Partyflock
 
Forumonderwerp · 628045
­ Nederland
Hallo Mede-Forummers!

Ben van de zomer flink bezig geweest met het bedenken van een leuk evenement hier in de buurt. Vorige week heb ik een meeting gehad met de baas van een kleine discotheek waar ze wel interesse hebben om met mij hierin samen te werken, Club Yes hier in Eindhoven. Het is geen super de luxe giga-discotheek, maar zeker een mooie plek om te beginnen, waar het ook nog eens regelmatig wel gezellig is.

We beginnen waarschijnlijk met een testfase:

Datum & Tijd: Elke vrijdag in October van 22:00 tot 04:00
Lokatie: Club Yes, Stratumseind, Eindhoven
Entree: 4 Euro met regelmatig akties voor gratis consumpties, welkomstdrankje, noem maar op.
Stijlen: Club/Groove tot Harddance, dit kan verschillen per avond.
Promotie: Er zal een flyer, poster en website voor komen.

Qua lineup leek het mij een fantastisch idee om met wat minder bekende namen te gaan werken. Ik zou het ook erg leuk vinden om talentvolle en bevriende djs de mogelijkheid te geven om een leuke set te komen draaien...

Zou je dat wat lijken? Mail dan even naar menno@mennodejong.nl dan zal ik je mijn adres geven zodat je een demo kunt sturen (60-80 minuten lang, met je gegevens duidelijk vermeld), samen met een kleine biografie (leeftijd, draaiervaring, ambities) en een duidelijke foto van jezelf in aktie achter de draaitafels (thuis of in een disotheek).

Wordt je geboekt, krijg je een onkosten vergoeding van 25 euro, en op de avond zelf wat muntjes om nog een paar drankjes te benuttigen.

Nog even als laatste, er zijn altijd aardig wat rare verhalen voor talents te vinden in het algemeen. Dit is op geen enkele wijze slecht bedoelt, maar juist een mooie kans om een leuke gig te draaien. Er zal ook geen talent bij je naam gezet worden, je hoort gewoon bij de lineup en krijgt zelfs een miniprofiel op de website, enz. enz. Bevalt het wederzijds, wordt je bij succes van het hele gebeuren misschien wel nog eens geboekt, tegen een betere vergoeding.

Grijp je kans dus, en stuur me een email. Als je slim bent stuur je deze week nog een demo op, de lineup voor Oktober moet namelijk over 2 weken definitief zijn.

Groeten,

Menno de Jong
TMM / MdJ Management
Artiest ID
Ik heb interesse! :D
 
hehehe, begin je hier nou ookal te spammen Menno? ;) :yes:
als het goed is zijn de nieuwe mk5'ies binnen, krijg je dit weekend een url om onze demo te downloaden
Spammerdespamspamspa­m.

Moet toch iets met al m'n vrije tijd...

:)
 
Artiest Frank B
*You've got mail*
Werkzaam bij Dynamo GBBR
Artiest {SHOWLIST artist 3658, 81459, 1576}
you've got mail..... :D
Nou Ender, normaal kom je ook nie voor 25 euro... goedkope slet! ;p;p
normaal gesproken zeker niet ;) maar in me eigen stadje ben ik altijd in voor een feestje ehehe