Partyflock
 
­ Nederland
Ik ben altijd al super fotogek geweest enzo, neem als het ffies mogelijk is een weggooi ding mee. Maarja, is duur enzo en ik wil eigenlijk gewoon een digitaal camera'tje, gewoon een partycamera eigenlijk. Maar ik geeeeeeeen verstand van electronische dingen, hij hoeft niet teveel te kunnen wel scherpe fotos maken enzo en hij moet niet groot zijn en tegen een stootje kunnen.

Dus mensies, vertel me welke moet ik kopen!?
goed topic man - wil ikke ook wel weten, en hoe lastig is het om die dingen mee te smokkelen naar binnen ????
Hey, ik was gisteren bij een vriend van me (David, hij deelt zijn MSN met zijn zusje Roosje) en die had een Q-Sebas op zijn MSN lijst. Ben jij dat? :)
Dat wil ik ook wel weten welke camere je moet hebben voor zoiets en hoe krijg je dat mee naar binnen. Zag vorige keer iemand die mocht niet naar binnen omdat ie een dig. camera bij zich had. Dus hoe krijgen de mensen van PF zo'n dig camera mee naar binnen
Ik regel tegenwoordig de PR, waarbij ook officieel toestemming wordt gevraagd voor het meenemen van de camera :)

dit wil inderdaad nog wel eens een probleem zijn :(
Fujifilm Finepix... elk model na de 4200 geloof ik is van redelijke kwaliteit.. is ook stevig.. heb dat ding al een aantal keer laten donderen op feest en werkt nog steeds :) Maakt ook nogal scherpe fotos :P


grt,

Jeroen
 
wij hebben al een tijdje de Sony Cybershot, 3.3 mega pixels. hij is nu nog aan de dure kant, maar je maakt er wel strakke foto's mee, zelfs op een lage resolutie. en hij is vrij klein, je heb nog wel plattere, maar die hebben maar 2.2 pixels... ik zou geen andere willen! ben heel tevreden over deze!
zh0rz, ja dat ben ik :)

het nichtje van david (dus ook het nichtje van roos) heet deborah en is goeie vrienidn van me :)
PR? :)
public relations
Haha, zo grappig ;)