Partyflock
 
Forumonderwerp · 10875
­ Nederland
Heej mensen ik heb een probleempje!
Ik heb 2 draaitafels, en daar draai ik regelmatig meej en nou wou ik het ook een keer opnemen op m`n pc!Maar nu heb ik een programmatje waar meej ik het kan opnemen, maar telkens als ik het opneem lijkt het wel als of m`n pc de muziek die ik draai te hard binnen krijgt!Ik heb m`n lijn in(van m`n pc)ook al laag gezet, en de line out op m`n meng paneel ook al laag(zo laag dat ik het niet eens kan horen via m`n boxen).
Wie weet wat ik verkeerd doe?
:vaag::vaag::vaag:
Artiest {SHOWLIST artist 61069, 10100, 62386}
ehm......eh.. hehe zelf nog nooit gedaan ... probeer het eens met total recorder .. te downloaden op download.com ... die neemt alles op wat ie hoort op de pc ...dus zou zeggeh probeer een ander programma misschien ligt het daaraan :S succes ermee ..enneh laat is een keer wat horen :D groeteh kali
Artiest Chris G
welke ingang gebruik je op je pc,
en een tip gebruik de rec uitgang van je mengpaneel.
idd moet goed kijken of je snoer wel in de lijn-in van je geluidskaart zit en niet in de mic
 
Artiest William Tech
je moet hem absoluut NIET in de mic-ingang doen want die heeft een veel te hoge impedantie, gebruik gewoon line-in
als je dat al heb gedaan dan weet ik het ook niet, behalve misschien een of ander "record boost" geintje ofzo van windows... kheb geen id eigenlijk
= weerstand in Ohm :D
(een mic heeft een hele LAGE impedantie)
laatste aanpassing
Ik denk dat jij nu je draai tafels op je meng paneel heb staan. en je mengpaneel op de phono van je versterker. of niet!
Zo ja, (Weet ik niet of jou mengpaneel dat heeft), moet je je draai(T) op je phono aan sluiten op je meng(P). En dan van je meng(P) naar je PC.

Want als jij je draai tafel direct op je CD ingang van je versterker zet klinkt het ook misvormdt.

PS: Je moet wel je linekabel naar je pc sturen hè

En als je je CD Speler op je PC zet doet hij dat dan ook.
(Neem aan dat je er mp3 van wil maken.)
Zo nee, neem dan je MIX op op Tape, en dan van Tape weer naar je PC,(dit is dan ook weer de oplossing Als je geen Phono op je meng(P) hebt)
laatste aanpassing
Jah ik grbruikte duzz gewoon m`n mic-in!ik zal het eens anderzz proberen dan!Thanxx voor jullie hulp!Als ik m`n demo klaar heb zal ik het een keer laten horen!mzzlz:bounce::bounce::bounce: