Partyflock
 
­ Nederland
Echte goede vrienden (vrienden voor het leven, forever friends) bestaan die eigenlijk wel? Of sta je er uiteindelijk als het er op aan komt alleen voor?!?!

Wat vinden jullie? Of ervaring dat je beste vriend(in) je heeft laten vallen in rotperiodes.....
Ze bestaan..!! Maar je komt er pas achteraf achter wie je vrienden zijn en wie niet.. Wie je zomaar laat zitten en woe je blijven steunen.. Na een aantal jaar er8er komen dat iemand waarvan je d8 dat t een goeie vriend was dat dus tich niet is is klotuh, maar op dat moment weet je wel gelijk wie t wel zijn, en das wel mooi!! :D
lady>> ja idd ik kan moeilijk een winterstop nemen..

dan kan ik het ook niet helemaal meer bolwerken.
net een huis gekocht..

maar ik ben op de goede weg.. dat wel

alleen kunnen zijn is een grote stap..

x
2 uK: Je bent echt niet de enige hoor met een goeie vriendin waar je t goed mee kan vinden k heb er ook zo 1. Daar kan k ook goed mee praten en slap ouwehoeren over de raarste dingen, das gewoon lache. En als ze t moeilijk heeft kan k er vaak weer een beetje opvrolijken en andersom precies zo hé Yvon!
 
Hehe, het is niet een goede vriendin. Het me allerbeste! Only one like her, and she's the world for me :)
 
mmm ik heb een maatje en die laat me nooit in de steek
hij weet zelf wel wie het is ow ja en ik help hem ook als ie ergens mee zit.

He qnalfanaat laat je nooit alleen zitten maatje.

Mzzl Cootje
Dat bedoelde k ook eigenlijk zo'n meisje vindt k ook nooit meer ben k bang.
 
Vrienduh zijn heilig bij mij wie an me vrienden kom komt an mij!Maah zo gauw word tog iemand nie meah me beste maatje!Iemands geheimen door lullen is niet erg leuk
Ik heb 2 beste vrienden 1 die ik al ken vanaf de lagere school en 1 van een paar jaar SxOtSc sander duzz En ik heb een beste vriendin al een jaartje of 3 waar ik bijna alles mee deel :)
 
Jaah das wel beter! Maah als beste maatje hoor je gewoon niet iemand verhalen rond te strooien!! en dat deed da pokkuh wief wel grrrrr
Heel veel vriendjes en vriendinnetjes.. maar degeen die het meest voor me betekenen zijn toch maar vier stuks waaronder natuurlijk kees (BFS) :), da zijn de mensen waar ik altijd dag en nacht bij aan kan kloppen..
nou ik vindt mijn vriendin de beste vriend mag dat ook ?
ik heb 3 vriendinnen en die zijn al 14 jaar me beste maatjes
Keb genoeg kennissen om me te vermaken, maar heb "maar" drie echte vrienden (waarvan m'n vriendje, maar die kende ik ook al lang voordat we wat kregen) en een echt vriendinnetje. Dat zijn mensen die ik, ook al zie ik ze tegenwoordig niet zo heel vaak meer, alles tegen kan zeggen, ook boos op kan worden (en zij op mij) zonder dat er ook maar enige rancune ontstaat, en waar ik me echt weken op kan verheugen ze weer terug te zien. M'n allerbeste vriendje ken ik nu 8 jaar, we zijn door dik en dun gegaan samen en kan me niet voorstellen dat dat ooit over gaat.
 
Ik ben er nu wel achter dat ik mijn 2 echte vriendinnen nu niet meer zo kan noemen!!
Sinds ik een vriend heb, laten ze je gewoon stikken!! echt belachelijk!!
maar het probleem is met 1 van mijn vriendinnen ga ik dit jaar nog wel naar Salou!! maar ja ik zie vanzelf wel hoe het gaat!
vriedinnen voor het leven bestaan echt wel! ik heb ze en al een paar jaar, we hebben natuurlijk wel onze mindere periodes, maar we zijn er altijd voor elkaar:-)
vrienden komen en vrienden gaan!! :) echte vrienden hebbie er maar weinig van! ikke heb 2 ECHTE vrienden en dat vind ik best veel! :)
 
Wat verwacht jij van echt vrienden???
wat is de definitie
 
heb 2 echte vriendinnen... voor hun ga ik door het vuur... en weet zeker dat hun dat ook voor me zouden doen... goeie definitie???
 
ckers wel. alles voor mekaar over hebben, geen gezeik en altijd gezelli
 
hehehe wij kunnen met elkaar praten
 
is dat zo???
 
kijk we zijn het in ieder geval al met 1 ding eens :D
 
daar heb je gelijk in.
heb jij echte vrienden/vriendinnen??
 
wehehe wat heb jij genomen joh... heb het er net neergezet :D
 
sorry, als het laat wordt ben ik niet zo scherp meer, moet je me eens s' ochtends meemaken!!:)
O, Househof moet weer een definitie.
Nou wat je zelf dus al zei. Vind jij niet dat je een goede vriend heb dan?? Zie jij iedereen als kenissen of gewone vrienden? Er zal vast wel iemand zijn die jouw nooit laat vallen, wat er ook gebeurd.
 
tuurlijk heb ik echt vrienden. en wel drie om precies te zijn!! en dan nog een hoop "gewone" vrienden
 
j-man, same here en ik volg jouw mening over dit onderwerp
Beste vrienden bestaan zeker wel, kijk zelf hou ik dingen alleen voor mezelf als iemand mij iets in vertrouwen verteld. Tja & me beste vrienden zouden dat ook doen. Ik heb in ieder geval nog nooit gehoord dat er iets is door verteld. Vrienden zijn zeer belangrijk & er moet ook niemand aan ze komen, want dan komen ze aan mij.
 
Goeie vrienden zijn op 1 hand te tellen maar ik heb ze wel en dat zijn jongens waarvoor ik alles doe en hun ook voor mij ongetwijfeld wat het ook is ,maar daarintegen heb je ook vrienden die hun vrienden keihard laten vallen zodra ze een meisje hebben en die jongens dat zijn SUKKELS !!

de betreffende mensen weten over wie ik het heb dus... :D :D
Goede vrienden zijn echt heel belangrijk!!
Heb ik na gister avond wel gemerkt dat het toch fijn is om dan tegen iemand aan te praten en desnoods te :'(
Ook sommige vrienden van mij, dan is er iets gebeurt en toch voelt het niet goed om ze dat wat er gebeurt is dan te vertellen!
Dat bespreek je wel met Super goede vrienden:D
Ja en idd, mijn beste vriendin heeft nu 1,5 jaar een vriend en normaal sprak ik haar bijna elke dag en nu mag ik blij zijn als ik haar eens in de 2 weken spreek:S
2 Househof:Goh laat me raden niemand uit onze groep zeker
Ik heb goeie vrienden. Ik kan alles aan hun vragen waar ik mee zit. Als ik iets kwijt moet wat me niet lekker zit. Als ik in de problemen zit met iets. Andersom doe ik het ook uiteraard voor hun. Dat zijn vrienden waar ik al vanaf m'n 7de jaar mee omga.
ik heb goeie vrienden en vriendinne waar ik goed mee kan praten.. sommige zullen mij wel in elke situatie helpen en steuen, maar echt mijn maatje voor het leven is overleden. (na een auto ongeluk)

Hij was voor mij 'het' maatje 4-ever...

*GOD... i mis him...*
2-->jef_n.,...daar heb je zeker gelijk aan over die sukkel die ze vrienden laat vallen zodra hij een meissie heeft!!!!!!! want zodra het uit is komt ie weer ""ja jullie staan op nr 1 en er is geen 1 meissie die daar verandering in kan brengen!!!"" beetje slap allemaal!! maar ja ECHTE vrienden heb ik ook en zoals je al zegt die zijn op 1 hand te tellen, maar voor die mensen ga ik door het vuur!!!!! dus jef.....
KLOPT OUWESSSSSSSS!!!!!!!!!!!
Ik heb ook een beste vriend. Maar hijs ook de enige toen ik in een kut periode zat heeft ie me geholpen en ik zat vaak thuis bij hem en hijs een ECHTE vriend dat kan ik van veel gasten die ik als vrienden beshouwde niet zeggen.
 
2-----> dave_noord JUIST OUWESSSSSSSSSSSSSS

vrienden staan bij mij op nummer 1 !!!

:D :D :D :D :D :D :D
 
Bij mij gaan m`n vrienden ook vor alles. ik had 6 echte vrienden, nu nog 4 een is er dood en de ander heb ik de grootste herrie mee
 
2 yvon wel hoor!! kloenie(voor als je dat ook nog wil weten, de andere twee zijn aart en roberto!!!
op dit tijd stip lees ik dit en ik moest toch echt wel een traantje laten househof.
ik heb ook niet veel ECHTE vrienden.
ik had 2 oude echte vrienden maar die betekenen niks meer voor mij (jullie weten wie).
en ik vindt het dus ook erg super en erg leuk, dat iemand die ik al zo lang ken na een bepaalde tijd weer tegen kom/contact mee krijg en gewoon goed mee kan opschieten. zelfde humor schik om veel en om niks. altijd op iedereen letten of er niks gebeurt, voor iedereen klaar staan , enz enz enz.
ik ga nu slapen maar eerst even de :C weg vegen
groeten en trusten kloenie (MEGAPARTYBOY)
 
je hebt helemaal gelijk kloenie, vandaar dat we ook zo vaak samen op de foto staan, nu hoef je op de foto niet meer tegen mij op te kijken!!!;)
ik denk het wel. Ik heb een aantal vrienden in Groningen die ik nauwelijks zie hoor of spreek maar wel degelijk mijn vrienden zijn. Daar ben ik kort geleden achter gekomen. Elkaar 2 jaar niet gezien, maar het maakt geen donder uit. Alles nog zoals destijds toen ik nog in Groningen woonde. Ik praat nu over 6 jaar terug. Dat zijn mensen waar ik contact mee wil houden, al is het weinig. Mensen die het niet erg vinden wanneer je ze maanden of soms zelfs jaren niet spreekt.

Maar vele mensen zijn geen vrienden voor het leven. Als het goed is bewandel jij je pad en jouw pad wijkt op den duur af van andermans pad en ga je 'uit elkaar' en hoor je nooit meer wat van elkaar.

Ik zelf ben mijn eigen beste vriendje. Heb ik onwijze lol mee :P Wel eens conflicten, maar dat moet kunnen als je vrienden bent
mijn vriendin is me maatje...:D
Echte vrienden voor het leven, die je door dik en dun steunen bestaan zeker, maar zijn heel erg schaars. Ik noem niet zo snel iemand mijn "vriend" en heb wat dat betreft meer "kennisen" dan echte vrienden. Meestal merk je wie je echte vrienden zijn als er bepaalde dingen gebeuren in je leven, de mensen die je blijven steunen kan je je vrienden noemen, de mensen die afhaken kan je maar beter kwijt zijn...

Verder is het ook wat Essie zegt, er komen in je leven bepaalde mensen op je pad, die kunnen er een paar weken blijven, paar maanden, maar ook een paar jaar...

Het leven is één groot mystery, en je weet nooit wie er in je levensloop allemaal op je pad komen...
ik ben zkr errug happy dat ik 3 goede vrienden heb. ik doe alles samen met hun. uitgaan, shoppen en vroeger zelfs werken. ik weet ook zeker dat we op elkaar kunnen rekenen.

ik zit alleen een beetje met het probleempje dat Jogan (PF) volgend jaar naaar australie gaat voor EEN JAAR LANG. maar ja, nu nog lekker samen feesten!
Ik heb veel goede vrienden...
maar van 3 weet ik zeker dat ze altijd voor mij klaar staan:D
huh...ik heb er ook 3 ...jottum:D

is ook precies genoeg en toch voordelig met rondjes:D
Nou ik ben er zaterdag achter gekomen dat je je ook erg in vrienden kan vergissen. Ik had altijd het idee dat 3 echte vrienden had. Waren alle 3 gasten waar ik echt voor klaar zou staan wanneer ze maar wilde maar dat zijn er nu dus nog maar 2. Aangezien 1 van die gasten het niet kon laten om van mijn ex af te blijven waar het net ander halve week mee uit is. Vond dat echte een klote streek van hem en heb nu dus onwijze ruzie met hem en denk niet dat dat nog goed gaat komen. In ieder geval niet meer zoals het was.
2 mike82. is niet leuk nee als je vriend met je ex aan de haal gaat.
zijn geen leuke dingen.
Echte vrienden bestaan zeker wel, ze liggen alleen niet voor het oprapen. Alleen woont mijn beste vriendin in Hilversum en dat is weleens een nadeel. Toen ik daar nog woonde, ging je ff snel naar haar toe als ik ergens mee zat. En nu gaat dat via de foon, dure hobby.