Partyflock
 
Forumonderwerp · 10742
­ Nederland
 
Gebruik je doordeweeks ook wel eens? Waarom wel, waarom niet? En als je wel een sin het doordeweeks gebruikt, is dit regelmatig?

Ben erg benieuwd wie zich echt aan het weekend gebruik houdt. Ik reken de vakanties niet mee. Zitten er diepere gedachtes achter je gebruik doordeweeks, uitvlucht? En baal je hier van of vind je het wel best?
laatste aanpassing door een beheerder
 
2 Anastacia: ephedra's vind ik toch wel drugs eigenlijk. dus dat gebruik je doordeweeks ook wel eens?

2 bouncing boy: Er gaat niet boven een lege stoep. Ik heb zelf geen stoep, heb ik ook nooit het probleem dat ie niet leeg blijft.
geen stoep? hoe kom jij je week door dan?
 
Ow je komt de week heel goed door hoor zonder stoep. Het enige wat je mist is dat je niet kan stoepkrijten.
--Arjan-- 3 juli 2002 18:33
Eén ding weet ik wel... mensen die ook doordeweeks gebruiken moeten echt bij zichzelf te raden gaan waar ze mee bezig zijn!! Dan ben je dus echt fout bezig...

okeej fout bezig , bedoel jij gewoon af en toe een lijntjuh??? paddo's heb ik van de week wel 2 keer gegeten, en als ik met een vriendin naar de bioscoop ga vind ik het supergrappig om een half pilletje te nemen.......
of avondjuh met lekkere gozer beetje ghb-en of sossen ofsow?>
ach ja fout bezig denk het nie denk eerder goed, want doordeweeks heb ik net zoveel lol als in het weekend hoor!!!haal je veel meer uit je week he!
ennuh verslaafd ofsow???totaal nie, want ik gebruik elke keer wat anders, moe je ook eens doen waarschijnlijk veel meer plezier in je leven :S
laatste aanpassing
en dat was meteen het andwoord op de vraagn van maarten :P
 
tis eerlijk gezegd nog nooit in me opgekomen om op een doordeweekse dag wat te gaan gebruiken :S
Heb vroeger wel eens dwaas gedaan door doordeweeks te gebruiken, dat was in de vakantie maar is toch ziek :/

Hou het nu af en toe bij het weekend :)
 
nou ik heb een hele andere beleving van doorde weeks.. hahaha maar das nu wel beetje veranderd..
(lees dit onderstaade dus als verledentyd ,maar wil ut word vroeger niet gebruiken ben pas 21 dus er is nog geen vroeger ;))
maar doordeweeks gebruiken waarom niet???
sos,p'tje,paddotje en dan mdma super voor doordeweeks geen naweeen van niks... zuipen zowiezo elke dag... leven is een groot feest...
maar ga hierbij cker NIET te rdaen bij me zelf..want ik vind het niet zo erg dat ik datr allemaal gedaan hebt en toen ik het deed had ik een uitkering dus leefde zowiezo toch nergens voor
en als ik dan d8 nij mezelf van waar ben ik mee bezig,zo haal je de 30 niet.... dan d8 ik weer aan herman brood hahahah ;)
Met vlagen wel eens door de week pep gesnoven. Maar niks om je ongerust over te maken.

Doordeweeks gebruik ik volgens mij het zelfde als TonyM (usericon ;))
 
2 bla hhahaha goedzow.!!!!
niks boven een paar kouwe hj'sssssss ;)
Ik denk dat doordeweeks harddrugs gebruiken niet echt verstandig is. Ik zelf heb het ook nooit gedaan. Tuurlijk moet je kunnen genieten van je leven maar dan wel met regelmaat. Ik denk hoe dat wackiejacky het uitlegt het wel goed is. Ze denkt na bij haar gebruik en zal het nooit overdrijven. Al vind ik het overdreven om doordeweeks een lijntje te snuiven. Maar goed eigenlijk moet iedereen het ook zelf weten als je maar door hebt waar je mee bezig bent. Mijn stelling: Denk na voordat je wat doet en gebruik met maten!!!!!
ik rook alleen een blowtje 's avonds doordeweeks en drink een biertje en alleen weekends harddrugs.

vroeger wel doordeweeks gebruikt en ben blij dat ik dat niet meer doe was alleen maar een vlucht voor bepaalde problemen en die gaan op dat moment wel weg maar komen keihard weer terug als je er mee ophoudt. heb mijn lesje daaruit wel geleerd.

en in de vakantie gebruik ik nog wel eens doordeweeks maar dan ben ik op vakantie en zijn de kids met papa op vakantie
Maandag's ben ik meestal niet vooruit te branduh op me werk na al dat drugsgebruik als ik niet ff een lijntje neem "stiekem"
Nee.......

Alleen als er een feessie is!!
 
MDMAarten:
ephedra's vind ik toch wel drugs eigenlijk

----------------------------------------------
Ik vind ephedra echt geen drugs, sommige mensen gebruiken het om af te vallen.

Dus die zitten dan echt niet de hele week aan de drugs. Van Ephedra heb je ook niet van die geestveruimende effecten die pilletjes, coke, GHB of die andere zooi met zich mee brengen.
 
ja maar wel zware hartkloppingen enzo die ephedra's zijn echt niet goed voor je hartspiertje hoor(drugs ook niet trouwens) maar die herbals zijn oh zo slecht voor je lichaam en dat je er van afvalt zal gerust wel maar stilzitten terwijl je hart overuren maakt is ook niet goed dus ben ik het enigsinds wel met maarten eens
1x 3 van die gele zakjes naar binnen gedouwd echt wat was dat verschrikkelijk het gevoel van een halfje goede pep maar zoooooooooooo verrot na 2 uur echt niet te geloven.

Buiten het feit dat ik zowat cola stond te pissen.

Echt geloof mij nou maar natuurlijk is meestal rotzooi.
 
Echt raar ik heb nooit hartkloppingen van Ephedra.

Alleen de eerste paar keer dat ik ze nam moest ik als ik thuiskwam overgeven. En dat terwijl ik er dan maar één nam en helemaal niks anders erbij.

Dan zal er inderdaad wel zooi inzitten. Maar minder dan in een pilletje.
laatste aanpassing
The Real Bitch!! 4 juli 2002 01:08

okeej fout bezig , bedoel jij gewoon af en toe een lijntjuh??? paddo's heb ik van de week wel 2 keer gegeten, en als ik met een vriendin naar de bioscoop ga vind ik het supergrappig om een half pilletje te nemen.......
of avondjuh met lekkere gozer beetje ghb-en of sossen ofsow?>

Doordeweeks af en toe een pilletje, sos of GHB dan ben je inderdaad FOUT bezig...

ach ja fout bezig denk het nie denk eerder goed, want doordeweeks heb ik net zoveel lol als in het weekend hoor!!!haal je veel meer uit je week he! moe je ook eens doen waarschijnlijk veel meer plezier in je leven

Als je dit echt serieus meent dan heb ik echt met je te doen meid! %-) Zelf ben ik 4 jaar geleden gestopt met die zooi, maar heb toen die tijd ook alles geprobeerd! Moet er wel eerlijk bij zeggen dat ik het een geweldige tijd vond die ik nooit zal vergeten, maar doordeweeks heb ik echt nooit gebruikt!
En reken maar dat ik nu ook geweldig geniet van m'n leven, zowel doordeweeks als in het weekend! En daar heb ik echt geen drugs voor nodig! Ik geniet van elke minuut! Het leven is prachtig!!

Maar goed, over een paar jaar denk jij er hoogstwaarschijnlijk ook wel anders over... Dus geniet er nu nog maar van nu je nog niet zoveel nadenkt over je gezondheid en toekomst! ;-)

*Amen*
laatste aanpassing
 
OEI die zit!
 
Artiest William Tech
--Arjan-- heeft gesproken! :D

Oh, en over Ephedra, je moet echt UITKIJKE met die bende! Echt niet dagelijks gebruiken want je kan er psychoses van krijgen! En er zijn echt al honderden mensen in het ziekenhuis terecht gekomen met hartproblemen en er zijn zelfs al mensen doodgegaan door normaal gebruik van ephedra, dus als 'afvalpilletje'.
Het staat in amerika al op de lijst om verboden te worden
ok dan Arjan, zo ken ik je weer :D
ga dan vingerverven!!! :D
 
Ieder zn eigen lol. Wij gingen vroeger met een groep van 20 man lekker door het dorp heen sjouwen 's vonds, met een postzegel op de tong. Shit happens, misschien fout, maar die tijd zal ik nooit en te nimmer meer vergeten ! En dat pakken ze me niet meer af. Simpel.
Bier en weed zoiezo door de weeks

Voor de rest niks door de weeks :)

Maar ja, zometeen op terschelling is het 10 dagen weekend :)
En koningen dag natuurlijk :)
 
Werkzaam bij Underground Alert
Tuurlijk heb ik ook wel eens doordeweeks gebruikt (vrijdag=weekend), maar dan alleen als ik de dag erop vrij ben! Heb me ook nog nooit ziek gemeld vanwege drank/drugs gebruik. Van gebruiken 'zonder' reden (feestje b.v.) zie ik het nut niet in, dat leverd alleen maar shit op.

Als je er een probleem van maakt als het op is of als er niks te krijgen is, dan vind ik dat je een drugsprobleem hebt en bij jezelf te raden moet gaan!
Zolang mijn 'normale-doordeweekse-leven' er niet onder lijdt!
idd zolang je geen drugs gebruikt op momenten dan het niet kan heb je volgens mij alles aardig onder controle. Maar zodra andere dingen gaan lijden onder je drugsgebruik ben je echt FOUT bezig. Heb je de volgende dag vrij moet het in principe kunnen, goed is het natuurlijk niet.
 
Dat weet ik ook wel! Maar iedereen weet dat gebruiken natuurlijk niet echt goed/gezond is! En toch doen we het! In het leven moet je keuzes maken en wel/niet gebruiken is zo'n keuze.
2 willmpie: het staat op de lijst van verboden middelen in Amerika????? het wordt gefabriceert in Amerika iig sommige zijn er ook een aantal die uit Rotterdam komen maar toch beetje vreemd vind je ook niet :S
laatste aanpassing
 
Snackyman: je moet beter leren lezen ouwe, er staat " Het staat in amerika al op de lijst om verboden te worden", het is het nog niet maar ik had gehoord dat dat niet lang meer gaat duren.
 
2 snackyman: Pillen zijn in nederland ook verboden. Wat word er hier gefabriceerd??? Dus dat zegt niks, kan het nog wel verboden zijn.

Ik heb deze week eigenlijk wel veel geused. Heb prima weekje gehad, dus vind het toch wel kunnen. Zou het cker niet te vaak doen, maar keertje sossen of ghben met een lekkere meid moet kunnen ;)
Een nifje om te kunnen werken, heb me goed geholpen. Vind niet dat je gelijk verslaafd bent. Heb deze week me meningen aardig bijgedraaid. Het helpt je soms zo goed de week door ;)
 
Vind het ook altijd zo naief. Vaak hoor je van mensen dat natuurlijke drugs niet slecht is voor je. Dat denken ze puur omdat het uit de natuur komt... Net of alles uit de natuur niet schadelijk is. Ze kunnen net zo gevaarlijk zijn, alsniet gevaarlijker.
To Bouncing Boy:

FANTA? Jij ook al? Een vriend van mij die gaat ook altijd aan de fanta. Of hij nouw op feesten is of niet, dan gaat hij *altijd* flink los. :-/ :-D

Moet ik toch ook maar eens gaan proberen.... ;-)
ja ik zeg het altijd al volgens mij zit er iets in want ik ben verslaafd
 
ik heb weleens een jaartje geleden op school een p'tje genomen tijdens een activiteiten dag. Was wel grappig, maar nooit meer!!!!

je voelt je echt een junk achteraf...:S
Harderwijk Azo : 'Als je er een probleem van maakt als het op is of als er niks te krijgen is, dan vind ik dat je een drugsprobleem hebt en bij jezelf te raden moet gaan!
Zolang mijn 'normale-doordeweekse-leven' er niet onder lijdt!'

Ik kan lekker citeren, hoef ik het zelf niet meer te typen :D Ben het hier dus 100 procent me eens!
ik gebruik tegenwoordig alleen nog maar op feesten,dan ga ik af en toe best te ver :s maar heb t wel elk weekend gedaan en opeens voelde ik dat ut nie helemaal goed meer met me ging en nu alleen nog op feesten :)blowen doe ik wel doordeweeks
laatste aanpassing
ik blijf het raar vinden als drugsgebruikers elkaars gebruik gaan lopen afkeuren.

Als je in het weekend 5 pillen neemt is er niks aan de hand, maar als je door de weeks een pilletje neemt is het gelijk fout!

Dat vind ik nou hypocriet!

ik gebruik zelf door de week ook niet (vroeger wel is), maar ik ga niet het drugsgebruik van iemand anders veroordelen.

idd zoals eerder gezegd: zolang je 'normale' leven er niet onder gaat leiden en je er anderen niet tot last mee bent.
Drugs gebruiken is slecht voor je, of je het nou in het weekend doet of doordeweeks.

denken dat gebruiken door de week slechter is, is denken in hokjes.

goed topic!

kuzzzzzzzzzzz
Kirsten
 
Mooi gesproken Kirsten...

Valt niks aan toe te voegen, sluit me er volledig bij aan.
 
ik :xtc: alleen als er een feest is verder niet
heb het verder ook nie nodig
alleen blowen is zo wel door de weeks als in het weekend
laatste aanpassing
 
Nooit.... kwil ut voor mezelf nu ook gaan minderen...!! Eens in de 3 maanden moet lukken!!!
 
Willumpie waar baseer je dat op dat je van ephedra psychoses kan krijgen?

Er is niet zoveel over die dingen bekend
 
ik ben zelf dealer.
en slik nu ook p'tjuhs doordeweeks.
maar ik ga der mee kappen ben nu elke dag
helemaal vern**kt
2 SuPeR ReMcO a.K.a GoDvSDaM --> wees er maar trots op...

en dan ook maar ff wat linkjes met goeie info over drugs en zo :
http://serendip.brynmawr.edu/bb/neuro/neuro00/web1/Takahashi.html
http://serendip.brynmawr.edu/bb/neuro/neuro00/web2/Takahashi.html
http://serendip.brynmawr.edu/bb/neuro/neuro00/web3/Takahashi.html
http://www.dancesafe.org/slideshow/slide1.html
http://www.erowid.org/chemicals/dxm
http://www.trepanation.com/
http://www.kempenhaeghe.nl/
http://www.erowid.org/chemicals/lsd/lsd.shtml
http://www.shroomery.org/
http://www.drugsinfoteam.nl/PMA.htm
http://www.ecstasy.org/qanda/index.html
http://cgi.drugsvoorlichting.nl/qadata/XTC/005.html


grz,
servant
laatste aanpassing
Bouncing Boy:

Dat beweert mn maat ook, dat er iets in zit. :-D
 
Ik doe het alleen nog wel eens als ik naar een feestje ga. Voor een twee jaar terug deed elk weekend veel gebruiken maar dat wil ik nu niet meer. Ik vind dat iedereen voor zichzelf maar moet bepalen wat hij of zij wil gebruiken of juist niet. Ik heb een hekel aan mensen die anderen gaan veroordelen. Zeker van mensen die zelf niet gebruiken maar juist veel drinken! Dat vind ik eigenlijk geen haar beter.

(K)
 
Jawel maar niet meer als 1 of 1,5 pil of een halfje wit...anders voel je je aardig brak...de volgende dag
als eerste MDMAarten >>>>>> zeer goeie topic

Dancekiki >>>> you go girl, ik ben het volledig met je eens, iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen lichaam of het nu om drugs, alcohol, of wat dan ook gaat.
Zelf gebruik ik niet eens met uitgaan (disco) En alleen maar 1 (echt waar) snoepje met een party waar we gemiddeld 1xper 3 mnd heen gaan.
Ik weet niet of jullie steckers kennen maar dat is dus ook zo'n "natuurlijk" pilletje waar je energie van krijgt. Er is ons verteld dat als je wekelijks deze natuurlijke stoffen nuttigd het op lange duur een zelfde uitwerking "kan" hebben als oa XTC, maar gebruik je deze natuurlijke pillen weinig dan zijn ze gewoon "iets" beter.( verteld door verkoper Sportsupplementen )