Partyflock
 
­ Nederland
 
Werd vannacht om 3 uur ff wakker omdat ik niet helemaal goed lag. Dus ik denk waar lig ik toch in godnaam op. Bleek het us ff mn eigen arm te zijn die ik dus gewoon al een tijdje afgekneld moet zijn geweest want hij was helemaal opgezet en begon al aardig blauw te zien. Alleen het vage was dus dat ik totaal geen gevoel in mn arm meer haden dat het meer leek alsof er een tak naast me lag. Ik kon gewoon mn eigen arm niet onder me vandaan trekken. :S :S Dus ik rol van mn arm af en pak mn verlamde arm met rechter arm maar ik kreeg gewoon echt alleen prikkelingen van mn rechterarm terug. Wat een paniek zeg ik die enkele seconden en ik ben dus opgestaan en naar de badkamer gelopen maar mn linkerarm hing er gewoon als een levensloos aanhangsel bij. Heb ik de warme kraan erop gezet en heel langzaam begon ik weer gevoel te krijgen in mn arm maar ik moet toch zeggen dat dit angstaanjagend lang duurde.

Nu is er overigens helemaal nix meer aan de "arm" want ik tik dit stukje ook met 2 handen. :D Maar toch flink schrikken geblazen.
Was dit de 1e keer dat je dat had joh?
Heb dat wel vaker gehad!
Maar het is idd heel spooky.....
Vooral als je haastig(bedenkend dat je te laat bent)uit je bed springt en je arm blijft liggen als jij naast je bed staat:P
 
pff beter dat ie het weer doet
 
ja slapende arm ken ik wel MR DA!!! Maar dan voel je altijd nog lichte tinteling en dit was echt gewoon net een stuk hout. en helemaal dik en aardig blauw al
Ik heb ook vaker gehad dat ik op mn arm gelegen heb. Dan gaat de wekker af en kan ik niet overeind komen omdat er geen gevoel meer in mn arm zit. Gewoon blijven liggen totdat t gevoel weer terugkomt, moet het bloed er weer even doorheen stromen
 
Ik ken het verschijnsel, mijn eerste keer was ook een panieksituatie. En nu je de eerste keer hebt gehad, zullen er nog wel meer volgen. Ik heb het ongeveer 2x per jaar, zo'n zuurstofloos armpie!! :D
Artiest {SHOWLIST artist 61069, 10100, 62386}
pff lijkt me zeker schrikken :S maar gelukkig alles weer goed :D
Ik ken het ook, heb het drie keer gehad ofzo, en de eerste keer was ik ook goed in paniek. Het enge is inderdaad dat je totaal niks meer voelt in je arm waar je op hebt gelegen - je denkt echt even dat ie 'dood' is ofzo... toen ben ik ook opgestaan en rondjes gaan lopen, waarna er vanzelf weer bloed in stroomde en hij begon te tintelen en het gevoel erin langzaam terugkwam.
heb ik ook een keer gehad, is idd erug handig onder het slapen :S
 
Ik heb dat ook weleens, maar dan draai ik om en ga ik weer slapen. :)
Werkzaam bij Partyflock
gewoon nooi tmeer gaan slapen dan kan dit je ook niet meer gebeuren :p
 
ik zat laatst huiswerk te maken en had mijn voeten op de stoel tegenover me liggen. Mijn linker been was helemaal gevoelloos geworden, maar dat had ik niet door.

Ging de telefoon, dus ik stond op en wilde gaan lopen maar ik zak zo door die linkerbeen.

vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag
ik heb t ook wel eens als me arm de hele nacht omhaag heeft gelegen..echt n kut gevoel
Werkzaam bij Puinzooi
Artiest Cup-a-core
ik heb dta vaak. das grappig. en dan kan je ff je arm niet meer bewegen whehehehe, dan pak ik hem meyt me andere arm vast en dan merke je hoe zwaar je arm eigenlijk wel miet weegt.
 
Artiest Elcol
moet je eens een half uur op je hand gaan zitten en je dan rukken :S:S...:P:P ow ow hehe
Krankheimer> Ja inderdaad, dat ding is echt ZWAAR.

InSomNiaC> Nee, dat kan niet, want je hebt er immers geen gevoel meer in toch?
w8, Ringelrinkel. er gaat iets werken bij mij.
 
Ik heb het ook regelmatig. Alleen wordt hij niet blauw en dik. Maar wel helemaal gevoelloos, zelfs geen tintelingen of niets. Ik ga gewoon verder pitten. Soms moet ik met me andere arm even de dode arm verleggen. :vaag:
ja, mesnen, ik heb het. voor de onzekere mannen onderons. vind je ook dat je pik te klein is en dat die te licht is? ga dan op je buik liggen als je slaapt met een boek tussen je benen. laat je pik lekker afknellen dat je er geen gevoel meer in hebt. als je hem dan vast pakt en omhoogt wilt tillen lijkt die veel zwaarder.
 
2gold: jah daarom juist..:P
wees blij dat ut 1 arm was en je andere het nog deed...heb het met 2 armen tegelijk gehad...probeer dan nog maar es op te staan :/

Als je aan je vingers zuigt blijkt ut weer goed te komen,dan zuig je het bloed weer terug (heb ik ooit es gehoord hoor...)
 
Krankheimer -=| Cup-a-Sup-Addict |=- 24 juni 2002 11:13
ja, mesnen, ik heb het. voor de onzekere mannen onderons. vind je ook dat je pik te klein is en dat die te licht is? ga dan op je buik liggen als je slaapt met een boek tussen je benen. laat je pik lekker afknellen dat je er geen gevoel meer in hebt. als je hem dan vast pakt en omhoogt wilt tillen lijkt die veel zwaarder.
---------
Jess 24 juni 2002 11:20
wees blij dat ut 1 arm was en je andere het nog deed...heb het met 2 armen tegelijk gehad...probeer dan nog maar es op te staan

Als je aan je vingers zuigt blijkt ut weer goed te komen,dan zuig je het bloed weer terug (heb ik ooit es gehoord hoor...)
------

dussss....als je daar aan zuigt wordt ie ook normaal...hummm
dat word dus aan me pik zuigen als die gevoeloos is.:-D iemand?
 
LoL
ik heb het ook wel eens gehad. moet je met je ene arm je andere arm optillen omdat je hem gewoon niet meer kan bewegen.. echt vaag!
Vaak genoeg gehad, dan ram ik altijd met m,n arm tegen een muur aan, voel je nix van, echt vaag :D
Niet TE hard doen, anders voel je het later :P
Das eng he!! OOh bah kmoet er neit aan denken dat heb ik ook wel is gehad, net of die der zo afvalt joh bah !
JA laakie! dat moet je duz vooral doen maar neit heus! Het is dan toch net als je arm ofzo slaap net als je voet slaapt dat ie helemaal tinteld en als je der gen gevoel in hebt, dan kun je hem zo breken hoor! GEKKiE
kheb dat ook weleens dat mn arm slaapt en je hem totaal niet meer kan bewegen.. erg freaky :S
 
dat heb ik echt vaak, soort van verlamd doordat je er lang op ligt hehe....vind ik altijd wel grappig...:S
Ik ken een gozer en die was zwaar van de kaart en voelde er dus ook helmaal niets van maar werd niet wakker ook. Hij moest er helemaal voor naar de fysio was nie erg best maar nu is alles weer oke.
 
ik heb dat ook een keer gehad maar dan met mijn oor, ik was op één of andere manier in slaap gedonderd en mijn oor zat dus dubbel wordt ik wakker de volgende ochtend met pijn in me oor dat heeft gewoon 3 dagen pijn gedaan
Ik heb het wel eens bij alle 2 mijn armen gehad, dat is pas vreemd. Dan kun je dus helemaal nix, best een vreemde ervaring.
Hahahahahahahahahahaha!! Wat een lol!
 
haha dat had ik de eerste keer toen ik 9 was met me voet, en ik jankend naar me voeder ME VOET IS DOOD ME VOET IS DOOD :-) maar heb het idd wel een paar keer snachts gehad ja :-) ik vind het altijd wel lachen :P je arm omhoog doen met de andere en dan kijken hoe ie weer naar beneden donderd als je hem loslaat ;-)
hahahahah jah dat is juist wel lachen vooral als de wekker gaat en je wil hem uit zetten zit je daar met je arm te gooien maar het lukt je niet ik heb er toen 10 minuten over gedaan om dat klere ding uit te zetten en dat geluid is geen pretjuh
Doet me een beetje denken aan blackhawkdown
Gozer zijn hand wordt er afgeschoten, pakt hij zijn hand op en stopt hem in zijn zak :S
 
ik heb het ook wel eens, dan heb ik het gevoel alsof er gewoon stuk vlees aan me lichaam hangt, wat totaal levenloos is...als dat gebeurd moet je je gewoon even focussen op je vingers en die proberen te bewegen...als dat niet lukt, met je andere hand je vingers laten bewegen enzo....dan komt het gevoel trug en gaan je spieren nog werken ....
Ik gooi mijn arm altijd even uit het bed in de hoop dat er wat bloed in stroomt dan voel je het op een gegeven moment wel tintelen en weet je dat het goed gaat komen :)
 
MM ben zeker niet de enige dus! Was wel zwaar schrikken ff!
 
Wat een drama weer, word er haast emotioneel van!
hahaha.... een zeeeer bekend verschijnsel.. Ik heb wel vaker dat ik me sochtens omdraai MAAR DAN OP 2 ARMEN TEGELIJKERTIJD !!!!!! (vraag me niet hoe:P:P) 1e keer schrok ik me de tering !!! ik kon niet eens meer opstaan maar ik moest echt LETTERLIJK me bed uitrollen !!! hihi :p Maarja al gebeurt het volgende keer weer DONT PANNIK :D:D:D
 
Ik ook Davina, ik ook! Grote Paniek bij Miel vannacht!
Ik heb dat ook al een paar keer gehad...
De eerste keer schrok ik me ook de tering!!!
Moest ik met mun ene hand mun lamme arm oppakken.
Echt creepy !!! Maarja het went!!!
2 PartyOn4Life ( Nippy ) > Dus ik ben niet de enige weirdo die het in allebei de armen heeft (lees maar eens naar boven bij mijn reply :))
 
Damn.. lastig emilio.. k'heb serieus nog nooit van zoiets last gehad.. ik slaap altijd als een blok en kom pas 24 uur later uit me coma.. heb dan alleen een moeilijk uitgedroogde bek en moet eerst me tong een tijdje onder de kraan hangen, want die is dan zo droog dat ie gewoon hard is..
Tja hebt ik ook wel eens gehad ....Je schrikt jezelf de tyfus, maarja wel weer een ervaring rijker..