Partyflock
 
­ Nederland
Bij de ene keuze kwets ik iemand die erg belangrijk voor me is, maar heb ik het zelf super naar mijn zin!

Bij de andere keuze kwets ik als hetware mezelf, maar heb wel iets voor diegene over gehad.

What shall I do?
ligt eraan hoe belangrijk of diegene voor je is natuurlijk, en , je kan wel zeggen eigen "plezier" gaat voor, maar aan de andere kant, ik help liever anderen.
 
wat je gevoel je ingeeft...wat heeft voor jou de meeste waarde...eigenwaarde of..........dat andere....
Dat is nou juist het moeilijke. Kom ik er eerder overheen als ik de ene keuze in mijn nadeel maak, of is het juist de ander die er moeilijk overheen komt als ik de keuze in mijn voordeel maak?!?!?
 
ik zou lekker voor mijn eigen lol gaan ... dan maar een keer egoistisch maar dan heb je iedergeval nog lol
kan je misshien IETS duidelijker zijn ;)

uiteindelijk ligt de keuze natuurlijk bij je zelf, maar er is zeker geen middenweg ?
t lijkt me n moeilijk dilemma, als je het er zo over heb, ik zou eigenlijk pas n echt oordeel kunnen vellen als ik meer insights wist, tis ook een zwaard wat aan 2 kanten snijdt natuurlijk.
Ik zou zo zeggen, do what chu gotta do, je zult er aan de ene kant spijt van hebben, maar aan de andere kant, zul er je er ook heus wel wat voor terugkrijgen, dan wel niet plezier op dit moment, of juist wel, of juist het plezier van iemand te hebben geholpen.
 
hmmmm....wil jij naar een feest terwijl je eigenlijk iets met een ander te vieren hebt???
Nou, het is moeilijk om het zo te zeggen...Het heeft niets met liefde ofzo te maken...Maar met een komende gebeurtenis waar ik wel(in mijn nadeel) of niet (in mijn voordeel) aanwezig zal zijn. Bij het eerste kwets ik iemand.
 
je maakt 't wel complex ineens hoor...als je er bent is het in je nadeel???
Jij met de lange naam komt aardig in de buurt!
Mensen kwetsen is nooit goed, tenminste, stel nou, die persoon zou dezelfde keuze hebben, hoe zou je het zelf vinden als degene koos voor de optie zelfgenot, en jou laten stikken ???
 
hmmzz, dit is een pittige, maar het ligt denk ik wel heel erg af, aan WAT je bijvoorbeeld voor degene moet doen, om het hem/haar naar zn zin te maken. Als je jezelf heel erg pijn mee doet (fysiek of geestelijk) dan is het heel moeilijk om voor degene te kiezen.

Vaak doe je toch wat je hart je ingeeft, maar ja wat zegt je hart he...
In mijn voordeel ben ik ergens anders waar ik het super zou hebben! En in mijn nadeel ben ik ook ergens waar ik niet wil zijn, maar het voor iemand doe om diegene niet te kwetsen...Ik twijfel...
 
kan ej niet eerst ff naar degene gaan om hemniet te kwetsen en dan gaan waar je wel wil zijn, van 2 walletjes zeg maar :D
denk je dat je ruzie krijgt met degene die je kwetst ??
Eigenlijk is dat wel een idee! Ik moet even kijken of het te realiseren valt...
Ik denk niet dat ik echt ruzie krijg, maar dat ik diegene erg teleurstel...
ik zou voor jezelf kiezen.

Ergens zijn waar je niet wilt zijn is super vervelend. Je ergert je dan waarschijnlijk of voelt je heel ongemakkelijk en straalt dat dan ook uit. Dan heeft diegene voor wie je het doet waarschijnlijk ook zoiets van nou je had beter niet kunnen komen. Dan kwets je diegene onbewust ms ook nog.

Het is niet de makkelijkste beslissing en het zal nooit leuk zijn, wat je ook beslist. Iemand kwetsen is nooit leuk als je om iemand geeft, maar ik denk echt dat je voor jezelf moet kiezen.
 
als het een verjaardag is ongeacht of het een speciale leeftijd is: SCREW IT!!!

De laatste keer dat Feyenoord kampioen werd werd m'n ex d'r oma 80. Moest ik mee naar dat grote feest....mooi niet...Raymond naar dat andere GROTE feest op de Coolsingel...ze wordt volgend jaar wel 81..kom ik dan wel...


PS. zeg maar Ray of Raymond...vind ik leuk :P
teleurstellen - ik zeg altijd maar, hoe zou ik het zelf vinden om teleurgesteld te worden ?
Is er niet iets te doen van gulden middenweg - doe ik ook vaak nl. omdat ik zelf veel vrienden heb, en ook vrienden die elkaar weer niet mogen, soms is het dus in 2-en delen, errug naar, maar goed.
Ik vind eigenlijk best dat je gelijk hebt. Ik denk dat ik gewoon een soort duwtje nodig heb van: ga voor jezelf! Dat is ook uiteindelijk wat ik wil, maar ik durf het niet zo goed...
Een middenweg is bijna niet te realiseren i.v.m. afstand
Ik ben niet egoïstisch aangelegd, dus is het een moeilijke keuze, omdat al heel snel iets egoístisch lijkt in mijn ogen...Maar hoe ego is het om voor mezelf te kiezen?
 
dat feest is misschien nooit meer zo tof! Diegene kan je altijd nog blij maken met een bezoekje oid...
Okee Ray! You helped me withe te last push...denk ik...Bah ik haat het om zo onzeker te zijn...
 
soms moet je prioriteiten stellen in het leven...denk eens aan de gevolgen van je keuze. En dan niet gissen naar de reactie van die ander, maar er even naar vragen. Want als je gist kan het achteraf heel heel erg meevallen met wat jij dacht. En wat zijn de gevolgen als je doet waar jij zo graag naartoe wilt?
 
ik vind het niet ego al je voor jezelf kiest,

you go girl!
 
maar voor die ander: Je hebt dat duwtje niet van mij he! Ik weet van niks!

mijn naam is Kweetniet...
Ray misschien heb je ook wel gelijk en vind diegene het wel niet zo erg als ik denk dat diegene dat vind....Hmmm dit is wel ff goed voor me...Anders zit ik alleen maar te malen, en kom er nooit uit...Anderen kunnen me weer op hele andere dingen wijzen, waar ik zelf niet aan ged8 heb..
kwets jezelf en je zult beloond worden hahah
Kweetniet? je heet toch RAY?
 
ach ja...ben net als jij, maar heb ervaren dat het allemaal hartstikke mee kan vallen. Vanuit eigen perspectief kun je veel dingen onnodig dramatiseren...
Into change: Hoe bedoel je dat?
 
Eigenlijk zelfs Raymond, maar ssssst, dat mag niemand anders weten hoor...
Ray, bedankt....
wat er staat eigenlijk..
soms moet je iets over hebben voor de ander..simpel..
als je er zo over twijfelt betekent dat je wel om die persoon geeft..reden genoeg om je zelf op te offere :)
Ik ga nu slapen, tweede poging...Maar ben nu een stuk rustiger...

kuzzie!
Kloon je zelf in een futisistiese kloon machine en ga voor beide :D
 
pfffff....lastig....