Partyflock
 
Forumonderwerp · 10941
­ Nederland
 
Artiest Jakuza
Sorry, even zwaar opvallend topic neergezet hier in t forum, zodat iedereen dit te zien krijgt. :)

Voordat er mensen verder topics gaan openen en dergelijke zaken: Thomas werkt momenteel full-time aan de site. Allerlei dingen worden verbeterd en vernieuwd. Bugs worden verwijderd. Aan allerlei verschillende topics over wat er allemaal wel niet mis is, heeft Tommie niet veel.

Dus: Als je een fout/bug tegenkomt of iets dergelijks, zet het dan hier even neer. Dat is dan mooi overzichtelijk voor Tommie te zien. Mogen jullie testpanel spelen ;).
laatste aanpassing
 
whehehehe...wat loopt PF toch soepel! :D
 
Het Danspaleis Haaksbergen is volgens PF in Baarlo ipv Haaksbergen
laatste aanpassing
Ordinair: Zie ook. http://party.snt.utwente.nl/index.php?SECTION=forum;ACTION=showtopic;TOPICID=10157
 
Ja weet ik, kon 'm niet meer vinden. Ik zet het hier maar even neer, want het is nog steeds niet goed. Bij me profiel al wel gewoon weer Haaksbergen.
Bugje gevonden??
Als je van de zwarte weer naar de witte gaat, zijn alle hartjes helemaal zwart???:S
 
daar heb ik geen last van hoor!
Ik heb wel last van twee hele irritante "bugs" hier, maar dat is weer iets heel anders!
(K) voor jakuza
Volgens mij zijn de meeste van deze fouten inmiddels verholpen. Dat probleem met berichtjes niet goed weergegeven in het menu zit er nog in .. zal even kijken of dat leuk is om eruit te halen .. heeft te maken met het cachen om de load van de machine wat omlaag te halen...
ja wannneer ik me afmeld en weer op nieuw ga aan melden krijg ik dat logo van partyflock niet te zien. tssssssss het is een schande :P
 
Vreemd, ik heb opeens 17 ongelezen uitgaande berichten terwijl dit toch echt niet het geval is!
ja, ik 41!! een persoon klikt steeds niet op gelezen! :)
het aantal reply`s bij de foto`s wordt niet aangepast, er staat soms een 1 bij (dus van 1 reply), maar soms zijn er wel meer dan 1 reply en er staat dan ook gewoon een 1

pfff lekker wazig als ik het zo terug lees, komt door het bier
 
Ik heb ook wel eens van die irritante BUGS, maar word al minder gelukkig!
er staat dat ik 65 conversaties heb terwijl t er 35 zijn...
 
idd ik heb ook maar 31 conversaties en er staat 73.
Je kan geen foto's linken dus dat je een foto ziet doormiddel van een link enne met die conversaties heb ik ook staan er beetje teveel terwijl ik er een stuk minder heb ben lui heb geen zin om te tellen
Uhm of dit onder bugs valt weet ik niet, maar elke keer als ik bepaalde topics open op het forum, dan krijg ik een pop-up of ik mij bij het .net passport wil aanmelden. DIt heb ik alleen maar als ik op PF/forum zit. Verder heb ik nooit last van die pop-up waar ook op internet.
 
er zit ook iets vaags als je Mozilla gebruikt als browser, als je op forum klikt dan ziet ie je login niet meer en kun je geen berichten plaatsen :( met IE doet ie het wel, maar kheb liever Mozilla (1.1) ;p
laatste aanpassing
:Z :Z :Z :Z :Z :Z
dit lijkt meer op een bal dan op een smile
hij mist wat zwart bij zijn ogen en zn mond.
laatste aanpassing
 
ofnie:z:ZZ:Z:z:z:Z
 
Tja ik heb 2 buggies kunnen vinden:

1- Bij meeting heb ik op de een of andere manier niet een meeting kunnen plaatsten voor een uit eten. (geen datum, geen feest, geen plaats) Dat moet nog bepaald worden, dat heb ik in de omschrijving gezet.

Dat pakte helaas dus niet. (of ik ben weer niet slim bezig geweest) :)

2- Ik weet zeker dat ik enkele forum berichten geplaatst (onder commentaar op een bestaand bericht) heb en daarna nog wat foto's bekeken heb, toen ik de website weer bezocht waren mijn berichten verdwenen.
nou ik kan iig weer wat lezen, maar moet telkens opvernieuwen drukken.. :(
 
het zijn alleen die conversaties voor de rest niets:D
Artiest {SHOWLIST artist 917, 2156}
Als ik bijv. naar http://party.snt.utwente.nl/index.php?SECTION=forum;ACTION=showtopic;TOPICID=11261 ga kan ik geen antwoord plaatsen en sta ik ineens niet meer ingelogd.
Ga ik dan naar een ander topic dan ben ik gewoon weer ingelogd.
ChemiKill 7 juli 2002 15:38
Uhm of dit onder bugs valt weet ik niet, maar elke keer als ik bepaalde topics open op het forum, dan krijg ik een pop-up of ik mij bij het .net passport wil aanmelden. DIt heb ik alleen maar als ik op PF/forum zit. Verder heb ik nooit last van die pop-up waar ook op internet.
-------------------------------------------------

Hier heb ik dus ook wel is last van
echt super irritant !
Het algemeen-forum staat opeens onderaan :S
Als ik in de sensationmeeting een antwoord wil plaatsen worden gewoon alle antwoorden geminimaliseerd and and that's it, ik krijg helemaal geen textbox. :S
Mensen sorry dat ik dit topic weer omhoog haal maar wanneer ik iets post kan ik het niet meer veranderen. er staat dan zo iets van dat hij al is veranderd door de medewerkers :S :frusty: phat vaag er is dan namelijk nog niets veranderd.

kijk wanneer ik dan bv wil zeggen ik vind je lief maar ik typ net ff fout en zeg ik vind je een klootzak, dan kan ik dat niet meer veranderen :P

waarom is dit?
hmmmmsz beetje raar... wie weet waarom ik sommige feestjes de line up niet kan aanpassen en of toevoegen ??? ik wou bij de HArdhouse academy in oktober en HQ a.s.vrijdag de line up toevoegen en de tekst aanpassen maar die hele functie aanpassen bestaat niet meer? en als ik een dj toevoeg dan gebeurd er ook 3 x nix ? beetje gaar niet?
Bij mij is alles weer goed iig :D
wat ik de laatste tijd vaag vind.. is dat er soms opeens feesten verdwijnen van de agenda... kweenie of het aan mij ligt.. maar ik heb het al een aantal keer gezien..

en verslagen met lege titels.. dus.. waar je niet in kan kijken.. nix.. gewoon lege velden..
maar de conversaties zijn weer goed :-)
 
Bugje gevonden:

Had een prive bericht ontvangen van iemand enkele dagen gelden, heb sindsdien al meerdere berichten naar haar verstuurd / ontvangen, en kreeg opeens een berichtje vanhaar die ik dus al veel eerder ontvangen had.

Toen ik antwoord gaf, bleek het bericht al eerder verstuurd te zijn. (op zich logisch, maar waarom kreeg ik dat bericht dan weer?)

Greetz,

jurian
 
Totaal geen problemen met PF.. doet het eigenlijk altijd.. en nog geen vreemde dingen tegen gekomen volgens mij..

keep up the good work ;) (Y)
Die domme mensen :P Zijn ook een bug :P
al me vriendjes zijn weg en bij roosjuh ook :C:C:C:C:C:C:C:C:C
je vrienden kan je vinden bij leden en dan vrienden :)

Denk dat tommie dit heeft gedaan vanwege het feit dat vriendenlijstje als status word gebruikt door sommige mensen, en dat dat gewoon zielug is :)
 
Yo Tommie,

Sinds die vriendjes zijn aangepast, (althans ik denk vanaf die tijd), moet ik steeds me cookies wegdonderen om een reply te geven, of om nieuwe reacties op foto's te geven.

Zou het iets met dat cachen te maken kunnen hebben ?

[edit] Op het forum gaat echter wel alles goed [/edit]
laatste aanpassing
UK: Ik heb dus precies hetzelfde.
Als 2 mensen het hebben, ja dan is het een bug.:)
2 damien bij mij niet hoor op jouw na dan jij wou niet maar heb ook nog nooit met jouw gestampt met de rest in mijn lijst wel
ik heb een foutje gevonden: als je bij de weergaveinstellingen een 0 kiest zodat je alle berichten in één keer kunt zien voor het forum, krijg je de hele post op je scherm, zonder te hoeven bladeren. maar dat is niet het geval bij de privéberichten, als je daar een 0 opgeeft, krijg je 0 berichten in je scherm, en dan kun je bladeren wat je wil, maar je zult er geen één op je scherm krijgen. Dus moet je dan een heel hoog getal opgeven en dat vind ik wat minder netjes geregeld.
Artiest {SHOWLIST artist 159051, 141693}
eigenlijk zou je nog bij meetings die afdeling iig dat je meetings die je hebt opgegeven kunt wissen zou wel makkelijk zijn
Als je naar iemand ze profiel gaat en zijn vrienden bekijkt, hebben ze allemaal een gevuld hartje.

Dus al diegene zijn vrienden zijn mijn vrienden, maar dat is niet zo.

Zo kun je niet echt meer zien wie je gemeenschappelijke vrienden zijn.

Tommie, ben ie er toevallig mee bezig na al dat 'geklaag' over die hartjes
Ik zie bij veel topics opeens dat er maar 3 of 4 reply's staan, terwijl het er veel meer zijn. rara hoe kan dat?
2 Laakie:

dan moet je ff op F5 drukken, dan vernieuwt je browser de pagina en dan klopt het aantal wel weer.
Ik heb het gezien ja :)

tnx anyway ;)
Maar bij voorkeur gewoon even een berichtje naar mij sturen. Wacht er wel even een kwartier mee, werkt iets dan nog niet goed of zoals het hoort, dan zal ik het wel niet in de gaten hebben.
k probeerde net een feest toe te voegen... van Nexus, 10 augustus. Alleen nu klik ik erop om de line up toe te voegen en ik krijg een blanco pagina (zie wel de balk links en de achtergrond)????
hij was verwijderd nu, ik d8 ik voeg m weer toe, krijg ik tzelfde probleem...