
Ach laat die stumperds maar man.... !! Zolang ze maar denken dat we aan de energiedrankjes en alcohol zitten vindt ik best wat ze schrijven!!
ik meende ook in de telegraaf iets gezien te hbben van...dit weekend was de white edition in de arena en volgend weekend de black edition in london...njaaaaa zeg de prutsers!!

vrede
Zulke mensen moeten idd in de kroeg blijven en een beetje barhangen en als je geen verstand hebt over hoe dj's draaien, kan je beter je smoel houden

L@tersssssss
 
ok, dit is wat ik gehoord heb:

er loopt zaterdag op sensation een mannetje rond van justitie met twee undercover agenten. als er iemand betrapt wordt op drugs dan wordt er meteen snelrecht uitgevoerd en krijg je een taakstraf die je bij het verlaten van de arena mag gaan uitvoeren.

laat me raden: je mag als taakstraf de arena schoon maken?!!!
laatste aanpassing
1 mannetje, met 2 undercovers, op 35.000 man...hmmmm....dan staan er strax dus welgeteld 10 wause partygangers in hun eentje de hele Arena te dweilen!!! Wahahahahhaha!
 
hebben ze in ieder geval wat te doen!
WTF! In het Haarlems Dagblad stond precies hetzelfde stukje!!!! :O :O :O :O