Partyflock
 
­ Nederland
van het ANP:

Love Parade opnieuw voor de rechter

BERLIJN (IPB) - De organisatie van de Love Parade in Berlijn is opnieuw voor de rechter gedaagd. Een inwoner van de stad heeft geprotesteerd tegen de uitzondering op de geluidshinderwet die voor het dance-evenement wordt gemaakt.

Vorig jaar werd ook een klacht ingediend tegen de Love Parade, het grootste technofeest ter wereld. Het evenement moest toen een week later worden gehouden, omdat natuurbeschermers voor de oorspronkelijke datum (14 juli) al een demonstratievergunning hadden aangevraagd. Het voorstel voor het volgen van een alternatieve route, maar wel op 14 juli, was door het stadsbestuur verworpen.

Op de Love Parade, die dit jaar op 13 juli plaatsvindt, worden ongeveer een miljoen mensen verwacht.

-------
wat gunnen sommige mensen anderen toch weinig, ik hoop voor diegenen die gaan dat er nu niets verandert...
Is al een hele tijd gaande dit gezeik!!

Damn en dat door een paar van die kansloze natuurfreaks... %-)
 
Welke natuurfreak gaat er nou in Berlijn wonen? Maar dan stuurt de organisatie die persoon toch gewoon op hun kosten naar Lapland, dan komt ie daar maar tot rust
hahahha
Natuurfreaks....pr8tig
Ff melige bui let niet op mij;-)

Ach FOK op met die people damn!
1x per jaar zeg!
Arrghh, kan dat soort mensen wel afschieten!:@
Wat een gezeur zeg. Op één zaterdag, notabene midden in de vakantie, wordt er tot 23:30 uur wat herrie gemaakt. Als je daar niet mee kunt leven ben je echt een eikel.
 
Waar woont die persoon?
 
Hey mensen ik weet niet of jullie het vandaag in de krant of op de tv gezien hebben op het nieuws ( ik heb het niet gezien maar wel van mijn gekke mum gehoort ) dat er aanslagen zouden zijn op de loveparade (ik weet niet of ik dat moet geloven). Want ben tot nu toe al bijna ieder jaar geweest en er is steeds gezeik over de loveparade (want er zijn steeds mensen die erg jarloers zijn op die lui die kunnen feesten en hun niet).

Veel liefs Anneke
 
dan ga ik verkleed als bin laden ernaartoe... dan laten ze me wel met rust als er aanklagen komen ;P
dat las ik vandaag dus ook in de Metro over die aanslagen... :(
Echt megatriest dit :(