Partyflock
 
­ Nederland
Heb je schokerende gedachten of berichtjes plaats ze dan hier.

Ik zelf hou er wel van.
Zekers goed koenie.
Dit verhaal heb ik al meerdere keren gelezen en hij blijft schokkend !
 
ja ik ken hem ook wel.... echt zo'n broodje aap verhaal.... je hebt hele sites vol met die verhalen :P
 
een heel smerig foking ransig verhaal, nou weet ik gelijk weer wrom kgeen vis eet, of er ook maar iets mee doe, gore kutbeesten , en dat wijf heeft egt een hele zieke mind hoor ff serieus hoe kom je erop, hahaha ik ben surrogaat mama geweest van duizend garnalen, is wel leuk om te zeggen natuulik da wel!!!
omg :P ranziggggg
koenie die hebben ze hier op school ook op de website staan
en meer van die ranzige verhalen
www.schoolnews.nl
werd van dit verhaal ech zow misselijk
Mocht ik mensen (wilson) moeten geruststellen. Dit verhaal is NIET waar en KAN NIET gebeuren.

2 Lautjuuuh: Ik heb ´m inderdaad een tijdje geleden van www.broodjeaap.nl gehaald.

2 lindaaaje: Dit is veruit het ranzigste verhaal dat ik ooit ben tegengekomen. Als je nog een paar leuk hebt ben ik benieuwd.
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

Ik lust geen kreeft!! :-D

yes...gelukkig ;-)

(ps. zoek naar overgebleven filmpjes van de uberzieke serie: 'faces of death' , dat is pas ziek!!!)
ow... wat ZIEK!!!!
Hoe kan je zoiets verzinnen?????
Gatver de gatver de gatver!!!!!
gadverdamme
Hee, doe eens wat shockerende verhalen terug
Terwijl ik vanmorgen in mijn auto geduldig voor het stoplicht wachtte, kwam
er een man met een oranje voetbalpetje naar mijn auto toegelopen.

Hij klopte op mijn raam en wenkte mij dat hij me iets wilde vragen.

Ik deed het raam een stukje open, waarop hij zei: "Hebt U het al op het
nieuws gehoord!?! Het Duitse voetbal-elftal is in Korea zojuist gegijzeld
en ze vragen EUR 10 miljoen losgeld. Indien dit bedrag niet voor vanavond
wordt betaald, worden alle spelers met benzine overgoten en levend in brand
gestoken"!

"Sjeesus", zei ik, "Het moet toch niet gekker worden."

"Ik ga daarom alle auto's langs om te collecteren.", zei de man.

Terwijl ik mijn portemonnee tevoorschijn haalde, vroeg ik hem hoeveel men
zo'n beetje gaf, waarop hij antwoorde, "De meesten geven 5 liter".



Niet zo shokerend als die van jouw koenie maar wel leuk.
Hij is inderdaad leuk:)



Weet je trouwens wat hamsteren is?
IIIIAAA I I I IIIAAAA
 
ranzig! egt heeeeel ranzig! dit is egt te ranzig!
gatverdamme!


2 koenie ; wat is hamsteren?
Benodigheden: Een kleine hamster (misschien wat groter voor de geoefenden) en een buis.

Tijdens het sexen of masturberen stop je de buis in je kont en laat je de hamster erin lopen. Uit zichzelf zal de hamster naar boven lopen totdat hij in je aars uitkomt. Op dat moment trek je de buis weg, zodat de hamster klem komt te zitten. De hamster krijgt het dan erg benauwd en zal heftig gaan spartelen, wat jou weer een heerlijk gevoel geeft. Vlak voordat je op je hoogtepunt bent pers je nog eens goed, zodat je de hamster doodknijpt. De stuiptrekkingen die de hamster dan maakt zal je dan net die extra stimulatie geven die je nodig hebt om klaar te komen.



Het is aan te bevelen om van tevoren de nagels van de hamster een beetje bij te knippen, omdat het anders vervelende wonden kan opleveren.
Weer een goeie koenie.

Hij is erg ranzig.
Trouwens dit is toch een varriatie op dat tv spelletje met die hamsters die in van die gaatjes moesten kruipen. O nee dat waaren cavia's.
MMhhh Zou dat ook kunnnen denkje.
Cavia´s zijn een makkie.

Er ligt al een muskusrat op mijn kamer te wachten;)
Ik snap niet dat je dat lekker vind ik hou meer van vissen.

Van die mooie ronde bekkies die zoon lekker zuigende beweging maken.

En dan het liefst van de groote karpers tevinden in de meeste vijvers bij centerparcs. mischien heb je me er wel een keer zien zwemmen.....
dit is pas schokkerend

<a href="http://www.planet.nl/planet/service/cms/display_jpg_images/0,2438,126409,00.jpg">erg</a>
gadveredammmmmme hoor em hoor DE STEVEN KING VAN PARTY FLOCK jessuss wat ranzig....
zeer ranzig zeg van die hamster...
 
whehehe, koel
Van alle bovennatuurlijke verhalen is onderstaande gebeurtenis waarschijnlijk het beste gedocumenteerd en het moeilijkst om uit te leggen. Vandaar dat het verhaal tamelijk omvangrijk is.
De Egyptische prinses Amen-Ra leefde ongeveer 1500 jaar voor Christus Toen zij overleed, werd zij in een tombe aan de Nijl begraven in een rijkversierde kist. Aan het eind van de vorige eeuw bezochten vier welgestelde jonge Engelsen de opgravingen in Luxor. Daar werd hen de kist met de overblijfselen van prinses Amen Ra aangeboden door een lokale handelaar.

Alle vier de Engelsen wilden de kist wel hebben. Daarom trokken ze lootjes. De man die won betaalde enkele duizenden ponden en nam de mummie mee naar zijn hotel. Een paar uur later werd hij voor het laatst gezien, toen hij in de richting van de woestijn liep.

De volgende dag werd een van de resterende mannen per ongeluk beschoten door een Egyptische bediende. Zijn arm moest daardoor geamputeerd worden. Ook met de andere twee mannen ging het niet goed. De ene ontdekte bij thuiskomst dat de bank waar hij zijn gehele kapitaal had ondergebracht failliet was gegaan. De andere man werd ziek, raakte zijn baan kwijt en sleet zijn dagen met het verkopen van lucifers op straat.

De kist met de overblijfselen van Amen-Ra kwam via diverse omzwervingen, die hier niet ter zake doen, alsnog in Engeland aan. Daar werd de kist gekocht door een zakenman. Nadat drie van zijn familieleden gewond raakten bij een ernstig ongeluk en zijn huis door brand verwoest was, doneerde de zakenman de kist aan het British Museum.

Bij het uitladen van de kist met de mummie uit een vrachtwagen, reed deze opeens spontaan achteruit, waardoor een van de drie verladers die betrokken waren bij het transport onder de auto terecht kwam. Toen de kist de trap op werd getild, gleed een ander uit en brak zijn been. De derde kwam twee dagen later onverwachts om het leven.

Nadat de kist met de mummie van Amen-Ra in de Egyptische Kamer van het British Museum werd uitgestald, begon de ellende pas goed. Nachtwakers van het museum hoorden regelmatig geklop en gehuil uit de kist komen. Een van de nachtwakers overleed 's nachts tijdens zijn dienst, waardoor alle andere nachtwakers hun baan opzegden. Schoonmakers weigerden nog langer om de Egyptische Kamer schoon te maken.

Nadat het kind van een van de bezoekers aan het museum overleed nadat het gezicht van de mummie had aangeraakt, besloot het museum om de mummie tijdelijk op te slaan in de kelder. Binnen een week was een van de archivarissen in de kelder ziek. Zijn directe chef overleed een week later, terwijl hij aan zijn bureau zat.

Enige tijd hierna besloot het museum de mummie te verkopen aan een particuliere verzamelaar. Na nog meer rampspoed, ongelukken en ellende stalde de eigenaar de mummie op zijn zolder. Een destijds befaamde occultiste, Madame Helena Blavatsky, bezocht de mummie. "Kunt u de vloek die op deze kist rust ongedaan maken?" vroeg de eigenaar.

Madame Blavatsky ontkende dat: "Kwaad zal altijd kwaad blijven. Er kan niets aan gedaan worden. Ik raad u aan om zo snel mogelijk van deze tombe af te komen."

De man probeerde de kist te verkopen, maar geen enkel Brits museum wou het nog hebben. Uiteindelijk werd Amen-Ra gekocht door een Amerikaanse archeoloog die niet geloofde in de vloek die over de tombe scheen te rusten. Voor een zacht prijsje kocht hij de mummie, en in april 1912 nam hij zijn nieuwverworven schat mee van Engeland naar Amerika aan boord van een luxueus schip.

In de nacht van 14 april 1912 vond de mummie van Amen-Ra eeuwige rust op de zeebodem van de Atlantische Oceaan, samen met 1200 andere passagiers van de Titanic
he getver! dit vind ik altijd van die enge verhalen......
Nog eentje? (over wolfbanging) Is wel een stuk minder dan de rest
wolfbanging??
het 'bangen' van een wolf?
't Is maar wat je leuk vindt :S
Kga ff een zak chips pakken en dan lekker die leuke verhaaltjes lezen :p
 
wolbanging= gangbang met wolven :P
 
Ranzig!!!!!!!!!!! ziek wijf om met een levend dier te gaan rommelen! koop dan gewoon een vibrator!
Nee, het heeft verder niks met wolven te maken. Dat is slechts de naam van het spelletje. Het gaat als volgt:

Je neemt een jongen of meisje anaal en wel in het hondjesstandje (zal de naam wel vandaan komen). Net zoals bij het hamsteren gaat het hier om die extra kick vlak voor het klaarkomen. Op dat moment trek je namelijk aan haar of zijn haren het hoofd omhoog en steek je je vingers diep in haar keel. Ze zal nu beginnen te kokhalsen en over moeten geven. Bij dat kotsen krampen haar maagspieren schokkend samen en dat werkt door inr in de anus. Dat schokkende en knijpende gevoel is net even even die extra impuls die het hem doet.
Beste Jamie, het is een onzin verhaal. Maak je maar geen zorgen :)
Naaaahhhh bij mij hoef je nou geen vingers meer in mn keel te steken...

Kim wordt ziek van deze verhaaltjes ;) :S

hehehe

Bah wat goor!
Beste Kim,

Op je 20ste is gewone seks nog heel bijzonder voor je en haal je daar ruimschoots je bevrediging uit. Over twee jaar echter zul je merken dat het toch wat gaat vervelen. Ook jij zult dan op zoek gaan naar nieuwe kicks en druk gaan experimenteren.

Watch my words: Over een paar jaar lust jij hier ook pap van ;)
 
ik vind het al schokkend genoeg dat Bas hier dit soort forums moet openen...
Hahaha tuurlijk Koenie DREAM ON! :d:d:d
Niet zo shockerend dat ik effe moet reageren, maar ben allergisch voor zulke vette taalfouten! Voeg effe een C toe aan je titeltje want hier krijg ik de kriebels van!!!! ;-)
Gedaan sorry wackiejacky.

maar leuke foto touwens die ik laatst zag van jouw en dat andere leuke meisje.
2 Evil Kimmetje: Saaiurd ;)

:D


2 Wackie: Hij was er in dit topic al op gewezen. Topic titels kun je alleen niet meer wijzigen als je ´m al geplaatst hebt:)
 
did jou have you're sjoq toodeey
O Koenie, sorry, had t hel;e topic nog niet eens gelezen, kreeg gelijk de kriebels namelijk hihihi!

Enne Izikeal....welk leuk meisje? D'r zijn hier nl. zoveel leuke meisjes!!! ;-) (k)
Ik bedoel lindatje wackiejacky fits your name.
Gheheheh, toffe verhaaltjes ertussen :)
lindatje is een topwijffie, een schatje en nog een lekker geil beest bovendien! En wackie...wicked...helemaal gek!!!!!!
Dat geloof ik zeker dat je wicked bent. Hoop je nog wel een keer tegen te komen.
Because i realy like wicked story's.